Kako koristiti Binance: Cjelovit vodič

Danas ću te naučiti kako koristiti Binance. Kupnja i prodaja kriptovaluta može biti stresna, pa je važno da odaberite razmjenu kojoj možete vjerovati. Također je važno pronaći razmjenu koja zadovoljava vaše potrebe, i nije previše komplicirano za upotrebu. Nema ništa gore od otvaranja računa na burzi, a zatim shvatanja da ne znate kako to funkcionira!

Ako razmišljate o otvaranju računa u Binanceu, čitajte dalje.

U ovom vodiču za Binance naučit ću vas svemu što trebate znati o tome kako koristiti Binance. Pokazat ću ti kako se prijaviti, kako trgovati na Binanceu, i koje ćete naknade za trgovanje Binanceom morati platiti. Također ću vam reći koliko je razmjena sigurna za upotrebu, pa čak i za kakve je korisnike dizajnirana.

Dok završite s čitanjem, znat ćete sve o tome jedna od najvećih burzi u kripto i, što je još važnije, znat ćete koristiti Binance!

Počet ću s kratkim uvodom u razmjenu.

Lore Binance

Binance je osnovao u Kini 2017. godine Changpeng Zhao i Yi He. I on i Zhao radili su u OKCoin razmjene prije nego što odluče izgraditi svoju kripto razmjenu.

Pronađen najnoviji kupon za Coinbase:

Tvrtka je bila prisiljena napustiti Kinu u rujnu 2017. godine nakon što je kineska vlada zabranila trgovanje kriptovalutama. Od tada ima urede u Japanu i Tajvanu. Trenutno je sa sjedištem na Malti.

Binance naziva svoju kriptovalutu Binance Coin (BNB). Razmjena korištena početna ponuda novčića od Binance Coin za podizanje 15 milijuna dolara vrijedno financiranja u srpnju 2017. Trgovcima koji koriste BNB za plaćanje naknada za trgovanje nude se popusti (što ću detaljno objasniti malo kasnije!)

Kako se koristi Binance: Binance logotip.

Bilješka: Početna ponuda novčića (ICO) jednostavan je način za kripto tvrtke da prikupe novac bez korištenja složenijih metoda poput obveznica ili dionica.

CoinMarketCap navodi Binance kao drugu najveću kripto burzu na tržištu. U posljednja 24 sata, više od 1,4 milijarde dolara na njemu se trguje vrijednošću kriptovalute.

Binance je kripto-kripto-razmjena. Ovo znači to korisnici ga mogu koristiti samo za trgovinu kriptovalutama. Ako već niste vlasnik neke kriptovalute, morat ćete je kupiti, prije nego što započnete trgovati s Binanceom. Predlažem upotrebu burze koja nudi fiat valuta trgovanje Kao Coinmama, CEX.IO ili Coinbase.

Bilješka: Fiat valute su službene valute država. Primjeri uključuju japanski jen (JPY), američki dolar (USD) i britansku funtu (GBP).

Nakon što imate kriptovalutu, možete je koristiti za trgovanje više od 200 kovanice i žetone na Binanceu. Sada znate što je to, spremni ste naučiti kako koristiti Binance!

Prije nego što vam pokažem kako se koristi Binance, moram vam pokazati kako otvoriti račun.

Kako otvoriti račun

Slijedite jednostavne upute u nastavku i uopće ćete trgovati!

1. Registrirajte se: Prvo što trebate znati o tome kako koristiti Binance je kako se registrirati! Ići početnu stranicu Binancea i kliknite na Registar.Kako se koristi Binance: registracija.

Bit ćete preusmjereni na stranicu za registraciju gdje ćete trebati unesite svoju adresu e-pošte i stvorite lozinku.Kako se koristi Binance: obrazac za registraciju.

Bilješka: Uvijek koristite e-adresu za koju znate da je sigurna i da je redovito provjeravate. Prilikom izrade lozinke koristite kombinaciju brojeva, simbola, velikih i malih slova.

2. Pročitajte i prihvatite Binanceove Uvjete korištenja i kliknite Registar.

3. Dokažite da niste robot. Od vas će se tražiti da ispunite slagalicu koja bi vam trebala biti laka. Osim ako … niste robot!Kako se koristi Binance: provjera provjere.

Sad će vam biti poslana e-pošta. Kliknite na Potvrditi email kako biste dovršili registraciju.Kako se koristi Binance: aktivacija računa uspješna.

Čestitamo! Vlasnik ste Binance računa. Zatim ću vam pokazati kako koristiti Binance, ali prvo morate zaštititi svoj račun.

4. Osigurajte svoj račun: Kada se prvi put prijavite, bit ćete upitani želite li ga postaviti 2FA. ŽELITE postaviti 2FA, vrlo je važno! Ako odlučite Preskoči Za sada, zažalit ćete kasnije!Kako se koristi Binance: 2FA ili dvofaktorska autentifikacija.

Bilješka: 2FA je dvofaktorska provjera autentičnosti. To je sigurnosna značajka koja korisnicima daje dodatni oblik lozinke. Kada koriste 2FA, korisnici unose svoju uobičajenu lozinku i drugi kôd koji se SMS-om može poslati na mobilni uređaj ili stvoriti Google autentifikator app.

Nakon što postavite 2FA, bit ćete spremni za financiranje računa. To znači premještanje kriptovalute u nju. To možete učiniti do slanje kriptovalute iz kripto novčanika ili druge razmjene – Kao Coinbase – na vaš Binance račun. Evo kako to funkcionira.

Kako financirati račun

Za ovaj Binanceov tutorial upotrijebit ću Coinbase kao primjer jednog načina na koji možete financirati svoj Binance račun. Sličan postupak primijenit će se na gotovo svaku drugu burzu iz koje šaljete sredstva. koristiti ću Ethereum (ETH) kao primjer kriptovalute pomoću koje možete financirati svoj Binance račun.

1. Idite na Coinbase: Prijavite se na svoj račun Coinbase i kliknite na Računi. Zatim kliknite na Poslati gdje stoji ETH novčanik.Kako se koristi Binance: Coinbase ETH novčanik.

Od vas će se tražiti da unesete Primatelj. Ovdje će biti poslan Ethereum. Šaljete ga Binanceu, pa morate dobiti Ethereum adresu sa svog Binance računa.

2. Prijavite se na svoj Binance račun. Na programskoj traci kliknite na Fondovi zatim Depoziti.Kako se koristi Binance: Binance depoziti.

Sada unesite kripto valutu za koju trebate adresu. U ovom primjeru koristim Ethereum. Binance će stvoriti Ethereum adresu za slanje sredstava.Kako se koristi Binance: taloženje etera.

The Adresa za polog ETH je mjesto na kojem ćete slati svoja Ethereum sredstva pa ih kopirajte i zalijepite u Primatelj na vašem Coinbase računu.Kako se koristi Binance: slanje ETH-a putem Coinbase-a.

Sve što sada trebate učiniti je odlučite koliko Ethereuma želite poslati na svoj Binance račun i kliknite Poslati. Sredstva će se pojaviti na vašem Binance računu čim ih obradi mreža Ethereum.

Sada znate kako koristiti Binance za otvaranje i financiranje računa. Zatim možete naučiti kako trgovati na Binanceu!

Kako trgovati na Binanceu

Dvije su postavke trgovanja Binanceom: Osnovni, temeljni i Napredna. Početnici bi trebali započeti trgovinom Osnovni, temeljni.

The Osnovni, temeljni postavka trgovine ima jednostavan izgled koji je lako razumljiv. Prikazuju se samo važne informacije za obavljanje poslova. Toga se morate sjetiti Binance je profesionalna platforma za trgovanje, pa čak i Osnovni, temeljni postavka trgovine može se činiti prekompliciranom da bi je neki početnici mogli koristiti. Međutim, neće vam trebati dugo da ga shvatite!

The Napredna postavka trgovine pruža stručnim trgovcima pristup svim grafikonima cijena i tržišnim podacima koji su im potrebni za složeno trgovanje. Kako je ovo početni vodič za Binance, pokazat ću vam samo kako kupiti na Binanceu u Osnovni, temeljni. Škakljive ću stvari spremiti za još jedan dan!

Dakle, naučimo kako koristiti Binance za Osnovni, temeljni trguje.

Kako koristiti Binance za osnovne trgovine

1. Prijavite se na svoj Binance račun. Lijepo i lako!

2. Kliknite na Razmjena na programskoj traci i odaberite Osnovni, temeljni.Kako se koristi Binance: Osnovni način razmjene.

3. Kao što vidite, Osnovni, temeljni nije baš osnovno!

Kako se koristi Binance: Osnovne Binance ljestvice.

4. Odaberite trgovački par. Binance navodi stotine trgovačkih parova. To su parovi kovanica za koje Binance nudi tečaj. Na primjer, Bitcoin se može trgovati sa 143 različita novčića, pa kažemo da Bitcoin ima 143 trgovačka para na Binanceu. U ovom primjeru naš se račun financira s Ethereumom, tako da možemo trgovati samo s Ethereumom.

Odaberite da biste saznali koje se kriptovalute nude za trgovanje s Ethereumom ETH u gornjem desnom kutu. Sad ćete to moći vidjeti Ethereum ima 140 različitih trgovačkih parova na Binanceu. Odaberite novčić za koji želite zamijeniti Ethereum. Na primjer, možete odabrati Ripple (XRP).Kako se koristi Binance: sortiranje.

5. Odaberite koju vrstu trgovine želite obavljati. Binance nudi tri vrste obrta:

  • Ograničene narudžbe omogućuju korisnicima da postave maksimalnu cijenu koju su spremni platiti za kovanice ili minimalnu cijenu za koju su ih spremni prodati. Trgovci tada moraju pričekati dok kupac ili prodavatelj ne prihvate njihovu cijenu.

  • Tržišni nalozi omogućiti korisnicima da trguju kovanicama po njihovoj trenutnoj tržišnoj cijeni. Ova vrsta trgovine je najbrža i najjednostavnija.

  • Stop-limit narudžbe omogućiti trgovcima da kupuju ili prodaju novčić nakon što dosegne određenu cijenu. Ovu vrstu naloga često koriste trgovci.

Danas ću vam pokazati samo kako kupiti na Binanceu tržišni nalozi. Brzi su, jednostavni i savršeni za početnike.

6. Odaberite iznos kojim želite trgovati. Klikni na Tržište ako ste zadovoljni trenutnom tržišnom cijenom i unesete iznos Ripple (ili odabrani novac) koji želite kupiti. To možete unijeti kao iznos ili kao postotak Ethereuma na svom računu.Kako se koristi Binance: kupnja XRP-a.

E sad, lagano! Kliknite na Kupite XRP i to je to. Sada ste Binance kripto trgovac!

Sada znate kako koristiti Binance za trgovanje, moram vam reći o tome Naknade za trgovanje Binanceom.

Naknade za trgovanje

Naknade za trgovanje Binanceom neke su od najnižih na tržištu. Binance ne naplaćuje korisnicima polaganje depozita. To je zato što je razmjena samo kriptovaluta. Izbjegava visoke naknade koje burze koje nude fiat trgovanje moraju naplaćivati.

Binance naplaćuje različite naknade za povlačenje za različite kriptovalute, ali sve su prilično niske. Na primjer, ako povučete Ethereum, naplatit će vam se 0,01 ETH a ako povučete Ripple, naplatit će vam se 0,25 XRP.

Naknade za trgovanje Binanceom ograničene su 0,1% svake kupnje ili prodaje koju korisnici izvrše. Naknada se smanjuje za 50% ako trgovci koriste Binance Coin da bi ih platili. To je konačna naknada od samo 0,05%!

Kako se koristi Binance: naknade za trgovanje.

Trebate samo provjeriti naknade za trgovanje njegovih konkurenata da biste razumjeli zašto Binance jedna je od najpopularnijih burzi na tržištu. Bittrex i Bitstamp poznati su po niskim naknadama i oboje naplaćuju 0,25% za svaku trgovinu. To je pet puta više od Binancea!

Kao što vidite, naknade za trgovanje Binance jedna su od najboljih značajki burze. Dalje, želim vam reći o još jednoj od njegovih značajki – sigurnost.

Kratka napomena o sigurnosti Binancea

Ako vas danas ne naučim ničemu drugom, naučit ću vas kako sigurno koristiti Binance!

Postoji nekoliko načina na koje se korisnici Binancea mogu zaštititi od lopova i hakera:

Kako se koristi Binance: dvofaktorska autentifikacija.

Dvofaktorska autentifikacija:

Ova je sigurnosna značajka toliko važna da sam je spomenuo dva puta!

Kako se koristi Binance: krađa identiteta.

Zanemarite zahtjeve ljudi koji tvrde da su iz Binancea:

Nitko iz Binanceova tima nikada neće tražiti vaše lozinke ili vaše 2FA kodove. Također nikada neće tražiti da novac šaljete na “siguran račun” ili bilo gdje drugdje!

Kako se koristi Binance: službena web stranica.

Koristite samo službenu web stranicu Binance:

Ne kliknite veze na Binance u e-porukama / skočnim prozorima. Provjerite službeni Binance URL i označite ga! Ako trebate kontaktirati Binanceov tim, upotrijebite kontaktne podatke pronađene na početnu stranicu.

Kako se koristi Binance: antivirusni softver.

Koristite snažni antivirusni softver:

Vaš je Binance račun siguran koliko je siguran i uređaj s kojeg mu pristupate. Provjerite jesu li svi uređaji kojima pristupate svojem Binance računu bez bugova i virusa.

Korištenje kripto razmjene nije poput korištenja usluga vaše banke. Tamo su nema 24-satne linije za pomoć nazvati ili zgrade koje možete posjetiti kako biste se žalili! Odgovorni ste za sigurnost svog računa, zato budite na sigurnom, kripto početnici!

Do sada sam vas naučio kako koristiti Binance za otvaranje računa i osnovno trgovanje. Također sam vas naučio o tome Naknade i sigurnost za trgovanje Binanceom. Prije nego što prijeđete na Binance i počnete trgovati, želim na brzinu pogledati za kakvog je korisnika Binance dizajniran.

Za koga je Binance?

Binance je dizajniran da apelirati na što veći broj korisnika. Razmjena je dovoljno jednostavna za korištenje za početnike, a nudi dovoljno kovanica i značajki kako bi i profesionalni trgovci bili zadovoljni. Binance bih preporučio kripto trgovcima gotovo svake razine iskustva.

Jedini korisnici koji se mogu truditi koristiti Binance su trgovci koji prvi put pokušavaju. Ti korisnici vjerojatno neće posjedovati niti jednu kriptovalutu i možda neće razumjeti osnove kripto trgovanja. Ako ovo zvuči kao ti, onda predlažem da se prijavite na razmjenu poput Coinbase. Pomoću Coinbase moći ćete kupiti prvu kriptovalutu s fiat valutom i obaviti nekoliko jednostavnih poslova. Tada ćete biti spremni isprobati Binance.

Trgovanje s Binanceom odvest će vas od početnika do stručnjaka Osnovni, temeljni i Napredna postavke. Možete započeti jednostavnim trgovanjem na tržištu i prijeći na složenije limite i stop-limit narudžbe.

Binance nudi svojim korisnicima a veliki izbor kovanica i vrste tržišnih informacija koje nećete naći na većini drugih razmjena. Jedina stvar koju nema je fiat trgovanje. Ali to će se promijeniti.

Dana 28. lipnja 2018., tim Binance objavio je da je pokrenuo svoju prvu burzu fiat trgovina u … Ugandi! Binance Uganda omogućit će trgovcima da prvi put koriste Binance za kupnju kriptovaluta s fiat valutama. Kada fiat trgovanje postane dostupno na svim Binanceovim platformama, predviđam da većina korisnika neće morati ići nigdje drugdje.

Dakle, razgovarao sam o tome kako kupiti na Binanceu, koji mogu koristiti Binance i koliko košta trgovina s Binanceom. Preostaje samo podijeliti s vama još nekoliko mudrih riječi prije nego što odem.

Zaključci

Tržište razmjene kriptovaluta je vrlo gužva. Razmjene koje uspiju bit će one koje nude značajke koje svaki trgovac može koristiti i uživati. U ovom Binanceovom vodiču mislim da sam vam pokazao razmjenu koja upravo to čini!

Binance ima obim trgovine veći od 1,4 milijarde dolara iz dobrog razloga – djeluje!

Binance je milijuni sretnih kupaca diljem svijeta. Koriste Binance jer je jednostavan i ima izvrsne trgovačke značajke. Ako mi ne vjerujete, onda znate što učiniti! Pokazao sam vam kako koristiti Binance. A sad, probajte i sami! Kad obavite nekoliko poslova, javite mi. Volio bih čuti što mislite!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map