Blockchain Academy: Börja med Blockchain-kurser!

Blockchain Academy är säkert en viktig del när det gäller att bli en blockchain-professionell. Du hittar inget större sätt att lära dig mer om blockchain-teknik utan att använda blockchain-akademin för det.

Det finns många människor eller yrkesverksamma som är mer än skickliga i det tekniska perspektivet, men de verkar mycket saknar affärsperspektiv. Som ett resultat, när det gäller att koppla både blockchain och affärsprocesser, gör de många misstag.

Därför leder det också till mycket resursförluster och tidsförluster. Men hur kan du övervinna denna situation?

Tja, blockchain-akademin kan vara den perfekta lösningen för det. I grund och botten kan lärande från blockchain-akademin vara det bästa sättet att förstå hur man kopplar ihop dessa två.

Blockchain-akademikurser är också här för att ge dig det bästa av bästa kunskapsbas och utbildning.

Så här, i 101 Blockchains, erbjuder vi blockchain-akademin som du har sökt online.

Inte bara detta utan också våra toppklassiga blockchain-akademikurser kommer att få dig att förstå hur den här tekniken fungerar och hur du kan släppa loss dess verkliga krafter.

Därför kommer vi i den här guiden att prata om allt som är relaterat till blockchain-akademin. Så, låt oss komma igång!

Contents

Vad erbjuder vår Blockchain Academy-utbildning?

Tja, blockchain-akademiutbildningen erbjuder många faciliteter för dig. Låt oss se vad du kan förvänta dig att bilda blockchain-akademin.

 

 • En enorm kunskapsbas

Tja, vårt team ägnar mer än gärna sin tid och ansträngningar åt alla aktiviteter i vår akademi. Eftersom vi har ett brett utbud av kurser åt dig, kom bara ihåg att varenda en av dem är full av information.

Vi inkluderar aldrig någon form av information som kan skapa förvirring. När vi väl är säkra på att all information är helt korrekt först skapar vi kurser.

 

 • Regelbundna uppdateringar

Blockchain-akademikurser uppdateras regelbundet. Mer så ser vi till att alla våra kurser har all information du behöver. I verkligheten är det relativt svårt att hitta uppdaterat innehåll. Om du använder bakdaterad information kan din lösning till och med misslyckas.

Så vi vet allvaret i situationen och erbjuder bästa möjliga resultat vi kan.

 

 • Premium-support

Tja, skulle du inte vara fantastisk om du fick förstklassigt stöd för att ta våra kurser? För att se till att du får en minnesvärd upplevelse med oss ​​behandlar vi alla våra studenter med stor omsorg.

I verkligheten tycker vi att alla studenter förtjänar det bästa av den bästa upplevelsen. Och så är vårt team alltid i beredskap för att säkerställa en lycklig upplevelse.

 

 • Flexibla inlärningsscheman

En annan sak som akademin kommer att erbjuda dig är möjligheten för flexibelt lärande. Det betyder att du kan pausa och starta de kurser vi erbjuder när du vill. Uppenbarligen erbjuder vi en strukturerad fas för varje kurs.

Men du får den ultimata överhanden. Du kan också ta kursen igen utan extra kostnader också!

 

 • Enkel lektionsstruktur

Många av er kanske är helt nya i ämnet. Därför är det nödvändigt att du får en förenklad form av information som du lätt kan förstå. Således, för att hjälpa dig, kommer alla våra kurser med en enkel lektionsstruktur som är super lätt att förstå.

Därför är det ett utmärkt sätt att starta din digitala blockchain-transformation.

 

 • Exklusiva bonusmaterial

Vi erbjuder alltid bonusmaterial med alla våra studenter. I verkligheten kan du förvänta dig att få intervjuer eller professionell rådgivning från top-notch blockchain-innovatörer.

Mer så kan du alltid följa upp e-post varje vecka med träningskalkylblad, vägledning och så vidare.

Kan det bli bättre än så?

 

Hur man väljer den perfekta Blockchain-kursen från vår samling?

Våra blockchain-akademikurser erbjuder dig den perfekta lösningen och det perfekta sättet att visa upp dina färdigheter i en företagsmiljö. I grund och botten kan du använda våra kurser hjälpa dig att visa att du faktiskt kan arbeta med tekniken eller åtminstone ha kunskapsbasen för att komma fram till den perfekta strategin.

Du kommer också att lära dig om olika blockchain-arkitekturer, användningsfall, plattformar och så vidare. Mer, den bästa handlingen för dig är att undvika alla gratiskurser som du hittar slumpmässigt på internet.

Hur som helst, hur kan du verkligen välja en blockchain-kurs för dina behov också? Vi kommer att föreslå att du kolla in varenda en av våra kurser och sedan välja den som passar dina behov.

Ställ dig själv dessa frågor för att hitta den perfekta –

 • Vilken typ av bransch arbetar jag i?
 • Är jag i en chefs- eller konsultposition eller i en utvecklarposition?
 • Behöver jag en certifiering eller inte?
 • Om jag behöver certifiering, vilken kurs går hand i hand med mitt karriäralternativ?
 • Kommer jag att utveckla plattformen? Om så är fallet, har jag verktygen för att göra det?

Att lära av blockchain-akademin är ett utmärkt sätt att öka dina karriäralternativ. När vi är stolta över våra blockchain-kurser kan även icke-tekniska personer enkelt lära sig mer om teknik utan problem.

Men om du fortfarande inte är säker på vad du ska välja kan du kolla in våra gratiskurser eller till och med kontakta oss för korrekt vägledning. Därför är allt du behöver göra att registrera dig och starta din blockchain-akademiutbildning direkt.

 

Varför är våra Blockchain Academy-kurser viktiga?

Tja, det är inte som om vi skryter med vår blockchain-akademiutbildning utan någon ordentlig orsak. Men vi måste säga att vi har den bästa samlingen av blockchain-kurser på marknaden för närvarande.

Därför skiljer sig kurser inom blockchain-akademin mycket från alla andra kurser på marknaden. Men hur utmärker du dig i det när de andra fortfarande är långt efter?

I verkligheten finns det några viktiga inslag i våra kurser som gör det så annorlunda än alla andra. Så, låt oss se hur vi är olika.

Först och främst tenderar andra blockchain-kurser på marknaden enbart att fokusera på den tekniska delen av denna nya revolution. Därför berättar de dig aldrig hur du kan utnyttja denna teknik och växa ditt företagsverksamhet.

Vi vet att skapandet av denna typ av teknik huvudsakligen är att främja våra affärsmetoder eller dag till livsstil. Men du vet inte hur du kan använda den här tekniken i företagets vete är poängen att använda den?

Således utformar vi alla våra kurser med tanke på att det också behöver resonera med företagsindustrin. Således är alla kurser utrustade för ett par företag med teknik och erbjuder dig den perfekta kombinationen.

Så, att lära av blockchain-akademin kommer att säkerställa att du har den kunskapen för att klara alla scenarier eller situationer som ditt företag ger dig.

Vet du att nu företag kämpar massivt för att hitta en perfekt kandidat som kan förstå både tekniken och affärsprocesserna? Det här är en möjlighet i livet som du bör ta och säkra din plats i ett stort företag.

 

Vad mer?

För det andra är alla våra kurser i akademin utformade på ett enkelt men informativt sätt som tar väldigt lite tid att förstå dem.

Tänk inte heller att alla våra kurser och utbildning endast är för de anställda. Alla arbetsgivare kan också använda våra kurser för att utöka sin kunskapsbas om ämnet. I verkligheten, om du bara är nybörjare i denna teknik, kan våra kurser också hjälpa dig.

Hur som helst, blockchain stör och kommer att störa många branscher i framtiden. Så det är bäst att du förbereder dig för det oundvikliga snarare än senare.

Och det är därför vår akademi verkligen är viktig för dig. Som du kan se får du bara premiumupplevelsen från oss, så varför inte bara kolla in det?

 

Hur mycket tid har du att investera i att bli 101Blockchains-certifierad professionell?

Det här är en av de viktigaste frågorna vi får om vår akademi. I verkligheten vet vi att du kan ha ett hektiskt liv och kanske inte har tid att investera i en lång kurs. Därför skapade vi all vår blockchain-akademiträning på ett sätt så att det bara tar cirka 16 timmar.

Men när vi delade in kurserna i olika delar tar det upp till fyra veckor att lära dig mer om det. Om du vill kan du också pausa kursen när som helst.

I verkligheten är vårt motto att du definitivt ska lära dig i din egen takt. Så att lära av blockchain-akademin är bara upp till dig. Ingen kommer att tvinga dig att avsluta lektionerna snabbare eller långsammare än du vill.

Hur som helst, våra minsta banor kan ta cirka 75 minuter att avsluta. Så som du kan se behöver du inte oroa dig för att ta kursen när du har en hektisk karriär alls.

I verkligheten är allt upp till dig!

 

Vad är den verkliga processen?

Blockchain-akademin erbjuder ett enkelt sätt att få dig in i tekniken. Men kom bara ihåg att alla regler inte är inbyggda. Du kan alltid justera det som du vill.

 

 • Börja med att anmäla dig till en av blockchain-kurserna i vår akademi. Dessa kurser kommer säkert att utvidga dig och se till att du har rätt information.
 • Se till att du förstår och studerar det material som kurserna erbjuder dig. Om du är osäker på något, kontakta oss när som helst.
 • Du kan kolla in våra informativa artiklar i bloggavsnittet för att få mer perspektiv på blockchain-ekosystemet.
 • Använd alltid vår e-postvägledning och träningskalkylblad varje vecka för att skärpa dina färdigheter.
 • Mer än så kommer kursläraren att erbjuda dig uppgifter och studiematerial. Därför ser det till att studera dem därefter för en bättre utvärdering senare.
 • Ta dig alltid tid, skynda dig inte genom onlinekurserna.
 • Du får tillgång till vårt forum där du kan interagera med andra studenter. Således kan du alltid be om hjälp med ditt studiematerial.

 

Blockchain Course Collection i vår akademi

Certifierad Enterprise Blockchain Professional

Kursöversikt

Detta är en av blockchain-kurserna som ger dig mycket värde och certifiering. Kolla in varför du ska använda den här kursen –

 • Studera om blockchain-tekniken och den påverkar det övergripande affärsekosystemet.
 • Lär dig mer om den bredare analysen av blockchainvärlden.
 • Vet hur du strategiskt kan implementera tekniken.
 • Förstå omvandlingsprocessen med hjälp av uppdaterade verktygssatser.

 

Vilka moduler har den?

M-1: Blockchain Technology Basics

 • Grundläggande för blockchain
 • Hur block skapas
 • Smart kontrakt
 • Privata och offentliga blockkedjor
 • Konsensusmekanismer

 

M-2: En djupare förståelse för Blockchain-plattformar för företag

 • Corda
 • Ethereum
 • Hyperledger tyg

 

M-3: Blockchain In Trade Finance

 • Fundamentals of Ripple
 • Kryptovalutor och kryptotillgångar
 • Blockchain-resolutioner inom handelsfinansiering

 

M-4: Blockchain-applikationer i större industrier

 • Blockchain-transformerande företag
 • Grundläggande för Blockchain-baserad supply chain management
 • Blockchain leveranskedjans verkliga användningsfall

 

M-5: Blockchain-användningsfall

Hur du kan använda blockchain i olika sektorer

 

Enterprise Blockchains och Supply Chain Management

Kursöversikt

Detta är en av kurserna på blockchain som ger dig en blandning av värde med specifika framtidsutsikter för supply chain management. Kolla in varför du ska använda den här kursen –

 • Hur du kan integrera blockchain i företagets branschmodeller.
 • Delta i utbildningen om blockchain-fokuserade företagsmöjligheter.
 • Lär dig om blockkedjespecialistkompetens i aspekten av leveranskedjan.

 

Vilka moduler har den?

M-1: Grundläggande processer för hantering av försörjningskedjan

 • Försörjningskedjeprocessen förklarad
 • Supply chain manager möjliga roller i ett företag och stora ansvarsområden

 

M-2: Värdebildning i SCM

 • Uppskatta företagets värde med ditt rörelsekapital
 • Ekonomisk mervärde (EVA) -modell för utvärdering av hanteringen av leveranskedjan
 • Leveranskedjeprocess och rörelsekapitalrelation

 

M-3: Supply Chain Blockchain Verkliga exempel och användningsfall

 • Effekten av blockchain i flöden för bearbetning av försörjningskedjan
 • Supply chain management-system med blockchain-teknik

 

M-4: Utveckla ett innovativt försörjningskedjeprojekt

 • Den övergripande processen för att utveckla en steg-för-steg-lösningsmetod

 

Enterprise Blockchains och Trade Finance

Kursöversikt

Det här är en av kurserna inom blockchain som ger dig en inblick i världen av handelsfinansiering och blockchain. Kolla in varför du ska använda den här kursen –

 • Utvärdera hur blockchain förändrar handelsfinansieringssektorn och de äldre affärsmodellerna.
 • Vet om vilken typ av företagsföretag som använder denna teknik för närvarande.
 • Lär dig mer om blockchain-baserade användningsfall för att välja det bästa för ditt företag.
 • Kolla in utbildningen på blockchain-plattformar som kan effektivisera handeln.

 

Vilka moduler har den?

M-1: Arbetsprocess för handelsfinansieringsindustrin

 • Grundläggande delar av handelsfinansiering
 • Problem med handelsfinansieringsindustrin

 

M-2: Blockchains Roll i Trade Finance Development Process

 • Översikt av blockchain-baserade initiativ, exempel och modeller
 • Handelsfinansiering med blockchain-fördelar
 • Hur förändrar olika blockchain-lösningar för handelsfinansiering branschen?

 

M-3: Viktiga delar av Blockchain för handelsfinansiering

 • Letter of Credit (LC)
 • Bill of Lading (BoL)
 • Gränsöverskridande betalningar

 

M-4: Olika Blockchain-drivna Trade Finance-applikationer

 • Översikt över Marco Polo
 • Översikt av konturen
 • Översikt av TradeLens
 • Översikt över Vi. Handel

 

M-5: Utveckling i Blockchain-baserade handelsfinansieringsföretag

 • TradeTrust
 • Initiativ för digitala standarder

 

Grundläggande om blockchains för företag

Kursöversikt

Detta är en av kurserna på blockchain som ger dig en gratis analys av hur denna teknik fungerar och hur du kan använda den. Kolla in varför du ska använda den här kursen –

 • Studera om blockchain-ekosystemet och hur det påverkar andra.
 • Lär dig om olika väsentliga termer som konsensus, noder, etc..
 • Få utbildning om blockchain och dess roll i de ledande sektorerna.

 

Vilka moduler har den?

M-1: Fundamentals of Blockchain Technology

 • En bredare förklaring av vad som är blockchain
 • Hur fungerar den här tekniken?

 

M-2: Förstå de olika blockchainvillkoren

 • Dubbel utgifter
 • Validerare
 • Tillåten blockchain
 • Konsensusprotokoll

 

M-3: Smart Contract Essentials

 • Hur fungerar smarta kontrakt?
 • Vilka är fördelarna med smarta kontrakt?

 

M-4: Blockchain Transforming the World

 • Olika vertikaler av blockchain som förvandlar branscherna
 • Ledande industrier som använder blockchain-teknik

 

Introduktion till Enterprise Blockchain

Detta är en av kurserna på blockchain som ger dig en gratis analys av hur denna teknik fungerar och hur du kan använda den. Kolla in varför du ska använda den här kursen –

 • Lär dig mer om det viktigaste med blockchain-teknik.
 • Känn om viktiga blockchains delar.
 • Förstå hur den digitala omvandlingen sker.

 

Vilka moduler har den?

M-1: Fundamentals of Blockchain Technology

 • En bredare förklaring av vad som är blockchain
 • Hur fungerar den här tekniken?
 • Blockchain historia
 • Jämförelse av olika typer av nätverk
 • Jämförelse av offentlig och privat blockchain
 • De bästa fördelarna med blockchain

 

M-2: Förstå de olika blockchainvillkoren

 • Dubbel utgifter
 • Validerare
 • Tillåten blockchain
 • Konsensusprotokoll
 • Knutpunkter

 

M-3: Smart Contract Essentials

 • Hur fungerar smarta kontrakt?
 • Vilka är fördelarna med smarta kontrakt?
 • Vilka är nackdelarna med smarta kontrakt?
 • Smarta användningsfall för kontrakt

 

M-4: Blockchain Transforming the World

 • Olika vertikaler av blockchain som förvandlar branscherna
 • Ledande industrier som använder blockchain-teknik
 • Använd falldissektion av IBM Food Trust

 

M-5: Hur Blockchain kan omvandla världen till ett rättvist system

 • Fördelarna med Web 3.0
 • Webbhistorik
 • Översikt över en federerad blockchain
 • Federerad miljö och toppanvändningsfall
 • Jämförelse av decentraliserat och centraliserat internet

 

Enterprise Blockchains-mallar

Detta är en av kurserna på blockchain som erbjuder mallar som du kan använda för att implementera blockchain-teknik snabbare. Kolla in varför du ska använda den här kursen –

 • Arbeta med företagsfokuserade blockchain-lösningar.
 • Se till att ditt projekt är klart för den officiella lanseringen.
 • Skapa en underbar presentation för dina investerare.

 

Vilka mallar har den?

 • Behöver du en blockchain? – Det är ett beslutsverktyg som du kan använda för att välja om du vill använda blockchain eller inte.
 • Blockchain-projektberedskap – Det är ett kontrollverktyg som berättar när ditt projekt är klart baserat på dina insatser.
 • Presentera ett Enterprise Blockchain-projekt – Den här låter dig skapa en imponerande presentation för ditt blockchain-projekt.
 • Mapping Supply Chain Business Vs. Enterprise Blockchain – Det kommer att kartlägga båda dessa baserat på din företagsstatus och låta dig veta var du vill använda blockchain.

 

Vem ska ta Blockchain-kurserna?

Blockchain-akademin är utformad för att erbjuda ordentlig blockchain-utbildning till företagsledare, branschexperter, chefer, chefer och så vidare.

Om du är –

 • Affärsanalytiker
 • Marknadsföringsspecialister
 • Innovationschefer
 • Branschpersonal
 • Programvaruutvecklare
 • Entreprenörer
 • Företagsledare
 • IT-proffs
 • Rådgivare
 • Beslutsfattare
 • Programvaruutvecklare
 • Program- och produktchefer

Då bör du definitivt kolla in vår akademi. Om du är en helt nybörjare i den här nischen måste du också kolla in våra kurser eftersom de också hjälper till i din karriär. Se bara till att välja rätt och registrera dig när du kan.

 

Vanliga frågor om vår Blockchain Academy

FAQ-1: Erbjuder 101Blcokchains Academy några certifieringar?

Ja, det finns certifieringskurser i vår akademi som kommer att erbjuda utbildning i blockchain. Utan certifiering är det ganska svårt att visa upp dina sanna färdigheter för företagsföretagen. Därför kan ett bevis på att du kan arbeta med ett blockchain-projekt verkligen hjälpa till att effektivisera din karriär.

För att inte tala om du redan befinner dig i en företagsmiljö kan du också använda blockchain för att förbättra affärsmodellernas sätt.

 

FAQ-2: Kan jag kontakta instruktörerna eller teamet?

Självklart! Vårt team hjälper dig gärna i alla slags frågor som kan hjälpa dig att lära dig mer om blockchain. I verkligheten vet vi att när du är klar med kursen kan du ha andra frågor om vissa delar. Det är bara naturligt.

Därför kommer vi alltid att säkerställa det bästa av den bästa upplevelsen för dig med vårt team. Är du inte säker på hur du ska närma dig våra blockchain Academy-kurser? Varför frågar du inte vårt team just nu?

 

FAQ-3: Hur kvalificerade är kursinstruktörerna i din akademi?

Utbildning i blockchain-teknik måste komma från en pålitlig källa som känner till informationen i denna teknik. I verkligheten kan inte någon faktiskt lära dig eller till och med erbjuda kurser online baserat på slumpmässig internetforskning.

Det är därför alla våra instruktörer kommer från avancerade företag med grader för att bättre förstå tekniken. Eftersom de aktivt har deltagit eller till och med arbetat med utveckling av blockchain-lösningar kan de lära dig mer om det.

Därför behöver du inte oroa dig för våra instruktörers kvalifikationer.

 

FAQ-4: Har ni killar några specialerbjudanden i akademin??

Ja, vi har alltid någon form av specialerbjudande i akademin. För det mesta erbjuder vi ytterligare rabatterade priser på kurserna. Men det varierar från tid till annan och säsong till säsong.

Därför, om du har en snäv budget men ändå vill lära dig mer om det, registrera dig först hos oss. Vi kommer alltid att maila dig när vi har ett rabatterbjudande på vissa kurser. Så se till att hålla dig uppdaterad och missa inte chansen att lära dig mer om blockchain.

 

Starta din Blockchain-resa med vår Blockchain Academy nu!

Att lära av blockchain-akademin kan vara det bästa du kan göra för närvarande. I verkligheten är vårt företag blockchain-akademi inte ett dyrt sätt att lära sig mer om tekniken. Mer än så strävar vi alltid efter att du lär dig mer om tekniken på ett överkomligt sätt.

Som du redan vet är blockchain här för att stanna. Så det bästa för dig är att hålla koll på det. I verkligheten blir det svårare att hålla jämna steg med konkurrenterna när det kommer att helt störa branschen för gott.

Kom också ihåg att undvika freebies du får från online eftersom de tenderar att ha felinformation mycket.

Så vad väntar du på? Kolla in vår akademi just nu!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map