Nybegynnerguide: Hva er OmiseGo – The Payment Gateway

Blockchain-industrien har revolusjonerende ideer. Finans har blitt påvirket enormt. En ny spiller dukket opp – OmiseGo. Vet du hva som er OmiseGo?

Det er et blockchain-basert prosjekt som søker å øke tilgjengeligheten, sikkerheten og skalerbarheten til finansielle transaksjoner. Prosjektet lover nettverkstilkobling til flere brukere og et ubegrenset potensial for transaksjonshastighet til milliarder transaksjoner per sekund.

Dessuten søker den også å garantere sikkerheten til dine økonomiske transaksjoner. Sikkerheten kommer med støtte fra Ethereum. Fordelene med Ethereums smarte kontrakt er også inkluderende.

Lær mer om denne selvsuvere økonomiske tjenesten. Og du kan sannsynligvis se på hva som er OmiseGo som en investering.

Hva er OmiseGo?

Bildekreditter: OmiseGo

Omise er et betalingsselskap. Den opererer i Indonesia, Singapore, Thailand og Japan. Selskapet har stor kompetanse og dyktighet i betalingsmarkedene. Dessuten skryter OmiseGo av kommersialisering og implementering av flere finansielle produkter.

OmiseGo kommer inn for å tilby en betalingsløsning i sanntid. Grunnleggeren og administrerende direktør Jun Hasegawa så en mulighet i 2013. Deretter startet han OmiseGo.

OmiseGo er en offentlig blockchain som er koblet til Ethereums hovednettverk. OmiseGo blockchain-nettverket har som mål å utføre finansielle transaksjoner sikkert. De økonomiske transaksjonene inkluderer; lønnsinnskudd, overføringer, forsyningskjedefinansiering, betalinger, B2B-handel, lojalitetsprogrammer og mye mer. Du kan gjøre alle disse på en rimelig måte og fullt desentralisert.

Desentralisering forventer og eliminerer forvirring. Forvirring forårsaket av sammenbrudd i koordineringen av finansforedlerne. Prosessorene inkluderer gateways og betalingsleverandører. Alle disse tredjepartene koster enten brukeren eller reduserer transaksjonshastigheten.

OmiseGo Blockchain forklart

Blockchain består av;

 • System for likviditetsleverandør
 • Asset-backed blockchain gateway
 • Desentralisert utveksling
 • Clearinghouse meldingssystem

OmiseGo-blokkjeden bruker OMG-tokens. Blockchain bruker bevismekanismen. Mekanismen sikrer at ideen kan håndheves for kunder. Teknologien gir gode resultater. Det gir mulighet for utveksling fra fiat-støttede utstedere til helt desentraliserte blockchain-tokens. I motsetning til mange desentraliseringsteknologier er OmiseGo avhengig av to klasser av en blockchain.

Dessuten trenger ikke blockchain eller de mange blockchains en pålitelig gateway. De viktigste komponentene i OmiseGo er smarte kontrakter og funksjoner for protokolltegn.

OmiseGo smarte kontrakter

OmiseGo-plattformen bruker Ethereum. Ethereum er viden kjent for sitt smart kontrakter konsept. De smarte kontraktskonseptene fremmer utveksling av eiendeler transparent. Smarte kontrakter tillater kundene å gjennomføre transaksjonene mer fritt.

En slik smart kontrakt utnyttet av OmiseGo er Plasma. Du vil senere lære om det i denne artikkelen.

OmiseGo-kundemål

OmiseGo retter seg fundamentalt mot to kundenivåer; enkeltpersoner og elektroniske betalingsleverandører (EPPer). For enkeltpersoner er OmiseGo målrettet mot å hjelpe dem med å utføre alle bankbaserte transaksjoner. Så du vil sende og motta penger til reduserte transaksjonskostnader. Teknologien vil fjerne bankens og pålitelige tredjepartsinstitusjoner. Dermed vil dette bety at du vil nyte mer autonomi og økonomisk kontroll over pengene dine.

Den neste målkunden, EPPene, OmiseGo, vil gjøre EPPene rimelige. EPPene vil kunne tilby sine kunder bedre måter å sende penger fra nettverk til nettverk.

OmiseGo Wallet: The White Label Wallet SDK

En lommebok er et program som hjelper kunden med å sende, motta og lagre verdi. Når den åpnes med en datamaskin, gjør lommeboken den kundens datamaskin til en node. Så, hva gjør den hvite etiketten lommebok spesiell?

En SDK i sin helhet er programvareutviklingssett. Det er en samling av forhåndsdefinerte funksjoner. Det lar utviklere utvikle seg effektivt og trygt. Dermed vil den hvite etiketten lommeboken SDK gjøre det mulig for bedrifter å lage lommebøker for brukerne sine. Produktet eller lommeboken som er opprettet av utvikleren, vil være deres eget. SDK vil bare sørge for at hele utviklingsprosessen akselereres. Lommeboken er gratis å bruke for enhver utvikler.

OMG Token

Nylig tvitret Vitalik Buterin på at OMG-tokens var hans favoritt-token. Vitalik Buterin er grunnleggeren av Ethereum. Det gjør ham til en veldig innflytelsesrik mann i gatene i kryptoverket. Buterin laget tweeten i desember 2017. Etter tweeten steg OMG-prisen fra bare 0,40 dollar til massive 19 dollar. Hvis du var en tidlig investor, må du ha høstet stort.

Men hva fikk Vitalik til å mene på den måten han gjorde?

Så la oss dissekere i det som gjør OMG Token Vitalik Buterins favoritttegn.

 • OmiseGo-token er ikke et byttemedium
 • OmiseGo-token har en klar verdsettelsesmodell
 • Har forventet rabatter angående skattegebyr
 • Er mer juridisk forsvarlig ettersom det krever aktive retur fra en løpende node i stedet for passiv retur.

Ovennevnte årsaker er en pekepinn på hvordan tokenmynten er verdifull.

Bruk av OmiseGo-tokens

I plattformen vil tokens brukes til å kjøpe kunden rettighetene til å bekrefte blokkeringer. Mer som bevis på innsatsen. Hver transaksjon som utføres på OmiseGo-plattformen vil generere en liten avgift. Derfor, jo flere transaksjoner du gjør, jo flere tokens har du. Hvis du holder tokens i lommeboken, betyr det at du setter tokens.

En høyere staker vil motta flere avgifter enn en lav staker. Dermed vil tokens spille en viktig rolle i beviset på innsatsen i OmiseGo.

OmiseGo ICO

Det første mynttilbudet (ICO) er avgjørende i starten av ethvert kryptoprosjekt. Det er i utgangspunktet tilliten investorer setter i valutaen.

OmiseGo morselskap er Omise. Det åpnet ICO i juni 2017, og det løp til juli 2017. Omise, kjør en måneds åpen ICO i Ethereum blockchain-plattformen. Og det økte topp 28 millioner dollar.

Omise distribuerte ICO-midlene som følger;

 • 20% – beholdt av Omise
 • 5% – Omise Airdrops til Ethereum Holders
 • 10% -utviklingsteam
 • 65% – Distribuert til publikum

OmiseGo Team

Et team av utviklere sier mye om en idé eller et prosjekt. Teamets energi og effektivitet vil oversettes til et fremragende mesterverk. Et visjonært team kan bare bety en visjonær idé. Utviklingsteamet på OmiseGo består av;

 • Jun Hasegawa- Grunnlegger og administrerende direktør
 • Donnie Harinsut- driftsdirektør og medstifter
 • Wendell Davis- Produktdesign
 • Vansa Chatikavanij- Administrerende direktør
 • Thomas Greco- Spesiell rådgiver

Dessuten krever et flott team mange rådgivere. OmiseGo-teamet har rådgivere i hvem som er hvem i blockchain-verdenen. Listen inkluderer medstiftere av Ethereum, Vitalik Buterin og Gavin Wood og andre innflytelsesrike personer i blockchain-verdenen. Blant dem er professor David Chuen, en akademiker i økonomi.

Av den grunn er OmiseGo en visjonær idé, da ledergruppen alltid er på vei for å gjøre det bedre. Teamet tar sikte på å få OmiseGo til å oppnå desentralisering av finansielle transaksjoner.

Du vet nå hva som er OmiseGo. Vet du hvordan du skal investere i det? La oss nå bytte gir for å undersøke hvorfor det er lurt å investere i OmiseGo.

OmiseGo Ethereum-tilkobling

Andre for Bitcoin i kryptoverket er Ethereum. Anslag i kryptoverden viser at Ethereum sannsynligvis vil overkjøres av Bitcoin. Dermed er partnerskapet mellom OMG og ETH gunstig.

Det må være en fullstendig valideringsvalidering innen Ethereum for sikkerhet i transaksjoner. Så en kunde oppretter en smart kontrakt med Ethereum Blockchain. Kontrakten låser opp midler ved bruk av OMG-kjeden. Derfor utfører OMG ordrer og låser kundens midler i OMG.

Å ri på skuldrene til kjemper i marken betyr bare vekst. Teknologien fortsetter å vokse ved å lære om utviklingen i de andre blokkjedene. Ledelsen forstår så tydelig hvor langt dette strategiske partnerskapet går.

Økonomiske implikasjoner av OMG-tokens

 1. Validatorer tjener gebyrer ved å validere OMG-aktivitet
 2. Liming for andre vil koste
 3. Betalinger og vekslingsgebyrer stimulerer ærlige aktivitetsaktiviteter
 4. Uærlig aktivitet straffes ved å brenne tokens.

OmiseGo og Github Connection

OMG-bibliotekene er vert på Github. Github har vært et oppsiktsvekkende tema i næringslivet. Nylig kjøpte Microsoft Github, men det er en historie for en annen dag. Bibliotekene er for; Python, JavaScript, PHP, Android, IOS, Ruby og NET.

OmiseGo Mobile-betalinger

Dagens verden er en mobil verden. Finansanalytikere ser på mobilbetalinger som fremtiden for økonomien. Du kan ikke tråkke i finansbransjen uten å møte forloverrelaterte apper. Det er mye praktisk for deg å bruke appene. Omise, OMGs morselskap har mobile lommebøker med ApplePay, Android Pay og SamsungPay. Bekvemmeligheten må spres til kryptogatene.

OmiseGo og McDonald’s

Vi kjenner alle McDonald’s. Gjør vi ikke det? De er verdensledende i næringsmiddelindustrien. I Thailand inngikk McDonald Thailand og Omise et partnerskap. Partnerskapet sørger for at McDonalds Thailand bare bruker Omise til online betaling. Spørsmålene fremdeles ligger i butikkordrene og prosentandelen å ta med hjem. Men en ting er tydelig at det er tro på dette partnerskapet.

Thailands regjering og OmiseGo

Blockchain-teknologi er ikke så populær i regjeringer. Men noen regjeringer har vedtatt blockchain-teknologi. Noen av disse landene som tilpasser blockchain inkluderer Japan og Thailand. De to landene søker å skape et kontantfritt samfunn. I dette budet valgte Thailand OMG.

Gjennom Thailands finansdepartement lanserte de et e-betalingssystem. Dessuten rullet de ut Omise facepay-systemet. Dette betyr at en kunde bruker ansiktsgjenkjenning for å utføre betalinger. Thailands regjering og sentralbanken i Thailand støtter disse betalingene.

Omise-teamet, Vitalik Buterin, og Thailands sentralbank deltok på et felles møte. På møtet ga de uttrykk for interesse og optimisme for partnerskapet.

Plasma og OmiseGo

Husk som lovet, om at du lærte hva plasma er. Vel, her er du. Plasma er en skaleringsløsning i blockchain-industrien. Joseph Poon og Vitalik Buterin utviklet Plasma-løsningen. Denne løsningen løser problemer som oppstår fra antall transaksjoner som utføres på plattformen.

I utgangspunktet er Plasma en smart kontrakt innen Ethereum. Den smarte kontrakten lar en annen utvikler ha en plattform med høy ytelse. Dette betyr at plattformen som bruker Plasma vil utføre mange transaksjoner, raskere og trygt.

 

Bildekreditter: Omisego

Omise forventet skalerbarhetsproblemer. Ved å gjøre dette, inngikk selskapet kontrakt med plasma for å hjelpe dem med å håndtere disse spørsmålene. Forventet øker interessen og kundetallene. Og de vil fortsette å vokse. Dermed, med den økte arbeidsmengden, vil Omise fortsatt være i stand til å betjene sine klienter flittig.

 

OmiseGo Airdrop

Det ville være en stor urettferdighet å snakke om OMG uten OMG airdrop tokens. Det var en 5% token innsats for å gripe i airdrop helt gratis. Ethereum-lommebokholderne hadde fordeler av denne Airdrop.

Men hva er en airdrop?

Airdrop-konseptet kan være veldig forvirrende. En airdrop søker å belønne ETH-lommebokholdere med ERC-20. For å være kvalifisert for en airdrop, må en ETH-klient ha en minimumsbalanse på 0,1 Ether i lommeboken. Dette sikrer at bare aktive ETH-klienter får fordelene med airdrop.

OMG brukte konseptet til å belønne personer med nok Ether. Alle 5%, tokens for Airdrops ble gitt ut og er i omløp.

Konseptet er nå klart. Imidlertid er airdrop et mål for svindel og svindel. Dermed, når man arbeider med dem, må man være sikker på troverdigheten. Foreløpig er det ingen OMG Airdrop.

Hva er OmiseGo: veikartet

OMG ICO skjedde i fjor. Til dags dato er det tokens i opplag. 2018 vil sørge for at Omise utvider OMG og håndterer begrensninger som;

 • Sikre nøyaktig handelsinformasjon
 • Å håndtere blokkjeder som motvirker omorganisering

OmiseGo-nyheter: Mainnet-lansering?

Enhver Block chain-plattform har en mainnet og et test-nett. Mainnet utfører de aktive transaksjonene, og testnettet hjelper utviklere med å teste. Prosjekter som fungerer har en mainnet. Imidlertid fungerer OmiseGo på toppen hvis Ethereum Blockchain, så det er ikke behov for mainnet. Som mainnet bare tjener til å vise det;

 • ICO er ingen svindel
 • At teknologien fungerer, forbedrer dermed investorenes tillit
 • Den utviklingen pågår

Så, bør vi forvente en OmiseGo Mainnet-lansering? Sannheten er at vi ikke kan kalle det endelig. Vi må vente på at Omise skal få oss den informasjonen.

Hva er OmiseGos konkurranse?

Som jeg nevnte tidligere, har blockchain flere nye ideer hver. Ettersom finanssektoren står overfor nye ideer, står OmiseGo også overfor nye konkurrerende ideer.

Her er konkurransen til OmiseGo, men med mindre publisitet:

Tenx

Tenx / Betal et kryptoprosjekt som har som mål å tilby flere tilgang til virtuelle valutaer på tvers av forskjellige blokkjeder på ett kort. Det ønsker også at brukerne skal ha gjennomsiktige satser i sanntid uten konverteringsgebyrer. Og det får brukerne til å ha kontroll over pengene sine, ettersom de kan ta ut fra minibanker, låse, låse opp kortet og sende motta midler i en app.

Det er notert på børser med en markedspris på ca $ 0,6 og et tak på ca $ 70 millioner.

Be om nettverk

Request Network er en desentralisert plattform bygget på Ethereum. Det søker å være en betalingstjeneste. Nettverket har en unik idé som vi sannsynligvis ikke har hørt i nesten alle prosjekter. Den integrerer et handelsrettssystem og tar sikte på å arbeide i de fleste lovgivninger hvis ikke alle.

Det blir spioneringen som handelens fremtid. Og på den måten vil de bringe de 4 største regnskaps- og rådgivningsfirmaene til å bruke kryptovalutaer. Nettverket vil også tillate enhver bruker og selger å bruke hvilken som helst valuta.

Tokenverdien er omtrent $ 0,07 i børser med en markedsverdi på rundt $ 54 millioner.

Andre

Det er andre konkurrenter som Bitpesa og MicroMoney. MicroMoney er av interesse etter å ha hevdet å ha gitt blockchain-baserte lån over hele Asia. Token er verdsatt til rundt $ 0,104 med en markedsverdi på $ 1,15 millioner.

Nå eksisterer konkurransen i forkledning for å få laget bak OmiseGo til å være flittig. Så kunder og brukere kan vente og se om det vil oppfylle deres forventninger.

Konklusjon

OMG er virkelig en revolusjonerende finansiell teknologi. Basen på blockchain gjør den desentralisert og tryggere. OmiseGo-teamet har kommet langt fra stortingsmeldingen til å ha teknologien der ute.

Det er klart at teamet er visjonært. Å forutse problemene som kan oppstå og alltid finne løsninger. Skalerbarhetsproblemet vil kanskje aldri oppstå som partnerskap med Plasma.

Påtegningen og rådene fra Ethereum-grunnleggerne, Vitalik og Wood, er uvurderlige. En interessant pekepinn til hvor mye verdi ligger hos OMG.

Adopsjonen av Thailand og McDonalds viser også at fremtiden er lysende for OMG. Foruten næringslivet setter mye tro på teknologien.

OMG-tokens har hatt relativ stabilitet. Tokene så en meteorologisk økning etter Buterins tweet. Siden da har tokens vært relativt stabile. Men for øyeblikket er prisene på rundt $ 7. 5 med en markedsverdi på rundt 790 millioner dollar.

Så gjør din forskning. Finn ut hvor mye du kan tjene på å investere i OMG-token.

Du kan nå dem på deres OmiseGo Twitter-håndtak eller deres nettsted for mer informasjon om Omise, OmiseGo og tokens.

* Ansvarsfraskrivelse: Artikkelen skal ikke tas som, og er ikke ment å gi noen investeringsråd. Krav i denne artikkelen utgjør ikke investeringsråd og bør ikke tas som sådan. Gjør din egen forskning!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map