Beginner’s Guide: What is Spectrecoin – The Anonymity Coin

Hva er Spectrecoin (XSPEC)? Du vet sannsynligvis ikke. I kryptoverset er det de berømte kryptovalutaene. Og det er de mindre populære altcoins.

Det er team bak hvert kryptoprosjekt. Og hvert lag vil streve for å slå de andre. Men med merkevarebevissthet og god markedsføring, vil du vite om altcoins du ikke engang bryr deg om. Og på samme måte vil du ende opp med å ikke vite om andre du trenger.

I kryptoverset er det tusenvis av kryptovalutaer. Alle har sitt formål for eksisterende, eller rettere sagt lagene bak dem hadde som mål å skape dem. Hver og en av dem ønsker å fylle og utnytte en nisje den andre har igjen.

Resultatet er konkurrerende krypto- og blockchain-prosjekter. En nisje som opplever god konkurranse er personvern og anonymitet. Dette er den samme nisje Spectrecoin (XSPEX) er i. Andre i samme nisje er som DASH, PIVX, Monero og Zcash.

Hver og en av dem har sine enestående funksjoner. De er fremtredende og har en betydelig markedsandel blant dem. Du vil takle det med en annen dag. Så la oss utforske hva som er Spectrecoin, hvordan det ble startet og dets funksjoner. I tillegg vil du vite hva teamet ønsket at du skulle ha nytte av.

Historie av Spectrecoin (XSPEC)

Teamet bak Spectrecoin utviklet basert på den originale ShadowCash whitepaper. Det gjør Spectrecoin til en kryptogaffel av ShadowCash. Selv om papiret hadde flere kvalitetsproblemer, fortsatte de fortsatt. Det er ingen offisiell Spectrecoin-papir. De startet Spectrecoin for å forbedre konseptet med ShadowCash i 2016.

Tor og Hawala inspirerte Spectrecoin-systemet. Tor integrering til ShadowCash-koden for å utvide anonymiteten. Og Hawala gir blockchain konseptet med overføringer via en mobilapplikasjon.

For de fleste kryptoprosjekter som starter i dag, trenger de midler. Og deres måte å få tilgang til midler for å støtte systemene deres er gjennom ICO. Så de lanserte en ICO i november 2016 til januar 2017.

ICO samlet inn rundt $ 16 000, som tilsvarer 17 BTC på den tiden. Beløpet var ikke nok, da noen kalte prosjektet en svindel eller en ShadowCash-klone. Men likevel måtte de dele ut de innsamlede midlene. Fordelingen var proporsjonal med investorenes bidrag. Resultatet var en forbløffende ICO-pris på 0.00000083 BTC i gjennomsnitt. På grunn av et bonussystem hadde de fleste investorer betalt 0. 0000009 BTC per mynt til fordel for early birds i ICO.

Etter Tor-integrasjonen og børsnoteringen handlet mynten mellom 0,00001 – 0,0002 BTC. Denne prisen førte til en veldig høy avkastning til investorene. Og teamet viderekoblet penger fra ICO til kontraktutviklere.

Spectrecoin-overgang til et anerkjent Altcoin

Husk at Spectrecoin hadde møtt svindeltittelen og ShadowCash-klonen. Så i april 2017 forlot utviklerne ShadowCash og startet Particl. Som et resultat stoppet beskyldningene mot Spectrecoin.


En annen endring skjedde med Spectrecoin-ledelsen. I juni 2017 siterte mandica Spectrecoin-grunnleggeren helseproblemer. Av denne grunn overlot han prosjektledelsen til jbg.

Fra da til nå har prosjektet sett bemerkelsesverdige forbedringer. De har samlet inn flere midler. De har også utviklet en lommebok. Og de har sett veksten i samfunnet bak Spectrecoin.

For eksempel samlet de i august 2017 rundt $ 4000 i 37500 XSPEC og 1 BTC. Mengden tillot jbg å konsentrere seg om Spectrecoin. I september 2017 ble @brycel, en tidligere kollega av jbg, med på prosjektet. Å være kryptograf, hans rolle var å forbedre skjult mekanisme for transaksjoner.

I tillegg til mer finansiering og utvikler, har prosjektet bygget en lommebok som for øyeblikket er versjon 1.3.5. Og den nåværende utviklingen vil resultere med versjon 1.4.

Teamet ga ut versjon 1.3.5 i strategisk visning for å hjelpe til med finansiering. Utgivelsen har en mekanisme som lar brukerne bidra. Bidraget er en viss prosentandel av belønningen til utviklerne. Standardverdien er 5%, noe som betyr at hver 20. innsats regnskapsføres til prosjektadressen.

Men hva er Spectrecoin (XSPEC)?

Nå som du vet om hvordan Spectrecoin startet, hva er Spectrecoin?

Spectrecoin er en kryptovaluta rettet mot personvern som fysiske kontanter. Eiendelen har en proof-of-stake algoritme. Algoritmen gir ringsignaturer for anonymitet og personvern. I tillegg sørger algoritmen for raske transaksjoner og IP-skjuling i lommeboken.

Spectrecoin-utviklerne er aktive i utviklingen. De har et veikart som prioriterer sikkerhet, personvern og desentralisering av funksjoner. Utviklerne vil gjøre skjult adresser tilgjengelig i den kommende Android-lommeboken. De vil også gjøre mobil lommebokstaking tilgjengelig i lommeboken.

Husk at ShadowCash inspirerte utviklingen av Spectrecoin. Så lånte Spectrecoin og forbedrer ringsignaturordningen fra ShadowCash.

Hvordan oppnår Spectrecoin sitt privatliv? Spectrecoin bruker Tor-nettverket. Så, kommunikasjon på nettverksnivå gjøres gjennom de skjulte tjenestene i Tor-nettverket.

I Spectrecoin-implementeringen oppnår den følgende spesifikasjoner:

 • 60 sekunder Blokkeringstid
 • 5% eierandel
 • 2 XSPEC Blokker belønning
 • 288 blokkerer modenhet
 • 8 timer minimum innsatsalder

Spectrecoin har 20.000.000 innledende forsyninger og ingen maksimal forsyning.

Spectrecoin-funksjoner

Spectercoin-funksjoner

Bildekreditter: Spectrecoin

Spectrecoin er en blockchain for sikkerhet og personvern i kryptovaluta-transaksjoner. Men for at det skal oppnå det, må det gjøres for det. I følge prosjektnettstedet er dette de 6 aktuelle funksjonene:

1. Innfødt Tor-integrasjon

Som du har sett tidligere, bruker Tor eller Onion-nettverk skjulte tjenester. Når du er ansatt i blockchain, vil det bevare personvernet. Tor-nettverket vil beskytte brukere mot overvåking og sporing. Nettverket holder all kommunikasjon innenfor det.

SPEC regnes som det mest private og anonyme kryptovaluta-nettverket i dag – coins.newbium.com

2. OBFS4 Bridge-støtte

OBFS4 er den mest effektive transport- og bypass-sensurprotokollen. Laget tar sikte på å begrense tredjeparter. Som et resultat kan ikke partene fortelle protokollen som er basert på meldingene.

Så, for å styrke sikkerhet og personvern, har Spectrecoin-prosjektet brukt denne protokollen. Laget sikrer uoppdaget bruk i land som ikke tillater Tor. I følge prosjektnettstedet er det den eneste mynten som bruker denne funksjonen.

3. Ringsignaturer

En ringsignatur er en kryptografienhet. Det er en type digital signatur som begrenser bruk i medlemmer av en gruppe som har nøkler. Dermed kan den spesifikke gruppen bare se en hvilken som helst melding med ringesignatur opprettet av gruppen.

Denne digitale signaturen sikrer fullstendig anonymitet i en transaksjon i blockchain. Du kan ikke spore den faktiske kilden til midler i en transaksjon.

4. Stealth-adresser

Stealth-metoden er et kraftig verktøy i en blockchain. Tenk deg å opprette en midlertidig engangsadresse for en gitt transaksjon. Dette er bruken av snikadressene. Selv om den potensielle ondsinnede bruken, kan du bruke den og ha et ekstra lag med anonymitet.

Blockchain registrerer mange transaksjoner så mange utgående betalinger til forskjellige adresser. Derfor vanskelig å spore transaksjonene.

Stealth-adressefunksjonen er for tiden valgfri i Spectrecoin blockchain. Men teamet vil gjøre det standard i versjon 2.0 i 2018.

5. Raske og lave kostnadstransaksjoner.

Bitcoin-blockchain forløperen til krypto-valutaer har høye transaksjonskostnader. På samme måte er transaksjonstiden høy. Gjennomsnittlig transaksjonstid er omtrent 78 minutter for å bekrefte en bitcoin-transaksjon. Og kostnaden har nådd $ 34 høye.

Selv om den i den siste tiden har nektet å favorisere brukeren, er den fortsatt høy. Årsaken til at andre kryptoaktiver i utgangspunktet begynner å redusere eller ikke ha noen transaksjonskostnader. På samme måte for å redusere transaksjonstiden. Som et resultat er små pengeoverføringer effektive.

Spectrecoin bekrefter 30-60 sekunders transaksjonstider. Det garanterer også lave transaksjonsgebyrer.

6. 5% årlige belønninger

Spectrecoin bruker proof-of-stake-algoritmen. Det er fordeler med denne algoritmen. Det fungerer på en måte som en bank.

Algoritmen innebærer å kjøpe en eiendel og lagre den i en lommebok i en bestemt periode. Som ved et fast innskudd, vil beviset på innsatsen tjene deg ekstra mynter.

Blockchain støtter innsats. Funksjonen muliggjør en stabil inflasjon ved å tillate lavere kraftuttak. Dessuten belønner funksjonen deg når du hjelper nettverket. Systemet gir belønning ved å holde lommeboken åpen for staking.

Kommende funksjoner

Utviklerne av Spectrecoin lover andre funksjoner for å gjøre prosjektet kjærlig. Funksjonene inkluderer:

1. Stealth som standard

Husk stealth-adressefunksjonen. I Spectrecoin er det valgfritt. Men i neste utgivelse, forhåpentligvis 2.0, vil den ha skjult adressering som standard.

Du kan forvente sømløse private transaksjoner og skjult tilbaketrekning fra børser.

2. Stealth Staking

Staking tjener mynter for støtte til nettverket. Nå vil Spectrecoin lage en stealth-modus for staking.

Så snart kan du forvente sømløs anonym innsats med algoritmen deres.

3. Fornyet brukergrensesnitt for lommebok

Teamet vil også at du skal nyte grensesnittet deres. De er i ferd med å bruke Qt5. Dette vil forbedre ytelsen, brukervennligheten og plattformstøtten.

Et enkelt og praktisk brukergrensesnitt vil gjøre funksjonene tiltalende å bruke for deg.

4. Lommebøker for mobil og maskinvare

En annen ting teamet fokuserer for å oppnå sikkerhet for eiendelene dine. Og siden du knytter sikkerheten til pengene dine til lommebøker, vil teamet støtte alle lommebøkene. Enten maskinvare eller programvare.

Mobillommebøkene vil være enkle å bruke og mobilvennlige for lagring og transaksjoner. Lommebøkene støtter også mindre innsats.

Mobile lommebøker er sikre. Men de er ikke like trygge som hardware-lommebøker. Derfor utvikler teamet for tiden støtte for hardware lommebøker. De typiske maskinvarelommebøkene er Trezor og Ledger Nano S.

5. SpectreCash

Under det samme prosjektet ønsker teamet å bygge en plattform. En plattform som du vil bruke til å utføre 100% anonyme peer-to-peer-transaksjoner. De retter seg mot de minste transaksjonene med denne plattformen.

De tar sikte på å oppnå et gjensidig utskiftbart elektronisk kontantsystem.

Hvem som står bak Spectrecoin?

Som mål å skape Spectrecoin, er team er anonym. Det er relativt ukjent i kryptoverket. Det er ikke mye du kan knytte dem til bortsett fra dette prosjektet. Og dessverre er det ingen identiteter du enkelt kan forholde deg til.

Det de har igjen til deg er håndtak å forholde seg til.

Jeg tenker på en grunn for at de skjuler deres virkelige identiteter. Det er at de utvikler et personvernbasert prosjekt. Uansett, du vil fortsatt vite om dem med det lille vi tilbyr.

Fra prosjektnettstedet er det kjerne-, fellesskaps- og utviklingsteamene.

Kjerneteamet har:

 • @mandica er grunnlegger og sporadisk prosjektleder på grunn av helsemessige årsaker
 • @RKh er markedsførings- og wenansvarlig
 • @Beachguy er fellessjefen

Fellesskapslederne er @ dandan123, @devilseye, @LeoBitman, @Skotty, @Skull, @Tek, @Titorelli

Og utviklingsteamet inkluderer:

 • @ mammix2 den ledende utvikleren og blockchain-konsulenten. Dette er den mulige identiteten til jbg.
 • Ivan Radigales Creus kryptografi og blockchain utvikler. Dette er den mulige identiteten bak @brycel.
 • Ahmed Shbli programvaredesigner, Qt og GUI-spesialist.

Hvordan kjøpe og oppbevare Spectrecoin

Spectrecoin er en mynt som alle andre. Det eneste spesielle stedet du lett kan finne er bytte. Dessverre vil du ikke se den oppført i hver sentral. For øyeblikket viser Cryptopia, Livecoin og Trade Satoshi eiendelen.

Det er to måter du kan kjøpe Spectrecoin på:

 1. Direkte kjøp på Cryptopia eller en hvilken som helst børs som er oppført

Dette trinnet trenger at du har Bitcoin, Ethereum eller Fiat støttet på børsen. Det vil innebære direkte kjøp ved bruk av eksisterende valuta.

 1. Indirekte kjøp gjennom overføring av en annen altcoin mellom børs.

Denne metoden er som den første. Du må overføre valuta fra en sentral til en annen. Fra en som ikke viser Spectrecoin til en som lister.

Kryptovaluta ble nylig lansert. Så få lommebøker, enten programvare og maskinvare støtter det. Men likevel, du kan lagre det. Teamet var veldig lurt med å utvikle en stasjonær lommebok. Og de er for tiden opptatt av å utvikle en mobil.

Desktop-lommeboken er tilgjengelig for MacOS, Windows og Linux.

Mynten vokser i popularitet. Derfor kan du forvente at flere børser begynner å notere mynten. Og mer maskinvare og programvare vil begynne å støtte det.

Konklusjon

Mynten har vist enorm vekst fra lanseringen. En bemerket prestasjon er en heltidshøyde på $ 6. I skrivende stund er prisen på 1 XSPEC omtrent $ 0,18.

Dette prosjektet lover innovativ teknologi, noe som gjør den unik. Enda mer har den et støttende og aktivt fellesskap. Utviklere er åpne for nye ideer for å sikre at Spectrecoin fungerer for deg.

Veikartet deres setter sitt mål veldig høyt for å oppnå et sunt produkt. Fremtiden ser frodig ut med hensyn til funksjonen teamet ønsker å implementere.

Hva er Spectrecoin? Det er en av de beste konkurrentene til DASH, Monero og Zcash. Det faktum at vi ikke kjenner de virkelige identitetene bak dette prosjektet, og det ikke er noen offisiell whitepaper, prosjektet reiser spørsmål om hele troverdigheten og fremtiden.

Du kan lese på deres nettsted.

* Ansvarsfraskrivelse: Artikkelen skal ikke tas som, og er ikke ment å gi noen investeringsråd. Krav i denne artikkelen utgjør ikke investeringsråd og bør ikke tas som sådan. Gjør din egen forskning!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map