Blockchain Security: Premium Protection For Enterprises

Med de økende nettangrepene hvert år, vurderer mange nå blockchain-sikkerhet for full beskyttelse. Vel, blockchain-teknologien blomstrer lenge nå, og den er allerede populær i mange sektorer.

Fra forsyningskjedeadministrasjon, helsetjenester, økonomi, energi, IoT og mange flere, begynner det også å spre seg til sikkerhetsområdet.

Imidlertid er mange av dere ganske skeptiske til hele konseptet med blockchain-sikkerhet og om den er i stand til å håndtere lasten.

For å hjelpe deg med å finne ut om du bør vurdere blockchain-sikkerhet for organisasjonen din, samler vi all nødvendig informasjon om cybersikkerhet. Så i dag vil jeg snakke om alt det er å vite om cybersikkerhet i blockchain.

 

Contents

Innholdsfortegnelse

 

Kapittel 1: Hva er cybersikkerhet?

Cybersecurity er en måte å forsvare datamaskiner, mobile enheter, servere, data, nettverk og elektroniske systemer mot ondsinnede angrep. Noen av dere kjenner det kanskje som elektronisk informasjonssikkerhet eller I-formasjonsteknologi.

Du kan bruke dette begrepet i mange kategorier, for eksempel virksomhet til databehandling av mobile enheter. Imidlertid er de hovedsakelig delt inn i seks typer kategorier. Og i alle tilfeller er sikkerhet viktig.

 

 • Nettverksikkerhet:

Det er hovedsakelig praksis å sikre alle slags datamaskin- eller servernettverk fra inntrengere. Videre kan de være opportunistisk skadelig programvare eller noen form for målrettede angripere.

 

 • Informasjonssikkerhet:

Denne typen cybersikkerhet vil beskytte personvern eller data eller integriteten til informasjon som er lagret eller noe som overføres.

 

 • Søknadssikkerhet:

Dette er hovedsakelig sikkerhetsprotokollene som holder enhetene eller ethvert program fritt for skadelig programvare. I virkeligheten kan en kompromittert enhet eller applikasjon tilby tilgang til informasjonen den var ment å beskytte.

Videre vil en vellykket sikkerhetsprosess begynne i applikasjonsfasen før applikasjonen til og med kan påvirke enhetene.

 

 • Operasjonell sikkerhet:

Hovedsakelig håndterer denne typen sikkerhet alle beslutninger eller prosesser som er nødvendige for å beskytte alle dataenhetene. Videre er det et paraplybegrep fordi mange prosesser faller inn under kategorien. I virkeligheten faller tillatelsesnivåene eller begrensningsregler for brukertilgang under her.

Videre er det også en stor del av saken å bestemme hvor og hvordan informasjonen vil bli lagret.

 

 • Forretningssikkerhet:

Det er en av de viktigste sikkerhetsprosedyrene. I virkeligheten vil forretningssikkerhet kreve en kombinasjon av alle datasikkerhetskategoriene. Imidlertid kan de kreve i stor skala. En bedrift må også vedlikeholde brannmurtjenesten når de har minimale eiendeler eller ressurser. Dermed er mange sikkerhetsprotokoller designet for å bruke mindre ressurser, men gir flere utganger.

 

 • Disaster Recovery:

Det er en nødvendig del av enhver cybersecurity-protokoll. Enhver organisasjon eller person trenger å ha ansvar for enhver hendelse eller tap av data. Videre er det mer som en reserveplan, hvis sikkerheten ikke klarte å stoppe angrepet.

 

 • Sluttbrukerutdanning:

Endelig vil sluttbrukerutdanning hjelpe alle slags bedrifter til å forstå den mest uforutsigbare faktoren – folket, bedre. Vanligvis forårsaker menneskelige feil det meste av sikkerhetssystemet fordi det skjer fra innsiden.

I virkeligheten vet de fleste ansatte ikke hvordan de skal se forskjellen mellom berørte programmer eller å fortelle hvilke e-poster som inneholder virus. Derfor er sluttbrukerutdannelsen veldig viktig når det gjelder full sikkerhet for en organisasjon. På denne måten er folk sikret både innenfra og utenfor.

 

Trenger du virkelig cybersikkerhet?

Før du stiller dette spørsmålet, må du vite at cybersikkerhet er en massiv trussel i 2019 på grunn av økningen i bruk av teknologi. Jo mer du stoler på det, jo mer må du vurdere sikkerheten for det.

I virkeligheten ser det ut til at mange synes at det ikke er så nødvendig, ellers kan de gå dagene sine uten å få sikkerhet.

Det er imidlertid ikke sannheten. Bare i USA er den gjennomsnittlige kostnaden for nettkriminalitet $ 13 millioner for organisasjoner. Ikke bare dette, men skadene per år forventes å nå $ 6 millioner innen 2021!

Ja! Det er enormt mye, og det er på høy tid at organisasjoner begynner å bry seg mer om konsensusene om nettkriminalitet. Derfor, for å bekjempe alle spørsmålene og for å gjenkjenne hvilken skadelig kode, mener National Institute of Standards and Technology at det er best å ha overvåkingsnettverk til enhver tid.

Enhver cybersikkerhet motvirker tre typer trusler –

 • Nettkriminalitet inkludert en gruppe eller en enkelt person som retter seg mot et system for forstyrrelser eller økonomisk gevinst.
 • Nettangrep på grunn av politisk gevinst eller en slags politisk motivasjon. Videre inkluderer disse hovedsakelig informasjon som ikke samler noe annet.
 • Cyberterroren som bruker elektroniske enheter for å forårsake en slags frykt eller panikk.

 

Laget for alle

I virkeligheten vil cybersikkerhetstrusler påvirke enhver form for industri, uavhengig av størrelse. Imidlertid har de store navnene flest mål av alle. Videre er det ikke bare begrenset til en bransje. I virkeligheten har mange bransjer som myndigheter, finans, produksjon, helsetjenester, forsyningskjede, IoT og mange flere klaget over nettkriminalitet.

Noen av disse er mer å foretrekke siden de kan samle inn økonomi eller bruke dataene til å utpresse folk. I andre tilfeller retter de seg mest mot bedrifter som pleier å være i et nettverkssystem for å få frem kundedata.

Problemet er imidlertid at i dagens verden kan du ikke være utenfor nettet eller utenfor nettverket. Så det vil være vanskeligere å beskytte dataene dine.

 

Kapittel 2: Ulike typer trusler mot cybersikkerhet

 • Databrudd

Innen 2019 er mange organisasjoner mer enn ivrige etter å begynne å bruke datalagring som informasjonslagringsplass. Så mange er i ferd med å slippe sine gamle tradisjonelle metoder for å lagre all informasjon og gå videre til sikrere plattformer.

Selv om de kanskje høres veldig trygge ut, er de ikke helt trygge som du kanskje tror. Problemer som sikkerhetskopiering av data offline uten motstand mot flere problemer. I virkeligheten kan den virtuelle maskinen i nettverket få tilgang til filene dine selv om den er frakoblet.

Dermed kan det få tak i nøklene, og dette resulterer i lekkert informasjon. Men hvorfor skjer dette? Vel, vanligvis under det samme miljøet, har mange applikasjoner en tendens til å fungere sammen. Som et resultat kan de få tilgang til hverandres database uten problemer.

Det eneste middelet for dette problemet er å være veldig selektiv når du velger skyleverandøren. Imidlertid garanterer det kanskje ikke 100% sikkerhet mot databrudd.

 

 • Usikkert applikasjonsbrukergrensesnitt

Kanskje du allerede er hos en skyleverandør. Du vil imidlertid ikke være den eneste som bruker grensesnittet, vil du? Vel, dette skaper et sikkerhetshull. I virkeligheten vil sikkerheten til et bestemt grensesnitt bare forbli hos skyleverandøren.

Så hvordan skjer bruddet gjennom applikasjonsgrensesnittet? Vanligvis når det mangler tett sikkerhet, kommer det vanligvis fra autentiseringsprosessen og kryptering. Så autentiseringsgrensesnittet er ikke beskyttet nok til å holde hackerne utenfor!

I virkeligheten ser det ut til at mange av organisasjonene ikke ser dypt inn i hva deres skytjenesteleverandør tilbyr dem. Det skjer så ofte, og de betaler prisen med nettangrep.

 

 • Skymisbruk

Skyer misbrukes sterkt når det gjelder registrering for første gang. La meg forklare. La oss si at du vil få en av infrastrukturene deres som et tjenestetilbud, og for det må du synge opp og oppgi kredittkortinformasjonen din.

Etter noen dager begynner du å motta søppelpost og andre ondsinnede angrep. Videre ser du til og med kredittkortet ditt får regninger for tjenester du aldri har brukt. Dette er praktisk talt en vanlig scene.

Jeg sier ikke at hver skyleverandør er den samme, eller at leverandørene er med på det. Mangelen på sikkerhet i registreringsprosessen fører imidlertid hovedsakelig til disse problemene. Dessverre er ikke tjenesteleverandørene utstyrt med gode sikkerhetsapplikasjoner for å fullstendig kontrollere registreringsprosessen.

Så som et resultat misbruker mange skymiljøet.

 

 • Malware Attack

Angrep av skadelig programvare er en annen cybersikkerhetstrussel i 2019 som du trenger å holde øye med. I virkeligheten refererer malwareangrepet vanligvis til skadelige programvareaktiviteter som de gjør uten at eieren vet noe om det.

Videre er det så mange typer angrep på skadelig programvare, og de fleste av dem skjer fra gratisprogrammer eller filer. Å ha et tilbakedatert internett-sikkerhetssystem kan også føre til angrep av skadelig programvare.

Hvis skadelig programvare på en eller annen måte kommer inn i et organisasjonsnettverk via en av datamaskinene, kan det forårsake stor ødeleggelse.

 

 • Fileløs skadelig programvare

Dette er hovedsakelig en type skadelig programvare som ikke ser ut til å eksistere som filer. Videre er fileløs skadelig programvare farligere enn vanlig, da du ikke kan oppdage hva det berørte programmet eller filen er.

Du finner det ikke i systemet ditt. I virkeligheten tar de opp RAM-plassen og fortsetter å kjøre i bakgrunnen. Imidlertid er de synlige når angriperne aktiverer dem, og det begynner å videreformidle informasjon til tredjepart.

Mange hackere bruker dette systemet til å sette inn skadelig programvare i bankens nettverk ved hjelp av minibanken. Så når skadelig programvare kommer inn i systemet, aktiverer de programmet og får total kontroll over det. I andre tilfeller kan de også bruke denne typen skadelig programvare til å laste ut forskjellige typer skadelig programvare.

I virkeligheten er disse veldig vanskelig å oppdage selv med programvare for internett-sikkerhet.

 

 • Krypto-skadelig programvare

Vel, med økningen av kryptovaluta de siste årene, bruker mange hackere nå denne nye metoden for hacking. Derfor, ved hjelp av kryptomalware, kan nå hackeren få tilgang til den infiserte personens datakraft. Videre bruker de den til gruvedrift av kryptovalutaer.

Så snart den infiserte nettleseren din blir online, vil hackeren automatisk få tilgang til den og bruke den til å utvide kryptovalutaer. Det er imidlertid ikke direkte skadelig eller skader deg på noen måte. Men det forstyrrer datamaskinens prosessorkraft og bremser den ned.

Du ser overflødig belastningstid og langsom ytelse fra ingensteds. Og etter kort tid vil datamaskinen din til slutt bryte sammen på grunn av overdreven gruvedrift.

 

 • Nulldagstrusler

Du vet tydeligvis nå at all programvaren ikke er så perfekt. I virkeligheten starter de fleste programmer med sikkerhetshull som sårbarheter. Videre utnyttes disse smutthullene tungt av hackere. Når hackere finner ut et smutthull og utnytter det før utviklerne kan løse problemet, er det en null-dagers trussel.

Så selv om programmet ditt var legitimt eller kom fra gode utviklere, kan det være en sjanse for en hacker å misbruke smutthull og levere annen skadelig programvare ved hjelp av det. Bare forestill deg at en av dine arbeidsgivere åpnet en fil, og den lanserte løsepenger i systemet.

Kan du forestille deg hva tapene ville være?

 

 • Tap av data

Tap av data kan skje av en hvilken som helst grunn. Imidlertid har nettangrep topp prioritet i den listen. Hver dag møter mange organisasjoner sletting og endring i dataene uten tilstrekkelig autoritet. Videre kan det være et upålitelig lagringsanlegg å være årsaken til det.

Imidlertid kommer det med alvorlige implikasjoner for organisasjoner. Å miste dataene ville få et enormt tilbakeslag og forstyrrende for forretningsområdet. Videre kan det ødelegge omdømmet til ditt merke; du kan miste kunder og miste økonomi.

Her, med nettangrep, mener jeg også fra anlegget. Hvis du ikke har riktig beskyttelse eller oppdagelsesmetode, vil det sannsynligvis påvirke deg.

 

 • Hacking

Hacking har eksistert i generasjoner, og nå er det en stor bekymring for organisasjoner. Jeg kan ikke si når trenden virkelig kan endre seg; det kommer imidlertid ikke til å være når som helst snart, det er sikkert.

På grunn av påliteligheten til teknologien, kan nå hackerne bruke svake punkter for å komme inn i et system. I realiteten skjer hacking hovedsakelig på grunn av deling av legitimasjon eller dårlige prosedyrer for passordbeskyttelse. Videre vet mange som jobber i organisasjoner ikke å dele legitimasjonen sin med nettportaler.

Derfor når en hacker kommer inn i ansattens nettverk, får hacker også tilgang til det interne nettverket også. Dermed gir han ham en jackpot.

 

 • Enkeltfaktorpassord

Tilsynelatende er ikke enkeltfaktord passord nå nok til å beskytte all informasjonen din. I virkeligheten er de ekstremt enkle å hacke seg inn i. Så det gir hackeren enkel tilgang til dataene. For å håndtere situasjonen kan det være nyttig å bruke flerfaktorautentiseringsprosess. Det er likevel kanskje ikke nok.

 

 • Innsideperson

Alle organisasjonene møter ikke bare utenforstående trussel, men også innsidertrusler. Hovedsakelig er de ansatte i alle organisasjoner svake punkter. Videre kan tidligere ansatte også forårsake alvorlig skade på enhver organisasjon.

Vanligvis har ansatte ikke den rette kunnskapen til å se smutthullene eller lappe opp selv om de finner ut av det. I virkeligheten kan mange ikke engang skille bortsett fra en vanlig e-post til en skadelig e-postadresse. Så for å takle det trener mange ansatte eller til og med overvåker deres aktiviteter online.

På grunn av mangelen på riktig overvåkingskanal fortsetter det imidlertid å være en trussel for alle organisasjoner.

 

 • Stegware

Hovedsakelig er dette en type skadelig programvare som utvider andre skadelige effekter. Hvordan? Vel, hackere pleier å bruke steganografi for å skjule en korrupt fil i en annen fil som video, bilde eller melding. Så det kan være foran øynene dine, og du antar kanskje aldri at det er infisert med skadelig programvare.

Vanligvis kan nettkriminelle med gode utviklingsevner faktisk lage sin egen stegware. På grunn av det mørke nettet tilbyr imidlertid mange hackere sett for å bygge sin helt egen stegware, og nå kan selv amatørhackere gjøre det.

Dermed blir mange offer og kan ikke engang finne ut hvilken fil som er berørt, da de er skjult bak en legitim fil.

 

 • Feil i tingenes internett (IoT)

Vi brukte ting på internett tungt de siste årene, og det ville også vært mer trendy i fremtiden. I dag er de fleste enhetene koblet til via ting. Dette skaper imidlertid noen svake punkter i sikkerhetssystemet.

Så mye som de er veldig nyttige, er mange mennesker veldig opptatt av å bruke disse også. I virkeligheten gir det meste av internett på ting enheter sine helt egne sikkerhetsproblemer. Videre er selve arkitekturen mangelfull med store svake punkter.

Derfor trenger tingenes internett også et sikkert miljø uten smutthull for å tilby alle funksjonene.

 

 • Shadow IT Systems

Disse systemene er hovedsakelig IT-programvaren som egentlig ikke følger med organisasjonens interne IT-nettverk. I og med at de ikke støttes, skaper det et gap av commination eller deaktivering av visse funksjoner. Videre er det mest fremtredende i selskaper som ikke har en tendens til å se på noe nytt system før de implementerer det.

Så når tap av data skjer i en av IT-programvarene, får det ikke så mye oppmerksomhet og organisasjoner mangler å sikkerhetskopiere dem.

I tillegg til funksjonene som ikke støttes, kan ingen fortelle hvem som får tilgang til og hvem som ikke får tilgang. Så det gir et flott alternativ for alle å misbruke. I mange tilfeller har de fleste organisasjoner ikke bakgrunnskontroll før de får IT-ressursene fra leverandører. Dermed skaper flere smutthull.

 

 • Phishing-e-post

Phishing-e-post er e-post som inneholder en slags trojansk hest eller løsepenger. Vanligvis ser de ut som vanlige e-poster med noen utmerkelser. Så når noen fra selskapet åpner denne e-posten, kommer den trojanske hesten inn i systemet og forårsaker kaos.

Denne typen e-poster starter angrepet rett etter å ha kommet inn i systemet. Så det er ingen ventetid enten eller ingen måte å bli kvitt den.

I følge en nylig undersøkelse kan ikke mer enn 97% av folket se forskjellen mellom phishing-e-post og vanlig e-post. Av denne grunn er forebyggende tiltak ekstremt nødvendig.

 

 • Hvalfangst

Det er en form for forretningsangrep der nettkriminelle klarer å overbevise målene om at de er legitime. De siste årene har hvalfangst tilfeldigvis stått til å være den største trusselen av alle. Videre anser disse angriperne tillit i den første fasen, og senere, når de får tilgang, misbruker de dataene.

Det er en økning på nesten 136% i tap på grunn av hvalfangst mellom 2016 og 2018. Og ettersom det er en annen type hackingtilnærming, kan ingen anti-malware-programmer hjelpe deg.

 

 • Ta med din egen enhet (BYOD) -regler

I dag pleier mange av organisasjonene å oppmuntre sine ansatte til å bruke sine personlige enheter til arbeidsmiljøet. Videre øker det også produktivitet og fleksibilitet. I virkeligheten kan det virke som en god politikk, men det skaper en enorm trussel for selskapene.

For eksempel, uansett hvor mange aktive sikkerhetsprotokoller du har, kan en berørt ansattes enhet lett bryte sikkerheten din. Det er ingen måte å vite om den ansattes enhet er berørt eller ikke, eller ingen måte å tilby sikkerhet for sine hjem også.

Videre er personlige enheter enkle å hacke enn organisasjonsnettverk. Så hvis hackeren får tak i den ansattes enhet, kan den nå organisasjonenes brannmur på kort tid. Dermed øker den samlede cybertrusselen.

 

 • DDOS

Distribuert Denial of Service-angrep eller DDOS-angrep er en type angrep som oversvømmer organisasjonens nettverk med trafikk og til slutt stenger den. Videre angriper de tilfeldigvis fra flere kilder som kan gå opp til tusenvis. Dermed blir det vanskelig å spore den nøyaktige plasseringen av angrepet.

Så du kan ikke stoppe angrepet ved å enkelt blokkere noen spesifikk IP-adresse. Som et resultat slås nettverket av, noe som gjør alle ressursene utilgjengelige for både forbrukeren og organisasjonen. For å være ærlig, er det ingen spesifikk grunn til at hackere hovedsakelig gjør dette.

Det kan imidlertid være på grunn av å skade organisasjonenes merkevare eller bare å ta æren for å ha tatt ned en stor organisasjons nettverk. Det er unødvendig å si at høyprofilerte organisasjoner er hovedmålene for DDOS.

 

Kapittel 3: Kan Blockchain fikse cybersikkerhet?

Tradisjonelle sikkerhetsløsninger er ikke i stand til å håndtere nettangrep med et økende antall komplekse og samarbeidende maskiner. Imidlertid kan blockchain-sikkerhet i blandingen virkelig bidra til å være den omfattende løsningen for problemene.

Som du kan se, er cybersikkerhetssektoren full av problemer. Og mer eller mindre er en skjør cyberløsning ikke i stand til å håndtere alle de forskjellige typer trusler. Dermed kan blockchain være den mest lovende løsningen der ute akkurat nå.

Jeg mener, tenk på det. Det er en stund siden teknologien ble introdusert først. Selv om det fremdeles utgjorde mange mangler fremdeles etter årene, blomstrer det nå for å være en flott løsning.

Videre jobber det allerede i flere organisasjoner i forskjellige bransjer som helsetjenester, myndigheter, forsyningskjede, energi osv.

Så, som en brannmurteknologi, tilbyr den mange sikkerhetsprotokoller. De har også fått mange ros fra alle bransjene som bruker det. Så det kan lett avverge nettangrep.

Blockchain-teknologi er en distribuert hovedboksteknologi som bruker noder til å danne desentraliseringskonseptet. Mer, det bruker også en form for gjensidig konsensus for å beskytte dataene. For eksempel, hvis noen hackere prøvde å hacke noen av nodene i nettverket, kan andre noder enkelt bruke konsensusprosessen for å oppdage hvem den dårlige spilleren er..

Videre kan de bruke metoden for å låse ut kompromitterte noder og lagre hele nettverket. Videre kan du se at blockchain-sikkerhet faktisk bruker flere styrkesystemer for å tilby redundans og manipulasjonssikker republisering hovedsakelig.

 

Men hva betyr det?

I mange termer kan det bety at hackere kan ta ned noen få av troppene, men de kan ikke ta ned den samlede Blockchain sikkerhetshæren. Som du kan se av tropper, mener jeg få noder og med hæren, jeg mener alle nodene i nettverket.

Så med blockchain-sikkerhet på miksen, er ingen industriell drift eller informasjonslagring igjen som bare avhenger av det eneste sårbare systemet. I virkeligheten hjelper blockchain og cybersikkerhet det til å bli mer skalerbart og forstyrrende.

Videre betyr det at de fleste sikkerhetspolicyer, for eksempel flytkontroller eller roterende passord, vil bli kontrollert mer mangfoldig. Mer, bare autoriserte personer kan få tilgang til spesifikke kontroller. Du kan prøve å replikere sentralt og deretter sakte rulle den ut til andre felt.

Videre vil disse kontrollene brukes til å tuklesikre og av alle nodene i blockchain- og cybersikkerhetsnettverket.

Derfor danner det, som du kan se, en selvbeskyttende brannmur. Dermed har den ikke noe eneste feilpunkt. Videre vil det ikke være uautorisert tilgang til nettverket eller ingen utilsiktede endringer i blockchain-sikkerhetsnettverket.

Så hvis du er forvirret om blockchain-sikkerhet kan være løsningen, kan jeg sikkert si at det absolutt kan. Imidlertid vet ikke mange mennesker hvilken type blockchain-sikkerhetsløsning de trenger, da cybersikkerheten i seg selv har forskjellige typer.

Så før du velger løsningen, må organisasjonene vite nøyaktig hvilken type brukstilfeller blockchain-sikkerheten har.

 

Vil du vite mer om Blockchain? Ta en titt på Blockchain-presentasjonen akkurat nå!

 

Kapittel 4: Blockchain Security: Mulige brukstilfeller

 

Når du ser på statistikken over nettangrep, vil du innse hvordan sikkerhetsprotokollene virkelig utvikler seg. Videre vil du også innse hvordan cyberangrepssystemene blir vanskeligere og vanskeligere å håndtere for de typiske sikkerhetsprotokollene.

Fra starten av 2016, hver dag, startet kriminelle 4000 angrep. Videre, uansett hva folk gjorde, ble det veldig klart at den eskalerende naturen oversteg 2015-angrepene med 300%. Selv i 2015 var angrepene nærmere 1000 om dagen; det tredoblet seg imidlertid i 2016.

Noen av de største hackene skjedde også i 2016, hvor 57 millioner driver- og brukerkontoer ble kompromittert i Uber. Videre samme år kom også 412 millioner Friend Finder-brukerkontoer i fare.

Så du ser at innsatsen er høy nå, og ingen bransjer er engang trygge for angrepene. I virkeligheten leter hackere stadig etter nyere mål som skal ødelegges. Selv om du har vært trygg de siste par årene, er det ikke en visshet om selskapet ditt også vil være trygt i fremtiden.

Imidlertid kan det ikke være noen metode som kan tilby 100% garanti. Likevel er blockchain-sikkerhet langt bedre enn tradisjonelle. Som jeg sa tidligere, kan blockchain-sikkerhet virkelig tone det ned for deg.

Videre, med tanke på at blockchain og sikkerhetsnettverk kan forhindre hackere i å få ut sensitiv informasjon, vil jeg si at dette er en hel del teknologi å prøve ut.

Imidlertid er du kanskje ikke så kjent med de sannsynlige tilfellene for bruk av cybersikkerhet i blockchain som det kan føre til bordet. Så nå skal jeg grave litt dypere inn i det spekteret.

 

Ta en titt på vår Blockchain For Trade Finance Guide nå!

 • Bekreftelse av programvareoppdateringer eller nedlastinger

Enhver type trojanske hester, ormer og virus kan lett komme inn på datamaskinene i forskjellige former. Og de fleste av tiden er de ekstremt vanskelige selv å få øye på. I begynnelsen av 2016 ble over 127 millioner forskjellige typer malware opprettet. For å være ærlig, er disse veldig vanskelige å identifisere uten et opplært øye.

Faktisk kommer det mange ganger i form av en programvareoppdatering eller et falskt nedlastingsalternativ for programvare. Vil du ha det som er mer skremmende? Hver dag registrerer AV-TEST-instituttet 350.000 nye typer programmer som skadelig programvare. Videre er Mac OS som virket så urørlig nå et mål for skadelig programvare.

I virkeligheten, bare for å smitte Mac, er det 49 000 skadelig programvare, og alle ble opprettet i 2018. Dessuten er alle disse svindelene så ekspertise i å skjule applikasjonen og programvaren i vanlig syn at de typiske antivirusprotokollene ikke kan virke. for å finne dem ut på noen måte.

Og i stedet for deg tar de hjem alle inntektene du tjente gjennom hardt arbeid. Virker ikke rettferdig, gjør det?

Det er derfor det er en nødvendighet nå å gå med blokkeringssaker for cybersikkerhetsbruk. Videre er sikkerhetsløsninger for blockchain ikke bare i stand til å finne ut hvilken programvare som er legitim og hvilken som ikke er. Men blockchain-sikkerhet kan også fortelle deg om det er skadelig oppdatering.

Hvordan gjør de det? Vel, i cybersikkerhet blockchain-teknologi, kan du sammenligne hashfunksjonene til både utviklerne og den du skal laste ned. Når du har sammenlignet disse to, kan du virkelig bekrefte om det er legitimt eller ikke på blockchain og sikkerhetsplattformen.

Dermed blir det drastisk kvitt den ene hodepinen fra listen din.

 

Lær mer om historien til Blockchain nå!

 

 • Stopper Distribuert Denial-of-Service (DDoS) -angrep

Distribuert Denial of Service-angrep eller DDOS-angrep er en type angrep som oversvømmer organisasjonens nettverk med trafikk og til slutt stenger den. Videre angriper de tilfeldigvis fra flere kilder som kan gå opp til tusenvis. Dermed blir det vanskelig å spore den nøyaktige plasseringen av angrepet.

Vanligvis får disse angrepene ikke noe som å holde systemet for noen penger eller få din personlige informasjon. Det er mer som å kreve kreditt mens du ødelegger virksomheten din uten bokstavelig talt ingen grunn.

Videre gjør en ny type DDoS-programvare det også vanskeligere å håndtere. I virkeligheten gjemmer disse seg og spiller døde til systemet startes på nytt. Videre kan den starte angrepet om og om igjen. Du kan imidlertid ikke finne ut hvor kilden er.

Dermed blir det mer og mer vanskelig å håndtere alle problemene eller fortsette virksomheten konsekvent.

Å bruke den til å stoppe DDoS-angrep er en annen av brukssakene for cybersikkerhet i blockchain. Men hvordan vil blockchain-sikkerhetsløsninger virkelig gjøre det? Vel, først og fremst må det være et reserveteam for å lagre nettverket når det kommer under brann.

På grunn av økt trafikknivå stenges vanligvis mange av organisasjonens nettverk. Men når selskapets nettverk er under angrep, aktiverer blockchain- og sikkerhetsnettverket og ekstra distribuerte noder for å imøtekomme mer båndbredde.

Så når båndbredden blir brukt opp, blir mer båndbreddetildeling introdusert. Dermed vinner til slutt cyber-sikkerhet blockchain-teknologien. Men du kan bare bruke denne metoden for å øke nettverket ved hjelp av blockchain-sikkerhet og ingenting annet.

Som et resultat vil ikke hackere kunne ta ned organisasjonen din når som helst.

 

 • Tilby digitale identiteter eller biometriske identiteter

De fleste passordene som brukes online, vil få en “svak” tag og bare vente på å bli hacket.

Tilsynelatende er ikke enkeltfaktord passord nå nok til å beskytte all informasjonen din. I virkeligheten er de ekstremt enkle å hacke seg inn i. Så det gir hackeren enkel tilgang til dataene. For å håndtere situasjonen kan det være nyttig å bruke flerfaktorautentiseringsprosess. Det er likevel kanskje ikke nok.

Visste du at ifølge Facebook blir over 600 000 brukerkontoer hacket hver dag bare på grunn av forutsigbare passord? Det er mange tall! Og det er en sikkerhetsrisiko for deg også hvis organisasjonens nettverksgodkjenning også er basert på passord.

I virkeligheten må du fortsette å endre passordene ofte for å konkurrere trygt. Det fører imidlertid til mer kompliserte passord som vi ikke kan holde rede på. Dessuten endrer de fleste ikke passordene sine på grunn av det store bryet. Men hvis du holder det samme passordet lenge, blir det forutsigbart.

For å hjelpe deg i denne forbindelse er blockchain cybersikkerhetsbruk tilfeller her. Ikke bare blockchain-sikkerhet er i stand til å beskytte passordene dine, men det kan virkelig endre måten folk kommer inn i ethvert system.

Med cybersikkerhet blockchain-teknologi får du digitale identiteter eller biometriske identiteter som erstatning for passord.

I virkeligheten er digitale identiteter eller biometriske identiteter mye tryggere enn passord. Uten din biometriske nøkkel kan ingen andre virkelig komme inn i dine personlige dokumenter på blockchain og sikkerhetsnettverket.

Videre er blockchain-sikkerhetsløsninger ikke bare sikrere, men det er også lettere å bruke dem. I dag tilbyr mange selskaper denne løsningen også for bedrifter.

 

Ta en titt på vår grunnleggende presentasjon av Blockchain for å vite mer om Blockchain!

 

 • Stoppe sikkerhetsbrudd på automatiserte systemer

Fremveksten av autonome teknologier åpner for nye høyder for mennesker og organisasjoner. Imidlertid har det også åpnet flere smutthull for hackerne å komme inn. I virkeligheten gjør organisasjonenes avslappede natur eller mangel på riktige sikkerhetstiltak de autonome systemene mer skjøre enn noen gang.

Hacking har eksistert i generasjoner, og nå er det en stor bekymring for organisasjoner. Det er ingen måte å vite om trenden noen gang vil endre seg eller ikke. Men det er trygt å si at det ikke vil være snart.

På grunn av påliteligheten til det automatiserte systemet, kan nå hackerne bruke svake punkter for å komme inn i et system. I realiteten skjer hacking hovedsakelig på grunn av deling av legitimasjon eller dårlige prosedyrer for passordbeskyttelse.

Videre har mange som jobber i organisasjoner ikke kunnskap om ikke å dele legitimasjonen sin med nettportaler.

Derfor når en hacker kommer inn i ansattens nettverk, får hacker også tilgang til det interne nettverket også. Dermed gir han ham en jackpot.

Derfor er det på tide å gå videre til blockchain cybersecurity use cases. I virkeligheten er blockchain-sikkerhetsløsninger i stand til å finne ut korrupte og ugyldige innganger og kommandoer. Ved hjelp av algoritmer kan blokkjeden og sikkerhetsnettverket bestemme når en korrupt kommando prøver å gå inn i nettverket.

Mer, cyber security blockchain-teknologien er så avansert at den enkelt kan stoppe disse uten problemer i det hele tatt. Og ved å bruke det kan du enkelt finne ut hvilket av det automatiserte systemet som er kompromittert og starte gjenopprettingsprosessen også.

Så du ser at det er slik blockchain-sikkerheten kan hjelpe i automatiserte systemer.

 

 • Mer sikker DNS

Domain Name System eller DNS er omtrent lik telefonbøker som hjelper til med å bestemme et nettsted basert på IP-adressen. Hovedsakelig er disse nødvendige for å hjelpe deg med å finne riktig nettsted når du leter etter det.

Problemet er imidlertid at DNS bare er delvis desentralisert. Så, enhver hacker kan få tilgang til tilkoblingen av nettstedet og IP-adressen og bruke den til å krasje når som helst. I virkeligheten fører det til et stort fall for virksomheten ettersom de mister sin virksomhet og har et dårlig kundeinntrykk. Så til slutt begynner det også å forringe merkeverdien.

Noen av de vanlige metodene er å infisere DNS for å omdirigere kunden til mange svindel nettsteder. For ikke å nevne hver eneste ting på nettstedet er fylt med skadelig programvare. Så du kan åpne et legitimt nettsted og bli omdirigert til en infisert, bare for å få lastet skadelig programvare på enheten din.

Det er et alvorlig spørsmål for bedrifter, og det krever mer sikkerhet i denne nisjen.

Derfor kan blockchain cybersecurity use cases hjelpe deg med å løse problemet. Vel, løsningen er å gjøre DNS til et fullt desentralisert system. Så, med cybersikkerhet blockchain-teknologi, vil ingen hacker få tilgang til IP-koblingene.

Blockchain-sikkerhetsløsninger vil ikke bare være vert for DNS-systemet, men det vil også tilby flere sikkerhetslag for det.

Som et resultat er det forskjellige sikkerhetsprotokoller på hvert nivå som gjør blockchain og sikkerhetsnettverket til et fullsikkert system.

Og det er slik blockchain-sikkerheten kan ivareta sårbarhetene i DNS-systemet.

 

 • Tilbyr desentralisert datalagring

Hvis du bruker sentralisert lagring for å beholde all informasjonen din, er du bare en sittende and og venter på å bli hacket. I virkeligheten er det meste av sentralisert lagring utsatt for tap av data.

Tap av data kan skje av en hvilken som helst grunn. Imidlertid har nettangrep topp prioritet i den listen. Hver dag møter mange organisasjoner sletting og endring i dataene uten tilstrekkelig autoritet. Videre kan det være et upålitelig lagringsanlegg å være årsaken til det.

Imidlertid kommer det med alvorlige implikasjoner for organisasjoner. Å miste dataene ville få et enormt tilbakeslag og forstyrrende for forretningsområdet. Videre kan det ødelegge omdømmet til ditt merke; du kan miste kunder og miste økonomi.

Det får deg til å tenke på hvorfor disse virksomhetene aldri prøvde ut noe annet. Og hver dag øker antallet lagringsbrudd. Så det er fremtredende at den sentraliserte databasen ikke kan tilby beskyttelsen på noen måte.

Imidlertid, med blockchain cybersecurity-brukstilfeller, kan du virkelig endre måtene ting fungerer på. Nettverksarkitekturen til blockchain-sikkerhetsløsninger er desentralisert av natur. Så med denne nye metoden vil du ikke legge igjen et eneste inngangspunkt i blockchain-sikkerhetsnettverket.

Mer, her, i stedet for et enkelt inngangspunkt som beskytter informasjonen, er det tusenvis av robuste barrierer som beskytter dataene dine. Og det er slik blockchain og sikkerhetsnettverket fungerer.

Med cyber-sikkerhet blockchain-teknologi trenger du også interoperabilitet for å få full opplevelse. I alle fall klarer teknologien å trekke den av, enten du tviler på det eller ikke.

 

Ta en titt på vår Corda Blockchain Guide nå!

 

 • Identitetsgodkjenning for Edge-enheter

Vi bruker edge-enheter tungt hver eneste dag i livet vårt, og det vil være mer trendy også i fremtiden. I dag er de fleste enhetene koblet til via ting. Dette skaper imidlertid noen svake punkter i sikkerhetssystemet.

Så mye som de er veldig nyttige, er mange mennesker veldig opptatt av å bruke disse også. I virkeligheten bringer de fleste av edge-enhetene sine helt egne sikkerhetsproblemer. Videre er selve arkitekturen mangelfull med store svake punkter.

Visste du at 41% av alle Android-enhetene er sårbare for ekstreme Wi-Fi-angrep? Ikke bare vil den ødelegge telefonen, men hvis den er koblet til noen form for nettsted, vil den også ødelegge dem.

I virkeligheten har mange ansatte en tendens til å logge seg på selskapets nettverk med den usikrede telefonen, og det fører til enkel tilgang for hackere.

Derfor trenger edge-enhetene også et sikret miljø uten smutthull for å tilby alle funksjonene.

Så du ser at blockchain cybersecurity-brukstilfeller, i dette tilfellet, er svært egnet. Det kan tilby identitetsgodkjenning som trengs for disse svært sårbare kantene. Men hvordan vil blockchain-sikkerheten løse dette problemet?

Vel, først og fremst vil blockchain og sikkerhetsnettverket isolere kjernenettverket med en flertrinns autentiseringsprosess. Her kan den bruke en biometrisk nøkkel eller signatur som vil sikre riktig pålogging.

Derfor kan blockchain-sikkerhetsløsninger sørge for at bare den autoriserte personen kommer inn i systemet. Ved hjelp av desentral lagring kan cybersikkerhet blockchain-teknologi også lagre nøklene på et trygt sted.

Videre kan nettverket selv tilby digitale identiteter når et selskap setter det opp for første gang.

 

 • Gi distribusjon av den offentlige nøkkelen

Selv om du stoler på passord eller du må gjøre det til alle systemene i verden er helt desentralisert, hvordan kan blockchain-sikkerhet hjelpe i så fall? For tiden er de fleste passord og brukernavn lagret i sentraliserte databaser.

Vel, du vet nå at disse er ekstremt enkle å hacke. Hvis selve databasen blir hacket, slår hackeren bare jackpoten. Du tenker kanskje på hva som er det viktigste hvis det får passordet til en sosial mediekonto eller et nettsted du knapt bruker?

Problemet ville være når du bruker det samme eller lignende passordet for påloggingen til bankkontoen din eller påloggingsinformasjonen din. Dessuten er det lettere å finne ut et mønster fra å se passordet. Så selv om du tror at et enkelt passordhack ikke vil utgjøre noen forskjell, kan det i virkeligheten.

Og dette er hvordan hackerne passer seg. For å stoppe det, ville offentlige nøkler som passord eller brukernavn distribueres slik at ingen hacker kan få tilgang til dem.

Blockchain cybersecurity use cases vil tilby et blockchain sikkerhetsnettverk som er helt desentralisert. Hvis du begynner å lagre den offentlige nøkkelen over flere noder med full kryptering, blir det vanskelig for hackere å få tilgang til den.

Tenk deg, du delte opp passordet og krypterte det og distribuerte alle delene blant mange noder i blockchain og sikkerhetsnettverket.

Så selv om hackeren prøver å få tilgang til blockchain-teknologien for cybersikkerhet, kan han ikke vite hvor brikkene egentlig er.

Videre er det mange blockchain-sikkerhetsløsninger for det på markedet som du kan prøve ut.

 

Lær om forskjellige Blockchain forretningsmodeller for å utnytte teknologien nå!

 

 • Tilby maskinvareopprinnelse

Dette er øret av nettkrigføring der nettkriminelle bruker alt i deres makt for å lamme oss. I realiteten står alle bransjer overfor tyveriproblemer og har ikke tilstrekkelig sikkerhet for å opprettholde dem.

Dessuten har mange bedrifter snø falske produkter også. Disse produktene kommer inn i systemet deres uten å etterlate seg spor, og folk kjøper dem som legitime produkter. Mer, maskinvaren er en av de høyeste forfalskede nisjeene gjennom tidene.

Imidlertid utnytter nettkriminelle denne forfalskede maskinvaren til deres fordel. Forfalsket maskinvare har skjulte ondsinnede virus. Ja, du hørte riktig, de setter inn virusene i maskinvaren før de leverer den til legitime næringer.

Siden det ikke er noen maskinvareopprinnelse, vet mange organisasjoner ikke om de har å gjøre med gode eller dårlige produkter. Som et resultat, når en organisasjon får enhetene og kobler dem til nettverket, bryter alt helvete løs.

Selv om du kanskje har en sikkerhetsprotokoll i gang, er det vanskelig å kvitte seg med virus fra maskinvare.

Dermed må det være maskinvareopprinnelse, og blockchain cybersecurity use cases kan definitivt gjøre det. Med opprinnelse fra enhetsmaskinvare kan ingen ondsinnede virus bryte nettverket lenger. Nå mens du produserer, kan industrien se om leverandøren er legitim eller ikke i blockchain sikkerhetsnettverk.

Ved hjelp av blockchain og sikkerhetsplattformen, kan den enkelt finne ut opprinnelsen til maskinvaren. Det er en av de mange fordelene med cybersikkerhet blockchain-teknologi, og den uforanderlige databasen hjelper med å holde informasjonen upåvirket.

Det er allerede flere blockchain sikkerhetsløsninger der ute for denne nisje spesifikt.

 

 • Filtrering av sikkerhetsvarsler

Vel, bruken av typiske cybersikkerhetsprotokoller er stor. Men med det kommer også mange kostnader. Problemet er når de kan oppdage skadelig programvare eller dårlige data. Imidlertid ser de ut til å markere legitime data som korrupte.

I virkeligheten er den falske flaggingen så stor at den trenger flere ekstra administrative kostnader for å finne ut hvilken som ikke er og hvilken. Dermed fortsetter det å legge opp mer penger i stedet for å redusere det.

Disse falske positive dataene kan føre til problemer for både forbruker og selskapet selv. Bare med falske positive data, koster det bedrifter over $ 1,3 millioner hvert år. Videre er bortkastet tid 21.000 timer.

Så det kaster ikke bare bort enorme mengder penger, men det kaster også bort tid også.

Derfor kan du få filtrerte data med blockchain cybersecurity-brukstilfeller. Videre vil blockchain-sikkerhetsvarslene være mer nøyaktige uten falske positive. Nodene innenfor rammeverket for sikkerhetsløsninger for blockchain kan fungere som en verifiserer om dataene er riktige eller ikke.

Dermed vil du bli kvitt de ekstra kostnadene og bortkastet tid for godt innen cybersikkerhet blockchain-teknologi. Det er imidlertid ikke den eneste fordelen her. Blockchain og sikkerhetsplattformer er langt billigere enn gjennomsnittlige løsninger. Så det er vinn-vinn for alle.

 

Kapittel 5: Eksempler på Blockchain Cybersecurity at Work

 • Santander

Santander bruker blockchain-sikkerhet for å forbedre sine internasjonale betalingstjenester. Tilsynelatende er de den første banken i Storbritannia som vedtar blockchain av sikkerhetshensyn. Videre, ved hjelp av blockchain og cybersikkerhet, hjelper de kundene sine til å betale i Sør-Amerika og Europa ved hjelp av Santander-kontoen..

Ved hjelp av Ripple er One Pay Fix-tjenesten nå live i Polen, Storbritannia, Brasil og Spania. Vi vet alle hvordan bankenes interne nettverk alltid er under konstant nettangrep. Og for å sikre at kundene ikke lider, bruker Santander blockchain-sikkerhet for å beskytte hele deres interne nettverk.

 

 • National Bank of Canada

National Bank of Canada bruker blockchain og cybersecurity-nettverk for deres gjeldsutstedelse. For tiden bruker de J.P.Morgan’s Quorum enterprise-Ethereum som basenettverk. Quorum er en bedriftsversjon av Ethereum med ekstra sikkerhetsprotokoller for å beskytte enhver organisasjon fra nettangrep.

Og National Bank of Canada bruker blockchain-sikkerhetsaspektet av det for å sikre 100% sikkerhet i transaksjoner. Videre arbeider det også med andre prosjekter, som for eksempel å tilby en sikker kanal for næringene i leverandørkjeden.

Uansett gikk de nylig gjennom en prøvefase med gjeldsutstedelse, hvor de utstedte 150 millioner dollar ett års gjeld ved hjelp av plattformen.

 

 • Barclays

Barclays bruker blockchain og cybersecurity for å tilby sikkerhet i fondoverføringer. Ikke bare det, men de har også patent på bruk av blockchain-sikkerhetsteknologi. I virkeligheten er det primære formålet med dette selskapet å bruke det til å øke stabiliteten og populariteten til valutaoverføringene.

De bruker den også til å holde alle sine interne databaser utenfor hackere. På toppen av det har de også patent på blockchain-sikkerhet i KYC-prosesser. Så ved hjelp av det kan enhver bank eller finansselskap lagre sin personlige identifikasjon på blockchain-nettverket.

 

 • Endre helsevesenet

Change Healthcare bruker blockchain og cybersecurity for å tilby helseløsninger på tvers av sykehusene i USA. Ikke bare det, men de bruker det også til sin egen sikkerhetsadministrasjon. Videre vet selskapet hvordan helsevesenet faller fra hverandre på grunn av hack og misbruk av nettkriminelle. I virkeligheten er det en hverdagslig faktor at mange pasientsensitiv informasjon blir lekket eller hacket fra sykehusets database.

For ikke å nevne, er endring av data for personlig vinning fremtredende høre. Og alt fordi helsevesenet ikke har riktig sikkerhet. Derfor tilbyr Change Healthcare ikke bare blockchain-sikkerhetsløsninger, men bruker det også til å overvåke nettverket deres.

 

 • Helsekoblinger

Health Linkages bruker blockchain-sikkerhet for å sikre gjennomsiktige dataoverførings- og revisjonsprosesser for helsesektoren. Ikke bare det, men det bruker det også for å øke samsvarene i bransjen. I virkeligheten, ved å bruke plattformen deres, kan du bare dele pasientdata hvis du har riktig legitimasjon.

Det viser også alle helsevesenet, og som gjør beslutningstaking klarere for leger. Å sørge for at ingen hackere eller tredjeparter får tilgang til denne informasjonen er imidlertid prioritert.

For tiden jobber de for tiden med en annen prøveversjon av blockchain og cybersecurity-prosjekt der fagpersoner kan se pasientinformasjon i en sikker kanal.

 

 • Staten Colorado

Staten Colorado bruker blockchain-sikkerhet og mener at de for statlige brukssaker kan bruke den til databeskyttelse. Ikke bare det, men Colorado Senatet vedtok et lovforslag om spørsmålet om å bruke blockchain-sikkerhet for å sikre lagring av poster.

Vanligvis håndterer Colorado 6-8 millioner hackingsforsøk hver dag. Og mange ganger hackerne vant, skader regjeringsstrukturen. For å håndtere det bruker Colorado kryptering av blockchain for å holde dem borte fra forsøk på hack. Og slik påvirker også blockchain-sikkerhet regjeringene.

 

 • Australia

Vel, den australske regjeringen er ikke så langt bak når det gjelder å bruke blockchain og cybersikkerhet til å lagre sine regjeringsdokumenter. I virkeligheten prioriterte landet nylig bruk av blockchain sikkerhetsnettverk for myndighetene.

Selv om nettverket fremdeles er i de tidlige fasene, men fremdeles mener myndighetene at teknologien snart vil bli en virkelig verdifull ressurs.

For tiden tar de teknologisk støtte fra IBM for å gjøre det offentlige økosystemet. Også den føderale regjeringen mener at det kommer til å bli et fantastisk tillegg også for fremtidige regjeringer.

 • Malta

For tiden bruker Malta blockchain-sikkerhet for å sikkerhetskopiere sine finansielle sektorer. Imidlertid ser myndighetspersoner også på sikkerhetsaspektet ved blockchain. Hvorfor? Vel, de vil hovedsakelig beskytte alle sine regjeringsdokumenter. Videre ønsker de også å holde all innbyggerinformasjonen borte fra nettkriminelle.

I virkeligheten er Malta mer enn ivrig etter å ønske blockchain velkommen i alle sektorer. Faktisk vil de bli Blockchain Island. Også, med den økende kryptovaluta-manen på Malta, har de vært under hackerens mål i veldig lang tid.

Derfor vil regjeringen også bruke blockchain som sikkerhetslag for databasene sine.

 

 • Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA)

Defense Advanced Research Projects Agency eller DARPA er egentlig det amerikanske forsvarsdepartementet som jobber med teknologier for militæret. I virkeligheten utvikler de hovedsakelig forskjellige nye teknologier for det amerikanske militæret.

Imidlertid, nå som blockchain-teknologien er en av de nye teknologiene, ser DARPA på hvordan den kan bruke den til sikkerhet og kryptering av dataoverføringer. Derfor jobber de med blockchain sikkerhetsbasert meldingssystem som kan hjelpe militæret med å dele informasjonen til et hvilket som helst sted umiddelbart.

Og også for å sikre at ingen tredjepart kan krysse meldingen sin i blockchain- og cybersecurity-nettverket.

Sjekk forskjellene mellom blockchain og database.

 • Kinesisk militær

Det kinesiske militæret er nå interessert i blockchain-sikkerhet for å forbedre sikkerhetsprotokollene sine i deres militære og statlige nettverk. Videre tror de at blockchain-sikkerhet har potensial til å stoppe utenlandske motstandere fra å endre eller endre viktig militær eller statlig informasjon.

Vanligvis må de takle mye informasjonslekkasjer og endringer. Og absolutt, et lands militære informasjon bør ikke være på tredjeparts hånd. Det kan skade landet alvorlig.

Vi vet imidlertid fortsatt ikke hvilke prosjekter de jobber med på grunn av konfidensialitetsgrunner. Men vi vet at de ønsker å dekke informasjon og kommunikasjon mellom etterretningsoperatører.

Så du kan se hvordan blockchain-sikkerhet virkelig påvirker den største sektoren i verden.

 

 • Lockheed Martin

Lockheed Martin er tilfeldigvis den første amerikanske forsvarsentreprenøren som bruker blockchain og cybersikkerhet for å forbedre protokollene. Ikke bare det, men det bruker også blockchain-sikkerhet i risikostyring i forsyningskjeden, tekniske systemer og programvareutvikling.

Den vil sørge for at hvert eneste av disse feltene har supertett sikkerhet. I virkeligheten tar selskapet teknologisk støtte fra Guardtime.

En annen mulig årsak til at det velger blockchain sikkerhetsnettverk er å sørge for at all utvikling av våpen holder seg trygg og ikke faller i feil hender fordi våpenutvikling også er en viktig del i et land og en regjering..

 

 • Flex og Rockwell Automation

Flex er leverandørkjedefirmaet som av ulike årsaker bruker blockchain-teknologi, og en av dem er sikkerhet. Ikke bare Flex, men et annet maskinvareselskap Rockwell Automation bruker også blockchain-sikkerhet for å tilby sikrere infrastruktur til produksjons- og leveringsprosessen.

For tiden tok begge teknologisk støtte fra Cisco. I virkeligheten, som en del av den pålitelige IoT Alliance, er Cisco mer enn ivrig etter å integrere blockchain med IoT-enheter.

Mer så de tenker, IoT og blockchain pares faktisk veldig bra.

 

 • USAs energidepartement

Det amerikanske energidepartementet samarbeider med Guardtime for å sikre et fullt sikret nettverk for de distribuerte energiressursene ved kraftnettet. Her, ved kraftnettkant, mener de skjæringspunktet der strømnettet deler seg til andre kunder og distribuerte nettverk.

Videre ønsker de å stoppe misbruk av energien før den deles i andre nettverk. Tilsynelatende heter prosjektet Cybersecurity for Energy Delivery Systems under Obama-riket.

Videre vil bruk av blockchain for å støtte systemet ikke bare hjelpe dem med å bekjempe tredjepartsangrep, men også for å sikre mer pålitelighet på infrastrukturen..

 

 • Etisk

Ethical bruker for tiden blockchain-sikkerhet for deres revisjonssporbeskyttelse. Videre jobber de med Guardtime for å sikre full sikkerhet for revisjonssporene. I virkeligheten blir den lagt til i databasen hver gang en operasjon blir gjort. Videre introduseres en ny KSI-signatur for hver plate.

Hva etisk gjør her er å lagre signaturen som bevis på bevis? HVIS signaturen er til stede i databasen, er det et bevis på at forfatterskap, tid eller integritet til revisjonen fortsatt er intakt. Uansett registreres beviset i Guardtime blockchain-nettverket for fremtidig bruk.

For å sikre at ingenting ble berørt, kan selskapet validere ved hjelp av signaturen med dokumentasjonen i databasen.

 

Hvorfor ikke sjekke ut vår Hyperledger Blockchain-guide?

 

 • UK Energy Sector

UK Energy Sector undersøker blockchain-sikkerhet, og for det vurderer de for øyeblikket Guardtime’s teknologi. Det er derfor å forstå konseptet med blockchain-sikkerhet bedre; sektoren tar for tiden cyberøvelser fra dem.

Alle øvelsene som inngår i energimiljøet har forskjellige miljøer, scenarier og virkelige simuleringer for å forstå hvordan det hele fungerer. Imidlertid var det primære målet for øyeblikket å hjelpe deltakerne med å oppdage angrepet, stoppe det fra å spre seg og komme seg etter det.

Vel, unødvendig å si, var øvelsene vellykkede, og den britiske energisektoren fikk en smak av blockchain-kraft. Vi vet imidlertid fortsatt ikke om de vil implementere teknologien eller ikke.

 

 • UK Civil Nuclear Sector

En annen stor sektor som ser på blockchain-sikkerhet er UK Civil Nuclear Sector. I virkeligheten må kjernefysiske sektorer ha fullstendige sikkerhetstiltak hvis de vil avverge alle angrepene de møter hver dag.

Derfor jobber de med Guardtime for å bedre forstå konsekvensene av bruk av teknologi. For tiden viste Guardtime dem et ekte-cyberangrep på et kjernefysisk anlegg og hvordan de kan forsvare det.

Det virker som om det var en kjempesuksess. Selv om nukleær sektor er mer enn ivrig etter å jobbe med blockchain, vet vi fortsatt ikke om de har noe aktivt prosjekt eller ikke.

 

 • Danieli

Danieli tar blockchain sikkerhetsløsning fra Naoris. Hvis du ikke har hørt om Danieli, så la meg fortelle deg litt. Danieli er en av de største stålleverandørene i bransjen. Siden Danilei er et av de blå chip-selskapene, er det helt nødvendig for å få beskyttelse for all klient og sensitiv informasjon.

Med sin nåværende status kan hver eneste av de ansattes enheter fungere som en vei til nettverket. Så, for å sikre at de ikke møter noen alvorlige cyberkonsekvenser, ba de Naoris om blockchain-sikkerhet bare for deres dataservere over hele verden..

Prosjektet pågår fortsatt på dette stadiet.

 

 • Estlands forsvarsdepartement

Det estiske forsvarsdepartementet innvilget en kontrakt for Guardtime om blockchain-sikkerhet. Egentlig ønsker de å utvikle neste generasjon av NATOs cyberserie for regjeringen. I virkeligheten vil den nye designen låse opp mange funksjoner som elektronisk krigføring, etterretning, oppgraderingsmuligheter, cybersikkerheter og mange flere.

Så, for å sikre at alt er på stedet, må det ha en fullstendig sikkerhetskopiering av nettet. Og det er derfor de bruker blockchain-sikkerhet for det.

 

Hvis du vil lære mer om blockchain adopsjon utfordringer, kan du sjekke artikkelen vår om det.

 

Kapittel-6: sluttnotat

Cybersikkerhet har vært et rot i ganske lang tid nå. Hovedsakelig rett etter at skadelig programvare blomstret i 2016, møter mange organisasjoner enorme tap hvert år bare på grunn av nettkriminalitet.

Men som du kan se, er blockchain-sikkerhet mer enn i stand til å håndtere all sikkerhetstrusselen alene. Jeg kan ikke si at det er full bevis teknologi. Å dømme hvordan andre sikkerhetsprotokoller fungerer, er imidlertid blockchain langt fra en god start. Så det er absolutt verdt å se på.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map