Nybörjarguide: Vad är populärt? Fakturafinansieringslösningen

Populous är en peer-peer-fakturaplattform. Plattformen är den första av blockchain i detta utrymme. Låt oss undersöka vad som är populärt i mycket detalj.

Innovationen utvecklas med tanke på de små och medelstora företagen. Den använder blockchains distribuerade huvudbok eftersom den kontinuerligt syftar till att minska tredje part i fakturatransaktioner. Således ge företag kraften att utvecklas och expandera kontinuerligt.

Varför Populous?

Bildkrediter: Populär

Populous presenterar tre huvudskäl till varför du måste överväga att investera i tekniken;

 • Investeringens Win-Win-natur. Populous är utformat på ett sådant sätt att det finns en vinn-vinn-lösning för företagen. De företag som investerar i tekniken eliminerar tredje mannen. Genom att skära av tredje man kan små och medelstora företag därför dra större nytta av vinsten.
 • Globalt skydd och det är peer-peer. Med Populous kan du fakturera vem som helst i alla delar av världen. Därför öppnar det fakturans finansvärld utanför finansinstituten.
 • Säkerhet och trygghet. Blockchain-tekniken är utformad för att eliminera bedrägerier och manuella fel som kan vara mycket kostsamma. Således gör fakturering säker och säker från bedrägerier och fel.

Vad är populärt: Distribuerad bokföring i fakturafinansiering

Som fastställts ovan använder Populous de fördelade huvudböckerna. Vad är fördelade huvudböcker och vad är deras relevans?

En distribuerad huvudbok är en teknik för att dela och spela in data i flera decentraliserade datalagrar. Tekniken bygger på olika deltagares deltagande. Så ingen grupp påstår sig ha monopol på data.

De fördelade huvudböckerna är breda klasser i offentliga eller privata huvudböcker. Offentliga huvudböcker är tillgängliga för alla. Privata huvudböcker är endast tillgängliga med specifika noder med tilldelade privata nycklar.

Vad är Populous` Historia

Populous är en idé som skapats av Stephen Williams. Han är kommersiell dataexpert. Med sin expertis inom dataindustrin uppfann Stephen och föreställde sig användningen av XBRL för att bryta data för kunder. Tja, vi ska utforska XBRL ytterligare på ett tag.

Denna idé var långt före Bitcoin. Stephen lärde sig senare om Bitcoin och blockchain. Han undersökte tekniken för att komma med tekniken för fakturafinansiering. Hans huvudsakliga utmaning vid idéens uppfattning var finansiering. Blockchain-världen erbjuder dock ICO av sådana skäl.

Vad är Populous` tidslinje

 • November 2016 – Populous-teamet ledt av deras VD utvecklade Populous Concept
 • Februari 2017- Vitbok för Populous publicerades
 • April 2017 – Smarta kontrakt utvecklades på Ethereum
 • Juni – juli 2017 – ICO
 • September 2017 – XBRL-integration
 • November 2017 – Offentlig betaversion

Populär ICO

Populous PPT-token-försäljningen för ICO hände mellan en månad mellan juni och juli 2017. Försäljningen omfattade fyra kontrakt. Dessutom hade varje kontakt en bonus. ICO samlade in över 10 miljoner dollar. Med ICO är färdplanen tydligare med beredskap att ta över och ge en revolution i branschen.

ICO var en framgång. Teamet måste dock göra mer för att vända Populous-plattformen och PPT till mer framstående spelare i kryptostaden.

Funktioner av Populous

XBRL

Populärt utnyttjar eXstensible Business Reporting Language. Språket analyserar kreditrisken. Den använder Altman Z-formeln och XBRL-data i realtid. XBRL-data är tillgängliga i det offentliga området. Det inkluderar; Värde av gäldenärer, belopp av likvida kontanter som finns i verksamheten och fordringsägare som förfaller nästa år.

Populous-plattformen har sin egen XBRL-plattform. Dessutom är plattformen tillgänglig för andra företag som Business Intelligence (BI). Men databasen kommer att användas av företag för att fatta beslut. Åldern för att fatta hypotetiska beslut i mörkret är för länge borta. Populous XBRL-databasen kommer att ge värdefull information som kommer att utnyttjas för att göra mer informerad om företag. De informerade besluten hjälper företaget att växa och utvecklas inom sina respektive områden.

Altman-poängen

Altman-poängen är en finansiell plattform som utnyttjas för att bestämma riskerna med fakturafinansiering. Riskerna inkluderar; sannolikheten för att konkurs träffar ett företag på två år, kontrollmodeller för hantering av finansiell risk och om verksamheten kommer att gå tillbaka på sina skyldigheter.

Modellen hjälper till att återställa investerarnas tro på den verksamhet de vill investera i.

Med kunskapen om XBRL och Altman-poängen har utvecklingsgruppen på Populous skapat ett internt Populous-klassificeringssystem. Klassificeringssystemet hjälper uppfinningen att filtrera bort och tillåta företag som passar bra för tekniken i Populous-systemet.

En faktura accepteras eller avvisas endast baserat på Altmans poäng. Därmed är systemet trovärdigt.

Vad som händer efter en faktura accepteras?

En fakturaauktion börjar. Fakturauktionsperioden är 24 timmar. Det finns tre sätt på vilka en auktion slutar. Först avslutar du auktionen tidigt. När du behöver auktionen snabbare kan du avsluta auktionen tidigt. Därefter kan du ta bästa tillgängliga erbjudande när du avslutar auktionen. För det andra sker en affär som uppfyller ditt försäljningsbud inom det tilldelade dygnet. Slutligen kan auktionen gå hela 24 timmar utan ett lyckat bud. I så fall kan du acceptera det bästa erbjudandet, starta om auktionen helt eller avbryta auktionsprocessen.

Roller av Populous Community-medlemmar

The Populous community består av administratören, systemet, fakturasäljaren och fakturaköparen. Administratören godkänner konton för både köpare och säljare. Dessutom godkänner administratören fakturan som säljaren sätter och genererar fakturakreditpoängen. Dessutom har administratören i uppdrag att markera en auktion som komplett.

Systemet har två roller. När auktionen är klar har systemet i uppdrag att returnera pokens till de förlorande grupperna och överföra pokens från den vinnande gruppen till fakturasäljaren.

Bildkrediter: Populär

Fakturasäljaren tillhandahåller företagsuppgifter efter registrering och öppnande av plånböcker. Därefter kan säljaren skapa en faktura skicka betalning till Populous och sedan vänta på godkännande och auktion.

Fakturaköparna skapar konton och skapar en grupp. Ange KYC-data som gör det möjligt för administratören att godkänna ditt konto för att köpa fakturor när du använder fiat. Populous accepterar dock anonymt köp av fakturorna men endast för kunder som använder krypto som betalningsmetod.

Varför KYC-data för Populous?

KYC handlar om att känna dina kunder. KYC-data som krävs av Populous är att hjälpa till att identifiera och verifiera informationen och identiteten för klienten. KYC-data är ett viktigt steg i Populous-plattformen. Informationen hjälper plattformen att kontrollera bedrägerier eller ekonomisk terrorism som kan uppstå.

Nyligen meddelade teamet genom Populous Twitter-handtaget att KYC flyttades från manuell till automatisk. Allt detta håller på att låta klienten få ett bättre och snabbare skott på tjänster som erbjuds på plattformen. Informationen är en spänning för både teamet och potentiella kunder.

Pokens vs. Populous Platform Tokens (PPT)

Tja, både Pokens och PPT är tokens-plattform. Låt oss utforska dem separat.

Populous plattform använder Pokens som standard internationell valuta. Och de har ett värde som direkt motsvarar en fiat-valuta. Det betyder därför att £ 5 är lika med 5-poken.

Pokens köps direkt från plattformen med en kunds plånbok via GBP, EUR, USD och Yen. Det är möjligt att använda någon annan valuta i världen. Men för detta kommer klienten först att konvertera valutan till GBP innan transaktionerna fortsätter. Pokens används för att köpa fakturorna. Kryptovalutor, helst Bitcoin och Ethereum, kan också köpa pokens.

Å andra sidan används PPT: er som investeringsmedel. Projektet rullade ut PPT under ICO för att få vilda investerare att finansiera innovationen. Det finns cirka 53 miljoner PPT som är i omlopp. Antalet kommer inte att öka. För PPT-innehavare kan de också köpa fakturor med hjälp av PPT. Med den här modellen byter du PPT mot tokens. När fakturainvesteringen är framgångsrik får du vinsten i form av Pokens och den ursprungliga investeringen i PPT-form.

Token är ERC-20-token. Och vet du vad de är?

Vad är ERC-20-token?

Detta är en term som används nästan dagligen i kryptovärlden. ERC-20 visar förhållandet mellan Populous och Ethereum.

Dessa är ETH-baserade tokens. Av denna anledning är Ethereum grunden för vilken Populous blockchain sträcker sig. Således är tokens Ethereum-vänliga. ERC 20-tokens har en lista med regler. Reglerna är en guide till interaktionen mellan en token och resten av de tokens som anges i Ethereum blockchain.

Några andra ERC-20-token förutom PPT är Filecoin, Qash, Bankok och mycket mer.

Hur man köper PPT

Det enklaste, snabbaste och bekvämaste sättet att köpa PPT har tre steg. Att få MyEtherWallet är det första steget. Teamet skapade plånboken för att hålla och förvara alla mynt på Ethereum-plattformen. Plånboken är lätt att konfigurera eftersom klienten bara behöver besöka Ethereums webbplats och följa de enkla stegen där.

Efter att ha fått en MyEtherWallet köper klienten Ethereum. Och äntligen byta ut Ether mot Populous.

Populärt pris och handel

Du vet nu att ICO samlade in över 10 miljoner dollar. Populous-myntet hade prisintervallet stadigt $ 2- $ 4 upp från ICO till november. Från och med då steg priset stadigt och nådde en rekordhög nivå på $ 48.

Priset på myntet visar den stora potential som den unga blockchain-tekniken har.

En annan symbol för Populous: PXT

Kunskapen om de populära tokens och mynt är lite mer komplicerad. Populous använder tre olika tokens som används annorlunda. Varje token har dock sina egna unika funktioner. Du känner till de två första funktionerna: PPT och Poken. Den tredje är den senaste – PXT.

PXT är ett äkta kryptovalutamynt. Teamet utvecklar detta mynt. Den kommer att användas för att köpa data från datamarknaden som snart kommer att lanseras. Datamarknaden på Populous innehåller främst XBRL-data. Dessa uppgifter är värdefulla och det betyder att företag som försäkringsbolag, private equity-företag, nedströmsföretag, uppströmsföretag och ledande institution kommer att behöva få tillgång till informationen. Detta är en värdefull målmarknad.

För att få åtkomst till data med hjälp av Populous Platform kräver kunderna PXT.

Hur man förvärvar PXT

PXT-mynten är redan präglade och väntar på utplacering. En airdrop kommer att förvärva myntet på 500 miljoner dollar vid rätt tidpunkt. Så, vad är en airdrop? Airdrop strävar efter att ge ut tokens gratis. Och därmed en strategi för projektet att öka sin kundbas.

Airdrops kan antingen vara en överraskning eller meddelas tidigare. Airdrops bortsett från att öka kundbasen är airdrops också ett bra sätt att belöna lojala kunder. Se upp för PXT airdrop.

Populous plånbok

En plånbok inom blockchain-teknik är ett smart avtal som gör det möjligt för en kryptoinvesterare att skicka, lagra eller ta emot kryptotoken. Den digitala plånboken är säker och säker.

För Populous är plånboken endast tillgänglig för klienten som äger plånboken. För att säkerställa detta ger plattformen privata nycklar. Klienterna anger nycklarna varje gång de vill använda plånboken. Den mest populära plånboken för Populous PPT är MyEtherWallet.

Vad är fakturafinansiering?

Tja, i hela texten har vi pratat om fakturafinansiering. En snabb granskning av fakturafinansiering för att säkerställa att vi förstår bättre är vad Populous försöker göra. Företagsföretag, särskilt små och medelstora företag, kommer någon gång att leta efter kortfristigt kapital. Den mest populära metoden som används i detta bud är fakturafinansiering.

Läget är en B2B-metod för fondgenerering. Beroende på de kontrakt som fastställts mellan verksamheten och investeraren får investeraren pengar i cykler eller minst 30 dagar.

Vad som gör att Populous sticker ut i det här fallet?

Det låter som vad någon kan göra. Men bortsett från XBRL- och Altman Z-poängen som diskuterats ovan har Populous en konkurrensfördel.

Så här är det; Som diskuterats tidigare innehar plattformen belopp från köpare i Escrow-kontona. Efter ett framgångsrikt bud släpper den vinnande köparen sina medel medan de förlorande köparna får tillbaka sina pengar till plånboken. Således känns inte både vinnande och förlorande budgivare. Fakturasäljaren har också ett stort urval av bud att välja mellan.

Utvalda Populous Analytics för företag

Bildkrediter: Populär

Populous är verkligen rik på data och information. Således får teamet tillgång till information och data för affärens skull Populous involverar mycket kraftfull analys. Beräkningarna hjälper Populous att fastställa benchmarking för affärsresultat, företagets hälsa och konsumenttrender.

Analysen hjälper teamet att kontinuerligt förbättra systemen för att försäkra kunderna om säkra och säkra tjänster. Dessutom hjälper analysen teamet att självutvärdera och göra ändringar för företagets skull. I anslutning till det, är teamet regelbundet kontrakt professionella för att säkerställa att de data och information som förvärvats gynnar plattformen.

Tävling till Populous

Populous-plattformen är en unik plattform men var rankas plattformen mot konkurrenter.

Det finns andra startfakturafinansieringsföretag som Behalf och Fundbox. Båda företagen har varit längre sedan 2011 respektive 2013. Båda företagen rasade också mer pengar. De samlade in cirka 130 respektive 110 miljoner dollar.

I samma bemärkelse såg ICO: erna att företagen väckte stora investerare som Sequoia Capital och Maverick Ventures respektive Jeff Bezos och Khosla Ventures.

Ovanstående information innebär att Populous har jättar för sin tävling och laget måste arbeta smartare. För att leverera bra konkurrens måste Populous vara enastående.

Vem som står bakom Populous?

Populous-teamet är ett ambitiöst team. Teamet har viljan och iverna att gå emot jättar som Amazon och Paypal. Dessutom att inte glömma andra konkurrenter som Behalf. Dessutom har teamet skicklig personal för att driva uppdraget. Enheten består av;

 1. Stephan William – Grundare och VD
 2. Zvezdomir Zlatinov- Soliditetsutvecklare
 3. Jonathan Millar – Rådgivare. Han är specialist på finansiell risk
 4. John Morton – CTO
 5. Jason Tuang- Finansiell konsult

Teamet letar ständigt efter bästa möjliga sätt att främja visionen. De letar ständigt efter strategiska affärer för företagets skull.

Populära partnerskap

Partnerskap, särskilt med rätt partner hjälper till att driva alla satsningar till stora höjder. Partnerskap är det affärsmässiga sättet att vinna på varandra när du försöker växa. Så finns det några folkrika partners?

Nyligen ingick Populous ett avtal med Tradespace. Vem är Tradespace? Tradespace är en indisk baserad teknikbaserad fakturafinansieringsplattform. Övergången till partner med Tradespace var strategisk. Förflyttningen gör det möjligt för Populous att utnyttja den enorma indiska marknaden samtidigt som de dra nytta av kunskapen om marknaden och industrin från sina partners.

Båda satsningarna syftar till att påskynda företagshastigheten i fakturafinansiering.

Snart kommer detta att vara ett bra partnerskap i företagens plan. Planen att utmana konkurrensen oavsett hur stor konkurrenten kan verka. Tradespace-partnerskapet kommer dessutom att vara till nytta för att öka marknadsandelen.

Ett annat partnerskap är Cashaa. Cashaa är en betalningsmetod precis som Paypal. Och Populous strävar efter att ha snabbare betalningar globalt med sitt samarbete med Cashaa.

Detta partnerskap gör Cashaa-plånboken tillgänglig för Populous-kunder. Klienterna kan därför få sin betalning gjord från Populous-plattformen till Cashaa-plånboken för enkel åtkomst. Dessutom gör detta partnerskap Populous tillgängligt på Cashaa-marknaden som finns i över 200 länder världen över.

The Populous Road Map

Uppfinningen är fortfarande i beta-steget. 2018 förlorade PPT ett potentiellt partnerskap som de slöt med Luxure Global Citizen, ett lyxbelöningsföretag. Företaget avslutade partnerskapet för att lansera sitt eget kryptomynt.

Således försöker Populous-teamet fortfarande att ingå stora partnerskap med stora investerare för att förbättra rankningen mot konkurrenterna. Partnerskapen kommer långt eftersom företaget strävar efter att bygga sitt varumärke i fakturafinansiering.

Populous-teamet kommer också att söka efter kryphål och gråzoner. Så mycket att de bygger höga tillitsnivåer inom företagen och investerarna.

Populära gråa områden

PPT-tokens är förmodligen det enskilt mest gråa området associerat med Populous. Systemet är nära relaterat till MBS-systemet. De är båda värdepapper med tillgångar.

Vad det då betyder är att systemet beror på gäldenärernas förmåga att betala sina skulder. Systemets undergång är att verksamheten kan gå i konkurs. Eftersom det finns bevis finns det inte många företag som pågår över tio år.

Regleringen av båda tokens är också ganska oklar. Teamet borde troligen hantera den regulatoriska aspekten.

Andra utmaningar för Populous

Konkurrens är den främsta utmaningen. Det finns dock en annan utmaning som teknologin står inför. Få folk att ge upp traditionell fakturafinansiering för blockchain fakturafinansiering. Förändring kanske låter coolt, men förändring antas inte lätt.

Blockchain-tekniken kan öka. Men inte alla tar upp utmaningen. Människor ser ofta blockchain-operationer som för komplicerade. Att använda Populous-plattformen är dock ganska enkelt. Det kan vara svårt att få människor till plattformen, men det är inte omöjligt att utföra. Med rätt mängd incitament kommer plattformen att ha kunder.

Vi väntar bara på att se hur de fungerar.

Slutgiltiga tankar

Peer-peer-fakturafinansieringskedjan är ett ungt projekt. Det visionära teamet har stora planer. Men det går inte lätt. Med stor konkurrens och ett team utan den bästa kunskapen inom blockchain kommer det att finnas extra timmar att sätta myntet på marknaden.

Teamet har dock gjort framsteg mot att uppnå visionen. Det mest anmärkningsvärda är partnerskap med Cashaa och Tradespace i försöket att förbättra marknadsandelen. Dessutom har myntets konsistens avslöjat den stora potential som finns för det.

Framöver måste teamet försöka utvärdera och ta reda på de oklara punkterna och klargöra. Fortsätt söka större affärspartners för att se myntet växa till sin maximala potential.

Hitta mer information om deras hemsida och följ deras Twitter.

* Ansvarsfriskrivning: Artikeln ska inte tas som och är inte avsedd att ge någon investeringsrådgivning. Påståenden som görs i denna artikel utgör inte investeringsråd och bör inte tas som sådana. Gör din egen forskning!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map