Hvordan bli en Blockchain Product Manager?

Blockchain-produktleder er en viktig og sentral posisjon innen blockchain-karrierespekteret. La oss sjekke rollen til blockchain-produktledere og hvordan du kan bli en.

Blockchain’s udødelige berømmelse gir mange unike produkter. Åpenbart er disse sterkt påvirket av de underliggende mekanismene til denne ekstraordinære teknologien. Dermed er behovet for en profesjonell til å håndtere produktutvikling på et høyeste nivå.

Blockchain-produktansvarlig definerer hovedsakelig når, hva og hvorfor av det blockchain-baserte produktet. Vet du hva dette betyr? Det betyr at lederen må lede tverrfunksjonelle team for å sikre et produkts konsept til lanseringen. Siden stillingen er avgjørende, er stillingsbeskrivelsen for det meste ikke tilstrekkelig definert.

Som et resultat vil ansvaret variere fra selskap til selskap, og det kan virke som om de ikke har en lignende stilling. Forvirringen kommer hovedsakelig fra nyheten i denne rollen. Når etablerte stillinger som ingeniører eller utviklere har faste roller, prøver produktledere fortsatt å definere hvilke roller de skal ta.

Derfor vil denne veiledningen fokusere på en blockchain-produktansvarlig og ferdighetene du trenger for å få en jobb i denne stillingen.

Meld deg på nå: Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) kurs

Hvem er en Blockchain Product Manager?

En blockchain produktsjef er ansvarlig for å utvikle blockchain-baserte produkter i et selskap. I virkeligheten kalles denne praksisen produktadministrasjon. I utgangspunktet er produktsjefene i stand til å lage en strategi bak et produkt og overvåke lanseringen av det produktet fra start til siste slutt.

Mer, det kan hende at de må koordinere mellom arbeidet som gjøres av andre, for eksempel produktdesignere, dataforskere og programvareingeniører. Uten en dyktig produktsjef er det utfordrende å gjøre et produkt vellykket.

Blockchain-produktlederjobber inkluderer ansvar som å sørge for at produktet oppfyller brukerens behov, undersøke markedet for verdifulle innspill og så videre. Ansvaret vil uansett sannsynligvis variere ettersom produktet går gjennom ulike utviklingsfaser. I det tidligere stadiet vil det fokusere på kundeanalyse og ressursadministrasjon. I senere deler vil den gå over til å teste ut produktet og lansere det effektivt.

Ikke bare det, men produktsjefen sørger også for at alle medlemmene i teamet er i harmoni og følger produktets primære mål. Derfor, for å være relevant i markedene, må lederen komme med nye ideer.

Så ser du, det er faktisk en viktig posisjon fordi det uten en blockchain-prosjektleder ikke er mulig å lage et produkt.

Les også:Nybegynnerguide for Blockchain

Hva trenger du for å bli en Blockchain Product Manager?

Som du allerede vet, varierer ansvaret og ferdighetene som trengs for å bli en blockchain-produktleder. Så det er litt vanskelig å presisere de nøyaktige ferdighetene du trenger for blockchain-produktlederjobber. Derfor har jeg delt opp listen over ferdigheter i flere deler basert på hva bedriftsbedriftene generelt vil ha.

blockchain produktsjef jobber

Tøffe ferdigheter –

Forstå desentraliserte og distribuerte ledgers

Å forstå konseptet med distribuerte og desentraliserte reskontorer er en av de kritiske ferdighetene du trenger for produktansvarlige innlegg. Det forventes faktisk at du bare vet om blockchain-teknologi. Imidlertid gjør populariteten til de distribuerte hovedbøkene denne teknologien verdt skuddet. Du kan hente inspirasjon fra disse teknologiene for å komme med unike produktkonturer.

Jeg foreslår at du registrerer deg i en hvilken som helst opplæring i blockchain-produktleder for å bedre forstå hvordan de fungerer. I virkeligheten kan disse opplæringskursene hjelpe deg med å realisere mekanismen bak hver av de distribuerte hovedbøkene. Men husk å bare gå for de beste.

Kunne utvikle Blockchain-baserte løsninger

Dette er nok en av de harde ferdighetene for en blockchain-produktansvarlig. Da du vil jobbe direkte med produktet, må du vite hvordan du utvikler blockchain-baserte løsninger. I virkeligheten trenger produktledere innen dette feltet å vite om programvareutvikling fordi du vil jobbe direkte med selskapets tekniske produkter.

Så uten å undervurdere hvordan du utvikler dem, kan du umulig lage produktet, enn si å lede teamet som skal lage produktet.

Det er best å starte med JVM, Node.js eller til og med tjenesteintegrasjoner. Du kan også prøve å dekke databasekonfigurasjonene. I virkeligheten vil all denne informasjonen hjelpe deg med å utvikle produktene mye bedre enn før.

Vil du lære mer om blockchain-løsninger for bedrifter? Les vår guide til topp blockchain-plattformer og bedriftsløsninger nå!

Master Blockchain infrastruktur konfigurasjon og utvikling

Uten å mestre konfigurering eller utvikling av blockchain-infrastruktur, er det ikke mulig å rulle ut produktet for kundene dine. En prosjektleder for blockchain må ha en grundig kunnskapsbase om konfigurasjonsprosessen. I virkeligheten er det et enormt løft for CV-en, og vil hjelpe deg med å ta strategiske beslutninger for produktene dine.

Men jeg må advare deg, det kan ta litt mer tid å mestre dem ettersom de er mer kompliserte. Uansett vil jeg anbefale å starte med å dissekere etablerte blockchain-produkter for å få en god forståelse av hvordan de fungerer. Dette burde virkelig hjelpe deg.

Videre kan du også prøve et blockchain-produktlederkurs for å lære om emnet fra en profesjonell instruktør.

Bli kjent med Blockchain-plattformer

Sørg for å lære om forskjellige blockchain-plattformer også. I virkeligheten er en av de viktigste grunnene til å mestre blockchain-plattformene å vite hvordan andre plattformer fungerer. Uten å forstå hvordan disse fungerer, kan du ikke bruke dem som basen for produktutviklingen din.

Dessuten pleier disse plattformene oftest å bruke forskjellige metoder for å oppnå konsensus eller til og med distribuert natur. Så resultatet vil også variere sterkt. Uansett vil jeg foreslå at du sjekker ut papirene til DAML, Ethereum, Hyperledger Fabric, Hyperledger Sawtooth og Corda for å starte treningsprosessen..

Dette er faktisk en utmerket måte å søke på høyt betalte jobber, siden du allerede er kvalifisert for produktutvikling.

Vær ekspert på Blockchain-standarder og økosystem

Blockchain økosystemer og standarder varierer basert på forskjellige plattformer. For eksempel varierer standardene Corda bruker sterkt sammenlignet med Ethereum. Per i dag er Ethereum mer populært i denne nisjen. Så det kan være lurt å begynne med å lære om Ethereums standarder og deretter sakte gå mot andre populære.

Du lurer bare på – hvilke fordeler vil denne ferdigheten gi meg? Du vil også kjenne igjen mønsteret der alle fungerer, og deretter bruke dem i utviklingsprosessene dine.

Jeg antar at du kan søke riktig veiledning fra et blockchain-produktansvarlig-kurs for å lære om dem på en strukturert måte.

Ha kunnskap om bransjeinnsikt og KPI-er

Dette er en av kjerneferdighetene til en blockchain-prosjektleder. På noen måte kan du ikke hoppe over å mestre denne ferdigheten. I virkeligheten må du ha kunnskap om hvordan bransjen og markedet fungerer. Du må også følge bransjetrender og spore kritiske KPI (Key Performance Indicators).

I større grad må du oppdage kundekonverteringsfrekvenser, brukerløp, daglige aktive brukere, kundekjøpskostnader, funksjoner, kundetilfredshet og så videre..

Uten å utnytte dataene som kundene genererer, er det umulig å rulle ut et produkt og forvente en utmerket produksjon. Så sørg for å skjerpe denne ferdigheten slik at du raskt kan undersøke emnet og komme med brukbar statistikk for produktet.

Forstå Blockchain-arkitekturer

Blockchain-arkitektur er et komplekst tema til å begynne med. Så i begynnelsen kan det være vanskelig å forstå. Men det er nødvendig for deg å forstå hvordan hver av typene fungerer. Hovedsakelig vil du se offentlige, private, konsortium og hybrid blokkjeder.

Disse har også en annen arbeidsprosess og tilbyr flere funksjoner. Åpenbart har disse også forskjellige ulemper. Så når klienten din skisserer hva de vil ha, må du ta pedagogiske valg for hvilken arkitektur som passer deres behov.

Uansett kan du prøve å lære om dette på egenhånd, eller du kan melde deg på et blockchain produkt manager kurs for å lære av en ekspert.

Meld deg på nå:Certified Enterprise Blockchain Architect (CEBA) kurs

Lær å utvikle Blockchain produktspesifikasjon

For din opplæring i blockchain-produktleder, må du lære hvordan du utvikler blockchain-produktspesifikasjoner. Her begynner du med å forstå hvordan ulike blockchain-produkter markedsføres og pakkes.

I større grad må du ta inn hva kunden ønsker og hva forbrukerne deres også vil ha. I alle fall, hvis du ikke definerer spesifikasjonene til produktene, vil forbrukerne ikke forstå hva du prøver å tilby.

Du kan gi teamet ditt en riktig oversikt over produktspesifikasjonene for å holde dem fokusert på målet og øke effektiviteten. I virkeligheten er det en god praksis å ha målet i tankene før du begynner å jobbe med hvert produkt.

Vær et forretnings- og teknologikunnskap

Produktledere er eksperter på å koble teknologi og forretningsmodeller sammen. Så, for å gjøre det, må du mestre håndverket for å drive en bedrift med suksess. Din kunnskap om teknologi vil påvirke sluttproduktet positivt, så sørg for at du vet om blockchain veldig bra.

Annet enn det, bør du velge å lære prosessen med typisk programvareutvikling og hvordan programvaren kan påvirke virksomheten. I de fleste tilfeller må du sikre et godt resultat av produktene du ruller ut. Så sørg for å holde balansen mellom de to elementene. Jeg vil anbefale å dissekere casestudier av anerkjente selskaper for å lære om forretningsmodellene deres. Dette vil helt sikkert øke dine ferdigheter.

Evne til å samarbeide / lede design- og utviklingsinitiativer

En annen av blockchain-produktlederferdighetene leder eller samarbeider med designteamet. I virkeligheten kan prosessen variere fra selskap til selskap. Designteamet kan ha sin egen leder; i så fall må du samarbeide med teamet for å komme med nye utviklingsinitiativer.

Sørg for å ha et åpent sinn og oppfordre teammedlemmene til å gjøre det bedre. Hjelp dem også med å innse hva som er mer fordelaktig for klienten, og hvordan du kan oppnå det. Innsikt i hva forbrukere elsker for øyeblikket, vil i stor grad påvirke sluttresultatene i designprosessen.

Men ikke legg vekt på hva forbrukerne ønsker som oftest, det er ikke mulig.

Analysering av blockchain-forretningsstrategien er det første skrittet mot produktutvikling. Les vår ultimate guide til blockchain-forretningsstrategi for å forstå hvordan prosessen fungerer.

Få erfaring med Blockchain produktutviklingsprosess

Mesteparten av tiden ønsker bedriftsbedrifter å ansette en ansatt med erfaring med arbeidserfaring. Så hvis du klarer å få erfaring i blockchain produktutviklingsprosessen, ville det være et stort pluss poeng for ditt CV.

Hvis du bare er nybegynner, er det best å starte i et programvareselskap for å gå gjennom hvert trinn i produktutviklingen. Noen ganger kan til og med å ha erfaring som praktikant hjelpe deg med å lande en god jobb.

Jeg vil foreslå at du bygger opp ditt CV før du sikter mot bedriftsbedrifter, ettersom du trenger å være høyt kvalifisert for det.

Myke ferdigheter –

Har strategiske ferdigheter for å løse Blockchain produktbaserte problemer raskt

Dette er en av de myke ferdighetene du trenger å mestre. I virkeligheten, i utviklingsprosessen til et produkt, kan alt gå galt når som helst. Så som en blockchain-produktansvarlig er det ditt ansvar å løse problemet så raskt som mulig.

Du vil aldri komme etter tidsplanen, da det også påvirker markedsføringsteamet. Så du må finpusse din strategiske tenkeevne til perfeksjon for å tilby en rask løsning. Sørg imidlertid for å holde løsningen feilfri, da selv den minste feilen kan hindre produktutviklingen.

Uansett kan du begynne med å studere kjerneproblemene som programvarebedrifter vanligvis står overfor, og deretter gå til mer unike problemer. Imidlertid vil du mesteparten av tiden møte unike problemer som trenger unike løsninger.

Ha tverrfaglig bred kompetanse

Tverrfaglige brede ferdigheter er dine sterke sider. Så sørg for at du finpusser dem til perfeksjon. En produktsjef bør alltid ha ferdigheter som å analysere evner, smidighet, nyskapende sinn, out of the box-tenking, DevOps, og så videre.

Vanligvis ønsker bedriftsbedrifter å ansette folk som er allsidige og høyrøstede. Siden du vil være leder for et team, må du også bli en person. Så å være vokal og ekstrovert er en utmerket kvalitet å skinne i et bedriftsmiljø.

Vær en profesjonell forhandler

Du må jobbe med forskjellige interessenter og klienter, sammen med teammedlemmer som kommer med forskjellige synspunkter, smak og ideer. Så når du er den beste personen, må du sette prioriteringer og håndtere alle kriser og konflikter.

Dette er en av de viktige blockchain-produktansvarlige ferdighetene du virkelig trenger å være god på. Men ikke nøy deg med midtveien bare for å tilfredsstille begge parter. Husk alltid produktets beste.

I virkeligheten vil denne ferdigheten hjelpe deg med å gjøre interessentene enige om budsjettering eller ressurser du måtte trenge for produktet.

Utvikle unik ledelsesstil

Ja, ledelsen til en blockchain produktsjef er litt forskjellig fra andre typer ledelse. Her må du lede ideen om produktet. I virkeligheten er det å lede et produkt veldig forskjellig fra ledende mennesker. For å gjøre det, må du vise lidenskap for produktet ditt og tilpasse alle interessenter etter ideene dine.

I tillegg må du demonstrere strategien din og ha en klar visjon om hva målet ditt er. Dette vil inspirere teammedlemmene dine og hvordan din forpliktelse til produktet og selskapet. Alle disse posisjonsstemningene vil få folket til å støtte innsatsen du legger ned i prosjektet.

Meld deg på nå:Hvordan bygge karrieren din i Enterprise Blockchains Course

Andre kvalifikasjoner –

Få en grad i datateknikk

I de fleste tilfeller ber blockchain-produktlederjobber om en grad i informatikk. Som utdannelse er det en god måte å starte reisen på. Mer, det viser at du virkelig vet hva du gjør og hvor mye kaliber du har.

Mer, graden i det originale feltet vil hjelpe deg med å forstå de komplekse vilkårene for blockchain lettere, og du kan raskt fange dem på kort tid. Du kan også forvente å starte fra en god posisjon i et selskap med høyere lønn hvis du har en grad å vise frem.

Registrer deg for et Enterprise Blockchain-sertifiseringsprogram

Siden blockchain er en ny type teknologi, er den ikke tilgjengelig i utdanningsinstitusjoner. Så for å lære om det, må du registrere deg for et blockchain-kurs. Dette er en fin måte å vise at du er i stand til å jobbe med blockchain-produkter.

Jeg vil anbefale å melde deg på et blockchain-prosjektlederkurs for å lære om blockchain og ditt ansvar. Mesteparten av tiden vil disse kursene dekke alle elementene du trenger for karrieren din. Så det er en god investering.

Hvis du klarer å få en blockchain-produktleder-sertifisering, kan du sikkert forvente en høyt betalende stilling.

Enterprise blockchain-sertifisering kan hjelpe deg med å berike CVen din raskere. Ta en titt på de 10 grunnene til å få din blockchain-sertifisering.

Hvorfor bør du gå for Blockchain Product Manager-jobber?

Økende etterspørsel

Etterspørselen etter produktsjefer er på et høyest nivå. Nå som blockchain endelig kommer til hovedstammen, er mange bedriftsbedrifter ivrige etter å lansere sine egne produkter. Ta for eksempel en titt på IBM. De lanserer mange blockchain-baserte produkter på markedet og skaper vellykket en nisjesektor.

Mer, det er ikke mange kvalifiserte medarbeidere som fullt ut kan lede en livssyklus for produktutvikling. Så etterspørselen blir aldri lav. Uansett, hvis du kan få en blockchain-produktleder-sertifisering for å vise frem, kan du trygt søke om alle slags selskaper du vil ha.

Høy betalende jobb

Blockchain produktansvarlig lønn varierer fra $ 46k – $ 100k per år. Dette er et utmerket lønnsnivå som kan gi trygghet for fremtiden din. Jeg må si, rekkevidden kan også øke hvis du har god erfaring og jobber i et anerkjent selskap. I utgangspunktet vil lønnen til en blockchain-produktleder fortsette å stige ettersom den er direkte knyttet til etterspørselsspekteret.

Du vil også være teknisk produktsjef, så verdien din er alltid høyere enn andre produktsjefer. Dette er en god grunn til å få en karriere innen dette feltet.

Mulighet for innovasjon

Med produktadministrasjon får du muligheten for innovasjon. I virkeligheten vil du jobbe med mange klienter, og hver gang de vil ha noe unikt og annerledes. Selv nisje i seg selv ber om unik produktutvikling hver gang fordi du ikke kan tilfredsstille folk med lignende produktfunksjoner.

Så hvis du liker innovasjon eller utfordrer deg selv til å gjøre det bedre, så er dette det perfekte feltet for deg.

Mer fleksibilitet på arbeidsplassen

En annen ekstra fordel du får fra denne jobben er den fleksible arten av ansvaret. Vanligvis kan teamet møtes hvor som helst, når som helst, så det er ingen fast tidsramme for å jobbe i selskapet. Igjen, du kan ha en travel livsstil, men det vil variere fra produkt til produkt. Noen produkter kan trenge mer arbeid enn andre.

Også mange selskaper tilbyr underholdningsrom for å holde deg fokusert og fornøyd med arbeidet ditt. Dette er en flott mulighet for deg.

Arbeid med den teknologiske revolusjonen

Du får jobbe med en helt ny teknologi, som revolusjonerer hvordan vi ser teknologiprodukter. Kan det bli bedre enn dette? Så du vil være den som skal omforme forretningsmodellen på måter å bidra til å markedsføre produktet du vil lansere.

Med dine ledelsesevner kan du utforske ulike resultater og oppdage nye produktlinjer som passer for forbrukere. Så du vil få en opplevelse for livet.

Intellektuelt stimulerende

Dette er en av de viktigste grunnene til at du bør gå for denne jobben. Produktadministrasjon er et tøft og utfordrende felt, og det er også intellektuelt stimulerende for deg. Du får teste ut styrkene dine og overvinne svakhetene dine og vokse i din profesjonelle karriere.

Mer, det er en av de spennende jobbsektorene for øyeblikket, så det er bare normalt at du er spent på det. I virkeligheten vil du virkelig ikke ha noen grenser og kan jobbe i forskjellige bransjer som du vil.

Avsluttende tanker

Som en siste tanke er blockchain-produktlederjobben et godt karrierevalg å ta for øyeblikket. Blockchain tar langsomt over næringsnæringene, og det vil snart begynne å endre hvordan vi ser økonomien også.

Dermed er det en mulighet for deg å gripe, og du kan raskt stige til toppen. Hvis du er interessert i å lære om blockchain fra en profesjonell, kan du sjekke ut vårt profesjonelle kurs for blockchains.

Også, hvis du er en nybegynner og ikke er sikker på å melde deg på profesjonelle kurs, så ta det første trinnet med vårt gratis blockchain-kurs for å få en grunnleggende ide om blockchain. Hvorfor vente? Start din blockchain-reise nå!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map