Nybegynnerveiledning: Hva er ByteBall? Den første dagplattformen

Endring er uunngåelig når det gjelder teknologi. Det samme gjelder blockchain-teknologi, da det ikke er perfekt. Bitcoin kom, men hadde mange problemer knyttet til det. Nye blockchain-løsninger som NEO, Ethereum osv. Løste imidlertid ikke den iboende vanskeligheten knyttet til selve blockchain.

Møt Byteball. Den bruker en helt annen rute sammenlignet med Bitcoin eller blockchain generelt. For det første kobler den nåværende datatransaksjoner med tidligere. Utrolig, ikke sant? For å gjøre det bruker den en annen datavitenskapsteknologi kjent som DAG (rettet asyklisk graf.) DAG er en struktur som er koblet sammen som et nett.

Hvordan fungerer Byteball?

Som du kanskje har forstått nå, Byteball bruker ikke blokker eller blockchain. Transaksjoner fungerer i seg selv som en enhet (også kjent som lagringsenheter eller baller). Disse ballene kobles til hverandre (ikke nødvendigvis i en rett linje). For å få en bedre forståelse, la oss lære mer om den rettet asykliske grafen.

Regissert syklisk graf (DAG)

Hva er dag byteball

Bildekreditter: ByteBall

DAG sørg for at hver lagringskule er koblet til hverandre. Det mest spennende med DAG er at hver ball består av hashes av tidligere lagringskuler. Dette gjør det mulig for systemet å feste en ny lagringskule ved å signere de tidligere transaksjonene til den nye.

DAG fungerer ikke lineært. Imidlertid er tilkoblingen gjort slik at fremtidig referanse til noen av ballene kan gjøres uten problemer.

Bruken av DAG utrydder problemet helt med blocksystem som brukes i blockchain.

Det er mange fordeler med å bruke DAG. De inkluderer øyeblikkelig bekreftelse, lavere energibyrde og endelig transaksjon.

Kjernefunksjoner i Byteball

For å forstå hva Byteball har å tilby, må vi gå gjennom kjernefunksjonene. La oss diskutere dem nedenfor.

  1. Atombytte: Atomutveksling brukes i stedet for en sentralisert utveksling. Med atomutvekslingen er det ikke behov for noen sentral enhet og skjer vanligvis umiddelbart. Transaksjonen kan også mislykkes.
  2. Multisignatur evne: Multisignatur evne sikrer at alle transaksjonene er sikre. Signaturer er godkjent fra flere enheter for ekstra sikkerhet. Det gjøres like før en transaksjon finner sted.
  3. Regulerte eiendeler: Regulerte eiendeler er også en del av Byteball. Dette betyr at du også kan registrere eiendelene dine hos Byteball. Du må overholde retningslinjene for hvitvasking av penger og kjenne kunden din.
  4. Uforanderlig lagring: Dataene som er lagret på Byteball er uforanderlige. Det betyr at en transaksjon ikke kan fjernes eller endres.

Bytes: Byteball’s Currency

La oss møte med byte, kryptovalutaen som kjører på Byteball.

Bytes fungerer som et incitament til å legge til data i DAG. Videre gjennomførte Byteball ingen ICO. I følge deres nettsted distribuerer de byte og blackbytes gjennom forskjellige metoder. For eksempel distribuerte de det gjennom bekreftelsesbelønninger, henvisninger eller til og med pengene tilbake. Tidligere får Bitcoin-innehavere også en god bit byte og blackbytes, som ikke stoppes. Du kan lese mer om distribusjonsmodellen deres ved å klikke på lenke

Møt BlackBytes: En valuta for mindre sporbare transaksjoner

For å løse problemet med personvern bruker Byteball blackbytes. Det er en sekundær valuta. Blackbytes bruker sikrede transaksjoner som forbedrer personvernet til transaksjonene. Den bruker også en peer-to-peer-tilkobling.

Brukerne mottar både svartbyte og byte gjennom distribusjon. Inntil nå har brukerne allerede mottatt 64,5% av den totale valutagrensen.

Andre viktige trekk ved Byteball

Byteball er en utmerket måte å bytte valuta gjennom en DAG-graf. Det har flere fordeler nedenfor.

  1. Personvern: Blackbytes tilbyr personvern gjennom peer-to-peer-transaksjoner.
  2. Flere aktivaklasser – Alle kan overføre eller lagre forskjellige eiendeler på Byteball og tildele en verdi til den.
  3. Helt gratis distribusjon – Ingen ICO-er gjøres for å få fortjeneste. Fordelingen skjer også i forskjellige faser.
  4. Betingede betalinger – Betingede betalinger gjøres for å sikre at visse kriterier er oppfylt før du forplikter deg.

Konklusjon

ByteBall er en flott innovasjon over den nåværende blokkjeden. Det gir en alternativ måte å ha en desentralisert, personvernorientert løsning på blockchain. Så, hva synes du om det? Kommenter nedenfor og gi oss beskjed.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map