Nybörjarguide: Vad är Ontology Blockchain?

Ontology Blockchain är ett revolutionerande projekt som är en högpresterande offentlig plattform för applikationer. Ontology strävar efter att vara en lösning för att tillhandahålla ett decentraliserat förtroendeekosystem som stöder digital identitet och möjliggör ett nätverk av privata, offentliga och konsortium blockchains.

Lanserat av OnChain fokuserar på att bygga en bro mellan blockchain och näringsliv. Det har gjort det enkelt för företag utan förkunskaper om blockchain och distribuerade nätverk att integrera detsamma i sin infrastruktur. Nätverket kombinerar olika databaser bland det distribuerade identitetssystemet, distribuerat datasamarbete, distribuerat datautbyte och distribuerade samhällen.

Funktioner i Ontology Blockchain

  • Distribuerat identitetssystem – Genom att erbjuda ett multi-factor-verifieringssystem för individer, organisationer och objekt säkerställer det dataskyddet och hjälper till att bygga ett förtroendennätverk.
  • Distribuerad Ledger-teknik – Ontologi tar hänsyn till procedurprotokollen, distribuerat datautbyte, smarta kontrakt, datasamarbete och distribuerat intyg. Dessa moduler styrs av ett lagringssystem över distribuerad huvudbok.
  • Upphovsrättsskydd för data – En digital identitet skapad genom hela processen för registrering, begäran, auktorisering och utbyte skyddas genom upphovsrättsskydd som registreras i varje kopia.
  • Distribuerat datautbyte – Med centraliserad databas erbjuder Ontology noggrannhet vid sökning och överföring av data mellan två parter genom att tillåta peer-to-peer-dataöverföring med blockchain-teknik.
  • Nyckelfunktioner och moduler – Moduler som Ontology Marketplace (OM), Ontology Crypto Package (OCP) och GlobalDB används för att bygga ytterligare moduler enligt kundernas krav.

Fördelar med ontologi

Ontologi Blockchain

Ontologi garanterar fler fördelar än motsvarande kryptovalutor och gör därmed en nisch för sig själv. Några av fördelarna med Ontology Blockchain inkluderar-

  • Det ger användarna absolut skydd från anfall från tredje part och ingen kan komma åt eller ta över investeringen inom nätverket.
  • Närhelst viktiga beslut tas tas hänsyn till människors bidrag och människor kan uppdatera nätverket. Detta möjliggörs genom noder som tillåter användare att äga nätverket och göra ändringar i det.
  • Det har visat enorm potential för tillväxt över tiden sedan lanseringen även efter ett dopp i värdet. Det syftar till att vara motståndskraftig och växa under de närmaste månaderna. Om den kan upprätthålla samma tillväxt kan den växa upp till nivå de bästa kryptovalutorna som finns tillgängliga på kryptomarknaden.
  • Alla personliga investeringstransaktioner är krypterade och detaljerna kan endast nås av användaren. Även noder som sprids i nätverket kan inte följa tillbaka till ägarna.
  • Ontology blockchain är mycket tillförlitlig och hjälper till att skydda tillgångarna och användare bildar cyberattacker.

Hur ontologi fungerar?

Ontology ger en plattform för andra blockkedjor att bäddas in i sin kärna och köras som sidokedjor. Projekt som smarta kontrakt kan läggas till och olika andra blockkedjor kan anpassas för flera operationer. Ontologi har gjort det möjligt att skicka värde från en blockchain till en annan utan att länka de två nätverken.

Det första lagret tillåter verifieringsprocessen för människor, rikedom, saker och organisationer medan det andra lagret fokuserar på verifiering och länkning av applikationer. Det tredje lagret används för att verifiera länkmoduler, protokoll, gränssnitt etc. och det sista lagret länkar till olika nätverksprotokoll.

Hur man köper ontologikryptovaluta (ONT)?

Ontology-kryptovaluta kan köpas via banköverföring genom att förvärva en ontologi plånbok. Det föredragna kryptovalutaväxlingen kan väljas via en plattform som accepterar direktbetalningar som Coinmama.

Ett handelskonto som valts och verifierats med hjälp av personliga uppgifter kan användas och mynt kan köpas från köpavsnittet på handelsbörsen varifrån de överförs till plånboken. Föredragna plånböcker för att lagra ONT är Ledger Nano S och NEO Cli eftersom de är kompatibla med NEO-valutor.


ONT-tokens har inte haft en offentlig ICO-försäljning och kan därför köpas via airdrops. Den senaste var ONT airdrop genom NEO där varje NEO hämtade 0,2 ONT i användarnas plånböcker.

Framtiden för ontologi

Ontologi har bidragit till att hitta en lösning för att få ett större antal människor närmare blockchain-automatisering. Till skillnad från Ripple och Bitcoin som enbart fokuserar på de finansiella marknaderna, syftar Ontology att våga sig till, IoT, medicin, myndigheter och andra olika branscher. Trots att det är en ganska ny kryptovaluta har den kunnat fånga uppmärksamheten hos riskkapitalföretag som Sequoia Capital Kina.

Ontology har kunnat hämta en position i de 20 bästa kryptovalutorna och har ett marknadsvärde på cirka 3 miljarder USD och ett pris på 8,22 USD. Det lovar en ljus och lukrativ framtid för sina handlare med tillväxttakt och senaste uppgraderingar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map