Nybörjarguide: Vad är OmiseGo – Payment Gateway

Blockchain-industrin har revolutionerande idéer. Ekonomin har påverkats oerhört. En ny spelare uppstod – OmiseGo. Vet du vad som är OmiseGo?

Det är ett blockchain-baserat projekt som syftar till att öka tillgänglighet, säkerhet och skalbarhet för finansiella transaktioner. Projektet lovar nätverksanslutning till fler användare och obegränsad transaktionshastighetspotential till miljarder transaktioner per sekund.

Dessutom försöker det också garantera säkerheten för dina ekonomiska transaktioner. Säkerheten kommer med användning av Ethereum. Fördelarna med Ethereums smarta kontrakt är också inkluderande.

Läs mer om denna själv suveräna finansiella tjänst. Och du kan antagligen titta på vad som är OmiseGo som en investering.

Vad är OmiseGo?

Bildkrediter: OmiseGo

Omise är ett betalningsföretag. Det verkar i Indonesien, Singapore, Thailand och Japan. Företaget har stor expertis och skicklighet på betalningsmarknaderna. Dessutom skryter OmiseGo i kommersialisering och implementering av flera finansiella produkter.

OmiseGo kommer in för att erbjuda en betalningslösning i realtid. Grundaren och VD Jun Hasegawa såg en möjlighet 2013. Han startade sedan OmiseGo.

OmiseGo är en offentlig blockchain ansluten till Ethereums huvudnätverk. OmiseGo blockchain-nätverket syftar till att genomföra finansiella transaktioner säkert. De finansiella transaktionerna inkluderar; löneinsättningar, överföringar, försörjningskedjefinansiering, betalningar, B2B-handel, lojalitetsprogram och mycket mer. Du kan göra alla dessa på ett överkomligt sätt och helt decentraliserat.

Decentralisering förutser och eliminerar förvirring. Förvirring orsakad av uppdelningen i samordningen av finansförädlarna. Processorerna inkluderar gateways och betalningsleverantörer. Alla dessa tredje parter kostar antingen användaren eller saktar transaktionshastigheten.

OmiseGo Blockchain förklarade

Blockkedjan består av;

 • System för likviditetsleverantör
 • Asset-backed blockchain gateway
 • Decentraliserat utbyte
 • Clearinghouse-meddelandesystem

OmiseGo-blockkedjan använder OMG-tokens. Blockchain använder proof-of-stake-mekanismen. Mekanismen säkerställer idéens verkställbarhet för kunderna. Tekniken är högpresterande. Det möjliggör utbyten som sträcker sig från fiat-backade emittenter till helt decentraliserade blockchain-tokens. Till skillnad från många decentraliseringstekniker beror OmiseGo på två klasser av blockchain.

Dessutom behöver blockchain eller de många blockchains inte en pålitlig gateway. Nyckelkomponenterna i OmiseGo är smarta kontrakt och funktioner för protokolltoken.


OmiseGo Smart Contracts

OmiseGo-plattformen använder Ethereum. Ethereum är allmänt känt för sin smarta kontrakt koncept. De smarta kontraktskoncepten främjar utbyte av tillgångar transparent. De smarta kontrakten gör det möjligt för kunderna att genomföra transaktionerna mer fritt.

Ett sådant smart kontrakt som utnyttjas av OmiseGo är Plasma. Du kommer senare att lära dig mer om det i den här artikeln.

OmiseGo kundmål

OmiseGo riktar sig i grunden till två kundnivåer; individer och leverantörer av elektroniska betalningar (EPP). För individer är OmiseGo inriktad på att hjälpa dem att utföra alla bankbaserade transaktioner. Så du kommer att skicka och ta emot pengar till reducerade transaktionskostnader. Tekniken kommer att ta bort rollen som banker och betrodda tredjepartsinstitutioner. Således kommer detta att innebära att du kommer att njuta av mer autonomi och ekonomisk kontroll över dina pengar.

Nästa målkund, EPP: erna, OmiseGo kommer att göra EPP: er överkomliga. EPP: erna kommer att kunna föreslå sina kunder om bättre sätt att skicka pengar från nätverk till nätverk.

OmiseGo Wallet: The White Label Wallet SDK

En plånbok är en applikation som hjälper kunden att skicka, ta emot och lagra värde. När den öppnas med en dator gör plånboken kundens dator till en nod. Så, vad gör den vita etikettplånboken speciell?

En SDK i sin helhet är Software Development Kit. Det är en samling fördefinierade funktioner. Det gör det möjligt för utvecklare att utvecklas effektivt och säkert. Således kommer white label plånboken SDK att göra det möjligt för företag att skapa plånböcker för sina användare. Produkten eller plånboken som skapats av utvecklaren kommer att vara deras egen. SDK ser bara till att hela utvecklingsprocessen accelereras. Plånboken är gratis att använda för alla utvecklare.

OMG-token

Nyligen twittrade Vitalik Buterin på OMG-tokens som hans favorit-token. Vitalik Buterin är grundaren av Ethereum. Det gör honom till en mycket inflytelserik man på kryptoversens gator. Buterin gjorde tweeten i december 2017. Efter tweeten steg OMG-priset från bara 0,40 dollar till massiva 19 dollar. Om du var en tidig investerare måste du ha skördat stort.

Men vad fick Vitalik att bedöma på det sätt han gjorde?

Så, låt oss dissekera i vad som gör OMG Token Vitalik Buterins favorit token.

 • OmiseGo-token är inte ett bytesmedium
 • OmiseGo-token har en tydlig värderingsmodell
 • Har förväntat rabatter avseende skatter
 • Är mer juridiskt försvarbart eftersom det kräver aktiva avkastningar från en löpande nod snarare än passiva avkastningar.

Ovanstående skäl är en pekare på hur symbolmyntet är värdefullt.

Användning av OmiseGo-token

På plattformen kommer tokens att användas för att köpa kunden rättigheterna för att bekräfta block. Mer som bevis på insats. Varje transaktion som utförs på OmiseGo-plattformen kommer att generera en liten avgift. Ju fler transaktioner du gör, desto fler symboler har du. Att hålla tokens i plånboken betyder att du sätter in tokens.

En högre spelare får fler avgifter än en låg spelare. Således kommer tokens att spela en viktig roll i beviset på insatsen i OmiseGo.

OmiseGo ICO

Det initiala myntutbudet (ICO) är avgörande i början av alla kryptoprojekt. Det är i grunden det förtroende som investerarna sätter i valutan.

OmiseGo-moderbolaget är Omise. Det öppnade ICO i juni 2017 och det sprang till juli 2017. Omise, kör den en månad öppna ICO i Ethereum blockchain-plattformen. Och det tog upp 28 miljoner dollar.

Omise fördelade ICO-medlen enligt följande;

 • 20% – behålls av Omise
 • 5% – Omise Airdrops till Ethereum Holders
 • 10% -utvecklingsteam
 • 65% – Distribueras till allmänheten

OmiseGo Team

Ett team av utvecklare säger mycket om en idé eller ett projekt. Teamets energi och effektivitet kommer att översättas till ett enastående mästerverk. Ett visionärt team kan bara betyda en visionär idé. Utvecklingsteamet på OmiseGo består av;

 • Jun Hasegawa- Grundare och VD
 • Donnie Harinsut – Chief Operating Officer och grundare
 • Wendell Davis- Produktdesign
 • Vansa Chatikavanij- VD
 • Thomas Greco- Specialrådgivare

Dessutom kräver ett bra team en hel del rådgivare. OmiseGo-teamet har rådgivare i vem som är vem i blockchain-världen. Listan innehåller grundare av Ethereum, Vitalik Buterin och Gavin Wood och andra inflytelserika personer i blockchain-världen. Bland dem är professor David Chuen, en akademiker inom ekonomi.

Av den anledningen är OmiseGo en visionär idé eftersom ledningsgruppen alltid är på väg att göra det bättre. Teamet syftar till att få OmiseGo att uppnå decentralisering av finansiella transaktioner.

Du vet nu vad som är OmiseGo. Vet du hur man investerar i det? Låt oss nu växla för att undersöka varför det är en bra idé att investera i OmiseGo.

OmiseGo Ethereum-anslutning

Andra till Bitcoin i kryptoversen är Ethereum. Prognoser i kryptovärlden visar att Ethereum sannolikt kommer att överskrida Bitcoin. Således är partnerskapet mellan OMG och ETH fördelaktigt.

Det måste finnas en fullständig nodvalidering inom Ethereum för säkerhet i transaktioner. Så, en kund skapar ett smart avtal med Ethereum Blockchain. Kontraktet låser upp medel enligt OMG-kedjans villkor. Därför utför OMG order och låser kundens medel inom OMG.

Att rida på jättarnas axlar i fältet betyder bara tillväxt. Tekniken fortsätter att växa genom att lära sig om utvecklingen inom de andra blockkedjorna. Ledningen förstår så tydligt hur långt detta strategiska partnerskap går.

OMG-tokens ekonomiska konsekvenser

 1. Validerare tjänar avgifter genom att validera OMG-aktivitet
 2. Att binda för andra kommer att kosta
 3. Betalningar och utbytesavgifter stimulerar ärliga aktiviteter
 4. Oärlig aktivitet straffas genom att bränna tokens.

OmiseGo och Github Connection

OMG-biblioteken är värd på Github. Github har varit ett sensationellt ämne i näringslivet. Nyligen förvärvade Microsoft Github, men det är en historia för en annan dag. Biblioteken är för; Python, JavaScript, PHP, Android, IOS, Ruby och NET.

OmiseGo Mobile-betalningar

Dagens värld är en mobil värld. Finansanalytiker ser mobila betalningar som framtiden för ekonomin. Du kan inte trampa in i finansbranschen utan att träffa förlovade relaterade appar. Det finns mycket bekvämt för dig att använda apparna. Omise, moderbolaget OMG har mobila plånböcker med ApplePay, Android Pay och SamsungPay. Bekvämligheten måste spridas till kryptogatorna.

OmiseGo och McDonald’s

Vi känner alla till McDonald’s. Gör vi inte det? De är världsledande inom livsmedelsindustrin. I Thailand ingick McDonald Thailand och Omise ett partnerskap. Partnerskapet säkerställer att McDonalds Thailand endast använder Omise för onlinebetalningar. Frågorna ligger fortfarande hos orderbeställningarna och procentsatserna att ta hem. Men en sak är tydlig att det finns tro på detta partnerskap.

Thailands regering och OmiseGo

Blockchain-tekniken är inte så populär inom regeringar. Men vissa regeringar har antagit blockchain-teknik. Några av dessa länder som anpassar blockchain inkluderar Japan och Thailand. De två länderna försöker skapa ett kontantlöst samhälle. I detta bud valde Thailand OMG.

Genom Thailands finansministerium lanserade de ett e-betalningssystem. Dessutom rullade de ut Omise facepay-systemet. Det innebär att en kund använder ansiktsigenkänning för att göra betalningar. Thailands regering och Thailands centralbank stöder dessa betalningar.

Omise-teamet, Vitalik Buterin och Thailands centralbank deltog i ett gemensamt möte. Vid mötet uttryckte de intresse och optimism för partnerskapet.

Plasma och OmiseGo

Kom ihåg som utlovat om att du lär dig vad plasma är. Tja, här är du. Plasma är en skalningslösning inom blockchain-industrin. Joseph Poon och Vitalik Buterin utvecklade plasmalösningen. Denna lösning löser problem som uppstår på grund av antalet transaktioner som utförs på plattformen.

I grund och botten är Plasma ett smart kontrakt inom Ethereum. Det smarta kontraktet tillåter en annan utvecklare att ha en plattform med hög prestanda. Detta innebär att plattformen som använder Plasma kommer att utföra många transaktioner, snabbare och säkert.

 

Bildkrediter: Omisego

Omise förväntade sig skalbarhetsproblemen. Genom detta gjorde företaget kontrakt med plasma för att hjälpa dem att hantera dessa frågor. Förväntat ökar intresset och kundantalet. Och de kommer att fortsätta växa. Med den ökade arbetsbelastningen kommer Omise således fortfarande att kunna betjäna sina kunder flitigt.

 

OmiseGo Airdrop

Det skulle vara en stor orättvisa att prata om OMG utan OMG airdrop-tokens. Det fanns en 5% token-insats för att fånga i airdrop helt gratis. Ethereum-plånboksinnehavarna gynnades av denna Airdrop.

Men vad är en airdrop?

Airdrop-konceptet kan vara mycket förvirrande. En airdrop försöker belöna ETH-plånbokshållare med ERC-20. För att vara berättigad till en airdrop måste en ETH-klient ha en minsta saldo på 0,1 Ether i sin plånbok. Detta säkerställer att endast aktiva ETH-klienter får fördelarna med airdrop.

OMG använde konceptet för att belöna personer med tillräckligt med Ether. Alla 5%, tokens för Airdrops delades ut och är i omlopp.

Konceptet är nu klart. Men airdrop är ett mål för bedrägerier och bedrägerier. När man hanterar dem måste man alltså vara säker på trovärdigheten. För närvarande finns det ingen OMG Airdrop.

Vad är OmiseGo: The Roadmap

OMG ICO hände förra året. Hittills finns det tokens i cirkulationer. 2018 kommer att se till att Omise expanderar OMG och hanterar begränsningar som;

 • Säkerställa korrekt handelsinformation
 • Att hantera blockkedjor som avskräcker omorganisation

OmiseGo-nyheter: Mainnet-lansering?

Varje Block-kedjeplattform har ett mainnet och ett testnät. Mainnet gör de aktiva transaktionerna och testnätet hjälper utvecklare att testa. Projekt som fungerar har en mainnet. OmiseGo fungerar dock på toppen om Ethereum Blockchain så det finns inget behov av mainnet. Eftersom mainnet bara tjänar till att visa det;

 • ICO är ingen bluff
 • Att tekniken fungerar och därmed förbättrar investerarnas förtroende
 • Den utvecklingen pågår

Ska vi förvänta oss en lansering av OmiseGo Mainnet? Sanningen är att vi inte kan kalla det slutgiltigt. Vi måste vänta på att Omise ska få den informationen.

Vad är OmiseGos tävling?

Som jag nämnde tidigare har blockchain flera nya idéer vardera. Eftersom finanssektorn står inför nya idéer, står OmiseGo också inför nya konkurrerande idéer.

Här är tävlingen till OmiseGo men med mindre publicitet:

Tenx

Tenx / Betala ett kryptoprojekt som syftar till att erbjuda flera åtkomst till virtuella valutor över olika blockkedjor på ett kort. Det vill också att användare ska få transparenta realtidspriser utan konverteringsavgifter. Och det gör att användare har kontroll över sina pengar, eftersom de kan ta ut från bankomater, låsa, låsa upp kortet och skicka mottagande medel i en app.

Det är noterat på börser med ett marknadspris på cirka 0,6 dollar och ett tak på cirka 70 miljoner dollar.

Begär nätverk

Request Network är en decentraliserad plattform byggd på Ethereum. Det försöker vara en betaltjänst. Nätverket innehåller en unik idé som vi förmodligen inte har hört i nästan alla projekt. Det integrerar ett handelslagssystem och syftar till att fungera i de flesta lagar om inte alla.

Det framställs som handelens framtid. Och därmed vill de ta de fyra bästa redovisnings- och rådgivningsföretagen för att använda kryptovalutor. Nätverket tillåter också alla användare och säljare att använda valutor.

Tokenvärdet är cirka 0,07 dollar i börser med ett marknadsvärde på cirka 54 miljoner dollar.

Andra

Det finns andra konkurrenter som Bitpesa och MicroMoney. MicroMoney är av intresse efter att ha hävdat att de har gett blockchainbaserade lån över hela Asien. Dess token värderas till cirka 0,104 dollar med ett börsvärde på 1,15 miljoner dollar.

Nu finns tävlingen i förklädnad för att göra laget bakom OmiseGo flitigt. Så kunder och användare kan vänta och se om det uppfyller deras förväntningar.

Slutsats

OMG är verkligen en revolutionerande finansiell teknik. Basen på blockchain gör den decentraliserad och säkrare. OmiseGo-teamet har kommit långt från vitboken till att ha tekniken där ute.

Det är tydligt att teamet är visionärt. Att förutse de problem som kan uppstå och alltid hitta lösningar. Skalbarhetsfrågan kan aldrig inträffa som partnerskap med Plasma.

Godkännandet och råd från Ethereums grundare, Vitalik och Wood, är ovärderliga. En intressant pekare till hur mycket värde ligger hos OMG.

Antagandet av Thailand och McDonalds visar också att framtiden är lysande för OMG. Förutom näringslivet sätter mycket förtroende för tekniken.

OMG-tokens har haft relativ stabilitet. Token såg en meteorologisk ökning efter Buterins tweet. Sedan dess har tokens varit relativt stabila. Men för närvarande är prissättningen ungefär $ 7. 5 med ett börsvärde på cirka 790 miljoner dollar.

Så gör din forskning. Ta reda på hur mycket du kan vinna på att investera i OMG-token.

Du kan nå dem på deras OmiseGo Twitter-handtag eller deras hemsida för mer information om Omise, OmiseGo och tokens.

* Ansvarsfriskrivning: Artikeln ska inte tas som och är inte avsedd att ge någon investeringsrådgivning. Påståenden som görs i denna artikel utgör inte investeringsråd och bör inte tas som sådana. Gör din egen forskning!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map