Hvordan starte ICO vellykket: En guide til Blockchain-Crypto ICO-lansering

Er du en blockchain-crypto-gründer som tenker å starte en ICO? Du har kanskje hørt at det er enkelt å starte en ICO, men ikke fall for det. Av totalt 902 ICO-er i 2017 var det bare 435 som var vellykkede, det er bare 48% suksessrate! Du må vite hvordan du kan starte ICO vellykket. La oss dykke rett inn!

Har du et levedyktig blockchain brukstilfelle, og kunder?

“Hensikten med en bedrift er å opprette og beholde en kunde. Fordi formålet med en virksomhet er å opprette en kunde, har virksomheten to – og bare to – grunnleggende funksjoner: markedsføring og innovasjon. ”

Dette er ord fra sen ledelsesguru Peter F Drucker. Les “Vekst gjennom markedsføring og innovasjon: Hvordan Peter Drucker formet ReadyTalk”For en detaljert redegjørelse for Druckers tanker om dette.

Begynn med det grunnleggende. Finn ut om du har en levedyktig forretningside som vil selge i markedet. Finn også ut hvem kundene dine er. Hvis det ikke er en gyldig business case for blockchain, ikke planlegg en ICO. Gå tilbake til tegnebrettet.

Du må gjennomføre markedsundersøkelser fordi den eneste måten å vite om du har en levedyktig ide, er å sjekke inn i markedet. Les hvordan du kan gjennomføre markedsundersøkelser i “Hvordan gjøre markedsundersøkelser: En 5-trinns guide“.

Du trenger også kunder! Du må vite hvem de er, hvor de bor, hva gjør de, hvor får de svar på spørsmålene sine osv. For å bygge en vellykket bedrift må du visualisere kunden din. Lag en ‘Kjøper Persona’, dvs. en fiktiv kunde, men basert på reelle markedsdata. Lær hvordan du lager en i “Hvordan lage detaljerte kjøperpersoner for din virksomhet [Gratis Persona-mal]“.

ICO-investorer undersøker i økende grad prosjekter, og de kan vurdere prosjektet ditt som svindel hvis du ikke har en levedyktig forretningside. Les hvorfor det er så viktig i “Beginner’s Guide: How to spot ICO scams”.

Sjekk ut alternativene for finansiering av blockchain-prosjekter:

Vurderte du alle alternativene for innsamling av penger før du nullet inn ICO? For f.eks. tenkte du på et risikokapital (VC)? Bestem finansieringsveien din etter å ha tenkt gjennom alternativene nøye.

Merk at ICO-er ofte virker tiltalende fordi de anses å være enkle å starte, men det kan endres snart. Vurder også fordelene VC tilbyr, for eksempel:

 • VC er hardnose forretningsfolk. De er eksperter. Hvis du skaffer penger fra dem, vil de veilede og holde deg i hånden.
 • De har høyt rykte, og derfor vil du også få positiv medieomtale.

Les hvordan VC-er sammenlignes med ICO-er i “ICO vs VC: The Experience Matters“.

Bygg et flott ICO-team!

“Faktisk begynner ledere av selskaper som går fra bra til bra ikke med” hvor “men med” hvem. ” De begynner med å få de riktige menneskene på bussen, de gale menneskene av bussen og de rette menneskene i de rette setene. ”


Dette er ord fra ledelsesekspert Jim Collins. Les viktigheten han tillater et stort team i “GOD TIL STOR“.

Du trenger et flott teknisk team med påvist evne til å bygge blockchain-cryptocurrency-systemer. De trenger også relevant bransjeerfaring. Lagmedlemmene må ha fremtredende, for f.eks. de burde ha publisert flere innsiktsfulle artikler om blockchain-teknologien.

ICO er uregulert, men verden over regulatorene legger merke til dem. Du trenger et kompetent juridisk team som har bevist ICO-erfaring og er på toppen av det utviklende reguleringsscenarioet overfor ICO.

Et flott ICO-markedsføringsteam er et must, fordi de kanskje bare er forskjellen mellom en vellykket og mangelfull ICO.

Investorer sjekker først legitimasjonen til ICO-teamet som en del av forberedelsene deres til å investere i en ICO. Les hvor viktig de anser det, i “Nybegynnerveiledning: Hvordan delta i en ICO?”.

Hvordan starte ICO vellykket: du trenger en god strategi først

Strategien din består av de viktigste oppgavene dine. For å formulere en, må du stille deg spørsmål.

For å utvikle din produktutviklingsstrategi, vurder følgende spørsmål:

 1. Bygger du noe desentralisert nok til å bruke blockchain?
 2. Trenger du virkelig et token? Hvis du ikke gjør det, bør du ikke starte en ICO!
 3. Bruker du for mange uprøvde teknologiløsninger? Det kan øke risikoen for produktutvikling!

Husk at når investorene dine leser ICO-papiret ditt, vil de stille disse spørsmålene. Les mer om det i “Hvordan sjekke ICO whitepaper: en guide for potensielle investorer”.

Du må strategisere hvordan du vil forbli på høyre side av regelverket. Tenk på følgende spørsmål:

 1. Er ICOs lovlige i din jurisdiksjon?
 2. Trenger du å overholde kravene fra ‘Know-Your-Customer’ (KYC) og ‘Anti-Money Laundering’ (AML)?
 3. Selger du sikkerhetstokener eller verktøystokener? Regulatoriske krav er strenge for sikkerhetstokener, les mer om det i “Sikkerhetstoken vs verktøystoken: En sammenligning”.

Bestem deg for en styringsstrategi, for f.eks. vil prosjektet bli en demokratisk nettverksorganisasjon i fremtiden, for f.eks. en ‘Decentralized Autonomous Organization’ (DAO)?

En markedsføringsstrategi er en nøkkelkomponent. Du må vurdere flere aspekter, for eksempel:

 1. Hvordan du best bruker digitale markedsføringskanaler ved hjelp av nettstedet ditt, papir, innhold osv?
 2. Hvilke annonseringskanaler vil du bruke?
 3. Hvordan vil du engasjere kryptosamfunn?
 4. Hvor mange tokens skal du lufte?

Sjekk ut denne “Beginner’s Guide: How to create a great ICO marketing strategy”.

Gjør påviselig fremgang med din blockchain produktutvikling:

ICO-investorer forventer i økende grad å se en Alpha- eller Beta-versjon av produktet ditt. Hvis du ikke er der ennå, må du forberede deg på å vise en fungerende prototype. Investorer ville ha det bra hvis brukergrensesnittet ditt ikke er det mest elegante ennå, men de forventer å se et produkt.

Hvis du ikke en gang har en fungerende prototype, må du sørge for at du har åpen kildekode i GitHub klar for gjennomgang. Investorer mistenker at prosjektet er en svindel hvis GitHub-depotet er tomt eller hvis prosjektet har en lukket kildekode.

Les hvordan investorer behandler produktet og koden din med stor betydning i “Beginner’s Guide: How to spot ICO scams”.

Overhold ICOs regulatoriske krav:

Med Ponzi-ordninger som gjør veien i ICO-er, har regulatorer begynt å granske ICO-er nå. Du vil ikke bli stevnet av regulatorer.

Ditt juridiske team må forberede seg på både gjeldende og fremtidige regler så langt de med rimelighet kan forutse. Dette inkluderer den juridiske statusen til din ICO i jurisdiksjonen, KYC, AML, verdipapirbestemmelser og potensielt mye mer.

Du vil ikke være i listen over “Topp 5 Blockchain SEC-undersøkelser å se på i 2018”, eller lignende lister!

Kjør en proaktiv ICO-markedsføringskampanje:

Mens produktutvikling og juridiske forberedelser pågår, må teamet ditt fortsette med å lage innhold. Dette inkluderer ICO-nettside, whitepaper, blogginnlegg, sosiale medieinnlegg, engasjerende infografikk, video, podcaster osv. Du må ha veldig profesjonelt og engasjerende innhold.

Vær proaktiv

Ansett en ICO-fellessjef for å engasjere kryptosamfunn i chat-apper, sosiale medieplattformer og populære kryptoforum proaktivt. Les hvorfor du trenger å bemanne denne viktige rollen i “ICO community manager: viktigheten av rollen i din ICO “.

Bruk PR- og medieoppsøk, annonsekampanjer, dusørkampanjer og e-postmarkedsføring med stor effekt for å tiltrekke investorer til ICO. Sørg for at du har riktig infrastruktur klar. Du trenger virkelig å delta på blockchain-crypto-hendelser og presentere prosjektet ditt for potensielle investorer og potensielle kunder.

Husk å veilede potensielle investorer gjennom nettstedet, bloggen og fellesskapsinnleggene dine om hvordan de kan delta i ICO. Jeg anbefaler at du leser “En ICO markedsføringssjekkliste for blockchain-cryptocurrency-prosjektet” for å forberede deg bedre.

Opprett ICO-tokens og start ICO-tokensalg:

Mens du kan opprette ditt blockchain-nettverk og kryptotoken fra bunnen av, tar det lengre tid og krever et høyere budsjett. Alternativt kan du bruke Ethereum blockchain-plattformen til å starte opprette ICO-tokens og starte ICO-tokensalg.

Selv om det er relativt nytt, er NEO og EOS to andre plattformer som konkurrerer med Ethereum. Du kan bygge tokens ved hjelp av noen av disse. Les hvordan disse nye plattformene konkurrerer med Ethereum i “EOS vs NEO: Who One Will Take On Ethereum (ETH) On DApps”.

Det er et annet alternativ for deg å tilpasse tokens. Du kan bruke Waves blockchain-plattformen og designe tokenet ditt. Finn ut hvordan du kan gjøre det i “Beginner’s Guide: What is Waves Blockchain? Design dine poletter! “.

Her ønsker du deg en vellykket ICO-lansering!

Merk: Hvis du trenger å forstå begrepet ICO bedre, bør du vurdere å lese “Hva er en ICO: En introduksjon til Initial Coin Offering”.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map