Coinbase Review

Hej, välkommen till min Coinbase recension!

Med över 13,3 miljoner aktiva användare, det finns få börser som är lika pålitliga och pålitliga som Coinbase.

Om du vill köpa kryptovalutor med din fiat-pengar (USD, EUR, etc.), Coinbase kan vara utbytet för dig.

I denna Coinbase-recension kommer jag att ta upp grunderna i Coinbase inklusive vad det är, hur det fungerar, dess fördelar och nackdelar och om det är rätt för dig.

När du är klar med att läsa den här Coinbase-granskningen har du en bra förståelse för Coinbase och vad den erbjuder. Ännu viktigare är att du kan bestämma om Coinbase är rätt utbyte för dig!

Så, låt oss komma igång!

Fördelar

  • Fiat-valutor – accepteras
  • Enkel att använda
  • Accepterar endast de mest pålitliga kryptovalutorna
  • Mycket säker

Nackdelar

  • Ej tillgängligt i alla länder
  • Några av de mindre kända mynten stöds inte

En snabb sammanfattning av Coinbase

Coinbase är en digital valutamäklare där du kan köp och handel Bitcoin och några andra kryptor. Det skiljer sig från traditionella kryptovalutbyten eftersom det låter dig göra det köp krypto med fiat-valutor.

Coinbase anses vara ett av de största kryptomäklarbytena i världen!

De håller över 20 miljarder dollar i tillgångar och över 50 miljarder dollar i krypto har handlats använder sin plattform sedan den grundades i San Francisco, Kalifornien 2012.

Coinbase har faktiskt två kärnprodukter; ett mäklarbörs och en professionell handelsplattform med namnet GDAX. De två kan emellertid användas oberoende av varandra.

Är Coinbase en plånbok?

Dess ett utbyte, men det har det en inbyggd plånbok, ja.

Så du kan behålla din krypto på Coinbase-plattformen, om du vill. i alla fall, det rekommenderas inte. Jag skulle definitivt rekommendera dig att flytta din krypto från Coinbase när du har köpt den, eftersom bytesplånböcker är de minst säkra plånböckerna.

Du bör tänka på att få en hårdvaruplånbok istället – det här är den säkraste typen av kryptoplånböcker!


Coinbase recension: Coinbase framsida.

Läs min Trezor vs Ledger guide för att se en jämförelse mellan de två bästa hårdvaruplånböckerna.

Är Coinbase Legit?

Det finns många börser på marknaden som inte är så pålitliga som de påstår sig vara, vilket är en av anledningarna till att jag skriver den här Coinbase-recensionen – för att visa dig hur legitim Coinbase är, bland annat.

Så är Coinbase legit? Sanningen är det, Coinbase är förmodligen lika legitimt som det blir.

Bara för att verka i 30 stater i USA ensam har det över 40 olika licenser. Detta säkerställer att deras metoder är lagliga och att de hanterar dina pengar med integritet.

Om du läser den här Coinbase-recensionen är det första du behöver veta om du kan använda det här börsen i din region.

Coinbase kan användas i många länder för att göra transaktioner som att skicka, ta emot eller lagra pengar. Plattformens köp- och säljfunktioner är dock endast tillgängliga i 32 utvecklade länder runt världen.

Var noga med att kontrollera om du kan använda Coinbase från ditt land innan du försöker registrera dig!

Senaste Coinbase-kupong hittades:

Funktioner i Coinbase

Låt oss snabbt köra ner några av huvudfunktionerna i kryptoutbytesplattformen i fråga.

Det erbjuder bara betrodda kryptor

Coinbase används ofta som en ingångspunkt in på kryptomarknaden. Genom det kan du köp Bitcoin, Litecoin, Eter och Bitcoin kontanter. Dessa fyra digitala valutor är de enda du kan köpa från Coinbase.

Detta beror på att Coinbase bara kommer att erbjuda mynt som är garanterade valutor eller råvaror, och det öppnas inte för tokens som potentiellt kan vara värdepapper eller aktier. Det är mycket sällsynt att de lägger till nya mynt.

Detta är en annan anledning till att Coinbase anses vara en pålitlig och säker plattform.

Användarvänligt gränssnitt

Coinbase har ett riktigt lättanvänt gränssnitt det gör det till ett utmärkt verktyg för de som precis börjat i kryptobranschen. Den rena designen gör det enkelt att navigera och verktygen du behöver är direkt till hands.

Coinbase recension: Coinbase instrumentpanel.

Den accepterar Fiat

Till skillnad från traditionella kryptovalutabörser, Coinbase accepterar en mängd olika fiat i utbyte mot de fyra digitala valutorna som de erbjuder. De valutor den accepterar är EUR, GBP och USD.

Utöver det erbjuder Coinbase också ett stort utbud av betalningsmetoder för att hjälpa sina kunder att få sina fiat-pengar på plattformen för att köpa krypto. Dessa inkluderar banköverföring, betalkort / kreditkort, PayPal och även SEPA överföringar för europeiska medborgare.

Omedelbar utbyte

För dem som vill skicka pengar i Bitcoin men vill göra affärer med fiat, Coinbase har en funktion som heter “Instant Exchange”. Istället för att bara använda fiat för att köpa Bitcoin och sedan skicka det till din mottagare kan du använda den här funktionen för att göra processen till en sömlös, omedelbar åtgärd.

Du betalar helt enkelt med fiat och betalningen konverteras till Bitcoin.

Det finns inga extra avgifter för den här tjänsten och det är en annan positiv aspekt som denna Coinbase-recension tar hänsyn till!

Skiftkortet

Om du vill spendera Bitcoin i din Coinbase-plånbok kan du enkelt göra det med skiftkortet. Betraktas som Coinbase-betalkort, det är faktiskt ett Visa-betalkort som tillåter amerikanska användare i utvalda stater att spendera Bitcoin från sin Coinbase-plånbok.

Det fungerar lika enkelt som alla andra visum. När du handlar med kortet debiteras motsvarande värde av Bitcoin från din onlineplånbok. Tyvärr är kortet ännu inte tillgängligt i alla stater Coinbase verkar i eller i något annat land utanför USA.

Uppgradera till GDAX gratis

Om du är en vanlig köpare och säljare av krypto och är intresserad av handel kan du enkelt överföra till Coinbases systerplattform GDAX (eller Coinbase Pro).

Coinbase Review

Genom GDAX kan du handel mellan kryptos. Faktum är att på GDAX kommer du att kunna hitta ett större urval kryptor att handla mellan.

Coinbase-policyn för värdepapper och aktier kvarstår dock fortfarande. GDAX behandlar endast mynt som betraktas som virtuella valutor.

Dina pengar är säkra

Även om det aldrig är 100% säkert för dina pengar på någon online-börs, Coinbase är en av de säkraste webbplånböckerna du kan använda.

Coinbase håller nästan 99% av sina tillgångar i en offline kylförvaring som inte kan nås – i kylförvaring kan de inte hackas!

Endast 1% av tillgångarna på plattformen är tillgängliga online i hot wallet-systemet och dessa tillgångar är försäkrade vid eventuella förluster. På det sättet, om dina pengar någonsin skulle bli stulna från Coinbase, skulle du få tillbaka dem.

Ganska cool, rätt?

Coinbase recension: Coinbase juridiska sida.

Jämför Coinbase sida vid sida med andra

Visste du?

Jämför Coinbase sida vid sida med andra

Alla Crypto-utbyten kan se ut som du men de är INTE alla samma!

ja! Visa mig jämförelsetabellen

Är Coinbase säkert?

Coinbase är ett av endast fyra börser som har en licens i NY under pilotprogrammet BitLicense. Som sådan följer det strikt KYC (Känn din kund) regler och förblir så överensstämmande som möjligt med regler och regler.

Som jag nämnde tidigare har den över 40 licenser att bara verka i USA och är licensierat att lagligt verka i de andra 31 länder som gör sin lista.

Utöver det håller Coinbase sina tillgångar försäkrade, så du kan tekniskt inte förlora några av dina pengar genom hacking och stöld!

En annan sak som gör Coinbase så säker att använda är det faktum att den kan inte användas anonymt. På grund av KYC-reglerna måste användarna skicka in ett ID-nummer från staten och i vissa fall adressverifiera för att kunna använda plattformarna KÖPA och SÄLJA funktioner. Som du säkert kan se är säkerhet ännu en positiv aspekt av denna Coinbase-recension.

Coinbase recension: en Coinbase recension från en användare.

Det gör plattformen mycket legitimt att använda för ärliga användare, och alla som vill göra något skuggigt eller lurigt kommer inte att kunna komma undan med det på det här utbytet.

Nackdelen med att använda Coinbase

Hittills i denna Coinbase-recension har jag täckt en hel del positiva saker om Coinbase. Det är dock viktigt att du vet att det också finns några nackdelar för vissa människor.

Kontobegränsningar

Medan Coinbase låter dig byta fiat mot kryptovalutan, det begränsar hur mycket du kan spendera och hur ofta du kan göra det.

Enligt deras webbplatsstöd forum, detta är “för säkerhet, regelefterlevnad och förebyggande av bedrägerier”. Gränserna baseras på flera faktorer som inkluderar den betalningsmetod du använde, hur gammalt ditt konto är, din köphistorik, och mer. Dessa gränser beräknas automatiskt.

Lyckligtvis finns det några sätt att öka dina kontogränser, men några av dessa steg är redan obligatoriska för att använda köp- och säljfunktionerna.

Du kan lägg till ett telefonnummer, ge mer personliga uppgifter, skicka ett foto-ID och skapa en etablerad köphistorik genom att köpa och sälja (handla) med hjälp av Coinbase-plattformen.

Tänk på att gränserna är olika för varje konto som du länkar till din Coinbase-plånbok. Till exempel kommer din inköpsgräns för ditt kreditkort att vara annorlunda och skild från inköpsgränsen för ditt länkade bankkonto.

Höga avgifter

Coinbase transaktioner i många olika valutor och gör en rad olika betalningsmetoder. På grund av detta tar serviceavgifterna ut relativt höga avgifter jämfört med andra börser. Höga avgifter är en av de största negativa aspekterna av denna Coinbase-recension.

Dessa avgifter är debiteras per transaktion och beräknas på ett av två sätt. För transaktioner under 200 USD tillkommer en lägsta avgift. För transaktioner över 200 USD tillämpas dock en procentavgift.

Till exempel, om du köper eller säljer med ett amerikanskt bankkonto, är den effektiva omvandlingsavgiften 1,49% för transaktioner över 200 USD. Om din transaktion dock är under $ 200, gäller en basränta på 4%. Denna basränta är specifik för USA och varierar beroende på ditt land och din region.

Coinbase-granskning: betalningsmetoder på Coinbase.

Brist på anonymitet

Även om det är en av funktionerna som gör Coinbase säker att använda, för vissa, bristen på anonymitet kan vara ett problem. För det första är Coinbase skyldigt att rapportera sina användares information till de styrande organ som reglerar den. Det betyder att det du innehar i kryptotillgångar kommer att registreras officiellt och du förväntas betala de kryptoskatter som ditt lands lagar kräver..

Detta besegrar syftet med kryptovaluta för vissa, eftersom det var utformat för att vara ett decentraliserat och anonymt sätt att transakera rikedom.

Det andra problemet med detta är att Coinbase spårar och övervakar också hur användare spenderar sina mynt.

De kan också frysa din Coinbase-plånbok om de upptäcker att du gör tvivelaktiga transaktioner, till exempel att betala eller ta emot betalning för vuxentjänster, spel, sälja olagliga varor eller något annat som verkar skuggigt.

Om Coinbase var decentraliserad, detta skulle inte vara fallet. De skulle inte kunna frysa ditt konto eftersom de inte skulle ha kontroll över det.

Så här är en snabb sammanfattning av för- och nackdelar i denna Coinbase-recension:

tummen upp FÖRDELAR

✓ Enkelt att använda gränssnitt;

✓ Erbjuder endast de 4 mest betrodda kryptona: BTC, LTC, ETH & BCC;

✓ Accepterar fiat-transaktioner;

✓ Flera betalningsmetoder och enkelt anslutas till amerikanska bankkonton;

✓ Högt reglerad för att hålla plattformen säker och legitim;

✓ följer policyer som gör den transparent och pålitlig;

✓ Ansluter till GDAX så att du kan handla kryptos;

✓ Coinbase-betalkort som kallas Shift Card för amerikanska användare.

tummen ner NACKDELAR

✗ Ej tillgängligt i alla länder;

✗ Begränsar hur mycket du kan spendera eller ta ut;

✗ Avgifter högre än genomsnittet;

✗ Strikt KYC-policy tillåter övervakning av transaktioner och förhindrar anonymitet.

Skatteöverensstämmande och kommer att dela din information med skattemyndigheterna.

Vem ska använda Coinbase?

Nybörjare

Coinbase är en utmärkt plattform för nybörjare!

Dess lättlärt gränssnitt hjälper dig att lära dig linorna med att använda online-utbyten. Genom det kan du enkelt överföra till GDAX för att handla och handla med ännu fler valutor än vad som erbjuds på Coinbase.

Den som vill köpa med Fiat

Coinbase är ett mäklarbörs som gör att du kan köp krypto med din fiat-valuta, som nämnts under denna Coinbase-recension. Detta gör det till en utmärkt ingångspunkt i kryptosektorn. Faktum är att en stor del av kapitalet som flyter till kryptoindustrin har kommit genom Coinbase från sina användare.

Mindre företag och investerare

För småskaliga företag och investerare som vill investera sina pengar i krypto, Coinbase är ett utmärkt alternativ. För större företag och investerare som är intresserade av att investera större summor kan Coinbases avgifter dock vara lite för höga.

Denna typ av investerare kan vara bättre med ett alternativ som ger billigare avgifter och bättre skydd för kundens integritet.

Senaste Coinbase-kupong hittades:

Slutsatser

Om du har kommit så långt in i min Coinbase-recension, grattis – du vet nu om Coinbase är lämplig för dig eller inte! Du känner till dess fördelar, dess nackdelar och vad det bäst används för.

Sanningen är den, Coinbase är ett av de bästa mäklarbörserna som för närvarande finns tillgängliga på nätet. Det är mycket pålitligt, välförsäkrat och riktigt enkelt att lära sig och använda i början av hörnet.

Trots sina få nackdelar är det överlägset det enklaste sättet att köpa in krypto. Med det sagt, du ska inte behöva lämna din krypto på Coinbase-webbplatsen. Istället överför du den till en hårdvaruplånbok om du håller den på lång sikt.

Så vad tycker du? Är Coinbase rätt för dig? Kommer du att använda den för att köpa, sälja, handla eller lagra din krypto? Låt mig veta!

Innehållet som publiceras på denna webbplats syftar inte till att ge någon form av finansiell, investering, handel eller någon annan form av rådgivning. BitDegree.org rekommenderar inte eller föreslår att du köper, säljer eller innehar någon form av kryptovaluta. Innan du fattar finansiella investeringsbeslut, kontakta din finansiella rådgivare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map