Nybörjarguide: Vad är Tron (TRX)? Tredje generationens Blockchain-teknik

Kryptomarknaden är knappt ett decennium gammal och historiskt finns det ingen annan tillgång som har skapat långsiktig rikedom än kryptovaluta!

Från att vara en randinvestering till en global sensation har kryptovalutan lyckats fångat stor uppmärksamhet. Och växer nu fram som handelens framtid. Medan många virtuella valutor redan är i rampljuset och framgångsrikt har kommit fram till handelsmarknaden. Vissa är fortfarande under huven. Vidare har explosionen i priset och den framträdande karaktären hos dessa valutor också lett till tillväxten av dussintals andra valutor med Tron som den enda. Men vet du vad som är Tron?

Tron: Det största blockchainbaserade nätverket!

Grundad av Justin Sun, Tron är ett blockchain-baserat decentraliserat protokoll som syftar till att skapa gratis digitalt underhållningsekosystem genom att utnyttja p2p och blockchain-nätverksteknik.

Genom att erbjuda stöd till olika blockchain-nätverk som Bitcoin, Ethereum, Qtum, EOS och mycket mer, kommer Tron att låta användare publicera, lagra och äga data på blockchain fritt och säkert.

Dessutom, i den decentraliserade, självstyrda formen, kommer Tron att bestämma prenumerationen och distributionen av innehållet. Det gör det också möjligt för innehållsgeneratorerna att släppa och cirkulera allt innehåll utan att erbjuda pengar till mellanhänder.

Dessutom syftar denna digitala tillgång till att omforma hur det framväxande globala samhället interagerar och handlar via Internet och blockchain i ett decentraliserat ekosystem.

Så hur ska du använda Tron?

I form av ett mynt som heter Tronix (TRX)!

Vad är Tronix?

Nu när du vet vad som är Trox, låt oss veta om dess mynt, Tronix. Tronix eller TRX är Trons ursprungliga mynt eller mynt som enkelt kan köpas genom att växla valutor som Bitcoin eller Ethereum.

TRX på marknaden:

TRX kom till i slutet av september 2017, och sedan dess har myntets prisvärde skjutit i höjden. Enligt statistik TRX-marknadens tak är 2,4 miljarder dollar.


Hur fungerar TRX-transaktioner?

Precis som andra digitala valutor fungerar TRX-mynttransaktionerna genom en offentlig huvudbok. Den offentliga huvudboken lagrar historiken för varje transaktion och spårar varje transaktion exakt.

Transaktionsmodellen för TRX liknar också den som Bitcoin använder förutom att Tron har förbättrat säkerheten genom UTXO.

Teknik bakom Tron:

Tron Blockchain-teknik

Imag Credits: Tron

TheTrons blockchain-nätverk kommer att fungera på UTXO-modellen (Unspent Transaction Output) som vanligtvis används av Bitcoin och andra populära Blockchains. UTXO använder outnyttjade transaktionsutgångar för att kontrollera om transaktionen är laglig.

I grund och botten bygger Tron på två tekniker:

Trons plattform:

Tron kommer att ha ett Application Blockchain Interface, gränssnittet mellan blockchain och applikationen, och kommer att stödja smarta kontrakt som är skrivna i Javascript.

Dessutom kommer plattformen att använda en grafdatabas som gör det möjligt för Tron att lagra data och strukturen i nätverket. Genom att göra detta kommer du att hitta snabb sökväg, snabb bearbetning och ökad sökfunktion.

Innehållsutbyte ekosystem:

Delningsekosystemet för Tron är baserat på Tron blockchain. Det låter användare ladda upp det delbara innehållet direkt. och eliminerar behovet av mellanhänder (Google, YouTube, Spotify, Apple, etc.).

Varje svar (klick, klapp, som delning, etc.) på den delade biten kommer att ges till ägaren av innehållet i form av Trons valutatoken.

Plattformen kommer också att eliminera censurskontrollen och andra integritetsproblem som hindrar innehållsleverantörernas väg.

Nyckel Fmat från Tron:

Tron nyckelfunktioner

Bildkrediter: Tron

Vad är Tron designat för? Tron ska tillhandahålla all kraft från onlineinnehållet i användarnas händer. Några av fördelarna med att använda detta kryptomynt är:

Data Liberation:

En av de största fördelarna med Tron är att den kommer att erbjuda gratis och okontrollerad data till sina användare för att ha den ursprungliga ägaren till sitt skapade innehåll.

Snabb transaktionsgrad:

Eftersom valutan är potentiellt avancerad än ETH och alla andra konkurrenter, kommer den att ge en hög transaktionshastighet på cirka 10 000 TPS. TRX kan också hantera över 2000 transaktioner per sekund dygnet runt.

Tron High Performance

Bildkrediter: Tron

Noll transaktionsavgift:

Tron tar ut noll till extremt låga transaktionsavgifter för att överföra valuta från en källa till en annan.

Konsekvent Coinburn:

Coinburn kommer att inträffa om en ny dApp kommer att registrera sig på blockchain-plattformen och därmed minska den totala leveranskedjan.

Detta innebär att högre popularitet för plattformen, desto högre blir antalet dApps och högre kommer myntbrännan.

Stark töjbarhet:

På grund av den ökande populariteten hos Trons grundare har Justin sun, myntet före lanseringen, redan 100 miljoner användare. Därför kommer det säkert att ha solid support från många dApps och därmed öka dess användning.

Personlig ICO:

Med Tron kommer användarna att kunna starta sina egna ICO: er genom att ge sina digitala valutor.

Stöder Java:

Till skillnad från andra digitala valutor som använder komplexa programmeringsspråk bygger Trons öppna plattform på JavaScript. Det betyder att det blir mycket lättare att skriva Smart Contracts och utveckla dApps.

Hur man lagrar Tron Coin:

Eftersom TRX startas som en ERC-20-token kan du lagra den i valfri plånbok som stöder ERC-20-token. Du kan använda vilken hårdvaruenhet som helst som TREZOR-plånbok eller Ledger Nano S för att lagra Tronix. Vissa programvaruplånböcker som Jaxx eller Exodus och MEW (MyEtherWallet) är också för lagring av Tronix. När Mainnet gick live fanns det en myntmigreringsprocess, fortsätt följa efter migreringen här. Sedan migreringen bör du lagra din TRX i din Tron-plånbok.

Förväntningar från Tron!

I eran, när allt innehållsskapande på Internet är i händerna på konglomerat som Apple, YouTube, Google etc., kommer Tron att lägga tillbaka kraften att äga innehåll i användarnas händer.

Till exempel betalar du lite pengar till “mellersta män” för att generera DITT innehåll på DIN blogg, webbplats eller något annat på internet. Dessa företag tjänar inte bara pengar på innehållet utan kommer också att tjäna pengar på strömmar, gillanden och de klick som kommer på ditt innehåll.

Tron kommer dock att bli det världsomspännande kostnadsfria underhållningsekosystemet som ger alla vinster i skaparens händer. Detta betyder också att om en Tron-användare skapar innehållet, låt oss säga en blogg, kan de ladda upp det direkt på Tron blockchain och därmed ta all vinst.

Vissa spekulationer säger också att denna krypto kommer att bli den tredje webben som låter människor använda decentraliserat, öppet nätverk på Internet.

Eftersom Trion byggs med ett högnivåspråk kommer det vidare att göra det möjligt för framtida utvecklare att använda vilket programmeringsspråk som helst för att designa något på den öppna programvarudesignen..

Vad mer är att komma?

Nu vet du vad som är Tron, det finns många fler som du måste veta. Tron är ett långsiktigt projekt som innehåller en annan uppsättning faser, med möjlighet att implementera många olika blockchain-tekniker som fortfarande finns under huven.

Exodus:

Exodus ger användarna en pålitlig och gratis plattform för p2p-lagring och distribution av innehåll.

Odyssey:

I denna fas kommer de ekonomiska incitamenten att introduceras till kraftinnehåll och dess skapare. Användarna får vinst av det innehåll de kommer att skapa, distribuera eller dela.

Apollo och Great Voyage:

Den tredje och fjärde etappen kommer att försöka ta itu med de frågor som är relaterade till utdelningen och kommer att fokusera på att ge användarna fri rörelsevärde.

Star Trek:

Detta kommer att skapa en decentraliserad onlinespelplattform som låter utvecklare bygga fritt. Det kommer att övervaka marknadsfunktionerna, tjäna pengar på trafik och underlätta autonom spelstruktur.

Evighet:

Den sista etappen kan vara 2027, gör det möjligt för utvecklare att ha fullständig kontroll för att ställa in och crowdfund sin spelutveckling. Användarna kommer att investera i spel som de vill bygga och kommer också att påverka spelmarknadens framtid.

Slutsats:

Av alla digitala valutor är Tron en av de snabbast växande och mest ambitionerna!

Medan Trons magi fortfarande är undercover, kommer det säkert att vara många ögon som väntar på att se hur bra den utvecklas.

Om Tron kommer i aktion kommer det att hjälpa människor som letar efter ett decentraliserat protokoll att handla innehåll.

Uppdatering: TRON mainnet blir officiellt oberoende den 25 juni 2018. Dessutom finns det redan 15 dApps ovanpå Tron-plattformen. Läs mer om TRON dApps här.

* Ansvarsfriskrivning: Artikeln ska inte tas som och är inte avsedd att ge någon investeringsrådgivning. Påståenden som görs i denna artikel utgör inte investeringsråd och bör inte tas som sådana. Gör din egen forskning!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map