Nybegynnerveiledning: Hva er NEO Blockchain?

Neo Blockchain ble tidligere kalt som AntShares (ANS) ble grunnlagt av Erik Zhang og Da Hongfei i år 2014. Neo blir ofte beskrevet som Kinas Ethereum. Det er en åpen kildekode Blockchain, noe som betyr at den oppmuntrer til samarbeid og bidrag fra utviklere over hele verden. De piloterer noe som kalles smarte kontrakter 2.0, og det kan defineres som flerspråklig kontraktkompilator, det betyr at det ikke betyr noe at du kjører i Java.net eller C Sharp. På denne måten har Neo tilgang til verdensutviklere uten at de trenger å lære noe nytt. Utviklere fra alle deler av verden kan lage smarte kontrakter i den. Så kryptovalutaen betegnes ofte som ‘Ethereum-Killer’.

Neo Blockchain Consensus Algorithm

En av de mest kontroversielle tingene i Crypto-rommet akkurat nå er hvordan du kan gjøre opp transaksjonen. Det er to dominerende typer konsensusmekanismer kalt Proof of Work (PoW) og Proof of Stake (PoS). PoW krever mye strøm, men PoS krever veldig mindre strøm sammenlignet med PoW for å validere noder. Et av hovedproblemene i PoS er at det lider av muligheten for kjedesplitt, her er en sammenligning mellom PoW og PoS.

Neo blockchain bruker Delegert bysantinsk feiltoleransealternativ (DBFT). Den kan støtte opptil 10 000 transaksjoner per sekund. Denne typen konsensusmekanisme kjører på lavest strømforbruk og eliminerer muligheten for kjededeling. Derfor kan systemkjøringen av DBFT-konsensusmekanismen ikke gaffles i to forskjellige kjeder.

NEO Typer poletter

Økosystemet til Neo har to typer tokens:

 1. Neo ble opprinnelig kalt som AntShares
 2. Gass opprinnelig navngitt som Antcoins

Neo-kryptovaluta er ikke delbar i brøk som andre kryptovalutaer, så den minste mengden Neo et individ kan ha er 1 Neo. Gass kan deles i fraksjoner, så den minste mengden gass er 0,00000001. Bensin-tokens fungerer som transaksjonsgebyrer her, så hvis noen transaksjoner blir gjort, må brukeren betale et beløp med bensin-tokens. Når en bruker holder Neo-token i sin offisielle Neo-lommebok, mottar brukeren Bensin-tokens som utbytte. Det er en fast forsyning av begge som er 100 millioner.

Språk som er kompatible med Neos smarte kontrakt

 • Python / Ruby
 • JavaScript / Java / TypeScript / Kotlin, formørkelse
 • C # / C ++ / GO / VB.Net / F #, Visual Studio

NEO Digital eiendel og Digital identitet

Eiendelene som eksisterer i form av elektriske data med muligheten til å bli programmert kalles den digitale eiendelen. Neo hjelper til med å ha den digitale eiendelen i et desentralisert miljø som er trygt og fri for alle typer risiko som lider i det sentraliserte miljøet.

Det er to former for digital eiendel: Globale eiendeler og Kontraktsmidler.

Digital identitet er en type identitetsinformasjon fra en person eller organisasjon som er i elektronisk form.

Neo blockchain identitetsbekreftelse vil bli gjort av:

 • Fingeravtrykk
 • Stemme
 • Bruk av ansiktsegenskaper
 • tekstmelding
 • Andre metoder

Derfor inkluderer smart økonomi fra Neo kombinasjonen av tre ting, digital eiendel, digital identitet og smarte kontrakter.

Andre NEO-funksjoner

 • NeoX
 • NeoFS
 • NeoQS

NeoX muliggjør interoperabilitet på tvers av kjeder, og den er videre delt inn i to deler som heter:


 • Protokoll for utveksling av tverrkjede eiendeler
 • Tverrkjedet distribuert transaksjonsprotokoll

NeoFS er fillagringsprotokoll som bruker Distribuert Hash Table (DHT) teknologi. NeoFS analyserer data gjennom filinnhold i stedet for filsti. Filene distribueres og lagres i mange forskjellige noder, slik at de store filene er delt inn i datablokker i fast størrelse. På denne måten kan filer med lave pålitelighetskrav lagres og være tilgjengelige nesten gratis. NeoFS kan kombineres med digital identitet slik at digitale sertifikater som brukes av digitale identiteter kan sendes, tildeles og tilbakekalles uten den sentrale serveren for å administrere dem, slik at de gamle blokkene kan gjenopprettes i fremtiden.

NeoQS eller Neo Quantum Safe, det er ingen risiko for å bli hacket av kvantecomputere. Ethereum og Bitcoin bruker ECC, og det kan være risikoen for å bli hacket av kvantecomputere fordi slike datamaskiner kan løse et stort antall nedbrytingsproblemer. Kvantecomputeren har ikke muligheten til å raskt løse korteste vektorproblem og nærmeste vektorproblem som anses å være mest trygt.

NEO Token Distribution

Maksimal tilførsel av Neo-tokens er 100 millioner, som er delt inn i to porsjoner. I løpet av ICO ble 50 millioner token distribuert til supporterne til Neo.

Den andre delen av 50 millioner tokens var låst i et år som brukes til langsiktig vekst og støtte til Neo-prosjektet. Fremtidsplanen for dette 50 millioner token:

Totalt antall poletter Hensikt
10 millioner Brukes til å motivere utviklere og rådsmedlemmer
10 millioner Brukes for å motivere utviklere i økosystemet
15 millioner Brukt til å kryssinvestere i andre blockchain-prosjekter
15 millioner Beholdes som beredskapen
 • Den årlige bruken av NEO skal i prinsippet ikke overstige 15 millioner tokens.

Statsstøtte

Kina er foran alle andre land når det gjelder standardisering av blockchain. De erstatter hver annen teknologi med blockchain. Kina utvikler sin egen kryptovaluta som skal brukes i sentralbanker.

Grunnlegger av Neo Blockchain Da Hongfei ble invitert til en konferanse holdt av den kinesiske regjeringen for å diskutere blockchain-teknologi. Arrangementet hadde tittelen “2017 Trustworthy blockchain convention.” Denne hendelsen har som mål å fremme blockchain i Kina. Det betyr at Neo er på rett vei for den kinesiske regjeringen. Så dette øker interessen til folket for Neo økosystem. Foreløpig i Kina bruker de Neo blockchain til å kartlegge virkelige eiendeler. Neo har til og med noe veldig sterkt partnerskap, og en av det er Microsoft.

Lær hvorfor NEO kan være den sterkeste kryptovalutaen i 2018?

Lær mer om NEO dApps Ecosystem

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map