Nybegynnerveiledning: Hva er Augur? Prediksjonsmynten – går live i dag

Lurer du på hva er Augur? Augur er et distribuert prediksjonspodium som bruker Ethereum blockchain-teknologi. For de av dere som er nye i verden av kryptovaluta, er ikke prediksjonsmarkeder den siste utviklingen og har eksistert en god stund nå. Men tingen er at alle de forrige er sentraliserte plattformer. Augur, omvendt, er et distribuert pall, som gjør det til ingenting som de andre eksisterende markedene.

Så, hva er Augur? Det er det siste og unike distribuerte prediksjonens markedspall.

Bildekreditter: Augur

Å være et desentralisert prosjekt hjelper ikke bare Augur med å skille seg ut fra resten, men det gir det også en viss fordel i forhold til de sentraliserte prosjektene. Videre hadde Augur, med en samlet verdi på 217 millioner USD, ved utgangen av fjoråret den 31. største markedsverdien av alle kryptovalutaer.

La oss grave litt dypere for å finne ut mer om hva som er Augur.

Hva er et prediksjon / spillmarked?

Akkurat som navnet antyder, er et spådoms- / spillmarked for å forutse ettervirkningen av hendelser som kommer til å skje. En spillplattform gjør det mulig for brukerne å gjøre forretninger på grunnlag av deres estimater av hvordan virkelige hendelser vil finne sted.

For eksempel vinneren av FIFA-turneringen, den kommende presidenten eller noe annet av den typen. Sjansen for at noen bestemte etterspill faktisk skal skje, blir da betegnet i sanntid gjennom kostnaden for sin andel.

For å illustrere dette poenget bedre, la oss se på et spørsmål som et eksempel. La oss anta at spørsmålet handler om Bitcoin, om det vil se en prisøkning for å nå opp til hastigheten på $ 12.000 innen 5. oktober 2018 eller ikke. Nå, hvis det er omtrent 45% sjanse for at det skjer, vil en enkelt aksje for det spesifikke etterspillet bli priset til 45 cent.

For det andre, hvis Bitcoin faktisk klarer å nå denne prisen innen den nevnte datoen, vil personen som kjøpte tokens få en dollar for hvert token han kjøpte. Omvendt, hvis spådommen viser seg å være feil, vil tokens miste verdien.

Hva er Augur og hva gjør det?

Tilbake til spørsmål om hva som er Augur, det er en online spillplattform som nevnt ovenfor. Det som gjør det unikt fra andre slike plattformer, er at det er desentralisert. Dette betyr, i motsetning til sentraliserte prosjekter, kan det ikke slå seg ned så lett eller måtte møte feil rapporteringsproblemer.

Augur gjør det mulig for mennesker fra hele verden å ikke bare skyte et spørsmål om ettervirkningen av en fremtidig anledning, men det lar dem også handle i aksjer om de forventede konsekvensene av omtrent ethvert marked. I tillegg lar den brukerne rapportere om konsekvenser, noe som eliminerer behovet for å stole på enhver enkelt reporter.

Bildekreditter: Augur

Hva brukes av prediksjonsmarked eller Augur?

Formålet med spådomsmarkedet er å forutsi enhver forestående hendelse. Brukere kan arrangere arrangementer om hvilket som helst av deres foretrukne emner og deretter kjøpe aksjene for deres forventede konsekvenser. Augur godtar både Ethereum og Bitcoin. Deretter trekker algoritmen ut postene hentet fra mengden, og gir deretter øverste spådommer som enstemmig er enige om. Så snart arrangementet slutter, mottar aksjonærene som har riktige spådommer midlene knyttet til disse aksjene.

Interessant nok er Augur ikke bare ment å brukes som et podium for spill. I følge medskaperen av prosjektet, Joey Krug, kan Augur også brukes av argentinske agrarere for å sikre seg mot klimarundene. På samme måte kan den også brukes av handelsmenn i Kina som ikke har noen midler til å nå det amerikanske aksjemarkedet. Han oppmuntret til og med bruken av legene, da det kan hjelpe dem med å utføre den nøyaktige diagnosen.

Bildekreditter: Augur

Selv om konseptet med prediksjonsmarkeder ikke er nytt, har de ikke vært så populære tidligere. Men siden Augur er et ekstremt desentralisert verktøy, påvirker ikke begrensningene satt av myndighetene og forskriftene det.

Augurs historie

Konseptet med Augur startet tilbake i 2014. Før det visste ingen hva som er Augur. Prosjektet var en gjensidig ide fra medskaperne Joey Krug og Jack Peterson. I henhold til en whitepaper som ble utgitt av dem, forsøkte begge å generere det aller første distribuerte og open source-podiet for online spill.

Augur lanserte opprinnelig alfaversjonen som var ment for testing av mennesker. Deretter gjennomførte troppen et samlet publikumsalg på internett i september 2015. Hovedmotivet bak salget var å samle inn penger til videre utvidelse. Mengdesalget var en stor hit og resulterte i mer enn 5,2 millioner USD, hvorav nesten halvparten ble samlet inn de første tre dagene.

Teamet installerte den første operative utgaven av programvaren til

Ethereum testnet innen den tredje måneden i 2016. Augur-teamet har siden arbeidet ivrig med programmet dag ut og dag inn. Lanseringsdatoen for prosjektet på Ethereum Mainnet er imidlertid satt til Today (9.718).

Hva er omdømme / REP-token?

Det er vanskelig å forstå hva som er Augur uten å forstå begrepet REP. REP er i utgangspunktet symbolet bak prosjektet. Du kan også tenke på det som totalen for hver bruker i plattformen. Det er uunnværlig for å få Augur til å fungere. De fleste brukerne vil faktisk aldri eie eller se Anseelse fordi hovedoppgaven er å bare rapportere om konsekvensene av anledninger.

REP-tokens har en spesifisert forsyning. 80% av de totale tokens selges i selskapets offentlige token-salg. Folk som holder tokens, rapporterer deretter privat om konsekvensene av vilkårlig valgte hendelser på plattformen etter noen få uker. Omtrent en måned senere kunngjøres en etterfølgende rapport offentlig, og en avtale om ettervirkningen blir generert.

Alt fondet for et bestemt arrangement samles i en smart kontrakt, som fordeles etter hvert som arrangementet avsluttes. Innehaverne som rapporterte riktig mottar mer REP. Alternativt mister de som ikke hadde rapportert riktig, eller de som prøver å være villedende, REP. Faktisk går deres REP til de som rapporterte riktig.

Hva er plussene med å ha omdømme?

De som vet hva som er Augur, vet ganske godt at besittelse av REP kommer med fordeler. Når du eier og tar del i den nøyaktige reportasjen om etterdyningene av hendelsene, blir du kvalifisert til å motta et kutt av Augurs markedsavgifter. Et enkelt Rep-token gir deg rett til 1 / 22million av de totale markedsavgiftene for programvaren.

Dette betyr at jo større mengde REP du har med riktig prognose for ettervirkningen, jo flere avgifter får du. For å beregne et ballpark-estimat av dine forventede gjengivelser, kan du bruke Repulator-huggeren som er designet av en Augur-stipendiat for det samme formålet.

Hvordan skaffe seg omdømme (REP)?

Den enkle måten å kjøpe REP-tokens er gjennom mengdesalget. Imidlertid, hvis du av noen grunner går glipp av å kjøpe dem under det salget, er det fortsatt måter å få noen på. Heldigvis er Rep-tokens nå tilgjengelig på en rekke meglermarkeder og utvekslinger knyttet til kryptovaluta. Disse inkluderer mange kjente navn som ShapeShift, Poloniex og mer.

Du må imidlertid være svært forsiktig med alle reseptfrie transaksjoner med Bitcoin-fellesskap og Slack-grupper osv. Vi anbefaler på det sterkeste at du kun kjøper tokens gjennom en pålitelig børs for å sikre sikkerheten til din handel.

Hvis du ønsker å kjøpe dem i bulk, er den foreslåtte måten å først komme i kontakt med et teammedlem i Augur, slik at de kan styre deg til riktig vei.

Hvordan du oppbevarer REP?

For å sikre sikkerheten til REP-en din, bør du lagre den i frakoblet og kald datalagring. Du må aldri la den være på børs når du har kjøpt den. I tillegg må du sørge for ikke å ha kopien av din personlige nøkkel hvor som helst offentlig, for eksempel skrivebordet, GDrive og e-post.

Siden REP er sentrert på Ethereum, må du vite at allomfattende Ethereum-sentrerte programvarelommebøker har muligheten til å lagre hvilken som helst REP etter eget valg. Noen av de berømte lommebøkene inkluderer MyEtherWallet og Mist.

For å lagre det på kald datalagring, foreslår Augur sterkt å bruke Ledger Nano S. Det er en utmerket maskinvarelommebokløsning som gir næring til hver eneste form for ERC-20-tokens. REP-en din kommer til å være trygg og sikker på noen av disse. Forhåpentligvis, hvis Augur kommer med assimilering av støtteopptegnelser, vil du kunne delta på Augur uten å kreve at din REP forlater posten.

The Minds Behind Augur

Augur-serien består av mange talentfulle og dyktige utviklere som jobbet sammen under de to geniene og medstifterne Peterson og Krug. Peterson har en doktorgrad til navnet hans, som han fikk fra den anerkjente UC. Han pleide også å ha NDSEG-stipendiet tidligere. Nå er han hovedutvikler i Augur.

Krug, den andre medstifteren, var Thiel Fellow i 2016. Dette gjorde det mulig for ham å ta en pause fra høgskolen for dedikert å jobbe med Augur. Nå, foruten å eie denne plattformen, jobber han der som en senior front-end-utvikler.

Andre bemerkelsesverdige lagmedlemmer inkluderer Stephen Sprinkle, Jackson Broussard, John Danz og Serena Randolph. Alle disse medlemmene jobber også som front-end-utviklere. Tom Kaysar er direktør for operasjoner, og Ivan Petric tar seg av markedsføringssakene. Annet enn det, er det noen back-end-utviklere, en kontraktutvikler og en SpecialOps.

I tillegg til troppemedlemmene har Augur også mange kjente rådgivere. Noen av de mest fremtredende av dem inkluderer Ethereum-opphavsmannen Buterin, Lightning-nettverksskaper Elizabeth og administrerende direktør i Enlighted, Costello.

Konkurranse

Den største konkurrenten til Augur er Gnosis, som er ganske lik den fordi det også er et Ethereum-sentrert prosjekt som er ment for online spillmarkeder. Imidlertid er Augur fortsatt uslåelig på grunn av den betydelig høyere markedsverdien sammenlignet med Gnosis, med en enorm forskjell på $ 143 millioner mellom de to.

Hovedforskjellen mellom begge plattformene ligger i deres separate og fremtredende økonomiske modeller. Augur bruker en gebyrbasert modell som fokuserer på handelsvolum. På den annen side fokuserer honoraret for Gnosis på summen av ubetalte aksjer.

Gjensidige utfordringer for begge konkurrentene

Selv om begge podiene har en åpenbar rivalisering, når det gjelder generell aksept, kommer Augur og Gnosis begge på samme side. Naturligvis, i stedet for å prøve å få hverandre ned, har de et felles mål. Deres hovedfokus er fortsatt å konkurrere med de velkjente sentraliserte spillpallene, som Betfair.

Skaperen av Gnosis, Koppelman, nevnte en gang i en skriftlig skrift at flertallet av mennesker fortsatt er bekymret for om en plattform de bruker er desentralisert eller ikke. Han understreket at spillplattformen må være billig, sikker, brukervennlig og lett tilgjengelig. Dette innlegget oppsummerer ganske mye den største utfordringen begge plattformene har å takle.

Blockchain & kryptobuffere og folk som har en dypere kunnskap om disse podiene, kan ikke vente med å se denne teknologien trives. Men dette alene kan ikke føre til masseadopsjon. Det vil bare skje når potensielle brukere vil kunne se noen konkrete welfares fra vedtakelsen av denne programvaren.

Det er grunnen til at REP er avgjørende for suksessen til Augur. Det tilbyr et system som oppmuntrer til sannferdig rapportering fra aksjonærene. Dette i sin tur gjør det mulig for Augur å fungere til en mye lavere avgift i forhold til sentraliserte podier. Lave kostnader kan med suksess hjelpe med å flytte brukerne av spillmarkedene mot Augur.

Sluttnoten

Så, hva er Augur? Augur er et av pionerprosjektene knyttet til spådomsmarkedet som ble bygget på Ethereum. Plattformen er imidlertid veldig i stand til å bli det vanligste online gamblingprosjektet noensinne. Imidlertid må det fortsatt krysse flere milepæler for å oppnå dette målet.

For å vinne tilliten til brukerne må Augur fremlegge bevis på prosjektets sikkerhet og funksjonalitet. Dette er definitivt ikke så enkelt og vil sikkert ta litt tid. Men med tanke på ytelsen til prosjektet så langt, virker fremtiden ganske lovende.

Flere detaljer finner du @

 Augur Twitter-håndtak eller deres nettsted.

* Ansvarsfraskrivelse: Artikkelen skal ikke tas som, og er ikke ment å gi noen investeringsråd. Krav i denne artikkelen utgjør ikke investeringsråd og bør ikke tas som sådan. Gjør din egen forskning!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map