Nybegynnerveiledning: Hva er NXT? Andre generasjons Blockchain-plattform

Så mens mange av dere har begynt å utforske kryptovalutaer og digitale mynter, vokser blockchain-teknologien raskere enn du noen gang kan forestille deg. Selv om Bitcoin, Ethereum og Ripple har størstedelen av markedsverdien, er det noen kryptovalutaer som skinner opp med ny teknologi, ideer og innovasjon. Og, NXT, cryptocurrency 2.0 er en av dem. Men hva er NXT?

Nxt – eier dataene dine, kontroller navnet ditt, filer, IP, aktiva, handel, budsjett, frihet og verden

Lansert i november 2013, NXT er et betalingsnettverk og en åpen kildekode-kryptokurrency som ble opprettet av den anonyme programvareutvikleren BCNext.

NXT er et avansert blockchain-nettverk som er bygget for å forbedre funksjonaliteten til stigende kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum og mer. Problemene knyttet til populære kryptovalutaer er skalerbarhet og effektivitet.

Skalerbarhet- Beviset for arbeid i Bitcoin bremser eller begrenser hastigheten som transaksjonen skjer i et nettverk til enhver tid.

Effektivitet: Effektivitet er prosessen som kreves for å verifisere transaksjonene. For tiden er det en enorm mengde kraft og strøm som holder Bitcoin-nettverket på en riktig fungerende måte. Så hvis transaksjonsvolumet øker, vil også bruken av strøm øke samtidig.

NXT er kjent som den første blockchain som introduserer bevis på stavprotokoll for å oppnå konsensus om transaksjoner. (Det er en statisk tilførsel av penger og kommer ikke med noen gruvedrift, som Bitcoin.) POS har potensial til å håndtere antall transaksjoner og løser problemet med effektivitet..

Hva er NXT Platform?

Bildekreditter: NXT

NXT er helt forskjellig fra andre 1300 kryptovalutaer og er kodet fra bunnen av i JAVA. Sammen med dette kommer det også med de forskjellige restriktive komponentene som gjør det til et svært sikkert nettverk fra bugs og hackere.

Det tar sikte på å revolusjonere styrings-, crowdfunding- og finansteknologibransjene fullstendig ved ikke bare å tilby NXT-kryptokurrency, men også gi dem tilgang til blockchain og teknologi tilknyttet den..

Det gir brukerne full frihet til å lage sine egne applikasjoner.

NXT har også en integrert Asset Exchange-funksjon, markedsplass og et meldingssystem som kan brukes av brukere til å opprette nye valutaer i systemet.

Historien om NXT

Ideen om å lansere NXT kom først ut bitcointalk.org da det grovt samlet inn 21 Bitcoins for finansiering.

28. september 2013 opprettet et Bitcointalk.org-medlem en forumtråd som kunngjorde lanseringen av NXT som en “andre generasjons kryptovaluta”, og ba om små donasjoner for å bestemme fordelingen av første innsats. Innsamlingen ble avsluttet 18. november 2013, og blokken ble publisert 24. november 2013.

Blokken avslørte at den hadde distribuert 1 000 000 000 mynter til de 73 interessentene i samme forhold som deres opprinnelige bidrag. Hele kildekoden kom ut i 2014, og siden den gang har mange handelsmenn og utviklere utviklet en interesse for NXT.

Senere 9. november 2015 startet Farla Web media et prosjekt på NXT Asset Exchange. Og i 2016 lanserte NXT en hel serie med smarte transaksjonsmaler.

Nettverket av NXT kjører vellykket i seks år, har et sterkt team og et fundament.

Funksjoner av NXT

For å bedre forstå hva som er nxt, la oss se gjennom kjernefunksjonene til blockchain-plattformen.

De fem hovedfunksjonene i NXT inkluderer:

  1. Eiendelsutveksling: Akkurat som andre kryptovalutaer er NXT Asset Exchange grunnleggende peer to peer-programvare som tillater desentralisert, rask og funksjonell handel. Men det eliminerer behovet for å sende eiendelene til den utenlandske virksomheten og har også potensial til å få det store spekteret av investeringer gjort.
  2. Monetært system: Den kom opp i versjon 1.4.8 og er et system som lar deg lage og handle tokens kjent som valutaer. Valutasystemets valutaer brukes også til handel innenfor systemet og utenfor NXT-kjernen.
  3. Datasky: NXT Data Cloud er kjent som det desentraliserte datalagringssystemet. Den holder oversikt over alle NXT-transaksjonene og lagrer også den brukerdefinerte En av de viktigste funksjonene er at NXT-blockchain er en permanent registrering som gjør det mulig for juridiske poster som sertifikater og kontrakter å være faste i den.
  4. Stemmesystem: NXT-stemmesystemet tillater valutainnehaverne å stemme på en kryptografisk bevist måte. Det tillater også opprettelse av enkle avstemninger og lar transaksjonene fungere med godkjenning og avvisning av brukeren.
  5. Kontokontroll: Med kontokontrollfunksjonen kan du opprette kontoen som bare kan foreta en transaksjon med godkjenning av spesifisert nåværende og eiendomsinnehaver. Det forbedrer også kontosikkerheten og sørger for at bare de spesifikke personene har tilgang til midler.

Alle Nxt-funksjonene er tilgjengelige gjennom Nxt-kjerneklienten, samt med Next API.

Hvordan fungerer Nxt?

Nxt jobber med prosessen kjent som smiing. Det er avhengig av transaksjonsgebyret som det får fra plattformen for å belønne gruvearbeiderne.

Minimumsgebyret for enhver Nxt-transaksjon er 1 Nxt. For å starte, må en bruker kjøpe Nxt-mynt. Når de har kjøpt mynten, må de sette opp en lommebok og installere den på datamaskinen din. Send mynten til lommeboken og la den løpe og smi for nettverket.

Brukerne kan også tjene poletter ved å handle for fiat og kryptovalutaer.

Nxt produkter og verktøy

Nxt Blockchain-plattform

Det er en åpen plattform som tilbyr deg et bredt spekter av ting, som du kan gjøre med en blockchain. NXT kommer med et imponerende utvalg av funksjoner som allerede er i programvaren.

Etter hvert som tiden gikk, sto utviklerne av Nxt opp som Jelurida (Netherland basert oppstart). For brukere som ikke hadde blockchain som et alternativ, tilbyr Jelurida dem lisensen for den private versjonen av Nxt-programvaren. Og for de åpne prosjektene er det et blockchain-opprettelsessett som lar prosjekteierne lansere ny blockchain basert på koden.

Utviklerne hadde IP-rettighetene til teknologien og tok beslutningen om å lage en etterfølger av Nxt, kjent som Ardor.

Ardor Blockchain-plattform

hva er Ardor NXT

Bildekreditter: Ardor

Det er etterfølgeren til Nxt-programvaren som adresserer alle problemer med blockchain. I følge Jelurida er det et økosystem der spillerne kan samhandle med hverandre. Videre er det akkurat som Nxt og kjører som en offentlig programvare med åpen kildekode.

Ardor vil ikke erstatte Nxt, men det kan eller ikke eksisterer sammen med det.

Ignis er den første barnekjeden (en lett blockchain som tillater selvutplassering av din egen blockchain) på Ardor som hjelper til med å redusere oppblåsthetsproblemene ved å la dataene kutte bort på en planlagt tid.

Andre NXT-verktøy inkluderer – Price Converter, Blockchain Explorer, Asset Exchange Overview, Nxt Stats, and Votings Overview.

NXT Tokens

Det er to typer Nxt-tokens, nemlig eiendelene og kryptovalutaene i det monetære systemet. Disse tokens representerer alt inkludert ideer, aksjer, eiendom, obligasjon, varer og alt du foretrekker. Selv ideer også!

Brukerne kan bruke disse tokens for å koble den virkelige verden fra den digitale sømløst. Du kan også distribuere stemmerett gjennom disse myntene også.

Vil Nxt være den neste superkryptovalutaen?

Nxt har sett ulike muligheter og har også kommet med løsningene for å løse utfordringene som blockchain-teknologien står overfor. De har laget forskjellige applikasjoner, verktøy, produkter, og har også fortsatt å bryte grunnlag med Jelurida.

Den siste utgivelsen har også aktivert plugin-systemet og multisignaturfunksjonene for klienten. Og med utviklingen av Ardor og Ignis, kan vi fortsatt holde øye med kryptovalutaen.

Men som alle andre kryptovalutaer, forblir den eksakte fremtiden usikker som alltid. Imidlertid medstifter og administrerende direktør i Jelurida, Lior Yaffe sier:

“Vær trygg på vennene mine; NXT har en lys fremtid, den har eksistert i nesten fire år og vil være i lang tid. ”

* Ansvarsfraskrivelse: Artikkelen skal ikke tas som, og er ikke ment å gi noen investeringsråd. Krav i denne artikkelen utgjør ikke investeringsråd og bør ikke tas som sådan. Gjør din egen forskning!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map