Kako kupiti Cardano in dobiti denarnico ADA

Ste vedeli, da je Cardano ustvarila ista oseba, ki je soustanovila Ethereum in BitShares? No, bilo je! Kakorkoli že, če se želite naučiti, kako kupiti Cardano in dobiti denarnico ADA, ki se ujema, ste na pravem mestu!

Prvi del mojega vodiča Kako kupiti Cardano vam bo povedal nekaj o tem, kaj je Cardano (ADA), preden vam pokaže, kako in kje ga lahko kupite.

Nato bomo nadaljevali z nakupom denarnice ADA, da boste lahko Cardano shranili po nakupu.

Torej, kaj še čakaš? Začnimo!

Korenine Cardano

Kako kupiti Cardano na decentraliziranih aplikacijahCardano je leta 2015 prvič lansirala fundacija Input-Output Hong Kong (IOHK), ki jo je vodil Charles Hoskinson.

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Želeli so ustvariti verigo blokov, ki bi bila sposobna preseči starejše verige blokov, kot sta Bitcoin in Ethereum, ki jih ustanovitelji imenujejo verige prve in druge generacije.

Končni cilj je ustvariti platformo, ki lahko deluje kot globalni plačilni sistem in omrežje dApp z obdelavo res hitrih, poceni in razširljivih transakcij. Skupina razvija protokol, ki bo zmožen obdelati pametne pogodbe med verigami in zgraditi most med kripto-finančnim in tradicionalnim finančnim svetom.

Logotip Cardano in simbol kovanca ADALjudje se včasih zmedejo glede razlike med Cardano in ADA, zato naj razjasnim. Ime verige blokov, ki obdeluje in shranjuje transakcije, je Cardano, ime kriptovalute pa ADA. Tako preprosto je!

Če želite izvedeti več o projektu podjetja Cardano, si oglejte našo Kaj je Cardano vodnik.

Kje kupiti Cardano

Pokazal vam bom, kje kupiti Cardano, preden vam pokažem, kako ga kupiti. Torej, če ste že pripravljeni, od kod ga boste kupili, preprosto preskočite na razdelek Kako kupiti Cardano.

Kot verjetno že veste, je na trgu zdaj na stotine različnih borz kriptovalut, od katerih ima vsaka svoje prednosti in slabosti.

Zato sem mislil, da bi bilo dobro preučiti vse prednosti in slabosti vsake izmenjave, ki sem jo pregledal, tako da se lahko sami odločite, katera najbolje ustreza vašim potrebam! Začnimo z Binanceom!

Izmenjava Binance

Kako kupiti Cardano na BinanceuČeprav se je Binance začel šele leta 2017, je zdaj največja borza na svetu za dnevni obseg trgovanja. Ena njihovih največjih prednosti je, da naštejejo več kot 100 različnih kriptovalut

redno pa so tudi prva borza, ki uvrsti nov priljubljen kovanec po zaključku ICO.

Zanimivo je, da je Binance odgovoren za več kot milijardo ameriških dolarjev transakcij na dan, vendar uporabnikom ne dovolijo pologa ali dviga s tradicionalnimi plačilnimi sredstvi, kot sta debetna / kreditna kartica ali bančni račun.

To je lahko precej moteče, če Binance uporabljate prvič in nimate kovancev, s katerimi bi lahko financirali svoj račun. Vendar vam ne bomo zaračunali nakazila s kriptovaluto, dvig Cardano pa bo stal samo 1 kovanec ADA, kar je zelo smiselno. Ko gre za provizije za trgovanje, so tudi te nizke in znašajo le 0,1% za vsako trgovanje.

Borza Binance uporabnikom ponuja tako osnovno kot napredno različico, zaradi česar je kot nalašč za začetnike in tudi bolj izkušene trgovce.

Binance ima zelo dobre rezultate pri varovanju svoje izmenjave, saj od njihovega nastanka ni bilo nobenega večjega vdora. Za zaščito računa se splača uporabiti njihovo funkcijo Google Authenticator, ki bo zahtevala, da vsakič, ko se prijavite, vnesete mobilno kodo.

Ko gre za storitve za stranke, obstajajo trije načini za stik z ekipo Binance. Obstajajo klepet v živo, e-poštna podpora ali lahko oddate vozovnico. Velik del oddelka za pomoč ni v veliko pomoč, saj je bil velik del iz kitajščine preveden slabo.

Spodaj sem naštel splošne prednosti in slabosti nakupa Cardano pri Binanceu.

Prednosti

✓ Naštetih je več kot 100 različnih kovancev

✓ Nizke provizije za trgovanje

✓ Velika likvidnost

✓ Idealen tako za začetnike kot tudi za bolj izkušene trgovce

✓ Brezplačne vloge in poceni provizija za dvig ADA

✓ Odlična varnost

✓ Objekt za klepet v živo

Slabosti

✗ Ne sprejema vlog z uporabo denarja iz resničnega sveta

Section Oddelek za pomoč uporabnikom je slabo preveden

Zdaj, ko dobro razumete, kaj vam lahko ponuja Binance, bo naslednji del mojega “Kako kupiti Cardano” pregled KuCoin!

Primerjajte kripto izmenjave vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Ste se kdaj vprašali, katere kripto borze so najboljše za vaše trgovinske cilje?

Glej & primerjajte TOP3 kripto izmenjave vzporedno

Borza KuCoin

Izmenjavo KuCoin je maja 2017 ustvarila skupina strokovnjakov, ki so prej delali na projektih, kot sta Ant Financial in iBox PAY.

Kako kupiti Cardano: logotip KuCoin.

KuCoin je zelo enostavna platforma, ki je priporočljiva za tiste, ki iščejo najlažji način nakupa Cardano. Aplikacija KuCoin je na voljo tako v Androidu kot v iOS in je vsekakor primerna za začetnike.

Kucoin podpira približno 100 kriptovalut in več kot 400 trgovskih parov. Platforma ponuja nizke honorarje in odlične izdelke, kot so Spot Trade, Marin Trade, Contract Futures, Pool-X, Staking in Lending. Te funkcije so priporočljive za naprednejše uporabnike.

KuCoin ima močne varnostne ukrepe, vendar je vseeno priporočljivo, da sredstva hranite v varni denarnici strojne opreme.

Prednosti

✓ Naštetih je več kot 100 različnih kovancev

✓ Nizke provizije za trgovanje

✓ Primerno za začetnike in napredne trgovce

✓ Močna varnost

Slabosti

✗ Relativno majhen obseg trgovanja

HitBTC borza

Kako kupiti Cardano na HitBTCHitBTC s sedežem v Estoniji, ki je bil ustanovljen leta 2013, obstaja že dlje kot Binance. Platforma uporabnikom omogoča nakup in prodajo več kot 200 različnih kriptovalut, vključno s Cardano.

Ena največjih prednosti nakupa kovancev ADA pri HitBTC je ta, da vam borza omogoča polog in dvig s pomočjo dejanskega denarja. Pravzaprav imajo eno najširših možnosti pri financiranju vašega računa. Na primer z uporabo tretjega ponudnika plačil PerfectMoney lahko uporabite debetno / kreditno kartico ali bančni račun.

Na HitBTC je postopek preverjanja, če se odločite za nakazilo s pomočjo dejanskega denarja, kar je enako za vse menjalnice. Za to boste morali navesti nekaj osebnih podatkov (na primer svoje polno ime / naslov itd.) In naložiti nekaj osebnih podatkov (na primer potni list).

Vplačevanje in dvigovanje denarja iz resničnega sveta je pri HitBTC precej drago, saj vsak plačilni procesor zaračuna svoj znesek. Tudi njihova struktura provizije za dvig kriptovalut je precej nejasna, vendar so uporabniki poročali, da so tudi te visoke.

Pri provizijah za trgovanje se odjemalcem zaračuna 0,1%, medtem ko proizvajalec ne plača ničesar. V primeru, da ne veste, je proizvajalec oseba, ki borzi zagotavlja likvidnost (tj. Oddaja omejena naročila), prevzemnik pa oseba, ki “prevzame” ceno v ponudbi.

Platforma je bolj primerna za izkušene trgovce, saj vmesnik včasih ni preveč jasen, zato je morda najbolje, da poskusite z drugo menjavo, če prvič kupujete kriptovalute..

Zadnja točka, ki jo je treba upoštevati, je varnost. Borza je leta 2015 doživela velik kram, saj so slabi fantje uspeli ukrasti veliko kovancev. Čeprav se od takrat ni zgodilo nič zaskrbljujočega, da strežniki centrale niso bili bolj varni. Zato je pomembno, da kovance dvignete naravnost v denarnico ADA!

Spodaj sem našel povzetek vseh prednosti in slabosti HitBTC.

Prednosti

✓ Eden največjih izbir načinov vplačila denarja v realnem svetu

✓ Naštetih je več kot 200 različnih kriptovalut

✓ Zelo nizke provizije za trgovanje

Slabosti

Zelo počasen postopek preverjanja vlog v realnem svetu

Poročila o dragih in počasnih dvigih

✗ Slaba služba za stranke

✗ Platforma ni idealna za začetnike

✗ Leta 2015 doživel kramp

✗ Nizka likvidnost nekaterih njihovih kovancev

Torej, kaj menite o prvih dveh borzah kovancev ADA, ki sem jih doslej naštel? Če še vedno niste prepričani, bo naslednji del mojega “Kako kupiti Cardano” pregled Bittrexa!

Bittrex Exchange

Bittrex, ustanovljen leta 2014, je ameriška borza kriptovalut. Imajo enega največjih dnevnih količin trgovanja, kar pomeni, da se nikoli ne boste trudili, da bi našli likvidnost. Našteli so vse glavne kovance, kot so Bitcoin, Ethereum in seveda Cardano, pa tudi nekatere manjše kovance.

Kako kupiti Cardano Bittex

Žal tako kot Binance ni mogoče položiti sredstev s tradicionalnimi plačilnimi sredstvi, kot je bančni račun ali debetna / kreditna kartica, zato boste morali svoj račun financirati z drugo kriptovaluto. Vendar je to brezplačno, tako kot dvigi, zato morate plačati le provizijo za transakcije v blockchainu.

Če ne načrtujete trgovanja z zares velikimi zneski (kar ustreza 1 BTC na dan), vam ni treba predložiti osebnega dokumenta. Če nastavite dvofaktorsko overjanje, se to poveča na 3 BTC / dan.

Kot ameriška borza Bittrex zelo resno upošteva varnost in večino svojih sredstev hrani v hladilnicah.

Nadaljnja slabost uporabe platforme Bittrex je, da so njihove storitve za stranke resnično omejene. Klepeta v živo ali telefonske podpore ni, zato boste morali oddati vozovnico. Nekateri uporabniki so prek svojih kanalov v družabnih omrežjih poročali o hitrejšem odzivnem času, zato lahko poskusite tudi, če potrebujete takojšnjo pomoč.

Spodaj sem strnil vse prednosti in slabosti Bittrexa.

Prednosti

✓ Na voljo je širok nabor kriptovalut

✓ Nizke provizije za polog in dvig pri uporabi kriptovalut

✓ Idealen tako za začetnike kot tudi za bolj izkušene trgovce

✓ Odlična varnost

Slabosti

Ne sprejema denarja iz resničnega sveta

Fees Provizije za trgovanje so nekoliko višje kot pri drugih borzah

Brez klepeta v živo ali telefonske podpore

Zdaj sem pregledal tri različne borze, kjer lahko kupite Cardano. Kateri se vam zdi najbolj primeren za vaše potrebe? Naslednji del mojega vodiča Kako kupiti Cardano bo razpravljal o Gate.io.

Izmenjava Gate.io

Kako kupiti Cardano na gate.ioGate.io, ustanovljen leta 2017, je ena najnovejših borz kriptovalut, ki je vstopila na trg. Platforma našteva več kot 250 kriptovalut, med katerimi je veliko manj priljubljenih altcoinov

ki jih je včasih težko najti drugje.

Ena najboljših lastnosti uporabe Gate.io je, da je ena izmed uporabnikom najbolj prijaznih izmenjav na voljo, z jasnimi in jasnimi barvami, ki olajšajo navigacijo. Čeprav je njihov obseg trgovanja precej manjši kot pri Binanceu, je na Gate.io še vedno na voljo precej likvidnosti.

Vašega računa ni mogoče financirati s fiatno valuto, kar pomeni, da boste morali položiti z uporabo kriptovalute, ki je brezplačna. Provizije za trgovanje znašajo 0,2% za vsako trgovanje, vendar se to zmanjša, če trgujete z večjimi zneski.

Glede na strukturo provizije Gate.io boste za dvig kartice Cardano plačali le 0,1 kovanca ADA, kar je res poceni!

Varnost se na borzi zdi zelo dobra, saj je uporabnikom ponujena možnost nastavitve dvofaktorske avtentikacije. Gate.io uporablja tudi hladilno shrambo za shranjevanje večine kupčevih sredstev, kar dodaja dodatno plast varnosti. Vendar se zdi, da je na spletnem mestu zelo malo informacij o tem, kje je borza dejansko ali kdo je njen lastnik, kar je zelo zaskrbljujoče.

Nadaljnja slabost uporabe Gate.io je, da pri storitvah za stranke ni klepeta v živo ali telefonske podpore, zato boste morali vstopnico oddati prek svojega spletnega računa ali poslati sporočilo na Telegram.

Spodaj sem strnil vse prednosti in slabosti Gate.io.

Prednosti

✓ Zelo dobra izbira kovancev

✓ Idealno za začetnike – uporabniku prijazno

✓ Nizke provizije za trgovanje – več kot trgujete, manj plačate

✓ Poceni stroški dviga

Slabosti

Options Možnosti storitve za stranke so omejene

Information Na spletni strani je na voljo malo informacij o podjetju

✗ Ne sprejema vlog v fiatni valuti

✗ Še vedno zelo nova borza, druge imajo večji obseg trgovanja

Torej, tu ste, štiri najboljše borze za nakup Cardano! Kateri je najraje? Vsi imajo svoje prednosti in slabosti, zato je odvisno samo od tega, kateremu želite dati prednost.

Naslednji del mojega vodiča »Kako kupiti Cardano« vam bo pokazal, kako kupiti ADA kovance, s podrobnimi navodili!

Kako kupiti Cardano

V mojem vodniku po korakih vam bom pokazal, kako kupiti Cardano z uporabo borze Binance. Platforma ima največji obseg trgovanja, njihove provizije so nizke in na splošno je spletna stran zelo preprosta! Lahko tudi kupite ADA s kreditno ali debetno kartico na Kraken – ker je nakup kovancev Cardano s fiat denarjem običajno bolj zaželen, je to dobra alternativa!

Upoštevajte, da je postopek zelo podoben na vseh borzah, ki sem jih omenil v razdelku Kje kupiti Cardano.

Preden začnete uporabljati Binance, boste morali dobiti nekaj kriptovalut, da boste lahko financirali svoj račun. To najlažje naredite tako, da kupite Ethereum (ETH) od Coinbase, saj lahko enostavno uporabite svojo debetno / kreditno kartico ali bančni račun.

Obstajajo tudi drugi borzni posredniki, ki vam to omogočajo, zato, če želite prebrati moj vodnik o alternativah Coinbase, kliknite povezavo tukaj!

Odpiranje računa na Binance

  1. Najprej boste morali obiskati uradno spletno mesto Binance, kar lahko storite do kliknite to povezavo.
  2. V zgornjem desnem kotu zaslona kliknite Registrirajte se.

   Kako kupiti Cardano na Binanceu

  3. Zdaj boste morali vnesti svoj e-poštni naslov, izbrati močno geslo in označiti polje s pogoji. Nato kliknite Registrirajte se.

   kako kupiti kardano na Binanceu

  4. Kot varnostni ukrep (da se prepričate, da ste človek in ne robot) boste morali drsnik povleči čez in se ujemati s sestavljanko.

   Kako kupiti Cardano na Binanceu

  5. Binance vam bo nato poslal e-pošto. Pojdite v mapo »Prejeto« in kliknite potrditveno povezavo.

   Kako kupiti Cardano na Binanceu

  6. Čestitamo, zdaj imate račun Binance!

   Kako kupiti Cardano

  Položite sredstva v Binance

  Ko nastavite svoj račun Binance, ga morate zdaj financirati. Za nakazilo denarja morate dobiti svoj naslov za polog Binance. Spodaj vam bom pokazal, kako to storiti.

   1. Ko ste prijavljeni, premaknite miško Sredstva (na vrhu strani) in nato kliknite Ravnotežja.

   2. Zdaj boste videli dolg seznam kriptovalut, ki jih podpira Binance. V iskalno polje vnesite Ethereum. Nato kliknite Kavcija gumb v isti vrstici.

    Kako položiti kriptovaluto na Binance

   3. Zdaj je prikazan vaš edinstveni naslov denarnice Binance za vloge Ethereum. Ne pozabite klikniti na Kopiraj naslov gumb.

    ETH naslov za polog

   4. Pojdite na svoj račun Coinbase (ali katero koli izmenjavo ste se odločili za uporabo) in prilepite naslov. Ko kovance pošljete, morajo prispeti na vaš račun Binance v 10 minutah..

   Kako kupiti Cardano na Binanceu

   Če ste doslej sledili mojim navodilom za nakup po korakih, bi morali imeti zdaj popolnoma financiran račun Binance.

   Zadnji del tega vodnika vam bo pokazal, kako kupiti Cardano.

    1. Na vrhu strani premaknite miško na Izmenjava in nato kliknite Osnovno.

     Kako zamenjati kriptovaluto na binance

    2. Na desni strani zaslona kliknite ETH in nato poiščite Morali bi videti spodnji posnetek zaslona.

     Kako kupiti Cardano na binance

    3. Nato kliknite ADA / ETH.

     Kako kupiti Cardanoon Binance

    4. Zdaj ste na glavnem trgovalnem zaslonu za seznanjanje Cardano in Ethereum.

     Kako kupiti Cardano na binance

    5. Pomaknite se navzdol pod grafikon in poiščite Kupite ADA trgovalno polje. Ne pozabite klikniti na Tržnica.

     Tržnica Cardano na Binanceu

    6. Zdaj morate vnesti število kovancev, ki jih želite kupiti. Če želite uporabiti vse svoje dobroimetje Ethereum, kliknite 100%. Če tega ne storite, lahko v polje vnesete želeni znesek. Na koncu kliknite Kupite ADA za dokončanje trgovine.

    To je to, pravkar ste kupili čisto svoj Cardano!

    Zdaj, kje ga shranjujete?

    Kje shraniti Cardano (Kako do denarnice ADA)

    Za razliko od drugih priljubljenih kriptovalut, kot sta Bitcoin in Ethereum, je v resnici le ena denarnica, v katero lahko shranite svoje ADA kovance! Temu se reče Daedalus in je uradna denarnica, ki jo je ustvarila ekipa Cardano.

    Denarnica ima nekaj resnično močnih varnostnih lastnosti; vendar še ni na voljo pri vseh vrstah naprav.

    Naložiti ga boste morali v svoj računalnik, kar lahko storite tako, da obiščete uradno spletno stran Daedalus. Spletno mesto vsebuje tudi podrobna navodila, če potrebujete kakršno koli pomoč. Da bi vam stvari olajšali, lahko do spletnega mesta dostopate do kliknite to povezavo!

    Kako kupiti Cardano Deedalus denarnica Prenesite brezplačno

    Ko ga namestite, boste lahko pošiljali, hranili ali prejemali kovance ADA. To je najvarnejši način njihovega shranjevanja, zato poskušajte kovancev predolgo ne puščati v menjavi.

    Razvijalci Cardano trenutno delajo na drugih funkcijah v denarnici, na primer na aplikacijah za Android in iOS, pa tudi na podpori za druge kriptovalute. Skupina je prav tako napovedala, da kmalu upa, da bo ADA združljiva s priljubljenimi denarnicami strojne opreme, vendar boste morali počakati, da se bodo nadalje razvijali.

    Zaključek

    Upam, da ste uživali v mojem vodniku “Kako kupiti Cardano”! Če ga berete od začetka do konca, bi morali zdaj dobro razumeti, kaj projekt počne in kaj namerava storiti.

    Ne samo, da kupite Cardano, ampak zdaj poznate tudi štiri najboljše borze, od koder ga lahko kupite, skupaj z vsemi njihovimi prednostmi in slabostmi. Razlog, da sem izbral te posebne borze, je ta, da ponujajo različne stvari za različne uporabnike.

    Če na primer res želite uporabiti debetno kartico za financiranje računa, vendar vas ne moti, da počakate nekaj dni, da preverite svoj račun, bi bil HitBTC idealen. Če pa raje začnete takoj in želite zamenjavo z veliko likvidnostjo, potem je Binance verjetno bolj primeren! Kakor koli že, gre za osebne želje.

    Katero izmenjavo ste na koncu uporabili? Vam je bilo enostavno priti do kovancev ali ste imeli težavo? Pustite svoje komentarje spodaj, rad bi vedel!

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    map