Blockchain Consulting Ecosystem: Alt du trenger å vite

Mange organisasjoner er i dag på jakt etter blockchain-konsulenttjeneste, som vil hjelpe dem gjennom hele adopsjonssyklusen for blockchain. På grunn av den lave modenheten i teknologien og mye uklar virksomhetsavkastning, gjør de fleste av disse tjenestene imidlertid bevis på konsept og strategisk rådgivning..

Blockchain-konsulenttjenester er fortsatt i ferd med å lage den perfekte strategien for full prosjektliv. Du må imidlertid sørge for å få hjelp fra de beste av de beste leverandørene. Det er fordi mange mangler integriteten til å løse problemer, prosesser eller operasjonelle aspekter for denne typen distribusjoner.

Men ikke bekymre deg, de erfarne leverandørene av blockchain-konsulenter eksisterer også, og de vokser raskt. Videre, i mange av dem, har spesielle blockchain-spesialister sluttet seg for å hjelpe dem. Derfor snakker vi i dag alt om blockchain-konsulenttjeneste og forskjellige firmaer som tilbyr dem.

Så, la oss begynne!

 

 

Contents

Kapittel 1: Hva er det nåværende scenariet for markedet?

Interessen for blockchain-teknologi har økt raskt i løpet av to år. Ikke bare blockchain, men også etterspørselen etter distribuert hovedboksteknologi øker. Videre har blockchain sammen med andre desentraliserte teknologier potensial til å transformere mange bransjer fullstendig.

Videre kan det også generere milliarder av dollar i inntekter og spare penger til slutt. Å skape tillit til alt det komplekse forretningsøkosystemet er også en av fordelene.

Bare av denne grunn forutsier Gartner at innen 2030 vil industrien være verdt $ 3 billioner dollar. Så å få en plass på den enorme markedsplassen er en annen viktig prioritet for mange bedrifter.

Med blockchain som viser alle disse potensialene, begynner mange bedrifter i forskjellige vertikaler sakte å eksperimentere for sin virksomhet. Det er for å undersøke om teknologien passer for deres virksomhet eller ikke.

Videre, for å sikre at det kan hjelpe, bruker de det til eksempler på bruk.

Imidlertid er det en stor mangel på dyktige kontaktannonser som både kan forstå kjerneteknologien og hjelpe til med den potensielle forretningsstrategiplanleggingen. Siden de er ganske sjeldne, er de få som er tilgjengelige ganske dyre, til å begynne med.

For å møte forbrukernes krav, begynner en annen virksomhet raskt å vokse – Blockchain-konsulenttjeneste. Her trener de større konsulentfirmaene opp omfattende konsulentteam for å sikre at de også kan hjelpe andre selskaper.


Videre søker en liten spesialist innen blockchain med teknisk kunnskap også en mulighet i den nye markedet.

 

Hva er det for deg?

Ettersom det nå er store selskaper som tilbyr alle disse tjenestene, er det best for deg å forstå hva tilbudene og kravene er til disse blockchain-konsultasjonene..

Dermed vil vi hjelpe deg med vårt innblikk i markedet og hjelpe deg med å finne din potensielle passform som blockchain-konsulentleverandør.

I tillegg vil vi også se på den sannsynlige og gode kilden til blockchain-konsulenttjeneste – selskaper som kan levere POC-konsulent- og blockchain-strategier.

Ikke bekymre deg; Vi vil bare snakke om markedet fra et synspunkt for bedriftsrådgivning. Så all informasjon vil være basert på klienter som ønsker å tenke, evaluere og utnytte mulighetene til teknologien.

 

Hvilke selskaper bør søke fra Blockchain-konsulentfirmaer?

Bruk blockchain-konsulentalternativene for å utforske brukssakene til blockchain og bygge ferdighetene der det trengs. Videre bør du begrense risikoen ved å sørge for at alle interessenter vet om det sannsynlige utfallet.

Videre må du først gjøre engasjementet lite, slik at du holder det innenfor POC. Prøv også å begrense alle utgiftene og ressursene som er involvert.

Det er praktisk talt fem typer støtte fra en leverandør av blockchain-konsulenttjenester. Så prøv å søke den støtten bedriften din virkelig trenger. Men hvordan?

Vel, du kan bruke blockchain-konsulentspesialist for å få gode tekniske ferdigheter, implementeringsutfordringer, evner og forretningspåvirkning fra leverandører av teknologitjenester, og strategi- og risikoråd fra forretningskonsulentfirmaer.

Til slutt, sørg for å ta alt blockchain-initiativet en om gangen. Her er trinn som ledende innkjøp, kunnskapsgrunnlag, kompetanseutvikling og pilotprosjekt avgjørende.

Videre, husk alltid at alle ressursene er ganske knappe, så sørg for å bruke dem perfekt for å få riktig verdi.

 

 

Kapittel 2: Blockchain Consulting Market Components

De fleste av kjøpsorganisasjonene er fortsatt i den veldig tidlige fasen av eksperimenteringen. De bruker hovedsakelig en sannsynlig fase for bruk. Som et resultat gir blockchain-utviklingskonsulentfirmaene for det meste assistanse i de tidlige fasene av prosjektet.

Videre er strategianalyse, utforsking av brukstilfeller og oppretting av nye typer bevis på konsept tilfeldigvis de sterke områdene innen blockchain-konsulenttjenester..

Men hvorfor er det? Vel, det er fordi det ikke er så mye utfordring i sluttfasen i de tidlige fasene.

Uansett er det noen faste komponenter i blockchain-utviklingskonsulentmarkedet. La oss se hva de er, skal vi?

 • Det faktiske markedet –

Kjernemarkedet for blockchain-konsulenttjenester inkluderer teknologi og rådgivningstjenester nær ididing, evaluering, utforsking og strategisering av de forskjellige forretningsmodellene. Videre tar alle tjenestene sikte på å se hvordan blockchain kan øke mer inntekter eller åpne en ny forretningsmulighet. Noen ganger konsulterer de også om hvordan bedriften kan forbedre IT-prosessene sine.

 

 • Vanlige kjøpere –

Med de nye markedene kommer forskjellige typer kunder. I dette tilfellet inkluderer de hovedsakelig IT-ledere, bedriftsledere, leverandørledere, digitale innovatører, prosessinnovatører, administrerende direktører, CxO-er og mange flere..

 

 • Forretningsresultater –

Denne komponenten er stort sett det ønskede forretningsresultatet som de vanlige kjøperne ønsker. Videre inkluderer de nye tjenester eller produkter, forstyrrende forretningsmodeller, kostnadsreduksjon, inntektsøkning, sterk merkevareverdi og mange flere.

 

 • Faktiske leveranser –

Det avhenger av arten til blockchain-konsulentfirmaene. Disse kan imidlertid inkludere fremtidig strategi, gapanalyse, arkitektur, konseptbevis i liten skala, veikart for implementeringene og mange flere.

 

Hvordan kjøperne konfigurerer sine krav

De fleste av kjøperne har noen slags krav. Vanligvis bruker de forskjellige teknikker eller ideeprosesser for å finne ut hvilke krav de har. Videre krever bedrifter hovedsakelig de fleste av følgende funksjoner fra leverandørene av blockchain-utviklingskonsulenter –

 • I stand til å støtte identifiseringen av forskjellige blockchain-muligheter.
 • Opprette forretningssaker på vegne av kjøperne eller med kjøperen.
 • Ha en god track record med påviselige blockchain-bevis på konseptideer eller noen form for blockchain-prosjekter som kan hjelpe kjøperen med å sammenligne deres krav.
 • Ha noe slags partnerskap eller til og med delta i et konsortium hvor hovedfokuset er å utvikle blockchain-løsninger.
 • Evne til å utvikle brukbare og klare forretningsplaner og rammer som knytter blockchain-teknologien til bedriftens forretningskrav og mål.
 • Ha omfattende styrker innen ulike felt som forretningsmodellanalyse, kryptografi, distribuert databehandling, atferdsøkonomi og spillteori.
 • Fullstendig forståelse av hvordan bedriftens kjøpervirksomhet fungerer og hvordan blockchain-løsningen virkelig kan fremme fordeler.

 

Hvordan leverer leverandørene virkelig?

Vanligvis tar blockchain-konsulentfirmaer hovedsakelig betalingen i henhold til prosjektet basert på hvor lang tid og materiale som trengs. Det betyr at jo større materialer kjøperne trenger, jo større vil betalingen være.

Så, som du kan se, kan du ikke virkelig forvente fast prissetting, ettersom hvert selskaps behov er forskjellig fra hverandre.

Videre kan materialet som trengs omfatte integrering, forretningssaker, veikart, strategi, ideer, opprettelse av POC og mange flere. Andre tjenester kan omfatte et slags felles partnerskap med blockchain startups, leverandører eller IOT-leverandører.

Vanligvis tilbyr disse blockchain-konsulentfirmaene sine blockchain-konsulenttjenester i to kategorier. For det første tilbyr de en ideeprosess for utvikling av blockchain-løsning, og for det andre tilbyr de forståelse av en eller flere teknologier sammen med andre forretningsmodellforklaringer.

Så hvis du bare vil ha en bedre forståelse av forskjellige modellordninger kombinert med forretningserfaringer, kan du ta den andre typen blockchain-konsulenttjenester. I virkeligheten betyr det ikke bare at du er forpliktet til å skaffe deg POC eller veikart for din virksomhet, å gå til blockchain-konsulenttjenester..

Selv for pedagogiske formål eller for en bedre forståelse, kan du søke blockchain-konsulenttjenester.

Vanligvis er POC utviklet under disse blockchain-konsulentfirmaene småskala. Dette betyr at det vil prøve å teoretisk bevise virksomheten og den tekniske levedyktigheten til alle slags blockchain-brukstilfeller du måtte ønske.

Imidlertid tar mange det også til prototype. Men bare etter at POC var en stor suksess.

 

Kapittel 3: Blockchain Consulting Bloom: Hva du bør huske på

Nå skal jeg snakke om de forskjellige skiftene i blockchain-konsulentmarkedet og hva som er det nåværende scenariet akkurat nå. Videre vil jeg også snakke om hva fremtidsscenariet kan være. Det er best å vite om tilstanden til blockchain-konsulentvirksomheten før du hopper inn i den.

I de innledende fasene, når du lærer om hvordan blockchain virkelig kan hjelpe din bedrift, vil du begynne å utvikle en POC. I de senere fasene KAN du imidlertid møte tekniske problemer.

Se hvordan jeg legger vekt på ordet “KAN?”

Det er fordi scenariet helt avhenger av ditt valg av blockchain-konsulentfirmaer og hva slags krav du har.

I virkeligheten tror mange at mangelen på skalerbarhet eller den økende kompleksiteten kan forårsake noen problemer. Imidlertid er det allerede mange blockchain-teknologier på markedet nå som kan vokse når nettverket vokser.

Men på grunn av tidligere generering av blockchain-teknologi, er mange organisasjoner fortsatt ikke interessert i å investere i blockchain-teknologikonsulentfirmaer.

 

Så, Blockchain har ikke noe problem?

For å være ærlig er det noen adopsjonsutfordringer for blockchain, så blockchain har problemer. Men det er ikke så overveldende som du kanskje tror. Vel, vedlikehold og standarder kan virke som en barriere i veien. Men det er her blockchain-konsulentløsninger spiller inn.

I virkeligheten vil konsulentfirmaene hjelpe deg med å forstå hva som er mer passende for din bedrift med de nåværende blockchain-teknologiene på markedet. Det er fordi teknologien utvikler seg, og det kan være mulige endringer.

Men hvis du venter på mer oppgradert teknologi på markedet, er det en sjanse for at du kanskje ikke kan sikre deg plassen i det trillion dollar verdsatte markedet i 2030.

I virkeligheten, hvis du allerede kommer i gang, kan du alltid legge til flere funksjoner eller oppgradere til bedre alternativer. Men å ikke delta helt kan begrense inntektsøkningen din når du bruker blockchain-løsninger i fremtiden. Her er den grunnleggende introduksjonen til funksjonene til blockchain-teknologi.

Derfor skal jeg skissere alle mulige faser av blockchain-rådgivning og fortelle deg hva slags endringer det kan ha i fremtiden. Videre vil det også hjelpe deg å forstå den overveldende blockchain-teknologikonsulenten blomstrer litt bedre.

 

Hva er de typiske fasene av Blockchain Consultancy?

Vanligvis er det tre forskjellige faser du vil legge merke til på blockchain-konsulentmarkedet. Disse er –

Utvidelse –

Ettersom flertallet av bedriftene fremdeles leter etter strategiske råd og tilnærminger for blockchain-løsninger, er det ikke overraskende at store konsulentselskaper også dominerer denne nisje. Videre dominerer også globale teknologileverandører den nye økende markedsplassen.

På den annen side, på grunn av kravene, begynner også småskala eller nye konsulentvirksomheter, ettersom de ikke trenger å komme med et bevis på konseptet eller løse andre operasjonelle problemer.

I virkeligheten økte mange utviklere som har praktisk erfaring med blockchain-teknologi og startet sine egne spesialiserte blockchain-konsulenter. Men hvorfor er det så mange blockchain-utviklingskonsulentfirmaer der ute?

Vel, det er fordi det meste av etterspørselen etter blockchain-løsning bare er for tidlige stadier, veldig få strategier faktisk går til neste nivå på grunn av kompleksiteten i teknologien..

Dermed vil utvidelseshastigheten på markedet fortsette minst til 2021. Sørg imidlertid for å bare gå for de som gir frem noen form for resultater. I virkeligheten vil de fleste av dem motivere deg til å bruke penger, men sluttresultatet vil ikke være nok for deg.

Derfor ta alltid de som gir mest verdi når det gjelder kostnad. Unødvendig å si at de populære vil seire i markedet.

 

Validering –

Blockchain-teknologien modnes dag for dag, og selv om bedrifter nå bare ønsker konsulenttjenester for tidlig adopsjon, vil scenariet snart endres. Derfor, med nye endringer, vil selskapene ønske å gå til full implementeringer eller prøve forskjellige POC-er.

Så for øyeblikket vil blockchain-initiativene trenge å håndtere integrasjoner, prosessendringer, personvern, sikkerhet og overholdelsesproblemer i alle slags prosjekter. I tillegg må de få alle sine interessenter ombord på sine nye blockchain-løsninger.

Ifølge Gartner ville antallet populære plattformer reduseres drastisk. Ikke at det bare vil være noen få blockchain-konsulentselskaper, men at bedriftene bare vil ha teknologisk backup fra bare noen få selskaper.

I dette tilfellet vil mange småskala blockchain-konsulenter føle presset hovedsakelig i å levere den innsatsen eller ferdighetene som trengs for å få et prosjekt til å bli live. Når det fremdeles utvikler seg, kan det hende at noen av teknologienes ferdigheter ikke er gyldige heller.

Så i fremtiden ville de minste blockchain-utviklingskonsulentfirmaene ikke eksistere eller slå seg sammen med andre selskaper for å tilby den komplette pakken..

Og så innen 2026 ville bare de aktuelle eller kvalitetskonsulentfirmaene for blockchain-teknologi opphøre å eksistere.

 

Progresjon –

I følge Gartner bør markedsverdien av blockchain øke raskt fra 2025. Så vi kan trygt si at dette vil være året da etterspørselen etter konsulentfirmaer vil øke enda mer. Så langt vil ikke småbedrifter eller de som ikke fullt ut kan støtte alle kravene fra virksomheten ikke være i virksomhet.

Imidlertid ville de gjenværende oppleve enorm vekst – ikke bare i sin virksomhet, men også i teknologiske aspekter. Med denne mange års erfaring får du mer verdi for pengene dine.

Imidlertid kan det være noen parter som ønsker å gå inn i det nye forretningsspekteret. Men vi vet ikke hvordan de kan bli. Uansett, selv om konsulentmarkedet ville blomstre etter noen år til, ville bedriftene som kom inn på blockchain-løsningene se en massiv økning i inntektene sine.

Så det er trygt å begynne å ta råd fra eksisterende blockchain-teknologikonsulentfirmaer; selv det er bare for den tidlige fasen av adopsjonen.

Nå er det på tide å gå videre til hvilke typer blockchain-konsulentleverandører som er der på markedet. Så, la oss hoppe til neste segment.

 

Kapittel 4: Ulike typer Blockchain Consulting Providers på markedet

For tiden er markedet for blockchain-konsulentfirmaer fortsatt i de tidlige fasene. Disse utvikler seg imidlertid ganske raskt ettersom de fleste leverandørene lærer av hvert engasjement og forbedrer ferdighetene sine enda mer.

I virkeligheten, siden markedet er ganske lukrativt, er det en rekke selskaper som tilbyr blockchain-konsulenttjenester nå. Det er for det meste fordi barrierer for inngang for tiden er ganske lave, og de fleste av disse er bare for innledende faser.

For tiden har vi fire forskjellige typer leverandører av blockchain-teknologikonsulenter. Ta en titt!

 

Blockchain-spesialister

Etter hvert som kravene hoper seg opp, øker også behovet for mer teknisk kunnskap med blockchain-ferdigheter. Som et resultat starter mange blockchain-konsulenter som tilfeldigvis har mye erfaring i denne nisje sine egne blockchain-konsulentfirmaer..

Men så mange av dem er bare oppstart, de er vanligvis små i skala. Men de har gode tekniske utviklingsmuligheter. Videre har disse firmaene også en mengde erfaring og har for det meste talentfulle og innsiktsfulle mennesker blant de ansatte.

I virkeligheten leverer de ofte flere kvalitetsløsninger enn de fleste andre typer blockchain-konsulentfirmaer.

 

Bedriftskonsulentfirmaer

Mange forretningskonsulentselskaper så en mulighet for en langsiktig virksomhet innen blockchain-teknologien. Derfor opprettet de store blockchain-sentre med flere premiumfunksjoner. I den første fasen ønsket de bare å fokusere på strategiske råd.

Også ønsket de bare å tilby disse rådene bare for ledende medlemmer. Imidlertid utvider mange av dem nå og gir noen form for teknisk støtte for POC. Videre utvidet mange av disse prosjektene seg til å være i produksjon.

Så på en måte kan disse blockchain-teknologikonsulentselskapene virkelig gi deg den ekstra fordelen med en vellykket POC-løsning.

 

TSP-er eller teknologileverandører

Vanligvis er denne typen konsulentleverandører de som raskt tok oppmerksomhet mot blockchain. I virkeligheten så disse blockchain-konsulentfirmaene en stor mulighet i blockchain og tok det for å få inn mer inntekter.

Vel, de tok faktisk ikke feil. Videre ga den tekniske forståelsen av blockchain dem et totalt løft i blockchain-konsulentmarkedet. Dessuten kompenserer deres erfaringer med bedrifter for god kvalitet.

Ja, de tilbyr også rådgivning. Imidlertid har de en tendens til å være litt mer inn i utviklingen av POC-scenen. Imidlertid vil de også tilby strategier for å hjelpe deg med å finne de perfekte brukssakene for din virksomhet også.

Uansett får du også andre funksjoner, som å prøve å håndtere de typiske blockchain-begrensningsproblemene.

 

Blockchain Consulting-plattformer

Kravet om tekniske ferdigheter og forståelse åpner for nye dører for kunnskapsbaseplattformene. I dette tilfellet tilbyr mange plattformer mye lukrativ informasjon om alt relatert til blockchain.

I virkeligheten kan disse selskapene starte som en blockchain-informasjonsportal på internett. Men da de fleste av disse støttes av fagfolk, kan de tilby den beste informasjonen om ethvert emne.

Siden de fleste bedrifter har begrenset eller ingen kunnskap om blockchain-økosystem, kan de bruke disse portalene for å få et blikk på kjernen. Siden disse konsulentplattformene har en dyp forståelse, tilbyr de ofte blockchain-konsulenttjenester.

Så, som et blockchain-konsulentfirma, dukker de også raskt opp i markedet, fordi de har verdi for pengene som brukes.

 

Kapittel 5: Hva tilbyr Blockchain konsulentfirmaer?

Vanligvis vil kravene til bedrifter variere mye fra industri til industri. Jeg sier ikke at alle behovene for øyeblikket er tilgjengelige på markedet. Imidlertid er mange av dem i ferd med å dukke opp eller trenger mer modning.

Vanligvis er den klassifisert i fem forskjellige områder. Jeg skal beskrive hver enkelt av dem for å sikre at du vet hva slags tjenester du trenger. Videre vil det også hjelpe deg å forstå om dine behov er modne nok i markedet.

Så la oss begynne!

1. Curating Strategies

Det er gjennomføringsfasen, der vanligvis enhver organisasjon vil gå til blockchain-utviklingskonsulentfirmaer for løsninger. Hovedsakelig her vil bedriftene vite mer om hvordan virksomheten deres ville slå hit med blockchain som forstyrrer hver bransje.

I virkeligheten tilbyr mange blockchain-konsulentleverandører fire typer tjenester –

 • Analyse av virkningen: Her vil blockchain-konsulentselskapene analysere effekten av blockchain på en bestemt organisasjon.
 • Mulige forretningstaktikker: Blockchain-konsulentene ville komme med mulige forretningstaktikker for å håndtere virkningen.
 • Fremtidige veikart: Her vil blockchain-utviklingskonsulentfirmaer skissere en mulig veikart for organisasjonen å følge.
 • Idéverksted: Mange konsulentselskaper tilbyr workshops for å gi dem direkte foredrag om hvordan blockchain kan påvirke og hvordan de kan håndtere forstyrrende løsninger..

 

2. Forretningsløsninger

Etter at en bedrift gjør dette til å gå videre med blockchain, vil det søke hjelp fra blockchain-konsulentbyråer. I denne delen tilbyr blockchain-konsulentfirmaene hovedsakelig å identifisere mulige brukssaker spesielt for den virksomheten.

Videre vil de også skissere hvordan investeringstilfeller eller krav kan koste dem. Men hvordan vil du vite hvilken som passer for deg og hvilken ikke? Vel, her bruker de fleste blockchain-konsulentleverandører hovedsakelig sin kunnskap innen bransjer for å identifisere mulige løsninger for deg.

Videre er både teknologileverandører og forretningskonsulentfirmaer eksperter på denne nisjen. Og alt på grunn av deres tidligere oversikt over enorme opplevelser.

Imidlertid kan blockchain-spesialist også tilby en grundig løsning i dette tilfellet.

 • Innretting av interessenter: Her vil blockchain-konsulentleverandøren sitte sammen med interessentene og beskrive hvordan det vil påvirke dem og hva som vil være den mulige løsningen.
 • Designprosess: Ikke bare vil de få interessentene tilpasset, men de vil også gi et teknisk syn på designprosessen.
 • Analyseringskrav: En annen stor sak er kravene. Så blockchain-konsulentfirmaene ville analysere dem videre og dele ut behovene.
 • Identifisere brukstilfeller: Vel, ikke alle bedrifter trenger de samme brukssakene. Derfor vil blockchain-konsulentteamet også identifisere mulige brukssaker.
 • Utvikling av forretningssaker: Etter å ha funnet ut brukssakene, ville de tilby å utvikle forretningssaker rundt disse brukssakene.

 

3. Teknologitilbud

Vanligvis vil du i denne typen tjenester trenge hjelp av blockchain-konsulenttilbud som leverer arkitekturer, API-er, rammer og andre tekniske sikkerhetskopier. Det er fordi bare disse konsulentfirmaene virkelig kan ta prosjektet til POC-nivå.

I virkeligheten tilbyr blockchain-konsulentfirmaene ikke bare sitt eget preg på POC, men de har også en bredere kobling. Derfor vil du se at mange av disse er tilknyttet bedriftens blockchain-selskap eller startups som tilbyr det beste av det beste produktet.

Så du får ikke bare noen form for teknisk assistanse for POC, men får dem fra de beste av de beste selskapene i markedet.

Både teknologileverandører og forretningskonsulentfirmaer er eksperter i denne nisjen. Men blockchain-spesialisten fungerte personlig på tidligere blockchain-nettverk, så de tilbyr også god støtte.

 • Teknologistrategi: Ettersom disse tilbudene er for neste fase, er det vanlig å få en teknologistrategi, for eksempel hvilke rammer som er best eller hva blockchain-selskapet tilbyr mer verdi..
 • Implementeringsrammer: Etter det begynner implementeringsprosessen av rammene. I virkeligheten er det stort sett veldig begrenset design.
 • Forhåndsbygde løsninger: I de fleste tilfeller, ettersom blockchain-konsulentselskapene har tidligere erfaringer, har de kanskje allerede den løsningen du trenger. For eksempel, kanskje en lignende bransje ønsket en løsning nær bedriften din. I så fall har konsulentfirmaene allerede en løsning bygget på forhånd.
 • Referansearkitektur: Noen ganger kan de følge en referansearkitektur, men gjøre noen interne endringer for bedre å følge dine krav.
 • POC utvikling: Vel, dette er hovedtilbudet og det mest populære for den saks skyld. Når hver bedrift ser verdien blockchain gir dem, vil de utvikle en POC for å teste den ut.
 • Tilbyr APIer: Du trenger API-er for å få full funksjonalitet i forretningssakene. Og så tilbyr bedriftsbedriftene dette også.

 

4. Risikostyring

I virkeligheten, uansett hvor langt blockchain-teknologien kom, trenger den fortsatt mange ting å endre seg. På grunn av umodenheten i nettverkssystemet har mange konsulentfirmaer en tendens til å begrense tilbudene sine til å bare bygge POC.

Imidlertid er behovet for å utforske risikoer og sikkerhetsmangler rundt disse sårt tiltrengt. En gave bare en håndfull TSP-er og blockchain-konsulentselskaper utforsker det. I virkeligheten, hvis blockchain-løsningen står overfor noen feil i testingen, er det bare en håndfull som tilbyr en løsning på det.

Videre er tilbud på skatteplanlegging, revisjon eller ICO også på listen over risiko, styring. For med alt, trenger bedriftene å vite hvilke problemer de måtte trenge å håndtere.

Denne typen tilbud vokser fremdeles, og forhåpentligvis ser vi mer av det i fremtiden.

 • Risikoanalyse:

Først ville de analysere risikoen forbundet med forretningsprosessene. I virkeligheten bør ikke noe selskap hoppe inn i noen blockchain-løsning uten å forstå risikofaktorene.

 • Juridiske vilkår:

Med hver implementering er det noen juridiske vilkår knyttet til den. Så blockchain-konsulentfirmaene vil også tilby juridiske råd om løsningen.

 • Styringsstruktur:

Vel, det viktigste problemet er styringsstrukturen. Ikke alle blockchain kommer med samme styringsstruktur. Videre kan ikke bedriftene tilby et offentlig nettverk som noen kan få tilgang til. Derfor er det veldig viktig å antyde hva slags styring den vil ha og hvilke risikomålinger de trenger å ta.

 • Datasikkerhet:

Dette er et av de største risikopunktene, og mange konsulentfirmaer kan ikke tilby denne tjenesten. På den annen side begynner en håndfull selskaper å se mer på det.

 • Risikostyring fra tredjepart:

Ettersom risikostyring er en voksende blockchain-tjeneste, er det derfor mange selskaper tilbyr tredjeparts risikostyring for bedriftene som trenger det. Bedre enn ingenting, ikke sant?

 • Regulatoriske samsvar:

Alle blockchain-konsulentfirmaer som tar seg inn i risikostyringssektorene, har en tendens til å tilby regeloverholdelse. Videre sørger det for at alt er på punkt.

 • Å dyrke digital tillit:

Du vil implementere en blockchain-løsning, men vil forbrukerne føle det på samme måte? I mange tilfeller kan de ikke. Imidlertid kan blockchain-konsulentfirmaene håndtere det. Dermed vil de dyrke den digitale tilliten som trengs for løsningen din hos kundene dine.

 

5. Integrasjonsprosess

Vel, dette er tilbudene som for tiden er under utvikling. I denne nisjen dekker blockchain-konsulentfirmaene integreringen av blockchain-løsningen til det eksisterende nettverkssystemet. Imidlertid er denne prosessen ganske vanskelig, da de måtte endre det interne nettverket til alle organisasjoner fullstendig.

Et annet problem er at så mange som utforsker blockchain, men bare noen få tar det til integrasjon. I virkeligheten er ikke integrasjonen noe de fleste bedrifter er glad i, selv om dette vil gi dem et enormt løft.

Imidlertid kan jeg trygt anta at disse tilbudene vil være de mest etterspurte i fremtiden. Så, blockchain-konsulentfirmaene vil tilby å endre eldre nettverk eller bygge en vei til paret sammen nettverkene.

Dermed vil du trenge APIer, rammer for det. Jeg forventer at TSP-ene tar ledelsen her, siden de allerede har mye teknologisk bakgrunn her. Videre vil ikke forretningskonsulentfirmaer komme langt bak.

 • Disaster Recovery:

Du vet aldri når løsningen din kan gå i stykker. I virkeligheten er blockchain-nettverket ganske komplisert, og enkle smutthull kan forårsake en katastrofe. Du må imidlertid ha en sikkerhetskopi i tilfelle uønskede problemer oppstår.

 • Fortsatt virksomhet:

Blockchain-konsulentfirmaer bør tilby løsninger for deg å fortsette med blockchain-teknologien. Du vil definitivt ikke sitte fast med de samme brukssakene som tiden går. Dermed vil du trenge å forbedre eller øke funksjonene for å skille seg ut i markedet.

 • Sikre data:

Vel, få blockchain-konsulentfirmaer tilbyr dette akkurat nå. Her får du det ekstra sikkerhetslaget for løsningen din.

 • Integrasjon med eldre systemer:

Siden det å bytte ut et eldre nettverkssystem av bedrifter trenger enorm tid, er det best å integrere med eksisterende nettverk enn å erstatte det helt. Dette tilbudet er imidlertid fortsatt ikke tilgjengelig i mange selskaper.

 • Endring av forretningsprosesser:

Mange blockchain-konsulentfirmaer tilbyr tjenester for å endre de vanlige forretningsprosessene for bedre å imøtekomme de nye endringene.

 • Cloud Management:

Siden nettverkene ville være oppe på skyen, utgjør det noen alvorlige trusler. Dermed er behovet for skyadministrasjon nødvendig, og mange konsulentfirmaer begynner å tilby det.

 • Datastandarder:

Bruk av datastandarder er nødvendig fordi den må tilpasses de stabile blockchain-nettverkene på markedet.

 

Kapittel 6: Blockchain-konsulentselskaper

Nå skal jeg snakke om blockchain-konsulentselskapene på markedet. Forhåpentligvis vil disse sikkert hjelpe deg med å velge den beste basert på dine behov. Jeg har skilt dem ut fra de forskjellige typene. Imidlertid har jeg valgt dem tilfeldig siden det er så mange konsulentfirmaer på markedet nå.

Les videre!

 

Blockchain Strategist –

 • ConsenSys

La oss starte med ConsenSys først. ConsenSys tilbyr ikke bare råd når det gjelder blockchain-rådgivning. For tiden tilbyr de mange lukrative blockchain-konsulenttjenester –

Idé av blockchain, design, forretningsmodellanalyse og vurdering, løsningsarkitektur, teknologisk strategi, implementering, distribusjon, analyse, drift og ROI-evaluering.

Videre er de kjent for sitt antall blockchain-spesifikke produkter – Infura, Truffle, uPort og mer. For ikke å nevne at de er direkte tilknyttet Ethereum. I virkeligheten har de allerede gjort 30 blockchain-produkter og 100 prosjekter.

 

 • Fintricity

Fintricity er en annen av blockchain-konsulentselskapene som fokuserer på blockchain-konsulentløsninger for bedrifter. Videre fungerer det med ledere ved hjelp av workshops for å hjelpe dem med å finne ut avbrudd og andre relaterte aspekter.

Videre vil det også bruke sitt eget rammeverk for å demonstrere hvordan det desentraliserte systemet virkelig fungerer. I tillegg får du strategi på høyt nivå, levering av brukstilfeller og POC-implementeringer.

For øyeblikket tilbyr den bare open source blockchain-teknologier som Hyperledger, Ethereum, etc..

 

 • Motorsmeder

Vel, dette blockchain-konsulentselskapet har en veldig spesifikk tilnærming for blockchain. Hovedsakelig tar de kunder som allerede vet om blockchain og ønsker å hoppe for direkte til å bruke saker. De tilbyr også produksjonsklare systemer.

Men de engasjerer seg ikke i noen form for POC-implementeringer. Imidlertid, hvis et selskap er klar til å investere på lang sikt, vil de delta i POC. I tillegg tilbyr de utøvende bevissthet, men dekker for det meste avansert veiledning, for eksempel hvilken teknologi som vil være egnet eller hva ressursene vil være.

 

 • BCS-teknologi

BCS tilbyr blockchain-konsulenttjenester. Men med hjelp fra blockchain-datterselskapet Bloxian kan de nå også tilby implementeringstjenester. Med hjelp fra dette blockchain-konsulentselskapet, vil ethvert selskap få innsikt i mest egnet blockchain-teknologi, og hvordan de skal håndtere endringene. Videre vil de også tilby gjennomførbarhetstesting når en bestemt løsning blir bestemt.

Nettverksutvikling eller implementering av desentralisert applikasjon er også en annen funksjon i dette blockchain-konsulentselskapet.

Dermed tilbyr de mer eller mindre nesten alle slags konsulenttjenester for tiden.

 

 • Blockchain Zoo

Engasjementet med Blockchain Zoo ville begynne med en to-dagers workshop der de ville hjelpe lederne med å oppdage potensialer. I virkeligheten vil den utforske forretningstransformasjonen av blockchain, identifisere områder der blockchain kan være verdifull og tilby best use case-løsninger.

I de neste fasene vil de dekke omvandling av blockchain-løsninger til whitepapers. Ethvert selskap vil være fri til å implementere det alene eller få hjelp fra selskapet også. Når det gjelder POC-implementeringer, kan selskapet bruke sitt eget rammeverk eller bruke et annet rammeverk som kunden er fornøyd med.

 

 • Synechron

Dette er et av blockchain-konsulentselskapene som tar bank- eller kapitalmarkedskunder. Men med dette vil du også få forretningstjenester og teknologisk støtte. Her vil tilnærmingen begynne med å evaluere dine sannsynlige brukssaker og justere dem deretter. Videre vil de også skissere en veikart for selskapet ditt å følge.

Videre, hvis du vil ta det til POC-nivå, vil de også dekke det også. I tillegg har de også en teknologisk bakgrunn for å gå utover POC.

 

 • Anvendt Blockchain

Applied Blockchain begynner ikke med å fortelle deg at blockchain er nødvendig. Blockchain-konsulentselskapet vil begynne med å se om teknologien kan gi noen form for verdi for bedriften din.

Hvis ikke, vil det lede deg til mulige alternative teknologier. Så hvis de bare analyserer og kommer med sannsynlige verdipoeng, ville de gå videre til neste fase. Hvis de finner ut en brukstilfelle, kan planleggingen til implementeringen gjøres med deres hjelp.

 

Blockchain konsulentfirmaer (bedriftskonsulentfirmaer) –

 • Accenture

La oss starte med Accenture. Med Accenture, du vil få et innblikk i blockchains core. Ikke bare vil de tilby blockchain-konsulenttjenester, men de tilbyr også løsningsdesign. Videre, med deres hjelp, vil du også få juridisk rådgivning.

I virkeligheten vil de tilby strategier og tilby praktisk trening for det formålet. Mer, du vil også få en implementering av blockchain-modellen. Som jeg sa tidligere, kan forretningskonsulentselskaper tilby verdi, men prisingen kan være litt i høysiden.

 

 • EY

EY tilfeldigvis tilbyr konsulenttjenester for å designe og implementere enhver form for blockchain-løsning. Men for det trenger de å ha en godt utformet blockchain-modell som fokuserer på levering av POC.

Husk, da jeg sa at ikke mange selskaper tilbyr risikostyringstjenester? Vel, tilfeldigvis tilbyr EY disse – skattetjenester, revisjon, juridiske aspekter og mange flere.

EY jobber allerede med flere prosjekter nå og dekker tilfeldigvis mange løsninger til denne datoen. Videre tilbyr de også sine tjenester i mange land. Så du kan tenke på dem som en global leverandør.

 

 • Deloitte

Deloitte tilbyr konsulenttjenester for oppstart og bedrifter for å hjelpe dem med å skape blockchain-ideer, innovasjoner, prototyper og løsningsutvikling. Ikke bare det, men selskapet hjelper også bedrifter med å levere verdi.

For tiden har de seks nivåer av blockchain-konsulenttjenester. Først begynner du med forskjellige strategier, visjoner om hvordan blockchain kan tilføre din bedrift verdi. Deretter kan de tilby plattformdesign, konsortiumadministrasjon, utviklingskart og mange flere.

Annet enn disse tilbyr de også å administrere blockchain-løsningen og legge til flere funksjoner i fremtiden for videreføring av virksomheten.

 

 • PwC

PwC er en annen av blockchain-konsulentselskapene på markedet. Med dem får du tre forskjellige typer tilnærminger – Discovery, Strategy and Delivery. I sin første fase dekker de workshops for å sikre sannsynlig undervurdering og å finne ut brukssakene.

På strategiscenen kommer de med den perfekte løsningen for virksomheten din å håndtere. I den siste fasen bygger de beviset på konseptet og tester det for å se hva de reelle resultatene er. På en måte klarer de med de tre fasene å dekke det meste av blockchain-konsulentspekteret.

 

Teknologitjenesteytere –

 • IBM

Du har nettopp hørt om IBM nå, IBM tilbyr blockchain-konsulenttjenester. De inkluderer – utforming av tjenestene, rådgivning om forretningsmodeller, å tilby verdi til eksisterende løsninger og implementering på IBM-skyen.

Vel, de er en av Hyperledger-leverandørene i markedet akkurat nå. Så hvis du går til POC-scenen, vil de definitivt bruke denne enterprise-teknologien til det. Videre tar de også opp eventuelle sikkerhetsproblemer eller utfordringer du kan møte i implementeringsfasene.

En annen ting vil være en stor fordel er deres enorme erfaring med å lage blockchain-løsninger. IBM har allerede mange bedriftsprosjekter under navnet sitt. Så opplevelsen kan komme til nytte.

 

 • Fujitsu

Et annet tillegg til listen over blockchain-konsulentselskaper er Fujitsu. I virkeligheten har de et globalt team som bare er klar til å jobbe med forretningskonsulentfasen av blockchain-adopsjonen for bedrifter.

Videre gir de også råd om selskapets brukssaker basert på markedsanalysen. I tillegg har Fujitsu tilfeldigvis en spesiell produksjon fra blockchain, noe som gjør den i stand til å håndtere enhver form for forretningsmodell.

Selskapet er i stand til å tilby Hyperledger Fabric eller Ethereum-basert løsning for deg.

 

 • EPAM

EPAM er en annen av blockchain konsulentselskapene som fokuserer på enterprise blockchain konsulentløsninger. Videre fungerer det med ledere ved hjelp av workshops for å hjelpe dem med å finne ut avbrudd og andre relaterte aspekter.

Ikke bare dekker de horisontale aspekter ved blockchain-implementering, men de dekker også de vertikale aspektene.

I virkeligheten vil de tilby strategier og tilby praktisk trening for det formålet. I tillegg tilbyr de også prototyping og testing av blockchain-løsningen for hånden. Videre har de også en teknologisk bakgrunn for å gå utover POC.

Men jeg må si at dette selskapet hovedsakelig foretrekker konsulentfasene av blockchain-tilbud. Det er mange selskaper på markedet akkurat som dem som pleier å foretrekke bare å designe modellen og ikke gå inn i de neste fasene.

 

Blockchain konsulentplattformer –

 • 101 Blokkjeder

101 Blockchains er en av de ledende blockchain-konsulentplattformene på markedet for tiden. Det er en online plattform som tilfeldigvis gir innsikt i alt relatert til blockchain-teknologi. Så hvis du leter etter verdifull informasjon forklart på en enkel måte, så er 101 Blockchains veien å gå.

Nettplattformen ble til fra 2018; Imidlertid er den verdifulle informasjonen dekker toppen. I virkeligheten er dets primære mål å tilby en bedre forståelse av teknologien for bedrifter så vel som individuelle utviklere.

For tiden tilbyr plattformen private blockchain-masterclasses for ledere for å hjelpe dem med å utnytte kraften til blockchain. Alle masterclassene og rådgivningsrådene kommer direkte fra eksperter i denne nisjen.

Så online plattformen kan være en fin måte å starte blockchain-implementeringen din.

Denne artikkelen om Blockchain grunnleggende vil hjelpe deg med å få bedre innsikt i teknologien.

 

Kapittel-7: Avsluttende ord

Selv om scenariet endrer seg raskt og blockchain-teknologien vokser i stor hastighet, er det fortsatt mange områder som de vanlige brukerne er uklare om. Å ha erfarne konsulentselskaper som hjelper deg hele veien er alltid et stort pluss.

Spesielt for de som ikke vil kalle seg “teknologikyndige”, vil de trenge dyrebar hjelp fra blockchain-konsulenttjenesteleverandørene før eller senere, hvis de vil gå inn i blockchain-bransjen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map