Kaj je naslednji Bitcoin: napovedi na podlagi dokazov

Ker svet kriptovalut pridobiva vedno več pozornosti, je povsem naravno, da se veliko ljudi zanima za to temo. Bitcoin je že najdlje glavna stvar za kriptovalute – njegova zgodba o “vzponu na slavo” je že vrsto let predmet špekulacij. Toda s časom se ljudje začnejo spraševati – kaj je naslednji Bitcoin? Ali z drugimi besedami – kaj je naslednja velika kriptovaluta?

To so natančna vprašanja, na katera bom poskušal odgovoriti v tej vadnici. Govorili bomo o Bitkoinovem “polnoletnosti”, to so nihanja cen in poskušali oblikovati jasne smernice za to, kaj naj se zgodi, da se bo pojavila naslednja velika kripto valuta.

Po tem bomo govorili o treh glavnih kandidatih, ki bodo postali naslednja velika stvar – analizirali bomo njihove zgodbe in rast ter videli, ali lahko najdemo jasen odgovor na vprašanje – kaj je naslednji Bitcoin.

Skrajšana zgodovina Bitcoinov

Bitcoin je bil prvič izdan v širšo javnost že leta 2009. Ni treba posebej poudarjati, da je bil zaradi tako novega in razburljivega koncepta hitro znan in zanimiv..

Najden najnovejši kupon Coinbase:

V naslednjih nekaj letih je cena Bitcoina močno nihala – ko je uspel doseči in se povzpeti nad mejo 1 USD, je bil to odličen dan za kovanec in nekateri so menili, da je Bitcoin dejansko “uspel”.

Z leti so Bitcoin dobivali vedno večji oprijem. Vendar se je velik pok za kovanec zgodil že v začetku leta 2017 – zlomil je vrata splošnega uspeha in postal tako priljubljen, da se je zdelo čudno srečati nekoga, ki zanj ne bi vsaj slišal.

Na vrhuncu je Bitcoinu skoraj uspelo preseči mejo 20 000 USD. To bi bil zgodovinski dogodek za kovanec in skupnost kriptovalut na splošno.

Vendar se je v drugi polovici leta 2017 cena Bitcoina (in večina drugih cen kriptovalut) začela sesuvati. V času pisanja tega vodnika je enota Bitcoina vredna približno 6400 USD. Omeniti pa velja, da je cena kovanca v zadnjih dneh počasi, a zagotovo naraščala.

Pomembno je omeniti, da je bila zgodba Bitcoina vredna učbenikov. Ne samo zato, ker je bila prva tovrstna kriptovaluta, ampak tudi zato, ker je bilo v njeni življenjski dobi toliko špekulacij in tržnih dogodkov, da se je preprosto spremenila v ikono “čez noč postala milijonarka”.

Zdaj, ko veste, kako je Bitcoin nastal, poskusimo ugotoviti glavne značilnosti, ki jih mora kriptovaluta postati odgovor na vprašanje “kaj je naslednji Bitcoin?”.

Značilnosti

Torej … Vprašanje je “kaj je naslednji Bitcoin?”. To je pošten način, vendar bi me verjetno bolj zanimalo vprašanje, kot je to:

Kakšne so značilnosti naslednje velike kriptovalute?

Pošteno je poskusiti uganiti, kaj je naslednji Bitcoin, tako da pogledamo cene in tržne trende (trende rasti), vendar to niso glavni vidiki, ki jih je treba iskati.

V kriptoskupnosti po vsem svetu obstaja zlato pravilo: če je kriptovaluta koristna, bo premagala kakršen koli boj in bo še naprej rasla.

Pošteno je domnevati: če je nekaj hkrati redko in koristno, ga bodo ljudje poskušali pridobiti. Od sedanjih približno 1600 kriptovalut, ki obstajajo, je kar nekaj bleščečih in dragih, vendar jim primanjkuje posebne uporabnosti. Z leti te valute običajno izginejo in se pozabijo.

Za kriptovalute obstaja veliko dejavnikov, ki določajo njihovo uporabnost. Najprej bi verjetno morali imeti določeno vrsto naloge – kar pomeni, da se bo “koristna stvar, za katero želite, da se zgodi”, zgodilo takoj, ko plačate znesek te kriptovalute, brez kakršnih koli drugih dodatnih korakov. Navsezadnje bo eden od odločilnih dejavnikov, kaj je naslednji Bitcoin, uporabnost kovanca.

Prav tako morajo biti lahko dostopni in hitri. To pa ne pomeni, da morajo biti poceni – ravno nasprotno. Preprosto bi morali biti dostopni na glavnih tržnicah in spletnih mestih za trgovanje na internetu.

Ena glavnih značilnosti, ki bi jo morala imeti kriptovaluta, katere cilj je odgovoriti na vprašanja, “kaj je naslednji Bitcoin” (in tista, ki je pogosto ni mogoče omeniti v drugih podobnih vodnikih), je močno podjetje in ekipa razvijalcev.

Če kripto manjka na nekaterih področjih uporabe in ne more slediti trgu, bo slej ko prej zamrl (ponavadi prej). Dober kovanec ima ekipe ljudi, ki skrbijo za dobro počutje – upravljajo položaj kovanca na verigi blokov, poskrbijo, da so hitrosti transakcij enake in celo ustvarjajo in razvijajo stranske projekte, povezane z zadevno kriptovaluto.

Dober in potencialno obseden kriptokovanec mora biti tudi odprtokoden. Čeprav je Ripple pri tem ponavadi velika izjema, so decentralizirane kriptovalute ponavadi tiste, ki so na vrhu centraliziranih. Crypto je odprtokodna različica, prispejmo k njeni blaginji in razvoju, kar pa lahko pospeši vzpon kovanca na vrh.

Zdaj, ko smo se precej obširno pogovarjali o glavnih značilnostih in značilnostih, ki bi jih morala imeti uspešna kriptovaluta, poskusimo in jo uvrstimo na seznam poenostavljenih in specifičnih točk.

Kriptovaluta bo imela največ možnosti, da bo uspešna in bo postala odgovor na vprašanje “kaj bo naslednji Bitcoin?” če ima te lastnosti:

  • Je odprtokodna;
  • Ima za seboj močno ekipo razvijalcev in vlagateljev;
  • Ima jasno opredeljen in dosegljiv namen;
  • Je hiter in lahko dostopen;
  • Ponuja storitev, ki jo ljudje potrebujejo;
  • Pregleden je ne samo pred ICO ali med njim, ampak tudi po njem.

Kaj je naslednji Bitcoin – velika trojka

Zdaj, ko smo zajeli zgodovino Bitcoina in nekatere glavne značilnosti in značilnosti, ki bi jih morala imeti uspešna kriptovaluta, se pogovorimo o konkretnih primerih “kaj je naslednji Bitcoin?” možni odgovori na vprašanje.

Ko pomislite, kaj je naslednji Bitcoin in poskusite poiskati odgovor, se običajno pojavijo tri velika imena. V večini primerov ljudje želijo vedeti odgovore na ta tri vprašanja:

Je Litecoin naslednji Bitcoin?

Je Valovanje naslednji Bitcoin?

Je Ethereum naslednji Bitcoin?

Litecoin, Ripple in Ethereum – po splošnem mnenju so to trije glavni kandidati, ki bodo postali naslednja velika kripto valuta. Poskusimo analizirati vsakega posebej in poglejmo, zakaj ljudje mislijo, da bi lahko bile te kriptografije odgovor na vprašanja “kaj je naslednji Bitcoin?”.

Ne da bi se poglobil v vsako kripto valuto, vam bom preprosto poskušal ponuditi glavne razloge, zakaj ljudje mislijo, da so te kripto valute prihodnost..

Litecoin

Kaj je naslednji bitcoin - logotip LitecoinLitecoin je bil ustvarjen in razvit že leta 2011. Velja za enega prvotnih altcoinov.

Litecoin je zelo priljubljen in spoštovan iz nekaj velikih razlogov. Najprej je Litecoin neposreden odcep bitcoina. Tehnični parametri, ki jih delita ta dva kovanca, so skoraj enaki.

Ob tem je Litecoin znan po tem, da je štirikrat hitrejši od Bitcoina. Resnici na ljubo gre za ogromno stvar, ko gre za hitrosti transakcij in hitrost razpršitve.

Je torej Litecoin naslednji Bitcoin zgolj iz tega razloga? Glede na prisotnost na trgu je to mogoče – vendar bomo morali počakati in videti.

Primerjajte kripto izmenjave vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Ste se kdaj vprašali, katere kripto borze so najboljše za vaše trgovinske cilje?

Glej & primerjajte kripto izmenjave TOP3 vzporedno

Valovanje (XRP)

Kaj je naslednji bitcoin - logotip XRPPreden začnemo, zabavno dejstvo: Ripple je ime podjetja, ki je kovanec ustvarilo, XRP. Vendar so se ljudje tako navadili, da kovanec sam imenujejo Ripple, da ga bom, da bi se izognili zmedi, imenoval tudi Ripple.

Ripple je zanimiv s tem, da je edina kriptovaluta na tem seznamu centralizirana – to pomeni, da pripada enemu podjetju in ga tretje osebe ne morejo spreminjati ali spreminjati. Mislili bi, da bi to propadlo to kripto, vendar jo pogosto imenujejo “Bitcoin morilec”. Zakaj?

Ripple je zasnovan za vsakodnevno uporabo, kar pomeni, da ima veliko hitrejše hitrosti transakcij in veliko nižje cene. Poleg tega je bil glavni poudarek kovanca prvotno namenjen bankam – to pomeni, da se lahko Ripple izogne ​​številnim predpisom in drugim preverjanjem, ki jih morajo opraviti druge kriptovalute.

Verjetno največja lastnost Ripplea je, da ima referenčno vrednost za najnižjo ceno in jo je mogoče zamenjati v katero koli drugo valuto (fiat, zlato itd.). To omogoča OGROMNO mobilnost in na neki točki je celo uspelo Ripple na kratko uvrstiti na 2. mesto na kripto trgu takoj za Bitcoinom.

V Ripple naslednji Bitcoin? Ima svoje prednosti in koristi, vendar bo na koncu odločitev trga.

Ethereum

Kaj je naslednji logotip Bitcoin - EthereumVerjetno najbolj znana kriptovaluta na tem seznamu, Ethereum je bil največji kandidat za Bitcoin za prvo mesto na trgu. Če bi nekoga vprašali “kaj je naslednji Bitcoin?”, Bi bil najpogostejši odgovor Ethereum.

Zakaj pa to?

No, Ethereum velja za boljšega od Bitcoina v skoraj vseh možnih pogledih.

Glavna točka, ki jo ljudje opozarjajo, je, da medtem ko Bitcoin obstaja samo kriptovaluta, Ethereum je celotna knjiga tehnologije.

Ethereum omogoča drugim kriptovalutam, ki temeljijo na omrežju Ethereum, da gradijo in se razvijajo v omrežju, ki ga ponuja ta tehnologija. V tem smislu bi lahko rekli, da če je Bitcoin deska, je hiša Ethereum.

Ob tem je Ethereum naslednji Bitcoin..?

S takšnim seznamom možnih kandidatov bo pokazal le čas.

Zaključek

Kot ste verjetno že opazili, obstaja veliko kriptovalut, katerih cilj je postati odgovor na vprašanje – kaj je naslednji Bitcoin?

Bitcoin ima zelo zanimivo zgodovino. Od samega začetka so kovanec mnogi že šteli za “razvoj valut”. Po več kot osmih letih nihanja je Bitcoin končno uspel v nebo v glavno strugo. S tem je odprl vrata tudi številnim drugim kriptovalutam.

Ljudje se pogosto sprašujejo: ali je Litecoin naslednji Bitcoin? Je Ethereum naslednji Bitcoin? Je Ripple naslednji Bitcoin? Ali pa je (tukaj vstavite katero koli kriptovaluto) naslednja velika stvar v kripto svetu?

Resnici na ljubo nihče ne more zagotovo vedeti odgovora. Trg kriptovalut je zelo nestanoviten kraj – v danem trenutku se lahko zgodi kaj velikanskega.

Vendar je mogoče ugibati. Takšnih ugibanj kroži po internetu. Nekateri med njimi imajo zasluge, drugi pa ugibajo slepo. Če želite sami ugibati, si vedno zapomnite eno preprosto pravilo:

Kriptovaluta bo cvetela, dokler bo koristna.

Ljudje ugibajo o različnih stvareh – cenah, zgodovini, dogodkih na kripto trgu itd. Čeprav te stvari prispevajo k dobremu počutju kovanca, bo še vedno odločilni dejavnik njegova korist.

Tri kriptos, omenjene v tej vadnici, so koristne na svoj način, vendar je na trgu še veliko drugih kovancev, ki so na svoj način tudi zelo privlačni.

Ne glede na odgovor na vprašanje “kaj je naslednji Bitcoin?” resnično je, nekaj je gotovo – nihče ne more napovedati prihodnosti. Če želite špekulirati, raziščite in o tem ne pozabite – svet kriptovalut je včasih lahko zelo kaotičen.

Če se odločite, da sami poskusite odgovoriti, kateri je naslednji Bitcoin, vam želim veliko sreče!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map