Gatehub pregled

Tamo su više kripto novčanika na današnjem tržištu, međutim, da biste saznali koji je od najboljih za vaše potrebe, trebali biste saznati više o svakoj od njih.

U ovome GateHub pregled, pogledat ću pozadina tvrtke, novčanik značajke i kako ga koristiti. Također ću pokriti stvari poput naknada, korisničke podrške i podržanih kovanica.

Nakon toga ću pogledati sigurnosne značajke GateHuba i odgovoriti na pitanje "je GateHub siguran?". Konačno, pružit ću vam zaista jednostavan korak-po-korak vodič o tome kako ga postaviti i kako ga koristiti!

Nakon ove GateHub recenzije imat ćete sve potrebne informacije da biste odlučili je li to odgovarajući novčanik za vas!

Pa što čekaš? Otkrijmo je li GateHub jednako dobar kao i drugi preporučeni kripto novčanici, kao što su Ledger, Coinbase i Trezor.

Pros

 • Korisniku ugodno
 • Ugrađeni pristupnik za plaćanje
 • Relativno sigurno

Protiv

 • Pitanje sigurnosti u prošlosti
 • Nedostaje sigurnost – vrući novčanik

Što je GateHub novčanik?

The GateHub platforma bila nastala 2014. godine britanske tvrtke. Kada je prvi put pokrenut, izgrađen je posebno za Mreškanje (XRP) kriptovaluta, međutim, sada podržava i druge kovanice. GateHub ima dvije glavne funkcije jer to ne samo da omogućuje ljudima pohraniti svoje novčiće, ali to ljudima omogućuje trgovina njih također!

Gatehub pregled: početna stranica.

Novčanik vam omogućuje slati i primati kriptovalute, kao i pohraniti ih. Također je moguće poslati kovanice drugom korisniku GateHuba unosom njihovih Korisničko ime, što ga čini super pravim naprijed u usporedbi s većinom drugih novčanika. Novčanik je pristupljeno putem interneta putem web preglednika koji je dostupan putem stolnog uređaja, Androida ili iOS-a.

Dakle, sada kad znate što je GateHub platforma, sljedeći dio mog GateHub pregleda proučit će koliko je novčanik dobar!

Pronađen najnoviji kupon novčanika Ledger:

Koliko je dobar GateHub novčanik?

Moja recenzija GateHub-a pokazala je da je novčanik user-friendly a web stranica je vrlo jednostavan za upotrebu. To ga čini savršenim za početnike. Jedna od najboljih karakteristika je da ne podržava samo više kriptovaluta već i stvarni novac! Da, točno je – podržava fiat valuta, kao što su USD itd.

Novčanik GateHub izvorno je napravljen da podržava Ripple (XRP), ali sada to i čini podržava ukupno 8 različitih novčića, koje sam dolje naveo.

Gatehub pregled: kriptovalute

Novčanik GateHub također ima ugrađeni gateway za plaćanje koji vam omogućuje polaganje stvarnog novca! Prije nego što to učinite, morat ćete proći kroz verifikacija postupak, koji će zahtijevati da unesete svoje osobne podatke, a zatim prenesete kopije svojih iskaznica i dokaz o adresi.


Imajte na umu da može proći nekoliko dana prije nego što vaš račun bude potvrđen, pa ako trebate brzo kupiti novčiće, trebali biste razmisliti o polaganju kriptovalute. Ako to rado učinite, svoj račun možete financirati putem bankovnog računa, što može biti kroz SEPA ili BRZ.

U vrijeme pisanja ovog članka, pristupnik za plaćanje podupire USD, EUR, CNY i JPY. Sveukupno, dostupnost kripto valuta i fiat novca, kao i platforma koja je zaista jednostavna za upotrebu, čini GateHub izvrsnim izborom za početnike.

Gatehub pregled: trgovanje

Dakle, sada kada znate što GateHub novčanik može učiniti, sljedeći dio mog GateHub pregleda proučit će njihovu korisničku podršku.

Usporedite GateHub rame uz rame s drugima

Dali si znao?

Usporedite GateHub rame uz rame s drugima

Sve kripto burze mogu izgledati slično vama, ali jesu NE sve isto!

Da! Pokaži mi tablicu usporedbe

Korisnička podrška

Međutim, većina pružatelja novčanika nema korisničku podršku, budući da to ima i GateHub razmjena, postoji više načina da ih kontaktirate. Korisnički servis najlakše je kontaktirati slanjem e-pošte. Međutim, prema internetskim recenzijama, tim za podršku prilično sporo reagira.

GateHub tim također je na raznim platforme društvenih medija, kao što su Facebook, Google+, Twitter i LinkedIn. Iako platforma ima tim za podršku, važno je imati na umu da ako izgubite i ključ za autentifikaciju i lozinku ili su vam hakirana sredstva; GateHub ne može učiniti ništa.

Sad kad znate za korisničku podršku dostupnu na GateHubu, sljedeći dio mog GateHub pregleda proučit će naknade za GateHub!

Naknade za GateHub

Prvo što trebate uzeti u obzir prilikom upotrebe GateHub-a jest da ako želite pohraniti Mreškanje (XRP), trebat ćete držati a minimalno 20 XRP. Te novčiće nećete moći koristiti ni na koji način, jer je to jednostavno za aktiviranje novčanika. Na primjer, ako prenesete 50 XRP u svoj GateHub novčanik, moći ćete koristiti samo 30 XRP. Ovo je isti sustav za sve Ripple novčanike, tako da ga nikako ne možete izbjeći!

Gatehub pregled: naknade.

Osim ovoga, ne postoje naknade za slanje i primanje sredstava, osim naknade za transakcije u blockchainu. Platforma čini svoje novac od naknada za trgovanje, polog i povlačenje. Sve informacije možete pronaći gore.

Dakle, sada kada znate za naknade za GateHub, sljedeći dio mog GateHub pregleda proučit će sigurnost novčanika!

Pregled sigurnosti: Je li GateHub siguran?

Da bi zaštitila svoj GateHub novčanik, platforma je instalirala određene sigurnosne značajke. Prvo, savjetuje vam se postavljanje Dvofaktorska autentifikacija, što će zahtijevati da unesete kôd koji se šalje na vaš telefon svaki put kad se pokušate prijaviti.

Nadalje, ako se pokušate prijaviti iz a nova IP adresa ili uređaja, morat ćete ponovo potvrdite svoju adresu e-pošte. Platforma također šifrira sve svoje podatke, što dodatno štiti vaše osobne podatke.

GateHub nikada ne može pristupiti vašim privatnim ključevima jer su pohranjeni na zasebnom poslužitelju glavne platforme. Iako ovo također dodaje dodatnu razinu sigurnosti, to također znači da ako ih izgubite, nikada nećete moći povratiti svoja sredstva.

Gatehub pregled: analitika.

Međutim, u 2017. godini bilo sigurnosno pitanje što je rezultiralo krađom novčića. Centrirani poslužitelji GateHub hakirani su, što je kriminalcima omogućilo da se izvuku više od 5 milijuna dolara u kriptovaluti. Prema različitim korisnicima, GateHub je rekao da neće vratiti ukradena sredstva.

Službena izjava GateHub-a o hakiranju koje se dogodilo je sljedeća:

"Iz novčanika korisnika nisu ukradena sredstva. GateHub je otkrio da je kriminalac iskoristio manu u pomoćnoj usluzi obrade depozita, sve transakcije su u potpunosti poštovane. Istina je da postoje tvrdnje da su sredstva nestala, ali to je bilo zbog hakiranja osobnih računa."

To je vrlo zabrinjavajuće i trebao bi vas podsjetiti da bez obzira koji novčanik kriptovaluta koristite, vaša su sredstva nikad 100% sigurno. Iako su Ledger i Trezor hardverski novčanici vrlo pouzdani. Dakle, sada kada znate odgovor na pitanje ‘Je li GateHub siguran?’, Sljedeći dio mog GateHub pregleda potražit će kako započeti!

Gatehub pregled

Kako postaviti GateHub novčanik

Ako ste zaključili da vam se sviđa zvuk GateHuba, sada ću vam dati detaljne upute o tome kako započeti!

1. Prvo što trebate učiniti je posjetiti službeno web mjesto GateHub.

2. Tada ćete biti upitani želite li se prijaviti. Umjesto toga kliknite na Prijava

Gatehub pregled

3. Sada ćete morati unijeti svoju adresu e-pošte i odabrati snažnu lozinku. Također ćete morati kliknuti na Nisam robot kutija, kao i Uvjeti i odredbe kutija!

Gatehub pregled

4. Tada će vam se prikazati ključ za oporavak novčanika. Ovo je važno jer će vam trebati ako zaboravite lozinku. Možete i jedno i drugo zapisati (preporučeno), ili možete preuzimanje datoteka na vaš uređaj kao tekstualnu datoteku.

Gatehub pregled

5. Nakon što spremite ključ za oporavak, morat ćete potvrditi svoju adresu e-pošte. To možete učiniti klikom na Aktivirajte račun u e-poruci poslanoj vama.

Gatehub pregled

6. Nakon što se prijavite, tada će vam se reći da trebate navesti više informacija. Ako niste tvrtka, kliknite na Pojedinac dugme!

Gatehub pregled

7. Prvo, morate unijeti svoj broj mobitela. Provjerite je li to točno jer ćete ga morati potvrditi!

Gatehub pregled

8. Jednom kada primite SMS kod, unesite ga u okvir.

Gatehub pregled

9. Ako ste uspješno potvrdili svoj broj, kliknite na Nastaviti.

Gatehub pregled

10. Zatim trebate unijeti a javno korisničko ime. Ovo je vrlo slično korisničkom imenu za Twitter, međutim koristi se za primanje sredstava. To olakšava prijenos kovanica unutar platforme GateHub, jer ne trebate unijeti dugu adresu novčanika!

Gatehub pregled

11. Sada se traži da prenesete a fotografija! Ako ne želite, možete kliknuti na Skip, napravit ću to kasnije.

Gatehub pregled

Novčanik je sada postavljen! Dobro napravljeno! Sljedeća stvar koju trebate učiniti je postaviti dvofaktorsku provjeru autentičnosti. To će dodati dodatni nivo sigurnosti na vaš račun, jer svaki put kad se prijavite, morat ćete potvrditi kôd koji se šalje na vaš telefon! Iako na to niste prisiljeni, toplo preporučujem!

1. Kliknite na Omogućite dvofaktorsku autentifikaciju.

Gatehub pregled

2. Morat ćete preuzeti Google Authenticator na svoj mobilni telefon koji je dostupan i na ioS i na Androidu.

3. Sada morate povezati svoj Google Authenticator sa svojim GateHub računom. To možete učiniti unošenjem Autentifikacijski ključ ili skeniranjem QR koda.

Gatehub pregled

4. Sad kad ste postavili dvofaktorsku autentifikaciju, vaš je račun sigurnije!

Dakle, sada kada znate kako postaviti novčanik, sljedeći dio moje GateHub recenzije pokazat će vam kako ga koristiti!

Kako koristiti GateHub novčanik

Dopustite mi da vam pružim detaljni vodič o korištenju GateHub novčanika.

1. Na lijevoj strani kliknite na Novčanik.

Gatehub pregled

2. Sada će vam se pokazati vaš ravnoteža novčanika, koji je prema zadanim postavkama u Ripple (XRP). Kao što ćete vidjeti, vaš novčanik je onemogućen dok ne položite najmanje 20 XRP. Ovih 20 XRP ne može se potrošiti, prenijeti ili povući, što znači da je novčanik besplatan za upotrebu. Nažalost, ovo je isto za sve Ripple (XRP) novčanike.

3. To financirati svoj račun, pomaknite se prema dolje i potražite adresu svog novčanika. Ako već držite XRP, ovo je najlakši mogući način jednostavno prenijeti kovanice ravno u GateHub. Jednostavno zalijepite adresu GateHub novčanika u polje primatelja vašeg trenutnog novčanika, pošaljite transakciju, a sredstva bi trebala stići na vaš GateHub račun za manje od minute!

Gatehub pregled

4. Ako trenutno nemate XRP, možete položiti novac iz stvarnog svijeta! Alternativno, možete položiti i druge kriptovalute. Da biste to učinili, kliknite na Depozit / primanje.

Gatehub pregled

5. Ako trenutno imate račun u Europskoj banci, kliknite na EU BANKA, nakon čega slijedi Spojite pristupnik. Samo zapamtite, ako želite koristiti novac iz stvarnog svijeta, prvo ćete morati potvrditi svoj identitet. Ne brinite, moj GateHub pregled u nastavku će vam pokazati kako to učiniti!

6. Prvo ćete morati unesite svoje podatke. To uključuje vaše puno službeno ime, datum rođenja, kućnu adresu i spol.

Gatehub pregled

7. Sada ćete morati pružiti neke dokumentacija. Za svoju osobnu iskaznicu možete upotrijebiti putovnicu, vozačku dozvolu ili nacionalnu identifikacijsku iskaznicu. U okvir unesite serijski broj, a zatim prenesite sliku.

Gatehub pregled

8. Nakon ovoga, trebat ćete i vi učitajte dokaz o adresi. To može biti račun za komunalne usluge, bankovni izvod, porezna prijava ili potvrda o prebivalištu.

Gatehub pregled

9. Jednom kad ti kliknite na submit, tim GateHub pregledat će vaše dokumente i nakon što ih imate moći ćete uplatiti sredstva putem svog bankovnog računa! Vrijeme koje timu treba za to ovisi o tome koliko je zauzet, pa budite spremni pričekati nekoliko dana.

Gatehub pregled

Dakle, sada kada znate kako postaviti svoj GateHub novčanik i kako potvrditi svoj račun, sljedeći dio mog GateHub pregleda objasnit će kako poslati sredstva na drugi novčanik!

Kako poslati / primiti

 • Prvo kliknite na Novčanik s lijeve strane.
 • Nakon toga kliknite na Pošaljite uplatu, slijedi Instant.
 • Sada ćete morati unijeti svoj GateHub zaporka.
 • Odaberite kriptovalutu koju želite poslati, zajedno s iznosom.
 • Sada unesite adresa novčanika kojima želite poslati sredstva.
 • Da biste dovršili transakciju, provjerite jeste li zadovoljni iznosom koji prenosite, a zatim kliknite na Potvrdite.

I to je to. Sad ste uspješno izvršili svoj prvi prijenos unutar GateHub-a!

GateHub pregled: Zaključak

I to je kraj moje GateHub recenzije!

Sve u svemu, mislim da je GateHub dobar novčanik za početnike. Ne podržava samo više kovanica, već možete pohraniti i fiat valute! Nadalje, sviđa mi se činjenica da GateHub možete koristiti za kupnju, prodaju i trgovinu kriptovalutama!

The jedino izdanje Imam s GateHub novčanikom da je to bilo hakiran 2017. godine i nije vratio novac nijednom od pogođenih ljudi. Iako se nije dogodilo hakiranje jer bi to trebalo biti podsjetnik da vaša sredstva nikada nisu 100% sigurna. U tom smislu, možda bi vrijedilo razmotriti papirnati novčanik ili hardverski novčanik, kao što su Ledger i Trezor.

Nadam se da je ovaj GateHub pregled bio koristan i da ste već odlučili je li prikladan za vas.

Sadržaj objavljen na ovom web mjestu nije namijenjen pružanju bilo kakvih financijskih, investicijskih, trgovačkih ili bilo kojih drugih oblika savjeta. BitDegree.org ne odobrava niti sugerira da kupujete, prodajete ili držite bilo koju vrstu kripto valute. Prije donošenja odluka o financijskim ulaganjima, obratite se svom financijskom savjetniku.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map