Bithumb Review

Hej där och välkommen till min Bithumb recension!

Tänker du på uppköp och sälja några kryptovalutor på Bithumb, men vill först ta reda på om de är rätt utbyte för dig? Eller kanske är du nervös för handel på Bithumb och vill lära dig mer om deras säkerhetsfunktioner innan du börjar?

Hur som helst, jag har täckt dig! I denna fullständig Bithumb-granskning, Jag ska börja med att ge dig en snabb översikt över vilka Bithumb är och hur de kom igång. Efter det ska jag sedan gå igenom hur du faktiskt kan köpa mynt och vilken typ av avgifter växlingsavgifterna.

Efter det kommer jag att prata om typ av mynt som Bithumb gillar att lista och vem utbytet passar bäst för. Slutligen kommer jag att sammanfatta allt för dig genom att lista deras fördelar och nackdelar samt ge dig andra mer rekommenderade utbyten.

I slutet av läsningen från början till slut kommer du att ha all information du behöver för att avgöra om de uppfyller dina krav som handelsplattform..

Så vad väntar du på? Låt mig presentera dig för Bithumb och ge dig en fördjupad Bithumb-recension!

Fördelar

 • Live support
 • Stor handelsvolym
 • Pålitlig
 • Bra för nybörjare

Nackdelar

 • Relativt långsam verifieringsprocess
 • Hackades 2017

En kort introduktion till Bithumb

Bithumb är en utbyte från tredje part som gör att du kan köpa, sälja och handla en rad kryptovalutor. De var skapades 2013 av ett företag som heter BTC Korea.com Co. Ltd och deras huvudkontor har sitt säte i Sydkorea. Som sådan gör det dem till ett av de mest etablerade börserna i branschen!

Sedan de lanserades har Bithumb blivit ett av de största börserna i världen för den dagliga handelsvolymen. Detta är den summa pengar som människor handlar under en 24-timmarsperiod. Faktum är att Bithumb i skrivande stund i juni 2018 mer än 100 miljoner dollar i handel varje dag, men har nått så mycket som 2 miljarder dollar!

Bithumb Review Daily Trading Volume

Källa: teatral

Bithumb tillhandahåller också konton för institutionella investerare, vilket är en av anledningarna till att den har en så hög handelsvolym. Detta är verkligen viktigt eftersom det säkerställer att det alltid finns tillräckligt med likviditet på marknaden för att göra en handel.

Grundarna designade Bithumb-plattformen på ett sätt som den kan användas av vem som helst, vilket betyder att den är väldigt bra användarvänlig och perfekt för nybörjare. Även om en stor andel av deras handlare kommer från Sydkorea stöder webbplatsen även engelska, kinesiska, japanska, spanska och till och med hindi.

Nu när du vet vem de är och när de grundades kommer nästa del av min Bithumb-recension att titta på hur du kan köpa mynt och vilken typ av avgifter de tar ut.

Senaste Coinbase-kupong hittades:

Betalningsmetoder


Det är alltid viktigt att överväga vad Betalningsmetoder ett kryptovalutautbyte stöder innan du registrerar dig, eftersom de kanske inte har det alternativ du letar efter.

Den goda nyheten är att Bithumb har möjlighet att bearbeta fiat valutainlåning och uttag. De dåliga nyheterna är dock att detta endast är tillgängligt för sydkoreanska invånare som använder KRW!

Om du läser den här Bithumb-recensionen och inte kommer från Sydkorea, oroa dig inte eftersom du fortfarande kan insättning med en kryptovaluta istället.

Om du precis börjat med kryptovaluta och inte har några mynt än, är det bästa att göra att öppna ett konto på Coinbase. Coinbase gör att du kan registrera ett konto och sätta in med ett bankkort eller bankkonto direkt. När du väl har köpt en av de bästa kryptovalutorna på Coinbase är allt du behöver göra att överföra dina mynt till Bithumb.

Så enkelt är det!

Jämför Bithumb sida vid sida med andra

Visste du?

Jämför Bithumb sida vid sida med andra

Alla Crypto-utbyten kan se ut som du men de är INTE alla samma!

ja! Visa mig jämförelsetabellen

Bithumb-avgifter – insättningar, uttag & Handel

Insättningsavgifter beror på vilken typ av mynt du vill finansiera ditt konto med. Av någon anledning, kryptovalutor Till exempel Ethereum, Krusning och EOS är gratis, medan andra som Bitcoin, Rusa och Litecoin bär en mycket liten avgift. Till exempel kommer en Bitcoin-insättning att kosta 0,001 BTC.

Det finns också lägsta insättningsgränser som du måste tänka på, men under skrivandet av denna Bithumb-recension fann jag att dessa var mycket låga. Till exempel minsta Litecoin-insättning är 0,1 LTC och den minsta Ethereum Classic-insättning är också 0,1 ETC!

När det gäller att ta ut dina kryptovalutor ur Bithumb beror AVGIFTER också på vilken typ av mynt du vill ta ut. Till exempel kostar Ethereum 0,01 ETH och Bitcoin kostar 0,001 BTC. Fortsätt kontrollera Bithumb-webbplatsen för en uppdaterad prislista.

Så vad sägs om Bithumb-avgifter för handel?

Webbplatsen hävdar att de har lägsta avgifterna i branschen. Den grundläggande handelsavgiften som Bithumb tar ut är 0,15% av det totala beloppet du köper eller säljer. Om du till exempel köper Ripple till ett värde av $ 1000, betalar du 0,15% av det här beloppet, vilket är $ 1,50.

basavgifter

Källa: bithumb

Tekniskt sett är detta faktiskt inte det lägsta i branschen, som Binance debiterar bara a schablonbelopp på 0,1%. Det är dock faktiskt möjligt att få billigare priser om du använder Bithumb kupong, som du kan komma åt inom ditt konto.

Detta minskar dina Bithumb-avgifter för handel med 0,01% -0,07%. Om du kan få maximal rabatt (som tilldelas för stora handelsvolymer) är Bithumb en av de billigaste i branschen!

Så nu när du vet hur du sätter in mynt och debiterade Bithumb-avgifter kommer nästa del av min Bithumb-granskning att se på vilka typer av mynt du kan köpa.

Mynt tillgänglighet

I skrivande stund finns det totalt 103 olika mynt att du kan köp, sälj och handla på Bithumb. Vilken typ av mynt som är tillgängligt beror på vad du letar efter.

De stödja majoriteten av populära kryptovalutor som Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin och Bitcoin Cash. De stöder också mindre populära mynt, till exempel Livssyn, Augur och Aeternitet.

Bithumb Review

Intressant, som de flesta andra sydkoreanska börser, är priserna på populära mynt som Bitcoin faktiskt dyrare än börser i andra länder. Folk tror att detta beror på att sydkoreanska utbyten är så mycket mer professionella än andra, vilket inkluderar snabba uttag och högsta säkerhet.

Dessutom, eftersom kryptovalutahandel nu är förbjuden i Kina, använder många kinesiska handlare börser i Sydkorea för att komma runt reglerna.

Även om Bithumb är ett av de största börserna i världen är mängden tillgängliga mynt mycket mindre jämfört med andra. Till exempel utbyten som Binance och Cryptopia ha hundratals olika kryptovalutor att handla, med att listan läggs till hela tiden.

Bithumb Review

Å andra sidan är Bithumb mer selektiv i de mynt de listar. Det senaste tillskottet var i juni 2018, där börsen lade till Cardano och Status Token. Även om detta kan vara frustrerande för människor som gillar att ha många mynt att välja på, gillar Bithumb-teamet bara att stödja projekt som de anser är legitima.

Detta innebär att när nya kryptovalutor släpps först efter deras ICO, det kan ta lång tid innan myntet är noterat på Bithumb. Historien antyder dock att när ett mynt så småningom läggs till Bithumb, upplever det en ökning av värdet!

För en fullständig lista över kryptovalutor som är tillgängliga för handel på Bithumb, kolla här.

Bithumb granskningslista över kryptovalutor som är tillgängliga för handel på Bithumb

Källa: coinmarketcap

Nu när du vet vilken typ av mynt du kan köpa och de avgifter som debiteras, kommer nästa del av min Bithumb-recension att titta på hur enkelt eller svårt det är att registrera sig!

Anmäl dig till Bithumb

För den här Bithumb-recensionen trodde jag att det enklaste sättet att förklara hur enkelt det är att öppna ett konto var att visa dig med några skärmdumpar! På det sättet, om du har några svårigheter, kan du alltid följa mina steg-för-steg-guide.

Innan jag går vidare är det viktigt att du meddelar att Bithumb-teamet i maj 2018 meddelade att de skulle begränsa kontoregistreringar från elva länder.

Dessa specifika länder beskrivs som Länder och territorier som inte är samarbetsvilliga (NCCT) av Financial Action Task Force, och problemen är relaterade till svagheter i penningtvätt.

Hur som helst, låt oss gå in på det!

Det första du behöver göra är att besöka den officiella Bithumb-webbplatsen, som du kan göra här.

Klicka sedan på Bli Medlem knapp.

Bithumb Review

Detta är den del av registreringsprocessen där du kommer att behöva ge lite grundläggande information. Du kommer att märka att till skillnad från vissa utbyten ber Bithumb om några fler detaljer, men de måste göra detta för att se till att de inte bryter mot koreanska regler.

Du måste ange din e-postadress och klicka sedan på Markera Duplicera. Du måste också kryssa i rutan så att de vet att du INTE är en robot!

Bithumb Review

Därefter måste du ange din nationalitet. Du måste också ange din telefon nummer. Det är viktigt att du anger rätt nummer eftersom du behöver det för att slutföra din registrering.

Bithumb Review

När du har angett ditt mobilnummer klickar du på SMS-begäran. En 6-siffrig kod skickas sedan till dig, som du måste ange i Verifieringsnummer för mobiltelefon låda.

Därefter måste du ange din personliga information. Detta inkluderar din fullständigt namn, födelsedatum och kön. Du måste också ange din fullständig hemadress.

Bithumb Review

Du måste nu skapa ett starkt lösenord. Det måste vara mellan 8 och 12 tecken långt och du måste ange det igen i rutan nedan. Du måste också välja ett fyrsiffrigt PIN-nummer. Se till att det är något som ingen skulle kunna gissa, till exempel 1234 eller ditt födelsedatum.

Bithumb Review

Du måste också markera de två villkorsrutorna. Det är nog bäst att du läser dessa för att se till att du förstår Bithumbs termer.

Bithumb Review

När du är nöjd med all information du har angett klickar du på Bli Medlem knapp. Ett bekräftelsemail skickas sedan till dig, som du måste klicka på när det kommer.

Grattis, du har nu ett konto på Bithumb!

Du är nu klassad som nivå 1, vilket innebär att du kan handla direkt utan att behöva göra något längre. Men om du vill handla riktigt stora belopp måste du uppgradera ditt konto till nästa nivå.

Detta kräver att du laddar upp viss identifikation, till exempel ett pass och bevis på uppehållstillstånd. Tyvärr klargör inte Bithumb-webbplatsen hur mycket du kan sätta in och ta ut innan du behöver göra detta, så det är bäst att kontakta dem direkt.

Nu när du vet hur du registrerar dig kommer nästa del av min Bithumb-recension att se vilka handlare börsen är bäst lämpad för.

Vem ska använda Bithumb?

Du kanske kommer ihåg hur jag nämnde tidigare att Bithumb-plattformen är utmärkt för nybörjare. Webbplatsen är väldigt tydlig och använder enkla färger. Allt märks också bra, vilket gör handel väldigt rakt framåt.

Bithumb Review

Ännu bättre kan du också spela runt med virtuella krediter, vilket ger dig ett utmärkt tillfälle att testa plattformen innan du använder riktiga medel. Du måste dock öppna ett konto först innan du använder det virtuella läget.

Å andra sidan är Bithumb-plattformen lämplig för professionella handlare också! Det finns många olika handelsverktyg som du kan använda, till exempel diagramanalys och ljusstake. Eftersom Bithumb har en av de största handelsvolymerna i världen, finns det alltid god likviditet för människor som vill handla riktigt stora belopp.

Det finns även en cool funktion kallas “remittance” som gör det möjligt för människor att skicka medel internationellt!

I slutändan, oavsett om du är en nybörjare eller en mer erfaren handlare, är Bithumb-plattformen perfekt för alla handlare.

När det gäller kundsupport, Bithumb exchange har en 24/7 livechatt samt telefonsupport också. Det betyder att om du har några problem med ditt konto kan du alltid få hjälp.

Bithumb Review

Det är också viktigt att komma ihåg att du inte kommer att kunna handla anonymt på Bithumb. Även om du kanske bara sätter in och tar ut med kryptovaluta måste du fortfarande tillhandahålla ett komplett utbud av personlig information. Om detta inte låter som något du vill göra, kanske Bithumb inte är det bästa utbytet för dig.

Nu när du vet vem utbytet passar bäst kommer nästa del av min Bithumb-recension att se hur säker plattformen är.

Bithumb Review: Är Bithumb Safe?

Innan du sätter in dina surt förvärvade pengar på en utbyte från tredje part är det alltid viktigt att först ta reda på det hur säker dom är.

Så är Bithumb säkert? För det första är kryptovalutareglering något starkare i Sydkorea, så börser har ett ansvar för hålla kundernas medel säkra.

Du kanske har märkt från ovanstående registreringsanvisningar att du måste tillhandahålla fullständig och fullständig personlig information. Detta säkerställer att endast ett konto kan öppnas per person, och det begränsar också anonym handel.

Jag nämnde också att du behöver inte bara förse din mobilnummer men också bekräfta det också. Dessutom låter Bithumb dig ställa in tvåfaktorautentisering. Det betyder att varje gång du loggar in eller försöker ta ut pengar måste du ange ett nummer som skickas till din mobiltelefon.

Webbplatsen använder också krypteringsteknik som ytterligare skyddar dina personuppgifter från hackare utanför.

Bithumb Hack?!

I juni 2017 rapporterades det att Bithumb-servrar hackades, vilket resulterar i en förlust på ungefär 100 miljarder vann. Vid den tiden uppgick detta till cirka 94 miljoner dollar. Enligt rapporterna, över 31 000 enskilda konton var nås av hackare, vilket betyder att många förlorade sina pengar.

Som svar sa Bithumb-teamet att de skulle återbetala alla som berördes, upp till maximalt $ 900. Även om utbytet har inte fått några hack sedan dess (åtminstone som vi känner till), det är mycket oroande att hackarna kunde bryta sina säkerhetskontroller.

Bithumb granskningsoffert

“För de medlemmar som drabbas av ytterligare skador på grund av denna händelse kommer vi dessutom att ersätta hela skadeståndet på ett ansvarsfullt sätt av representantutbytet när skadeståndet är fast.”

Bithumb

Detta borde vara en stark påminnelse till dig om att du bara bör hålla små mängder kryptovaluta inne i ett börs, som du kan aldrig vara 100% säker att de inte kommer att hackas.

En ytterligare fråga som börsen nyligen upplevde var ett fördjupad utredning av de koreanska myndigheterna. Detta inkluderade den nationella skatteavdelningen, enheten för finansiell underrättelse och även de finansiella tillsynsmyndigheterna.

Byråerna undersökte om Bithumb agerade inom lagen och när nyheterna om utredningen ursprungligen rapporterades sjönk olika kryptovalutapriser. Den goda nyheten är dock att det i juni 2018 rapporterades att utbyte rensades från eventuella felaktigheter.

I slutändan har Bithumb några riktigt bra säkerhetskontroller på plats för att säkerställa att dina medel hålls säkra. De tillåter inte anonyma konton och de har ett team av anställda som är där för att övervaka misstänkt aktivitet. Även om ingen kryptovaluta någonsin är 100% säker är Bithumb en av de säkraste.

Nu när du vet är Bithumb-säkert kommer den sista delen av min Bithumb-granskning att titta på börsens fördelar och nackdelar.

Bithumb Review: Fördelarna och nackdelarna

Le tittar på Bithumbs lista över fördelar och nackdelar.

FÖRDELAR NACKDELAR
 • Skapades 2013 – vilket gör dem till ett av de mest etablerade börserna
 • Mycket låga avgifter
 • Stor handelsvolym – alltid bra likviditet
 • Support dygnet runt – både livechatt och telefon
 • Bra säkerhetskontroller
 • Perfekt för både nybörjare och avancerade handlare
 • Fiat-insättningar endast för sydkoreanska invånare
 • Exchange hackades 2017 och undersöktes 2018
 • Långsam verifieringsprocess för ökade gränser

Slutsats

Och det är slutet på min Bithumb recension! Om du har läst den från början till slut bör du ha en god uppfattning om Bithumb är rätt utbyte för dig.

I denna recension har jag täckt Bithumb-avgifter, stödda mynt och insättningsmetoder. Jag gick också igenom registreringsprocessen med dig och inkluderade några steg-för-steg-skärmdumpar.

Bithumb skiljer sig från majoriteten av kryptovalutautbyten jag har granskat, som de ber dig om mycket personlig information vid registrering. Även om du bara använder kryptovaluta för att sätta in och ta ut måste du fortfarande ge information om din identitet.

Jag tycker dock personligen att Bithumb är ett bra utbyte att använda, även om de upplevde ett hack 2017. Jag ser bara till att jag inte håller mina pengar där för länge – på samma sätt som jag inte med alla utbyten.

Om du har några problem, kolla in säkrare utbytesplattformar, Till exempel Coinbase, Binance och Kraken. De är helt värda det.

Innehållet som publiceras på denna webbplats syftar inte till att ge någon form av finansiell, investering, handel eller någon annan form av rådgivning. BitDegree.org rekommenderar inte eller föreslår att du köper, säljer eller innehar någon form av kryptovaluta. Innan du fattar finansiella investeringsbeslut, kontakta din finansiella rådgivare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map