Bitcoin rudarska strojna oprema: kako izbrati najboljšega

Živijo! Naj vas pozdravim v tem priročniku za izbiro najboljše strojne opreme za rudarjenje Bitcoinov. Če želite začeti zaslužiti pasivni dohodek, kopati Bitcoin, ste prišli na pravo mesto. Ta priročnik bo razložil razlike med danes najboljšimi ploščadmi za rudarjenje Bitcoinov na trgu.

Če ne poznate svojih DragonMints od svojih Antminers, ne skrbite. Kot ponavadi vam bom vse to razložil na lahko razumljiv način.

Ta priročnik za Bitcoin rudarske stroje bo zajemal naslednje:

 • Kaj je Bitcoin rudarstvo.
 • Kako izbrati Bitcoin rudarski stroj, odvisno od vaših okoliščin.
 • Pogled na najboljše rudarske enote na trgu danes. Pokrival bom: DragonMint T1, Antminer T9 +, Antminer R4, Avalon6, Antminer S9 in PangolinMiner M3X. Prikazani bodo tudi namigi, na katerega rudarja se bo vsak od njih pritožil.
 • Priročna tabela za lažjo primerjavo posameznih enot.

Kot vedno je tudi v tem priročniku nekaj najboljših navodil za najboljšo strojno opremo za rudarjenje Bitcoinov. Brez nadaljnjega odlašanja začnimo!

Preden pa to storite, morate vedeti, da obstaja veliko zanesljive borze kriptovalut za nakup in trgovanje z bitcoini. To vključuje Coinbase, Binance in Coinmama.

Kaj je Bitcoin Rudarstvo?

Vloga Bitcoin rudarjenja je preveriti, ali transakcije v omrežju sledijo pravilom. Za to se zapletene računalniške enote uporabljajo za preverjanje transakcij in njihovo oddajanje drugim računalniškim sistemom po vsem svetu. Operaterji teh računalniških sistemov so za svoj trud nagrajeni. Ta nagrada izhaja iz provizij, ki jih določi posamezna transakcija, in iz rudarske nagrade, ki jo določi samo omrežje.

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Da bi preprečili, da bi ljudje varali omrežje, se uporablja sistem, znan kot »dokaz o delu«. Pred dodajanjem katere koli skupine (bloka) transakcij v verigo blokov je potrebno dokazilo o delu. Ko računalniki opravljajo dokaz o delu, skušajo uganiti dolg niz številk in črk. Ta niz je znan kot hash.

Blok v verigo lahko doda samo računalnik, ki pravilno ugani zgoščeno. Dokazilo o delu zahteva računsko moč in postopek ni niti hiter niti poceni. Če bi goljufali omrežje, bi bilo treba vložiti toliko naložb, da nekdo finančno ne bo sposoben poskusiti spremeniti verige blokov. To je glavna varnostna značilnost omrežij Bitcoin (in drugih kriptovalut).

Rudarstvo bitcoinov so nekoč lahko izvajali CPE (centralne procesne enote), kot so tisti, ki jih najdete v vašem računalniškem sistemu doma. Ko pa je več enot začelo kopati omrežje, se je povečala teža hašev, ki so jih skušali uganiti. Zaradi tega so se ljudje obrnili na zmogljivejše procesorje, kot so grafični procesorji (grafične procesne enote). Te grafične procesorje pogosto najdemo v vrhunskih igralnih računalnikih.

Danes je rešitve tako težko rešiti in toliko rudarjev jih poskuša rešiti, da jih lahko rešijo samo specializirani računalniški sistemi. Te enote uporabljajo čipe z integriranim vezjem, specifične za posamezno aplikacijo – ali na kratko ASIC. To je tisto, kar je v tem članku!

Rudarska strojna oprema je odvisna od vaših okoliščin

Čeprav so Bitcoin rudarji zdaj omejeni na izbiro številnih ASIC-jev za pridobivanje Bitcoinov, obstaja še veliko možnosti. Izbira enega bo odvisna od posameznih okoliščin vsakega rudarja. Nekateri rudarji bodo želeli eno samo enoto, ki bo lahko delala v njihovi nadomestni spalnici. Drugi bodo želeli nekaj cenovno dostopnih ASIC-jev, da se bodo prvič začeli kopati. Nazadnje, obstaja nekaj ljudi, ki želijo napolniti skladišče z absolutno najboljšo strojno opremo za rudarjenje Bitcoinov.

Pri izbiri strojne opreme za rudarstvo Bitcoin je treba upoštevati veliko stvari. Pomembno je, da vsako enoto ocenite na podlagi njihove moči razprševanja, porabe električne energije, temperature okolice in začetnih stroškov nakupa.


Obstaja tudi nekaj ideoloških razlogov, da izberemo enega proizvajalca pred drugim. Te se nanašajo na decentralizacijo in kasneje v tem članku se bom dotaknil nekaterih vprašanj, ki to obkrožajo.

Najboljša rudarska strojna oprema

Na koncu lahko pridem do resnične teme tega članka – strojne opreme za rudarjenje Bitcoinov. Za ustvarjanje tega seznama sem si ogledal rudarske naprave Bitcoin nekaterih največjih in najbolj znanih proizvajalcev na planetu.

Poskušal sem tudi združiti različne naprave glede na aplikacije, za katere so najprimernejše. Dal vam bom svoja priporočila za Bitcoin rudarske ploščadi za:

 • Ljudje z omejenim proračunom.
 • Ljudje, ki želijo rudariti doma.
 • Tisti, ki še nikoli niso kopali Bitcoinov.
 • Ljudje, ki želijo največ porabiti za najmočnejšo strojno opremo za rudarjenje Bitcoinov.
 • Nekaj ​​alternativnih možnosti za profesionalne rudarje, ki ne morejo najti dovolj DragonMint T1 za svoje delovanje.

Ne glede na to, katero možnost se odločite, ne pozabite dobiti tudi zanesljiva Bitcoin denarnica. Priporočljivo je, da se odločite za Ledger Nano X in Trezor Model T.

Ponudba denarnice Ledger je trenutno aktivna:

Najboljša strojna oprema za rudarstvo bitcoinov v proračunu – Antminer T9+

Za Bitcoin rudarje, ki imajo proračun, je ena najboljših Bitcoin rudarskih ploščadi Antminer T9 +. Lahko ga poberemo veliko ceneje kot večina drugih naprav s tega seznama. Vendar naj vas cena ne zavede – še vedno je spodoben stroj.

Poleg tega, da je Antminer T9 + odličen za tiste, ki jih skrbi cena njihove rudarske enote, je idealen tudi, kadar vas skrbi prostor. To je zato, ker ima kompaktno zasnovo. Zaradi tega je odličen za strpanje veliko enot v kmetijo rudarskih ploščadi. Če nameravate tako uporabljati svoje ASIC rudarje, vas bodo funkcije Antminerja T9 + še bolj veseli. Prihranili boste veliko denarja tudi za opremo za odsesovanje.

Kar zadeva strojno opremo, ki jo uporablja ta enota, Antminer T9 + vsebuje 162 Bitmainovih čipov BM1387. To mu omogoča briljantno hitrost razpršitve 10,5 TH / s, medtem ko od stene črpa le 1332 W.

Antminer T9 + je poleg odličnega izvajalca tudi preprost uporabniški vmesnik. To se uporablja za konfiguriranje različnih nastavitev in nadgradnjo vdelane programske opreme, saj nove izdaje prihajajo iz Bitmaina.

Po ceni od 550 do 600 dolarjev na Bitcoin rudarsko ploščad je Antminer T9 + zagotovo najcenejša enota na našem seznamu. Lahko ga izberete tukaj.

Na žalost se tako kot povprečni Bitcoin rudarski stroj napajanje prodaja ločeno.

Bitcoin rudarska strojna oprema

Bodist za začetnike – Avalon6

Naslednji del Bitcoin rudarske strojne opreme, ki si ga bom ogledal, je tisti za začetnike Bitcoin rudarjenja. Ustvarjalci rudarske ploščadi Avalon6 Bitcoin, Canaan Creative, so jo zgradili z mislijo na preprostost.

Bitcoin rudar Avalon6 je ena najpreprostejših enot ASIC za namestitev. Tako napredni kot osnovni postopek je preprost, zaradi česar je naprava odlična za začetnike. Na žalost to ni najbolj donosna enota v okolici. Od 1050W, ki ga črpa iz stene, uspe proizvesti le 3,5 TH / s.

Čeprav zagotovo ne bo navdušil nobenega resnega rudarja Bitcoinov, bo enostavnost, s katero lahko nastavite ta del kompleta, skupaj s cenovno ugodno ceno, odlična enota za tiste, ki želijo začeti v svetu rudarjenja Bitcoinov..

Na žalost, tako kot večina naših enot v tem priročniku za Bitcoin rudarsko strojno opremo, tudi Avalon6 nima lastnega napajanja. Te se prodajajo ločeno.

Obstaja možnost, da enoto kupite neposredno pri Canaan Creative, vendar le za množična naročila. Na srečo jih je mogoče pobrati v manjših velikostih naročil po približno 650 USD tukaj.

Zagon Avalon6 (ali katerega koli Bitcoin rudarskega stroja) ni za dobiček?

Poleg tega, da je Avalon6 odličen za začetnike, je tudi dober kos strojne opreme za tiste, ki želijo kopati Bitcoin brez dobička. To se morda sprva sliši bizarno, vendar obstaja zelo dober razlog, zakaj bi ljudje želeli rudariti Bitcoin, ne da bi nujno ustvarjali dobiček.

Preprosto povedano, več enot kot je rudarjenje v kriptovalutah, bolj varno je to omrežje. Trdnost varnosti Bitcoinov izhaja iz njegove decentralizacije. Po vsem svetu je veliko ljubiteljev in strastnih razvijalcev, ki bodisi ne morejo ali nočejo rudariti Bitcoina z dobičkom. Razlogov, da bi to lahko bilo, je veliko. Ti vključujejo, vendar niso omejeni na naslednje:

 • Nimate območja svojega doma, ki bi ga radi namenili vodenju več rudarskih enot.
 • Življenje nekje zelo vroče pomeni, da bi vsa ta oprema, ki deluje, ustvarila neznosno količino toplote.
 • Električna energija je predraga, da bi ustvarila dobiček od delovanja rudarskih ploščadi Bitcoin.
 • Doma niste dovolj pogosto, da bi se mučili z ustanovitvijo farme rudarskih ploščadi Bitcoin, ki bi navsezadnje lahko predstavljala požarno nevarnost.

Avalon6 je dobra enota za delo v pisarni ali doma, ki bi sicer lahko izgubila denar, a ima zelo altruističen namen – zaščito omrežja. Za mnoge razvijalce so stroški delovanja njihove rudarske naprave majhna cena za popolno finančno osvoboditev bank in drugih institucij, ki imajo popoln nadzor nad ustvarjanjem in ponudbo denarja.

Bitcoin rudarska strojna oprema Avalon 6

Primerjajte kripto izmenjave vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Ste se kdaj vprašali, katere kripto borze so najboljše za vaše trgovinske cilje?

Glej & primerjajte kripto izmenjave TOP3 vzporedno

Najboljše za domačo uporabo – Antminer R4

Tako kot Avalon6 je tudi naslednja izbira na seznamu najboljših ploščadi za pridobivanje Bitcoinov dobra za majhne aplikacije, kjer je prostor velik problem. To pa zato, ker teče tako tiho. Lahko bi celo opravljal svoje najpomembnejše naloge varovanja omrežja v isti sobi, v kateri spite!

Tako kot njihova enota T9 +, tudi R4 uporablja Bitmainove čipe BM1387. Uporablja jih 126 za izdelavo zelo konkurenčnih 0,098 J / GHs. Če niste prepričani, kaj to pomeni, jo preberite kot “zelo učinkovito”!

Glavno prodajno mesto Antminerja R4 je seveda njegovo tiho delovanje. Bitmain je to dosegel s popolno prenovo svojih oboževalcev. Ekipo so navdihnile tihe ločene klimatske naprave. Izposodili so si oblikovne značilnosti, ustvarili so ventilator, ki je enako učinkovit kot tradicionalni, toda sprošča manj kot polovico hrupa. R4 so opremili tudi s samodejnim krmilnikom. To zagotavlja, da ventilator nikoli ne oddaja več hrupa, kot je potrebno.

Ena največjih pomanjkljivosti Antminer R4 je ta, da je zelo drag. Zdi se, da se cena močno razlikuje, odvisno od tega, kje jo izberete. Nekatera spletna mesta oglašujejo 1000 USD, vendar nimajo povezave do njih po tej ceni. Edino spletno mesto, ki prodaja enoto, ki sem jo uspel najti, je bila evropska spletna stran z imenom AntMiner Distribution Europe BV. Imeli so jih na seznamu 1.500 evrov ali 1.700 dolarjev.

Bitcoin Mining Hardware Antminer R4

Težave z Bitmainom?

Seveda, tako kot vse enote Antminer, tudi R4 izdelujejo kitajski Bitcoin rudarski giganti Bitmain. Bitmain je nekaj spornega podjetja. Pravzaprav so jih leta 2017 obtožili, da so odložili pomembno nadgradnjo SegWita na Bitcoin omrežje.

Mnogi so jim očitali, da so to storili, da bi lahko izkoristili izjemno visoke takse, ki so bile takrat potrebne. Iz tega razloga nekateri Bitcoin rudarji nočejo uporabljati izdelkov Bitmain. Če pa vas politika ne zanima, imajo nekaj odličnih rudarskih enot Bitcoin!

Najbolje, če denar ni predmet – DragonMint T1

Zdaj smo prišli do absolutno najboljše rudarske enote na trgu danes. DragonMint T1 je ustvaril Halong Mining, novo podjetje, specializirano za ASIC rudarje. Halong trdi, da je za razvoj te zveri enote zapravil več kot 30 milijonov dolarjev!

DragonMint T1 uporablja najsodobnejšo zasnovo čipov (DM8575). Zaradi tega je prvi ASIC sposoben doseči izjemno hitrost razpršitve 16 TH / s.

Še več, uspelo mu je doseči to neverjetno hitrost razpršitve, hkrati pa je ostalo učinkovito pri porabi energije. Enota porabi le 0,075J / GH. To je približno 1480W porabe energije. To zdrobi Bitmainov vodilni model, Antminer S9, ki ima ocenjeno porabo energije 0,098 J / GH.

Hlajenje DragonMint T1 urejata dva spremenljiva ventilatorja z devetimi lopaticami. Ti uspejo ohranjati povprečno temperaturo okolice na samo 25 stopinj.

Ponovno, tako kot pri večini Bitcoin rudarskih ploščadi, tudi DragonMint T1 nima napajanja. Podjetje priporoča uporabo DragonMint 1600W.

Na žalost je DragonMint T1, ki je takšna zver enote, v velikem povpraševanju. To pomeni, da se boste morda morali pridružiti čakalnemu seznamu, da ga boste dobili v roke! Ko boste končno dobili priložnost, da jo kupite, vas bo morda nekoliko prevzela cena. Za samo enoto iščete začetno ceno 2.729 USD. Uradno napajanje vam bo vrnilo dodatnih 115 USD.

Če se odločite za nakup enot DragonMint, prav tako podpirate decentralizacijo rudarjenja tako, da svojo meri dodelite podjetju, ki ni Bitmain. Za nekatere bi to lahko bil tudi prelom!

Če vse to ni bilo dovolj, da bi vas prepričalo o zmožnostih DragonMinta, je tudi ob strani čudovita grafika zmaja!

Bitcoin rudarska strojna oprema Dragonmint T1

Antminer S9 – Naslednja najboljša stvar DragonMint T1

Ker je DragonMint T1 tako priljubljen, se proizvajalci trudijo, da bi sledili povpraševanju po njih. Iz tega razloga sem se odločil vključiti še nekaj drugih delov strojne opreme za rudarjenje Bitcoinov, ki je bila skoraj tako dobra.

Če ste resen rudar in ne morete dobiti DragonMint T1, ne skrbite. Enote, kot je Antminer S9, bodo proizvedle skoraj toliko moči razprševanja.

Tako kot druge enote Antminer, ki sem jih vključil v ta vodnik, je tudi S9 opremljen z Bitmainovim čipom BM1389. Vendar jih ima ta zver v nasprotju z drugimi 189. V času, ko je bila ustanovljena, je bila to najvišja zgoščevalna enota na planetu. Čeprav ne more več trditi, da je najboljši po hitrosti razpršitve, je s hitrostjo 14 TH / s blizu DragonMint T1.

Antminer S9 se ohladi z uporabo hladilnikov po meri. Ti so zgrajeni iz visoko kakovostne aluminijeve zlitine. Uporablja tudi dva hitra ventilatorja na obeh koncih naprave. To zagotavlja, da se vroč zrak hitro reši in zamenja.

Ker ste Bitcoin rudarska ploščad s tako visoko hitrostjo razpršitve, bi si mislili, da bi bila nastavitev nočna mora. Vendar temu ni tako. Antminer S9 ima enak uporabniku prijazen vmesnik, kot ga uporablja večina rudarjev Bitmain. To vam omogoča hitro prilagajanje nastavitev in po potrebi nadgradnjo vdelane programske opreme.

Tako kot DragonMint T1 tudi najboljša enota Antminer na trgu ni poceni. Zanje gledate približno 2.700 – 3.000 USD. Kot pri večini strojne opreme ASIC Bitcoin se napajalnik prodaja ločeno. To bo stalo še dodatnih 100-150 USD. Jasno je, da niso za ljubitelje Bitcoin rudarjev!

Lahko vzamete Antminer S9 tukaj.

Bitcoin Mining Hardware PangolinMiner M3X

Najbolje, če izogibanje Bitmain in Ne morem dobiti DragonMintPangolinMiner M3X

Nazadnje, glede na polemike glede Bitmainove strojne opreme za rudarstvo Bitcoin se mi je zdelo najbolje vključiti alternativo DragonMint, ki je niso naredili sami.

Za mnoge bo enota Pangolin predstavljala dobro ravnovesje med vrednostjo in močjo razprševanja. Zmožen je delovati med 12 in 13 TH / s. Čeprav je to le tri četrtine moči vodilnega modela DragonMint, je še vedno ugleden.

Ta moč postane še bolj opazna, če upoštevate začetno nabavno ceno Pangolina. Trenutno je na prodaj pri uradniku podjetja Spletna stran na samo 850 dolarjev. Primerjajte to z 2700 dolarji, kolikor bo stal DragonMint Antminer S9, in takoj boste videli privlačnost Pangolina M3X.

Zdaj se to verjetno sliši predobro, da bi bilo res. Samo počakajte na sekundo. Obstaja kar nekaj pomanjkljivosti!

Prvič, Pangolin je verjetno najglasnejša enota, ki sem jo obravnaval v tem članku. Kar pomeni, da ni primerna za domačo uporabo.

Ves ta hrup je verjetno posledica velike količine energije, ki je potrebna za zagon Pangolina M3X. Z močjo 2100 W je to najbolj električna enota, ki sem jo obravnaval v tem vodniku o strojni opremi za Bitcoin. To pomeni, da se bodo morebitni prihranki, ki ste jih ustvarili pri vnaprejšnji nabavni ceni, sčasoma izgubili, ko bodo računi za elektriko začeli prihajati.

Tisti, ki živijo nekje, kjer je energija poceni, pa bodo verjetno favorizirali Pangolin. Če ste uporabljali takšnega, kjer je elektrika brezplačna, in ne živite na kraju samem, bo Pangolin predstavljal najboljšo izbiro strojne opreme za rudarjenje Bitcoinov..

Primerjalna tabela rudarske strojne opreme

Spodaj sem vključil primerjalno tabelo šestih delov strojne opreme za rudarjenje Bitcoinov, ki sem jih zajel v tem priročniku. To bi vam moralo pomagati pri odločitvi, katera bo najboljša enota za vašo rudarsko operacijo.

Podjetje Cena Hash stopnja Poraba energije
DragonMint T1 Rudarstvo Halong 2.729 USD 16 TH / s 1480W
Antminer T9+ Bitmain 550–600 USD 10,5 TH / s 1332W
Antminer R4 Bitmain 1.700 USD 8,6 TH / s 845W
Avalon6 Canaan Creative 650 dolarjev 3,5 TH / s 1050W
Antminer S9 Bitmain 2.700–3.000 USD 14 TH / s 1,372 W
M3X Pangolin 1000 dolarjev 12 – 13 TH / s 2.100W

Zaključek

Torej, to je moj pregled najboljše strojne opreme za rudarjenje Bitcoinov, ki je danes na voljo. Upam, da se vam je zdelo zanimivo in poučno.

Kot lahko vidite, je pri izbiri rudarske strojne opreme treba veliko upoštevati. Torej, kaj je najboljše za eno osebo, je lahko za vas popolno nasprotje. Zato je vsak moj izbor poskušal ciljati na drugo skupino potencialnih rudarjev.

Po branju tega vodnika se lahko tudi odločite, da to ni za vas. Če pa še vedno želite vlagati v Bitcoin, izberite varne in enostavne borze kriptovalut, kot so Coinbase, Binance in Coinmama.

Hitro zaokrožimo nekaj pomembnih stvari, ki jih je treba upoštevati pri lastni rudarski dejavnosti, z nekaj vprašanji:

 • Kje boste opravljali svoje Bitcoin rudarstvo? Ali potrebujete miren stroj?
 • Koliko morate porabiti za strojno opremo za rudarjenje Bitcoinov? Pri enotah, ki se gibljejo od 550 do 3000 dolarjev, je tu na voljo ogromno možnosti!
 • Ali potrebujete največjo moč razprševanja, da ustvarite največji dobiček?
 • Koliko znaša vaša elektrika? Če je poceni, vam bo poraba energije manj pomembna.
 • Ali vas zanima, ali je vašo strojno opremo za rudarstvo Bitcoin izdelal Bitmain ali bi raje še bolj decentralizirali omrežje in uporabili enega od njihovih konkurentov?

Ko enkrat kopite Bitcoin, je ključnega pomena najti zanesljiva strojna denarnica da bo varno. Ledger Nano X in Trezor Model T sta med najbolj priporočljivimi možnostmi.

Zdaj, ko smo prišli do konca tega vodnika, bi morali imeti nekaj veliko močnejših mnenj o različni rudarski strojni opremi, ki je danes na voljo. Za rudarjenje Bitcoinov boste zagotovo potrebovali nekaj programske opreme. Tukaj lahko preberete moj vodnik o programski opremi za Bitcoin rudarstvo.

Torej, kaj mislite? Katera je po vašem mnenju najboljša strojna oprema za rudarjenje Bitcoinov na trgu danes?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map