Allt du behöver veta om kommande EOS Airdrops

Är du en kryptoinvesterare eller entusiast? Du kanske har sett massor av nyheter på kryptosidor om EOS airdrop. Du kanske också har läst många diskussioner på populära forum som Reddit om detta ämne och undrar förmodligen vad det handlar om? I den här artikeln kommer jag att förklara EOS airdrop.

Vad är token airdrop?

Låt oss först förstå vad som är token airdrop. Du kanske har märkt att populära internetplattformar som Google, Facebook, Twitter och LinkedIn alla har förbjudit ICO-annonser. De har gjort det på grund av spekulationer som är involverade i kryptomarknaden och uppkomsten av bluff-ICO.

Detta begränsar ICO-marknadsföringsteam och de försöker kringgå denna fråga. Medan de fortfarande kan använda PPC-annonser (pay-per-click) på populära kryptowebbplatser, behövde de ytterligare möjligheter för att marknadsföra sina ICO-tjänster. De använder “bounty-program” för att marknadsföra sina ICO: er, där de belönar enheter om de tar investerare till sina ICO: er.

En token airdrop är en form av ett bounty-program där ICO-projektteamet distribuerar gratis tokens. Du kan läsa mer om det i “Vad är Airdrop? 5-stegs guide för att ta emot gratis tokens “.

Ett ICO-projektteam måste utöva ett gott omdöme när de genomför en symbolisk airdrop. För få tokens resulterar i en ineffektiv kampanj, medan om de distribuerar för många människor kan tänka på projektet som en bluff. Läs mer om det i “Nybörjarguide: Hur man skapar en bra ICO-marknadsföringsstrategi”.

Vad är EOS?

En relativt ny blockchain-plattform, EOS kan vara nästa stora sak. Det liknar begreppsmässigt Ethereum, men det finns chanser att det kan bli mer populärt än Ethereum.

Som Ethereum kan du bygga distribuerade appar (DApps) på EOS, och plattformen har flera fördelar. Till exempel:

  1. Med EOS är det möjligt att koda DApps utan smarta kontrakt. Detta är möjligt med hjälp av DApp-transaktioner.
  2. EOS är mycket skalbart med hög transaktionsgenomströmning på grund av den ‘delegerade proof of stake’ (DPoS) konsensusalgoritmen som den använder.
  3. Det finns inga transaktionsavgifter.
  4. En decentraliserad styrningsmodell som använder ett röstningssystem kommer att avgöra framtida förändringar av plattformen.
  5. EOS är lättare att använda eftersom plattformen tillhandahåller avancerade verktyg.
  6. I händelse av en omstridd splittring i samhället kommer blockproducenterna att frysa EOS-nätverket, vilket gör en eventuell hård gaffel lättare att hantera.
  7. Liksom Ethereum kan blockchain-projektteam använda EOS för att starta sina ICO: er, med den extra fördelen att de inte behöver koda smarta kontrakt.
  8. Den självförsörjande plattformen kommer att belöna blockproducenterna kontinuerligt.
  9. I fall av Ethereum måste du koda smarta kontrakt på deras eget språk Solidity. Läs mer om det i “Nybörjarguide till vad är ett smart kontrakt?”. Det är inte många utvecklare som vet om det. EOS tillåter kodning av smarta kontrakt på andra populära programmeringsspråk, och det är en fördel.

Allt ovanstående gör EOS till ett fantastiskt perspektiv som en framtida ledare i det offentliga blockchain-plattformslandskapet. Läs mer om det i “Topp 7 fördelar med EOS Blockchain”.

Vikten av EOS Mainnet-lanseringen:

EOS-tokens lanserades ursprungligen 2017 med Ethereum blockchain och ERC20-standarden. Men den 14 juni lanserade EOS sin Mainnet. Läs mer om viktiga milstolpar i EOS-resan i “Nybörjarguide: Vad är EOS Blockchain?”

Det är en viktig händelse eftersom teamet konverterar EOS-tokens som ursprungligen användes för insamling från ERC20 till EOS Mainnet. Teamet hade fryst ERC20 EOS-tokens tidigare i juni i väntan på denna lansering.


Kom ihåg att ICO-projektteam genomför luftdroppar riktade till investerare som redan har populära mynt som Ether (ETH). Vi hade förklarat detta i ”Vad är Airdrop? 5 steg Guide för att ta emot gratis tokens “. Det är vettigt för dem eftersom de flesta av dem hade startat sina projekt med Ethereum blockchain.

Tänk nu på det faktum att precis som Ethereum använde många projekt EOS-plattformen för att bygga sina erbjudanden. Med lanseringen av EOS Mainnet blir du plötsligt mycket viktigt för dessa projektteam om du håller EOS! Precis som Ether-innehavare kommer du sannolikt att dra nytta av luftdroppar av dessa projekt!

Se upp för EOS token airdrop-möjligheter!

EOS Airdrops List

Förutom de ovan nämnda fördelarna, kom ihåg att EOS stöder gratis blockchain-lagring. Webbhotell på blockchain kommer snart att bli verklighet med EOS. Du kan förvänta dig att fler projekt använder EOS-plattformen. Inte överraskande kommer kryptoplånböcker som gör att du kan hantera din krypto på EOS Mainnet, t.ex.. Infinito plånbok.

Ultimate List of 15 Upcoming EOS Airdrops

1. Atidium Airdrop

Atidium är en betalningsdecentraliserad app som utnyttjar kryptovaluta, AI-teknik och blockchain. Plattformen är fortfarande i aktiv utveckling och kommer snart att släppas på Google och App Store. De använder sin egen kryptovaluta ATD.

De släpper nästan 900K-token i förhållandet 1: 1 till EOS-tokeninnehavare. Vi rekommenderar att följa deras Telegramkanal för mer info om luftdroppar. Det är en av de mest populära EOS-dropparna. Oroa dig inte om du tror att du saknade det eftersom de kanske skulle falla ner någon gång senare.

Airdrop-status: Redan färdig 28 juni 2018

Kategori: Betalningar och budgethantering

Hemsida: https://www.atidium.io/

2. Cetos Airdrop

Cetos är universell sjukvård som använder blockchain för att lösa sjukvårdsproblem över hela världen, även i avlägsna områden. De driver blockchain med sin symbol som kallas CETOS.

De kommer att distribuera airdrop i förhållandet 1: 1 till EOS-tokenhållarna där ute. För att delta ska EOS-innehavarna också ha CETI-tokens.

Airdrop-status: Airdrop kommer att göras mellan juni och juli 2018.

Kategori: Sjukvård

Hemsida:http://cetos.io/

3. Edna Airdrop

EDNA är ett ambitiöst projekt eftersom det syftar till att lagra mänskligt DNA i blockchain. Det är ett blockchain-bioteknikföretag som skyddar DNA-kunskapen från myndigheter eller mega-grödor. Den digitala valutan som används av blockchain är känd som EDNA. De fungerar som en servicetoken för de olika tjänster som körs på blockchain.

I skrivande stund pågår EDNA: s EOS airdrop fortfarande. Du behöver minst 100 EOS-tokens för att kvalificera dig till Airdrop, och det borde vara före genomsnittsbilden. För närvarande kommer alla som uppfyller kravet att få en airdrop värderad till $ 150.

Airdrop-status: För närvarande pågår.

Kategori: Blockchain Bio-tech satsning

Hemsida: https://edna.life/tokens

4. EOSBet Airdrop

EOSBet är en spelplattform och erbjuder en toppmodern spelplattform. Vi täckte det också vår EOS dApps listicle. Det syftar till att lösa problemet med decentraliserat spel och se till att alla spel är rättvisa och kan göras övervakade eller verifierade.

EOSBet strävar efter att göra en airdrop på 25 miljoner och endast EOS-innehavare. Det är därför det kvalificerar sig i EOS Airdrop. Kolla in webbplatsens länk nedan för att veta mer om distributionen.

Airdrop-status: Juli

Kategori: Spelplattform

Hemsida: https://www.eosbet.io/

5. HireVibes Airdrop

HireVibes planerar också en Airdrop för EOS-tokeninnehavare. Det är en plattform för de arbetssökande som kör blockchain-tekniken. De betalar också användarens 5% belöning i kryptovaluta. Dessutom kan användarna också donera en del av sina intäkter till välgörenhetsorganisationer. Så det handlar om att bli anställd, tjäna mer och ge en del av det till samhället.

HireVibes airdrop är planerad under 2018: s tredje kvartal. Kolla deras officiella webbplats för att veta mer.

Airdrop-status: 3: e kvartalet 2018.

Kategori: Anställningsplattform.

Hemsida: https://hirevibes.io/

6. Trybe Airdrop

Trybe är en kunskapsdelningsplattform där information tokeniseras ordentligt. Den listar den kryptovalutarelaterade händelsen eller kunskapen. Det betyder att vem som helst kan dela med sig av sin erfarenhet och få betalt för det.

För närvarande är airdrop planerad att äga rum i augusti 2018. För att veta mer, kolla deras officiella hemsida.

Airdrop-status: Planerad i augusti 2018

Kategori: Kunskapsplattform

Hemsida: https://trybe.one/

7. YAIR Airdrop

YAIR airdrop planeras under tredje kvartalet 2018. YAIR erbjuder en plattform där konst värderas och lagras i blockchain. Det ger en plattform där vem som helst kan visa upp sin talang och förvandla sin konst till en likvid tillgång. Innehållet som drivs till YAIR blockchain görs också tillgängligt för den globala publiken.

Airdrop kommer att göras i förhållandet 1: 2 för EOS-innehavare. Detta innebär att alla EOS-innehavare får 1 YIAR för 2 EOS-tokens. 0,5 miljarder tokens kommer att distribueras i EOS airdrop.

Airdrop-status: Tredje kvartalet 2018

Kategori: Innehållsdelningsplattform

Hemsida: https://yair.art/

8. KARMA

KARMA är en blockchain-driven plattform där den erbjuder ett incitament för att göra gott mot andra människor i världen. Det betyder att alla som gör det bra får KARMA-tokens som ett incitament.

KARMA airdrop kommer att äga rum under andra kvartalet 2018. Det kommer också att ges till innehavarna före ögonblicksbilden för EOS-genen som togs den 2 juni 2018. Dessutom kommer 6: 1-rationen att användas för att distribuera KARMA-tokens. Det betyder att för varje 1 EOS-mynt får du 6 KARMA-mynt. Totalt kommer de att distribuera 5,4 miljarder tokens till EOS-innehavarna.

Airdrop-status: 2: a kvartalet 2018

Kategori: Social

Hemsida: https://www.karmaapp.io/

9. CryptoWizard Airdrop

CryptoWizard är ett unikt projekt som ger digitala tecken. Alla digitala karaktärer är unika på sitt eget sätt och fungerar som en kryptotillgång. Dessutom är de samlarföremål och har ett värde associerat med dem. Det betyder att de kan säljas, samlas in och auktioneras ut. Krypto-guiderna kan också tävla i turneringar och vinna virtuella priser.

Airdrop planeras i framtiden. För mer information måste du registrera dig på deras hemsida och dela din e-postadress och EOS-plånbokadress.

Airdrop-status: Airdrop planeras i framtiden.

Kategori: Kryptotillgångar

Hemsida: https://wizards.one/#/

10. Qubicles Airdrop

Qubicles airdrop syftar till att dela 24 miljoner Qubicle (QBE). Det är en callcenter-blockchain-marknadsplats som samlar agenter och anställda. Den är byggd ovanpå EOS blockchain-nätverket och är också en av de lovande dApps på EOS-nätverket.

Qubicles kommer att distribueras till EOS-innehavare. Begränsningen här är att du måste ha mindre än 100 000 tokens. Som vi redan nämnde kommer den att dela 24 miljoner QBE i airdrop. Den andra airdropen kommer under tiden att bli mycket mer betydelsefull med 100 000 QBE-token redo att distribueras.

Airdrop-status: Airdrop planeras i framtiden

Kategori: Callcenter marknadsplats.

Hemsida: https://podone.io/

11. IRYO Airdrop

IRYO är en blockchain-plattform för sjukvård som körs ovanpå EOS. Det syftar till att skapa ett globalt sjukvårdsnätverk där patienter har lätt att dela sina medicinska tillstånd med specialisten. Det är en offentlig blockchain som också innebär att den ger insyn i medicinska rapporter och ger ansvar för hela systemet.

Airdrop är planerad i juli 2018. För att veta mer, kolla in deras webbplatslänk som nämns nedan.

Airdrop-status: Någon gång i juli 2018

Kategori: Sjukvård

Hemsida: https://iryo.io/#intro

12. GiveyNation Airdrop

GiveyNation är en EOS-driven dApp som syftar till att lösa transparensfrågan inom välgörenhetssektorn. Genom att använda blockchain kan vem som helst se hur pengar överförs från givarna till välgörenheten utan bedrägerier eller provisioner. Detta kommer också att hålla insamlingsprocessen äkta och transparent eftersom varje transaktion registreras.

Airdrop planeras under fjärde kvartalet 2018. Ögonblicksbilden tas också när som helst i juni. Fördelningsförhållandet är inställt på 1: 1 vilket innebär att du får ett GiveyNation-mynt för ett EOS-mynt i din plånbok.

Airdrop-status: 4: e kvartalet 2018

Kategori: Välgörenhet

Hemsida: https://giveynation.com/

13. Evolution

Evolution är ett community-driven EOS.IO-programvara. Det syftar till att bygga en öppen källkodslösning som kan ha rätt token distribution, rättvis röstning och ett stort antal blockproducenter. De har en omfattande plan när det gäller luftdroppar. För närvarande gör de en första airdrop på 15% av tokens.

Du kan läsa mer om deras Airdrop-plan här.

Airdrop-status: Ospecificerad

Kategori: Blockchain

Hemsida: https://evolutionos.com/

14. EOS Cafe

EOS Cafe är ett globalt EOS-community. Det syftar till att bygga kryptokafé över hela världen som ett decentraliserat autonomt företag som arbetar tillsammans och förbättrar EOS-utbildning, samarbete och möten.

För närvarande är de ingen specifik tid för luftdroppar.

Airdrop-status: Ospecificerad

Kategori: Decentraliserat autonomt företag

Hemsida: https://www.eos.cafe

15. Prospektorer

Prospectors är ett online-massivt multiplayer-rollspel baserat på EOS blockchain. Det låter spelare spela och låter dem också tjäna riktiga pengar i form av kryptovaluta.

Airdrop är redan klar den 30 juni 2018. I framtiden kommer fler airdrops också att äga rum, så glöm inte att registrera dig på deras officiella webbplats.

Airdrop-status: 1: a airdrop slutförd.

Kategori: Spel

Hemsida: https://prospectors.io/

Slutlig dom

Med EOS-mainnet redan släppt är det hög tid för EOS dApps att göra airdrops. Om du gillar airdrops rekommenderar vi starkt att du går igenom listan och registrerar dig för dem. Några av dem kan ha slutförts, men vi rekommenderar fortfarande att du registrerar dig eftersom de kan planera en airdrop inom kort. Så tror du att vi saknade en EOS airdrop? Kommentera nedan och låt oss veta.

* Ansvarsfriskrivning: Artikeln ska inte tas som och är inte avsedd att ge någon investeringsrådgivning. Påståenden som görs i denna artikel utgör inte investeringsråd och bör inte tas som sådana. Gör din egen forskning!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map