Nybegynnerveiledning: Hva er ICON? En ny spiller på vei opp

Tilbake i gamle dager var Cryptocurrency en myte for oss. Det var litt umulig for oss å til og med forestille oss et system der digitale penger kunne overta fiat-valutaer.

Men alt begynte å endre seg med den revolusjonerende introduksjonen til blockchain-teknologi i 2009. Satoshi Nakamoto ga ut denne imponerende teknologien sammen med en ny digital kontant “Bitcoin”. Etter det gikk mange protegéer den samme veien og kom opp med nye og oppgraderte metoder for å håndtere feil i det sentraliserte systemet.

Nå ser alle kryptovalutaer ikke bare som digitale kontanter, men en protokoll der vi kan bruke alle fordelene med selve blockchain.

Utviklere programmerer nye kryptovalutaer annerledes for å oppfylle alle våre behov.

Blokkjeder har muligheten til å jobbe i et bredt spekter av bransjer, så det er bare logisk å integrere betalingssystemet med det også. Det gjør ting så mye mer behagelig enn før.

Hva er ICON Blockchain

Bildekreditter: ICON

Et av de mange navnene som kan kvitte seg med de tradisjonelle bankfeilene er “ICON”.

Hva er ICON (ICX)?

ICON er heller en populær kryptovaluta nå og beveger seg oppover stigen ganske raskt sammenlignet med andre.

Hvorfor?

Vel, hovedsakelig fordi det er i stand til å knytte mikrosamfunn til en massiv industri.

Nysgjerrig på ICON?La oss dykke dypt og se “hva er IKON” og hvordan det kan forandre hele verden!


Hva er ICON (ICX): Introducing A New Tech

ICON ble introdusert nylig i 2016 av Dayli Financial Group. Gruppen er verdt 4 milliarder dollar og består av en mer erfaren gruppe individer. Denne gruppen er også kjent for Coinone, som er en berømt koreansk børs.

Det primære målet er ikke å koble sammen verden, men i stedet bli kvitt alle utfordringene hvert system står overfor på grunn av stor belastning på data. Det er ikke overraskende at med digitaliseringen av vår verden har mange ledende bransjer eller til og med små vanskeligheter med å takle så mye data.

Hvis vi på en eller annen måte kan minimere effekten, vil alle samfunn som banker, veldedige organisasjoner, forsikringsleverandører, handel, sykehus og utdanningsinstitusjoner kunne jobbe sammen sømløst.

Hva? Tror du det er umulig?

Selvfølgelig ikke! ICON ser verden som en gruppe av samfunnet i stedet for forskjellige nasjonaliteter. Dette betyr at hvert samfunn i denne verden har sine individuelle oppgaver og stoler også på hverandre for å utføre den oppgaven med hell.

ikon smart kontrakt

Bildekreditter: ICON Whitepaper

La oss se et eksempel for å gjøre deg klar.

Tenk deg at du skal til et sykehus for medisinske formål, og at du vil dekke alle utgiftene dine med forsikringen din. Det ICON kan gjøre her er å sende all forsikringsinformasjonen din knyttet til blockchain-kontoen din til forsikringsselskapet.

På denne måten kan forsikringsselskapet behandle forespørselen raskere og hjelpe deg med å bli kvitt mye av papirene.

Systemet krever at du lagrer forsikringsinformasjonen i ICON-nettverket tidligere, og du kan fullføre transaksjonene ved hjelp av ICON-tokens, ICX.

Ganske kult, ikke sant? Men dette er ikke nok; det er flere svar på spørsmålet “hva er ICON.” La oss se hva de er.

Hvordan ICON fungerer

ICON bruker en unik loopchain-plattform, som gjør det mulig å koble alle samfunnene og skape et økosystem gjennom ICON Republic. ICON-republikken er heller en annen metode for å kontrollere det samlede systemet.

Den fungerer som en styrende enhet for de uavhengige blockchain-samfunnene. Du kan tenke på republikken som hele landet, der hvert samfunn er en stat i den.

Hvert samfunn i Republikken er sammenkoblet ved hjelp av C-Reps (representanter for samfunnet), som blir ytterligere koblet til Nexus (ICONs loopchain-baserte blockchain). Ved å bruke disse representanter for samfunnet kan hvert samfunn samhandle med Nexus og dessuten også til andre samfunn.

Hvordan ICON fungerer

Imgae-kreditt: ICON Whitepaper

Blockchain har også sin helt egen desentraliserte børs hvor du vil kunne bytte valuta ved å bruke ICON-tokens.

Den generelle prosessen med systemet er noe unik og effektiv for å komme i gang. Derfor vil alle ‘hva er ICON’ og hvordan de kan få tak i det.

Unike aspekter av ICON

Jeg pleier å dekke alle detaljene i ICON i denne ‘hva er ICON’-guiden, for å sikre at du får all informasjonen bare fra ett sted. Hvis du vil investere i ICON, må du først være grundig kunnskapsrik.

Ta en titt på alle disse spennende aspektene om ICON og hele systemet. Det vil sikkert få deg til å like det mer!

  • A.I. Da Vinci!

Ja, du hørte riktig, ICON har sin egen AI-teknologi for å akselerere hele det desentraliserte systemet. ICON sørger for at hver node har samme distribusjonspolicy og blir belønnet tilsvarende.

Algoritmen bak denne AI er etableringen av Dayli Intelligence. Den første planen til selskapet er å sørge for at AI bruker maskinlæringstaktikk for å få tak i hele blockchain og omdirigering er deretter.

Hvorfor? Hele nettverket er noe desentralisert system, så hvis du vil sørge for at alt skjer presist, ville du ikke utnyttet datasystemene som er fri for menneskelige feil.

Blockchains og AI er to systemer som fullfører hverandre og fungerer bra sammen. Så, å bruke dette paret vil bety mer perfeksjon.

  • Desentralisert utveksling (DEX)

Uansett hvilken byttetype er desentralisert eller sentralisert, har begge sine egne feil og positive sider. Sentraliserte er mer praktiske, men har ikke så mye sikkerhet.

På den annen side har desentraliserte børser sikkerhet, men de er mindre praktiske sammenlignet med sentraliserte.

Her tilbyr ICON sin helt egen desentraliserte børs, som vil bli knyttet til de separat styrte blokkeringshodene. Du kan bruke ICX-token for å fullføre transaksjonene. Handelshastigheten er forhåndsbestemt av Bancor Protocol.

Du kan ta en titt på protokollen i ICONs whitepaper.

  • Loopchain

Dette er en av de beste attraksjonene i ICON. Loopchain er i stand til å koble til forskjellige blokkeringer. Denne applikasjonen gjør ICON forskjellig fra andre mynter og gjør det helst til en av de beste.

Den loopchain-baserte blockchain er noe som ligner på enterprise blockchains og tillater smarte kontrakter. Du kan tilpasse disse smarte kontraktene i henhold til prosjektet ditt og bruke det til å koble til et annet hovedboknettverk.

IKON Koble sammen kransene

Bildekreditter: ICON

  • ICON Republic og Nexus

Jeg tror jeg nevnte det tidligere at ICON er i stand til å koble alle uavhengige blockchain-baserte samfunn til hverandre. Alt du trenger å gjøre er å bruke plattformen deres til det. Men hvordan gjøres det?

ICON republikk og Nexus står bak dette fantastiske systemet.

Nexus er gruppen av lokalsamfunn som er forbundet med hverandre gjennom representanter for samfunnet. Etter å ha dannet alle Nexus-gruppene, kan de alle være koblet til hverandre, noe som øker den generelle skalerbarheten og flertallet.

Portalen ligner omtrent strukturen på Internett. Overføringsprotokollen i nettverket sørget for at hver transaksjon var på plass og ble gjort uten feil.

Hver blockchain har sin egen identitet i Nexus-portalen. Du kan bruke tokens for å overføre verdier innenfor blokkjedene. For eksempel kan et blockchain i utdanningssamfunnet bruke Nexus-portalen til å få kontakt med banksamfunn og gjøre transaksjonen.

Bruk av Nexus gjør denne prosessen mye mer håndterbar enn vanlig.

  • Loop Fault Tolerance (LFT)

En annen fantastisk opprettelse av ICON er algoritmen Loop Fault Tolerance, som gir bysantinsk feiltoleranse. Loop Fault Tolerance sørger også for å forbedre ytelsen til nettverket gjennom meldinger.

Metoden kalles spinning, og den sikrer valg av primærnode. Denne spinningsmetoden reduserer det totale nodetallet og øker effektiviteten og skalerbarheten.

  • Uavhengig styresystem

Som jeg nevnte tidligere, er hver blockchain i stand til å styre uavhengig, selv om de er koblet til Nexus. Det er som et indirekte demokrati, der hver enkelt blockchain har like rettigheter.

Representantene for hvert parti i nettverket kan stemme for å endre politikk eller foreslå spesielle.

Men spørsmålet er hvordan de velger representantene?

Vel, de er hovedsakelig valgt fra samfunnsrepresentante noder. I tillegg kan deltakerne legge til eller til og med fjerne noder i blockchain, justere transaksjonsgebyrene, endre stemmerett og mange flere.

  • Offentlig kanal

Den offentlige kanalen til Nexus er åpen for alle. Med dette vil du kunne delta i transaksjonene og også bruke annen desentralisert applikasjon i prosessen.

Du må imidlertid laste ned disse desentraliserte appene for å installere og bruke dem.

  • Ingen gruvedrift påkrevd

I motsetning til bitcoin, kan du ikke bryte ICON. Nye tokens blir utstedt hvert år, og du kan investere i dem fra deres offisielle side.

Hva er ICONs handelshistorie?

La oss ta en titt på handelsraten til ICON i denne ‘Hva er ICON’-guiden. ICO avsluttet i oktober, og forskjellige børser begynte å inkludere den med andre kryptovalutaer fra den måneden.

Det har gått nesten to år, og det sitter på 23. rang på Mynt markedsverdi. Kursen svinger innen $ 12 – $ 1,61, per nå.

ikon handel diagrammer

Image Credits: Coin Market cap

Den startet først på Binance og tok senere vei til andre store børser. Denne nyheten fikk prisene til å hoppe til $ 7,30, rett etter lanseringen, noe som er ti ganger mer enn opprinnelig pris.

Etter det hoppet gikk det opp til $ 12 og kjøler seg ned for å stabilisere markedet.

ICON-konkurranse og potensial

ICON bruker smarte kontrakter for å forsegle avtalen, så den primære konkurransen er med Ethereum og NEO. Selv om de også bruker smarte kontrakter, har de fortsatt en betydelig forskjell.

Ethereum, så vel som, NEO har allerede etablert sin begrunnelse i virkelige scenarier og bygget et sterkt partnerskap. NEO jobber for tiden med den kinesiske regjeringen som et nytt digitaliseringsprosjekt.

På den annen side brukes Ethereum på global skala av mange andre selskaper. Imidlertid tilbyr de ikke nødvendigvis en brøkdel av interoperabilitet ICON har. ICON kan dominere i fremtiden da det fokuserer mer på blockchain i stedet for å ta ut konkurransen.

Det betyr ikke at ICON ikke har noe sterkt partnerskap. Den jobber for øyeblikket med 28 gårder i Korea og støtter et stort antall banker der.

Kjøper ICON

Binance er den ledende børsen som dominerer det samlede markedet for ICON. Den består av 90% av den. Dessverre, ettersom du ikke kan bryte den og bare få en sjanse i året til å kjøpe tokens, kan du bytte ETH eller BTC for å kjøpe den fra børsen.

73,44% av 90% kan kjøpes med BTC og ytterligere 15,89% av ETH.

Andre børser tilbyr også ICX, for eksempel OKEx. Imidlertid har de sitt eget BTC- og ETH-handelspar.

Token Salg av ICON

Token-salget stengte i fjor i september, og avtalen for dette året skjedde ikke ennå. Den totale tokenforsyningen er nå 400,230,000 ICX, og du kan bytte 2500 ICX mot en ETH.

Bare 50% av den tildelte forsyningen var til salgs, og ekstra 16% holdes som en reserve. Ytterligere 14% går til selve stiftelsen og 10% av medlemmer av fellesskapsgruppen og innflytelsesrike partnere.

Det siste token-salget er forhåndsdefinerte og delt til 20% for hvert Tech Company og reserver. 12% av tokens er for å holde alt operativt og 8% for markedsføringserfaring og ytterligere 10% for innflytelsesrike partnere.

Hvordan kan du lagre ICON

ICX-token er et ERC20-token, så det betyr at du kan lagre det i hvilken som helst Ethereum Wallet. Lommebøker som Ledger Nano S, Meta Mask eller My Ether Wallet kan lagre ICON uten problemer.

ICON erklærte også at de ville lansere sin egen lommebok på slutten av året. La oss se hva som skjer.

Hva er ICONs fremtid: Skal du investere eller ikke?

Rett etter lanseringen beviste ICON sin verdi og gikk inn i topp 30 uten problemer. Jeg synes det er ekstremt imponerende for en nylig lansert krypto, og det vekker utvilsomt oppmerksomheten min.

Prissettingen ser ut til å være stabil i motsetning til bitcoin, og den tilbyr mange ekstra funksjoner.

Hvis du spør meg, vil jeg si at fremtiden til denne kryptovalutaen er usedvanlig lys, og den har potensial til og med å løpe ut bitcoin! Blockchain-teknologien bak denne mynten er også en unik, du bør gjøre din egen undersøkelse, investering i krypto er en svært risikabel virksomhet.

Endelig dom

Dette systemet kan være starten på en ny æra med blockchain-teknologi som kan låse opp alle skjulte potensialer. Du burde helt klart vite nå hva som er ICON og hvordan det fungerer bokstavelig talt.

ICON kan passe perfekt i hver bransje i henhold til whitepaper. Så hvis det er i stand til å gi det samme resultatet i det virkelige liv, kan dette være slutten på Ethereum eller NEO.

Videre gir ICON en utmerket plattform med sikkerhet og et alternativ til typiske tradisjonelle midler. Vi har kommet til en slutt på denne “hva er ICON” -guiden, og jeg kan si at ICON ser ut til å tilby mye når det gjelder blockchain eller kryptovaluta.

Lær mer om ICON (ICX):

* Ansvarsfraskrivelse: Artikkelen skal ikke tas som, og er ikke ment å gi noen investeringsråd. Krav i denne artikkelen utgjør ikke investeringsråd og bør ikke tas som sådan. Gjør din egen forskning!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map