Kako izkopati Ethereum v sistemu Windows?

S kriptovalute nenehno se pojavljajo v različnih novinskih člankih in objavah v spletnih dnevnikih, vsak dan vedno več ljudi ugotovi in ​​razvije zanimanje za kripto svet. Ethereum je verjetno eden izmed najbolj priljubljenih kripto kovancev, edini Bitcoin prevzel vodstvo v razvpitosti.

V tem priročniku vam bom povedal vse o tem kako izkopati Ethereum v operacijskem sistemu Windows – strojna oprema, programska oprema in vse vmes.

Ker večina ljudi, ki razmišljajo o kripto rudarjenju, verjetno uporabljajo Windows 10, ta različica operacijskega sistema bo glavna, o kateri bomo govorili. Vam bom povedal najboljši programi, ki jih lahko uporabite, kako se odločiti za strojno opremo, kaj boste potrebovali, in kako obvladati svoja pričakovanja.

Pred začetkom morate to tudi preveriti Rudarstvo ethereuma vodnik, da dobite splošno predstavo o različnih načinih pridobivanja Ethereuma in tudi nekatere borze kriptovalut če želite preprosto kupiti eter.

Torej, brez nadaljnjega se potopimo naravnost vanj.

Perks rudarskega ethereuma

Vzemimo z vrha – zakaj bi sploh kdo hotel rudariti Ethereum? No, obstajajo nekaj razlogov zakaj ljudje iščejo, kako rudariti Ethereum v sistemu Windows.

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Ethereum je zelo priljubljena in splošno sprejeta. Še vedno je daleč, ko gre za prepoznavanje Bitcoina, toda šele prihaja. Ob vsem tem splošnem uspehu je povsem naravno, da bi veliko možnih vlagateljev in navdušencev nad kripto usmerjalo pogled proti Ethereumu.

Pomembno je to priznati, tudi ob velikem potopu, ki ga je trg kriptovalut prevzel od začetka leta 2018, Ethereum se je še vedno uspel uvrstiti med vodilne kriptoskupine. Ljudje cenijo Ethereum njegova stabilnost in omrežje, na katerem temelji.

Kako izkopati Ethereum v operacijskem sistemu Windows: eter kovanec na preprogi.

Poleg dolgoročnih vlagateljev je veliko ljudi, ki kupujejo Ethereum, preprosto upajo, da bodo hitro zaslužili, tako da bodo cene spet narasle. To bi lahko nekomu hitro prineslo velike dobičke, vendar pogosteje kot ne, ponavadi propade. To je zato, ker je kripto trg a zelo nepredvidljiv kraj, in zahteva veliko raziskav in upravljanja pričakovanj.

Zaradi teh in nekaterih drugih razlogov ljudje pogosto želijo vedeti, kako rudariti Ethereum v operacijskem sistemu Windows 10 ali o najboljšem rudarju Ethereum za Windows 10.

Rudarstvo Ethereum – strojna oprema

Če želite rudariti Ethereum v operacijskem sistemu Windows 10, boste imeli na voljo nekaj možnosti strojne opreme.

Grafični procesorji

Prva in najpogostejša izbira načina pridobivanja Ethereuma v sistemu Windows bi bila Rudarji GPU. Z nameščeno pravilno različico sistema Windows te rudarske ploščadi ponavadi izbira za večino ljudi, ki se želijo ukvarjati s kripto rudarjenjem in so pripravljeni vložiti nekaj denarja na začetku.

Kako izkopati Ethereum v sistemu Windows: Naprave za rudarjenje GPU.

GPU rudarstvo je priljubljeno preprosto zato je učinkovito. Ta vrsta rudarjenja uporablja grafične kartice (ali bolje rečeno njihove grafične procesorje) ustvarjajo Ethereum v daljšem obdobju. Več in boljših kartic boste uporabili, večji dobiček lahko pričakujete. Slaba stran tega pa je ta dobri in učinkoviti rudarji GPU so ponavadi dragi.

GPU sami predstavljajo največji del stroškov, vendar ne smete pozabiti matična plošča, napajanje, hlajenje, elektrika, itd.

Primerjajte kripto izmenjave vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Ste se kdaj vprašali, katere kripto borze so najboljše za vaše trgovinske cilje?

Glej & primerjajte TOP3 kripto izmenjave vzporedno

CPU

Ethereum lahko rudarite v sistemu Windows 10 z uporabo možnost procesorja strojne opreme, vendar to običajno ni priporočljivo.

Najenostavnejši in najosnovnejši razlog, zakaj je temu tako, je ta CPU rudarstvo vas bo najpogosteje pripeljalo v stečaj. Ethereuma, ki bi ga ustvarili CPU, v primerjavi z njim ne bi bilo videti cene električne energije in hlajenja to bi bilo potrebno.

Kako izkopati Ethereum v sistemu Windows: CPU.

Zakaj je torej rudarjenje procesorja še vedno stvar? No, preprosto zaradi svoje razpoložljivost.

Če ste nekdo, ki želi vedeti, kako rudariti Ethereum v sistemu Windows, vendar pri strojni opremi niste pripravljeni vložiti drobiža, CPU rudarstvo je ena od edinih možnosti, ki so vam na voljo. Glede na vaš računalnik in njegove parametre lahko ustvarite nekaj dobička ali pa celo rentabilnost – najpogostejši scenarij pa je negativni dohodek na koncu meseca.

ASIC

Kako izkopati Ethereum v sistemu Windows? No, ASIC pridobivanje ethereuma je verjetno trenutno najbolj donosna možnost na trgu. Če želite rudariti Ethereum v operacijskem sistemu Windows 10, so ASIC morda prava pot.

ASIC (Application-Specific Integrated Circuits) so posebne naprave, zasnovane za določen namen – v tem primeru je namen rudariti kriptovalute.

ASIC-ji premagajo tekmece na večini področij – ni jih težko postaviti, ne zahtevajo skoraj nič vzdrževanja ali popravil in so na splošno enostavni za uporabo. So pa, precej drago – ampak to kompenzira dejstvo, da so super učinkovit.

Kako izkopati Ethereum v operacijskem sistemu Windows: moški, ki igra Eter na približno 50 evrskih bankovcih.

Vendar imajo ASIC slabosti. Ko razmišljate o tem, kako izkoristiti Ethereum v operacijskem sistemu Windows 10 z uporabo ASIC-jev, boste to morda kmalu spoznali te naprave je običajno zelo težko najti. Takoj, ko so založeni na spletnih tržnicah ali v trgovinah, jih ljudje takoj povlečejo. Kot da bi ti ljudje dneve zapored osveževali stran vsakih nekaj minut, preprosto zato, da bi bili srečni, da bi zgrabili ASIC.

Druga glavna težava z ASIC-i je nekoliko nedavna. Rudarji, ki uporabljajo GPU, so pripravljeni bojkotirati in “stavkati”, ker to čutijo ASIC-i so zaradi rudarjenja Ethereuma postali krivični.

To je stalno vprašanje, vendar je bilo nedavno objavljeno, da je povsem nova linija ASIC-jev skoraj pripravljena za začetek. V napovedi je bilo posebej poudarjeno, da so ti novi ASIC-i šestkrat močnejši in učinkovitejši od svojih predhodnikov. Ta novica je zbrala skupnost Ethereum – mnogi trdijo, da takšne naprave prinesla neravnovesje na trg, in povzročajo kaos med rudarsko skupnostjo GPU.

Kako izkopati Ethereum v sistemu Windows: kovanci za kriptovalute, postavljeni na tla.

Če bojkot in stavke uspejo, je težko napovedati, kaj se bo zgodilo z rudarjenjem Ethereuma s sedežem v ASIC. Skupnost poziva, naj ustvarjalci Ethereuma ukrepajo – težko si je predstavljati, kakšni ukrepi – če sploh bodo – bodo sprejeti.

Če razmišljate o ASIC-jih kot prednostni strojni opremi, ko gre za rudarje Ethereum za Windows 10, bi bilo pametno, da preučite novice in opravite nekaj raziskav, preden se dejansko odpravite ven in naložite v eno od teh naprav. Seveda so zelo zmogljivi in ​​super učinkoviti (kar običajno pomeni izjemen dobiček), vendar je to lahko razlog za njihovo propad.

Rudarstvo Ethereum – Programska oprema

Zdaj, ko smo pokrili strojne opreme, obrnimo se proti programske opreme. Navsezadnje je rudarjenje Ethereuma za Windows 10 nekako neuporabno, če ga nimate dober in zaupanja vreden program, ki ga podpira.

Če uporabljate osebni računalnik, morate najprej storiti prenesite in namestite program Geth. Geth deluje kot medij med računalnikom (njegovo strojno opremo) in omrežjem Ethereum. Lahko si predstavljate, da gre za psa na povodcu – pes je Ethereumov podatkovni blok, konica, ki drži povodec, predstavlja vaš osebni računalnik, sam povodec pa Geth.

Ko ste namestili in konfigurirali Geth, lahko zdaj nadaljujete s samo programsko opremo.

Kako izkopati Ethereum v sistemu Windows: kripto inženir, ki popravlja rudarsko ploščad.

Če uporabljate rudarsko ploščad GPU, CGminer je vaša najboljša stava, ko gre za programsko opremo. To je preprost rudarski program z osnovnim naborom funkcij. Dobro je, da je dobro optimiziran v primerjavi z drugimi rudarskimi programi GPU. Kot programska oprema za rudarje Ethereum, ki temeljijo na GPU, za Windows 10, CGminer se običajno ne sesuje ali povzroča veliko napak.

Ljudje, ki uporabljajo CPU rudarsko metodo, to pravijo najboljša rudarska programska oprema za CPU je CPUminer. Je enostaven za uporabo, dobro deluje in ima preprosto najboljše parametre. Vendar pa na splošno, ni priporočljivo, da poskusite izkopati Ethereum na prenosnem računalniku – to je odličen način za pregrevanje in popolno razgradnjo naprave.

ASIC-ji imajo na izbiro nekaj možnosti, ko gre za rudarsko programsko opremo Ethereum, toda verjetno bi bila najpogostejša Easy Miner. Ta programska oprema ponuja dobra združljivost, je enostaven za uporabo, in ima precej spodobne rudarske parametre.

Kako izkopati Ethereum v sistemu Windows?

Ko razmišljam o tem, kako izkopati Ethereum v sistemu Windows, programska oprema postane pomemben vidik. Izbira prave programske opreme je lahko odločilni dejavnik med velikim zaslužkom in izgubo vsega skupaj.

Nekaj ​​dobrih pravil pri izbiri programa mora biti njegovo varnost, hitrost rudarjenja, razpoložljivost tehnične in druge podpore, in plačilni sistem. Ti ključni vidiki bi morali biti tisti, na katere se najbolj osredotočate, ko preučujete, kako rudariti Ethereum v sistemu Windows.

Kako izkopati Ethereum v sistemu Windows

Torej, samo za povzetek – pokrili smo strojno opremo z vsemi njenimi prednostmi in slabostmi, se pogovorili o najboljši programski opremi za uporabo in nekaterih vidikih združljivosti … Ampak kako izkopati Ethereum v sistemu Windows?

Recimo, da ste v tem trenutku že izbrala želeno strojno in programsko opremo. Glede na izbiro ste morda namestili nekaj najboljših plošč za GPU ali pa ste Geth ravno prenesli v računalnik. Ne glede na primer, lahko zdaj preidemo na sam postopek rudarjenja.

GPU rudarstvo

Kako izkopati Ethereum v sistemu Windows, če uporabljate način rudarjenja GPU? No, stvari so veliko bolj preproste, kot si morda mislite.

Preden postavite ploščad, izberite dobro mesto. Najbolje bi bilo, da ciljate nekje je to čisto kul (kot v – hladno, ampak tudi jaz sem kriptovalut-podjetnik, ki je v redu) in prostoren. Če dosežete točko, kjer želite še naprej vlagajte v rudarske ploščadi in morda sčasoma celo gradnjo kmetije, želeli bi si prostoren prostor, dobro hlajenje, prezračevanje in nizke stroške električne energije.

Kako izkopati Ethereum v operacijskem sistemu Windows: ploščadi za pridobivanje kripto.

Ko se poravnate z nameščeno strojno in programsko opremo, vam preostane le še, da zaženete stroje in vidite, kaj se bo zgodilo!

GPU Ethereum rudarstvo je precej preprost postopek – ploščadi preprosto naredijo svoje in vi samo opazujete, kako se številke povečujejo. Težji del je vzdrževanje – nenehno morate biti pozorni na različne možne težave in okvare. Če pa ste vse postavili tako, kot naj bi bilo, sploh ne bi smeli naleteti na težave.

CPU rudarstvo

Kako rudariti Ethereum v operacijskem sistemu Windows 10, medtem ko uporabljate metodo rudarjenja CPU?

CPU rudarstvo je preprosto v smislu, da vse je le klik miške. Programsko opremo lahko upravljate po svojih osebnih potrebah. Pogosto pa svetujejo, da kopajte le, če računalnik miruje. Nekatera programska oprema za rudarstvo Ethereum ima vgrajene funkcije, ki vam omogočajo, da kot privzeto nastavite rudarski model na “mirovanje”.

Kako izkopati Ethereum v operacijskem sistemu Windows: rudarjenje procesorja.

Ko ugotovite programsko opremo, vam preostane le še, da upravljajte s svojo napravo, da se ne bi pregrela. Oh, in ne pozabite na cene električne energije, da ne boste dobili srčnega napada konec meseca, ko prispe račun.

ASIC Rudarstvo

Kako izkopati Ethereum v sistemu Windows z uporabo ASIC-jev? Ni vse tako posebno. ASIC rudarstvo je zelo podobno načinu kripto rudarjenja GPU – preprosto nastavite svoj stroj in ga opazujete.

Pri ASIC-jih je dobro to zahtevajo razmeroma nizko vzdrževanje. Če uporabljate ASIC, med postopkom rudarjenja ne bi smeli naleteti na veliko (če sploh) težav.

Vendar, ASIC ni priporočljiv za rudarje začetnike. Razlogi za to so zelo preprosti – te naprave so zelo drago in težko dostopna, hkrati pa ohranja zahtevo po vsaj malo znanja, ko gre za rudarstvo kriptovalut. Če še vedno niste prepričani, da boste postali redni rudar Ethereuma, bi bil nakup ASIC lahko prevelik izziv, za katerega se preprosto ne splača boriti.

Rudarstvo Ethereum – alternativa?

Torej, razmišljali ste o tem, kako izkopati Ethereum v sistemu Windows … In preprosto ne morete doseči soglasja, ali se splača ali ne. No, imate srečo – obstaja še en način.

Ste že kdaj slišali za rudarstvo v oblaku? Gre za storitev, pri kateri vam gostitelj kmetije (oseba, ki ima veliko (ponavadi) rudarskih ploščadi GPU) ponudi preprosto najem njihovih rudarskih ploščadi. Običajno gostitelju plačate začetno naročnino, nato pa preprosto sedite in se sprostite – on bo poskrbel za ostalo. Verjetno bi prejemali izplačila vsak mesec, odvisno od pogodbe.

Kako izkopati Ethereum v sistemu Windows?

To je postalo precej priljubljena metoda, ko gre za rudarstvo kriptovalut. Ti gostitelji so pogosto ogromna in profesionalna podjetja, kar celotnemu poslu doda legitimnost.

Oblačno rudarstvo je kul, saj odpravlja vedno pereče vprašanje “kako izkopati Ethereum v sistemu Windows?” iz tvoje glave. Vendar, če ste navdušeni nad tem, da vse naredite sami, rudarstvo v oblaku morda ni primerno za vas.

Zaključek

Zdaj veste o vseh različnih izbirah, ki so na voljo, ko razmišljate o tem, kako izkopati Ethereum v sistemu Windows. Ne pozabite – strojna in programska oprema sta ključna vidika vsake uspešne kariere kriptokopavcev.

Vedno se najprej odločite za začetni proračun – to vam bo omogočilo, da dobite široko sliko o tem, kateri načini rudarjenja so za vas možni in kateri ne pridejo v poštev. Raziskujte, upravljajte svoje rudarske procese Ethereum in v kratkem boste strokovni rudar!

Če ste po branju tega vodnika ugotovili, da pridobivanje Ethereuma preprosto ni vaša skodelica čaja, si oglejte Ether na nekaj kripto izmenjav – je morda preprost nakup in hramba kriptovalute boljša možnost za vas? Tudi če je temu tako, nikoli ne izvajajte neobveščenih naložb, in vedno se posvetujte s strokovnjakomto ni finančni nasvet in ga ne bi smeli jemati kot takega!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map