35+ App 3.0-eksempler på apper [Oppdatert]

Artikkelen vil fokusere på utviklingen av nettet, hovedsakelig Web 3.0-eksempler og arkitektur, for å forstå hvordan den kan omforme verden slik vi ser den.

Internett har vært der de siste to tiårene. Det har vært ryggraden i all vår eksistens og vekst. Akkurat nå bruker millioner av brukere den hver dag, og skaper verdi for økonomien vår og vokser det menneskelige samfunnet til en ny horisont. Akkurat nå er vi på et stadium der vi beveger oss mot et desentralisert nett kjent som Web 3.0.

Det kan virke som en umulig situasjon, men i virkeligheten har den allerede begynt å skifte mot det. Så, la oss gå inn i det nitty-gritty av Web 3.0 og dets økosystem uten å miste noe tid.

Meld deg på nå: Enterprise Blockchains Fundamentals Course

Web 3.0 Definisjon: Hva er Web 3.0?

Web 3.0 handler om et mer gjennomsiktig og mer rettferdig nettverk der alle kan delta uten frykt for tap av personvern og sikkerhet. Skiftet fra Web 2.0 til 3.0 er tydelig med utviklingen av teknologi rundt oss.

Teknologier som kunstig intelligens, big data og andre vil gjøre det enkelt å gi en mer personlig nettopplevelse enn noen gang. Nettapps vil også være mer intuitive og gjøre dem mer tilgjengelige for folk å bruke i hverdagen. Vi har nå mange eksempler på Web 3.0-apper som vi vil diskutere i denne artikkelen.

Web 3.0 ganske enkelt forklart

Innføringen av blockchain har også endret hvordan Web 3.0 vil fungere. Som vi allerede har nevnt, vil fokus flytte til brukerne i stedet for selskapet. Web 3.0 blockchain-teknologibunken dekker mange av elementene som ligner på blockchain-stacken.

Web 3.0: Starten på en ny tid

Nå som vi har forstått hva Web 3.0 er, la oss gå dypt inn i hva Web 3.0 har å tilby.

Web 3.0 er en helt ny tid – desentraliseringstiden der applikasjoner som bruker det desentraliserte nettverket vil herske øverst. Ingen tradisjonell forretningsmodell påvirkes heller ikke av denne endringen. Du vil se nye typer blockchain forretningsmodeller for sakte å bli populære. Nesten alt kan forbedres og tenkes med ny teknologi, spesielt med blockchain.

Fordeler med Web 3.0

Vi beveger oss gjennom en revolusjon som kan forandre livene våre fullstendig. Web 1.0 handlet om å bygge de grunnleggende teknologiene og muligheten til å koble seg til via internett. Web 2.0 gikk foran det Web 2.0 har å tilby. Imidlertid ble det primært kontrollert av organisasjoner og selskaper for deres egen fordel.

Web 3.0 bringer det menneskelige aspektet tilbake ved å gi personvern og sikkerhet til brukerne i stedet for å gjøre selskaper kraftigere enn noensinne. Visjonen til Web 3.0 endret seg de siste 7-8 årene. Opprinnelig var det enkelt, men med introduksjonen av blockchain og bitcoin har visjonen og tilnærmingen endret seg fullstendig. Nå fokuserer Web 3 mer på de desentraliserte funksjonene som blockchain har å tilby.

Web 3.0-fordeler

Så hva er fordelene med Web 3.0?

 1. Anti-monopol og Pro-personvern

Web 3.0 vil bringe en pro-personvern og anti-monopol struktur til nettverket. Det vil ikke stimulere sentraliserte plattformer.

Kort fortalt vil vi se en fullstendig snuoperasjon der det sentrale temaet vil være personvern og desentralisering. Midtmannen kjenner ingen forretninger eller behov for denne typen plattform. Dette trekket vil bli tilrettelagt ved hjelp av blokkjeder som Ethereum, Hyperledger, Corda og andre.

Regjeringen vil derimot også se desentralisering. For det beste er det lurt for selskaper å tilpasse seg nye standarder for Web 3.0 ved å tilby desentraliserte tjenester som fokuserer på personvern og sikkerhet i stedet for kontroll..

 1. Sikkert nettverk

Web 3.0-funksjoner vil være sikrere enn forgjengerne. Dette er mulig av to faktorer, inkludert distribuert natur og desentralisering. Hackere eller utnyttere vil ha vanskelig for å trenge gjennom nettverket. Også, hvis de er i stand til å gjøre det, kan hver av operasjonene deres spores og trekkes tilbake i nettverket.

Uten sentralisering vil det også bli vanskelig for hackere å ta full kontroll over en organisasjon. Imidlertid lider blockchain-plattformer av en eller annen form for utnyttelse som 51% angrep, men de fleste blockchain-appene og plattformene kan raskt lappes for å beskytte denne typen trusler..

Meld deg på nå: Certified Blockchain Security Expert (CBSE) kurs

 1. Data eierskap

Brukere vil ha lett for å stole på Web 3.0. Inntil nå ble data generert av brukerne lagret og brukt av store selskaper. Med Web 3.0-funksjoner vil sluttbrukere ha full dataeierskap. Dataene som overføres gjennom nettverket blir kryptert fullstendig.

Dessuten vil brukerne kunne bestemme hvilken informasjon de vil dele med selskaper eller tredjeparts annonseringsplattformer. Den nåværende trenden er imidlertid en helt annen.

Med Web 3.0-funksjoner kan brukerne nå selge dataene sine til selskaper og tjene på det.

 1. Interoperabilitet

Interoperabilitet er en av nøkkelegenskapene i Web 3.0. Med et desentralisert nettverk blir det enkelt for applikasjoner å jobbe på tvers av forskjellige enheter og plattformer som TV-er, smarttelefoner, smarte veier og så videre.

Utviklere vil også finne det enkelt å utvikle Web 3.0-apper.

 1. Ingen avbrudd i tjenesten

Distribuerte systemer er mindre utsatt for avbrudd i tjenesten. Siden det ikke er noen sentral enhet for å fungere, blir det vanskelig for en distribuert denial of service (DDoS) eller andre former for tjenestefeil som forsøker å få innvirkning. Dette gjør Web 3 til et flott sted å dele data og kritiske tjenester uten å bekymre deg for tjenesteavbrudd.

 1. Tillatelsesløse blokkjeder

Ideen bak Web 3.0 er å drive blokkeringer som ikke trenger en sentral autoritet. Dette betyr at alle kan bli med i blockchain og delta ved å opprette en adresse. Tillatelsesløse blokkjeder åpner for et nytt utvalg av muligheter, inkludert tilgang til mennesker som tidlig blir diskriminert på grunn av kjønn, inntekt, geografi og så videre. Selv om det også er tillatte blokkeringer.

Så hva betyr det i lekmannsbetingelser? Det betyr at det ikke vil være noen begrensninger på Web 3.0.

 1. Semantisk nett

Web 3.0 vil også være vert for egenskapene til et semantisk nett. Det semantiske nettet er en forbedring i forhold til det siste settet med teknologier som brukes til Web 2.0. Det gjør det mulig å dele data på tvers av flere systemer, plattformer og fellesskapsgrenser. Det vil fungere som en bro mellom forskjellige dataformater og plattformer.

Ved å bruke det semantiske nettet vil vi kunne koble oss bedre, dele og nyte internett som aldri før.

 1. Allestedsnærværende

Ubiquity er resultatet av interoperabilitet. Med Web 3.0 kan vi få tilgang til data og informasjon på tvers av flere applikasjoner uten behov for en bestemt enhet. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å få en bestemt enhet for å få tilgang til Web 3.0. Hvis en enhet har grunnleggende internettfunksjonalitet og tilkobling, vil du kunne få tilgang til Internett.

Alt i alt vil livene våre bli fullstendig endret ettersom vi vil bli koblet sammen gjennom et bedre sett med teknologier som kunstig intelligens, blockchain og mye mer.!

Forhåpentligvis har du nå fått en ide om hva som er Web 3.0 og fordelene.

dApps – The Door to the Web 3.0

Nå som vi har forstått hva Web 3.0 har å tilby, må vi også lære hvordan det vil fungere. Får vi en ny nettleser eller et nytt grensesnitt? Vel, egentlig ikke.

Vi vil fortsatt bruke samme nettleser og internett. Internt vil det imidlertid endre seg drastisk. De nye teknologiene på jobben vil ta litt tid å modnes, men når det gjør det, vil det være mange nye ting å utforske (i det minste teknisk). For en vanlig bruker vil det være mindre læringskurve.

Bedriftene må imidlertid transformere teknologibakken fullstendig og trenger å vedta blockchain og relaterte teknologier som kunstig intelligens, big data, etc., for å være klare for fremtiden.

Her vil vi hovedsakelig bruke desentraliserte applikasjoner (dApps).

Hver transaksjon på internett (Web 3) vil bli signert og bekreftet før den blir begått. Dette vil gjøre internett til et sikkert sted. Brukere vil også bli trygge når det gjelder det nye nettet. Vi vil bruke mange andre apper som vil bruke ny teknologi.

Web 3.0 Stack

Web 3.0 dApps

Overgangen har allerede startet med Web 3.0 dApps. For å få en bedre forståelse, vil vi bli delt inn i forskjellige kategorier og diskutere dAppene som skal erstatte tradisjonelle tjenester og applikasjoner. Ved hjelp av dApps kan man enkelt opprette desentraliserte organisasjoner ’forretningsmodeller også. Overgangen er uunngåelig, og det er bare på tide at masseadopsjon av disse appene vil finne sted. For å virkelig få et klart bilde av hva som er Web 3.0, må du forstå dApps dypt.

For å gjøre det enkelt for deg å følge, vil vi liste opp de forskjellige kategoriene. De er som følger.

 1. Sosiale nettverk
 2. Utvekslingstjenester
 3. Meldinger
 4. Oppbevaring
 5. Forsikring og bank
 6. Streaming (video og musikk)
 7. Fjernjobb
 8. Nettleser
 1. Sosiale nettverk

Sosiale nettverk spiller en avgjørende rolle i livene våre og transformerer hvordan vi kommuniserer, samhandler og danner samfunn. Den nåværende generasjonen av sosiale nettverk er imidlertid ikke fri for problemer. De er begrensende, sensurert og jobber mot en intern agenda. Sosiale nettverk kan også bringes av store selskaper eller myndigheter for å kontrollere brukerens synspunkt og prøve å forme dem deretter.

Web 3.0 vil fullstendig endre hvordan det sosiale nettverket fungerer. Ved bruk av blockchain vil det ikke være mulig for sosiale plattformer å bli begrenset på noen måte. Alle kan delta uansett geografiske begrensninger.

For ikke å nevne at disse sosiale nettverkene har full autoritet over dataene som deles og lagres på plattformen. Facebook, for eksempel, ble nylig fast i sin Cambridge Analytica-skandale. Facebook lekket dataene til millioner av brukere, og ødela deres privatliv i stor grad. Google, derimot, er heller ikke fri for misbruk av brukerdata. Samlet sett, hvis du bruker noen av de nåværende sosiale nettverkene, handler du i utgangspunktet dataene dine som et gebyr for å bruke dem.

Med sosiale nettverk i Web 3.0 vil hele landskapet endre seg – plattformer som Sapien, Steemit, Sola, Indorse, onG.Social, PROPS Project, Yours, etc., ser lovende ut. Alle bruker blockchain og neste generasjons teknologier som kunstig intelligens. La oss liste opp noen av dem nedenfor.

web 3.0 eksempler

Sosiale nettverk Web 3.0 eksempler

Sapien: Sapien er et av de unike eksemplene på Web 3.0. Det er en demokratisert sosial nyhetsplattform som utnytter Ethereum blockchain. Det er også veldig tilpassbart. Det er et utmerket alternativ til Google eller Facebook sett fra det sosiale nyhetsperspektivet.

Steemit: Steemit er et annet godt eksempel på Web 3.0-nettsteder. Den kjører helt på Steem blockchain. Igjen, iIt beskrives best som en desentralisert belønningsplattform som hjelper bidragsytere til å tjene penger på innholdet. Det er et alternativ til Reddit.

Sola: Sola bruker blockchain A.I. å skape en hybrid av sosiale nettverk og medier. Den sprer nyttig informasjon til leserne i henhold til deres preferanser, alt ved hjelp av A.I. algoritmer. På denne måten får brukerne det de vil ha, og det innholdet av for høy kvalitet.

Disse avslutter oppføringen av sosiale nettverk Web 3.0-nettsteder. Alle disse Web 3.0-appeksemplene passer rett inn i Web 3.0-definisjonen.

Fordeler med desentraliserte sosiale nettverk

 1. Ingen sentral myndighet som fanger opp data og bruker dem.
 2. Styrker brukerne ved å belønne dem med en form for eiendel.
 3. Forbedrer seg på Web 2.0 sosiale nettverk på nesten alle måter.
 4. Beskytter brukernes privatliv. Brukerne bestemmer hva de vil dele og når.
 5. Store selskaper og organisasjoner mister makten til å påvirke store selskaper.

Desentraliserte sosiale nettverk er en god idé og kan endre hvordan vi tenker, deler og kommuniserer. Imidlertid stiller mange eksperter spørsmålstegn ved implementeringen av den virkelige verden og lurer på om det vil fungere eller ikke. Foreløpig kan vi bare vente og se hva de har og tilbyr i nær fremtid.

 1. Utvekslingstjenester

Når det gjelder byttetjenester, er sentralisering slett ikke effektiv. Den største feilen vi kan se er når utvekslingen Mt. Gox ble hacket. Hacket kostet dem $ 460 millioner dollar i bitcoin i 2014. Verdien vil være minst 1000 ganger mer nå.

Desentraliserte børser vokser sakte i popularitet ettersom de gir en sømløs brukeropplevelse uten å bekymre seg for noen hacks eller åpenhet. Dette betyr også at det ikke er noen sentralisert autoritet og ingen interessekonflikter fra eiersiden. De bruker hovedsakelig mange desentraliserte finansieringsapplikasjoner for å effektivisere tjenestene sine. Som vi allerede vet at Web 3.0 er avhengig av tillit, handler det om desentralisert utveksling. La oss liste opp noen av de få desentraliserte byttetjenestene der ute.

Desentraliserte børser Web 3.0 eksempler

IDEX: IDEX er en populær desentralisert børs for handel med ERC-20-tokens. Det gir et godt grensesnitt for brukere, og alle med en Ethereum-lommebok kan begynne å handle på plattformen. For å gjøre best mulig bruk av IDEX eller en desentralisert Ethereum-basert utveksling, må du bruke MetaMask.

EOSFinex: EOSFinex er en desentralisert børs som kjører på toppen av EOS.IO-programvaren. Den er for tiden under utvikling av Bitfinex, en av de største sentraliserte børsene der ute. Det er mange flere dApps i EOS-landskapet.

Dette konkluderer med desentraliserte kryptovaluta web 3.0 nettsteder. Eksemplene vi listet opp passer til Web 3.0-eksemplene.

Fordeler med desentralisert kryptokursutveksling

 1. Billigere transaksjoner
 2. Raskere transaksjoner
 3. Vanskelig å hacke på grunn av den desentraliserte naturen
 4. Fungerer bra med hardware lommebøker
 5. Brukere kontrollerer sine egne midler
 1. Meldinger

Meldinger har vært en del av livet vårt fra den dagen vi begynte å bruke internett. Vel, for de fleste av oss bruker den enten WhatsApp eller Facebook messenger. Andre messenger-typer inkluderer Telegram, som for det meste brukes av oppstart, bedrifter og andre former for profesjonelt arbeid.

På den annen side har regjeringen også en tendens til å kjøre sitt nettverk av etterretning for å spore opp meldinger, og det er bare mulig på grunn av sentraliserte løsninger.

Løsningen er Web 3.0-drevne apper som e-Chat, ySign, Obsidian, Riot, og så videre. Alle disse utnytter blockchain og sørger for at brukernes personvern opprettholdes.

Messenger Web 3.0 Eksempler

e-chat: e-Chat er en desentralisert blockchain-drevet Web 3.0-app som tilbyr sikker messenger. Det er også et av de raskest voksende sosiale nettverkene. Ved å bruke denne messenger får brukerne ekte frihet og kan også sende kryptovaluta gjennom den. E-Chat-appen er allerede tilgjengelig på App Store og Play Market. Det er et godt eksempel på Web 3.0-nettsteder.

Obsidian: Obsidian er et lovende Web 3.0-prosjekt. Den er basert på STRAT og drives av deres Stratis-mynt. Det er en messenger av neste generasjon brukere. Det gir også et sikkert miljø der brukere kan kommunisere eller til og med sende midler til hverandre.

yTegn: ySign er enda et kommunikasjonsbudskap som er et perfekt eksempel på Web 3.0-eksempel. Det er satt til å endre verden av budbringere med sin løsning.

Dette fører oss til slutten av listen over nettsteder på Messenger Web 3.0. Disse eksemplene passer godt innenfor definisjonen Web 3.0.

Fordeler med desentralisert messenger

 1. Personvern
 2. Send eiendeler raskt og på en sikker måte.
 3. Dataene dine kan ikke brukes til reklame
 4. Raske transaksjoner

Selv om det er mange fordeler med Web 3.0-budbringere, har det fremdeles ulemper. For eksempel kan kriminelle bruke desentraliserte plattformer for å sende data og informasjon som ikke kan spores av myndigheter. Den kan også brukes til ulovlige overføringer av eiendeler.

 1. Oppbevaring

Det er mye innovasjon som går med i datalagring. Imidlertid kan den nåværende tilstanden til datalagring endres med Web 3.0-teknologier som blockchain og big data. Som en vanlig bruker lagrer vi data på Google Drive og andre skylagringsløsninger på internett. Det er en helt annen historie for selskapene da de foretrekker en mer robust og sentralisert løsning for å lagre verdifulle data.

Databruddet på Linkedin var det verste da det avslørte brukernavnet og passordet for 117 millioner Linkedin-brukere. Uber møter også en lignende skjebne da data fra 57 millioner Uber-kunder ble stjålet. Bruddene var delvis på grunn av datalageret de brukte.

Nåværende lagringssystemer er også sentralisert, noe som betyr at dataene kan manipuleres eller brukes til å utføre andre former for aktiviteter, for eksempel å selge dataene til tredjeparter for reklameformål..

Grunnleggende om desentralisert lagring

Den grunnleggende ideen bak desentral lagring handler om å dele filer og data gjennom en peer-to-peer-forbindelse. Sikkerheten i desentralisert lagring er også førsteklasses, da avsenderen ganske enkelt kan kryptere filene og deretter sende dem til mottakeren. Det kan også dele filene i stykker og deretter sende dem.

Hosting vil også være fullt mulig med en desentralisert løsning. Hosting vil ganske enkelt beholde en shard-fil som inneholder filinnholdet i et kryptert format. En vertsfil kan også tilbakekalles ved hjelp av den private nøkkelen. Noen av disse appene bruker Hyperledger blockchain for å lette funksjonene deres.

Desentralisert lagring Web 3.0 eksempler

Storj: Storj er en av de ledende desentraliserte lagringsløsningene. Det er også en av de eldste. Med Storj kan alle lagre data. Det er også åpen kildekode og enkel å bruke. Alle kan komme i gang med det bare ved å klikke 1 gang på Start. Betalingsmodellen blir opprettet rundt brukere ettersom de kan betale når de bruker. Storj-token brukes til å drive Storj-plattformen.

Sia: Sia er også en lovende desentralisert lagringsløsning og blir også holdt som den største konkurransen til Storj. Sia deler filen i tretti segmenter og fordeler den deretter. Den krypterer også filen mens den overføres.

Filecoin: Det siste prosjektet som fanget oppmerksomheten min er Filecoin. Det er et prosjekt fra Protocol Labs og fungerer i en dobbel tilnærming og bruker to typer nettverksnoder.

Dette avslutter listen over nettsteder for Storage Web 3.0. Alle eksemplene passer rett i definisjonene på nettstedet 3.0.

Fordeler med desentraliserte lagringsløsninger

 1. Det fungerer bra på tvers av forskjellige plattformer eller til og med blockchain-løsning.
 2. Beskytter dataene som overføres med sterk kryptering.
 3. Ingen sentralisert enhet betyr at noen ikke kan bruke dataene.
 4. Det er billig og fungerer bra med neste generasjons teknologier som IoT.
 1. Forsikring og bank

Forsikring og bank er en av de mest ødelagte delene av samfunnet vårt. Kjøres for eksempel med en filosofi om å tjene penger. Bank, derimot, er heller ikke fri for alle sjakler av negativitet. Samlet sett kan vi trygt si at det nåværende systemet er ødelagt og må være mer gjennomsiktig og sikkert for at brukerne skal trives i det.

Både forsikrings- og banksektoren kan se en revolusjon med blockchain-teknologi. Det er mange bruksområder av denne teknologien, og virkningen kan sees tidlig enn antatt. Transformasjonen vil skje ved bruk av blockchain-funksjoner, inkludert gjennomsiktighet, sikkerhet, inntrekkbarhet. Dette betyr at svindel ikke vil være mulig i bank eller forsikring.

Nå kan det føres poster i blockchain. Smarte kontrakter kan også brukes til å automatisere de fleste oppgavene som ikke krever noe menneskelig berøring. Implementeringen av blockchain betyr at brukerne får størst nytte. Forsikringskrav vil være enkle, og hele prosessen kan utføres med minimal eller ingen papirer. Falske påstander vil også se en avskrekkelse. Digitalt kunnskapsrike brukere vil også finne endringen nyttig.

Eksempler på forsikring og banknett 3.0

AiGang: Aigang er en DAO-forsikringsprotokoll som tilbyr oppdagelse av mengdekilder i forsikring Den kan brukes av brukere som kan vinne belønninger ved prediksjon drevet av DAO-smarte kontrakter.

Everledger: Det er et distribuert digitalt globalt register som tar sikte på å gi unike poster til hver bruker. Brukerne kan lagre data digitalt og ha tilgang til dem når som helst de vil. Det beskytter

brukere og banker, åpen markedsplass og forsikringsselskaper fra svindel.

Cashaa: Cashaa er neste generasjons bankplattform som gir regulering, samsvar og sikkerhet. Det gir øyeblikkelig kryptobanklån og tilbyr også handel med kryptovaluta.

Sikker deling: Selskapet utvikler for tiden forsikringsprodukter som benytter seg av det delte nettverket, for eksempel blockchain. Det gir tillit til virksomheten og hjelper den til å vokse til nye høyder.

Dette avslutter oppføringen av nettsteder med forsikring og bank 3.0. Alle disse eksemplene passer rett inn i Web 3.0-definisjonene.

Fordeler med blockchain for forsikring og bank

 1. Ingen eller færre svindel.
 2. Falske påstander kan blokkeres og fjernes
 3. Forbedret kundeopplevelse.
 4. Styrker digital kunnskap
 5. Interne revisjoner for banker kan gjøres enkelt.
 6. Internasjonal og kryssbetaling er nå en mulighet med blockchain.
 1. Streaming (video og musikk)

Streaming er en stor bransje. Det er også oppgitt å vokse lettere i den kommende perioden. Som bruker kjenner du allerede de store spillerne som omgir oss.

Selv om de gir en god brukeropplevelse, er ikke hele konseptet med monopol bra for industrien i det lange løp. Mange problemer, inkludert uklar politikk, plager også de nåværende streamingplattformene. De bruker også brukerdataene til reklameformål, noe som bryter personvernet brukerne vil ha når de er online. Alle streamingplattformene er nesten gratis når det gjelder kostnader. I så fall blir du produktet for dem.

Når det gjelder innholdsskapere, klarer ikke Twitch og YouTube å rettferdiggjøre lave betalinger. Nye streamere synes det er vanskelig å komme i gang på noen av plattformene, og ingen av plattformene har en løsning på dette problemet. Kort sagt, den sentraliserte kontrollen over streamingplattformen gir ikke like muligheter for alle rundt oss.

Møt Web 3.0-applikasjoner og deres funksjoner for video og musikk. I videoeksempler på Web 3.0 har vi slike som Livepeer, Viuly, Flixxo, Videocoin, LBRY, og så videre.

Alle de ovennevnte plattformene er lovende og løser problemet med video- og musikkstreaming på sin egen måte.

Meld deg på nå: Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

Web 3.0 Video- og musikknettsteder Eksempler

For å få bedre forståelse, la oss liste nettsteder for video og musikk 3.0.

LivePeer: Livepeer er en desentralisert plattform som kjører på blockchain. Det tilbyr en streamingtjeneste med åpen kildekode som tar sikte på å bygge en streamingstak for Web 3.0.

LBRY: LBRY er et desentralisert digitalt bibliotek som huser en annen form for innhold. Som bruker kan du lese, se og spille på plattformen. Dette betyr at den støtter bøker, musikk og videoer, og det ser ut til å være et av de eldste Web 3.0-prosjektene.

UjoMusic: UjoMusic er en musikkplattform der musikkskapere kan laste opp musikken sin og distribuere den uten problemer med copyright og royalty. Kryptovaluta og smarte kontrakter driver det.

Maestro: Maestro er en musikkstreamingsplattform for lyttere og artister som bruker blockchain.

Fordeler med blockchain i streaming

 1. Innholdsskapere kan jobbe i et gjennomsiktig miljø
 2. Alle får like sjanser til å markedsføre sitt arbeid.
 3. Copyright-spørsmål vil være ubetydelige takket være smarte kontrakter
 4. Ingen sentral autoritet betyr at det ikke vil være noen absurd policy for streamere og innholdsskapere.
 1. Fjernjobb

Verden beveger seg mot eksterne jobber. Bare i USA utgjør frilansende og eksterne jobber mye av den amerikanske arbeidsstyrken. Det er ganske fascinerende å se hvor vi er på vei, ettersom vi foretrekker å jobbe hjemmefra enn på kontoret. Uansett hva som kan være årsakene, er de sentraliserte eksterne jobbplattformene ikke opp til merket.

Desentraliserte eksterne jobb- / frilansplattformer kan lett løse disse problemene. Noen av eksemplene inkluderer EthLance, Atlas.Work, CryptoTask, Blocklancer og så videre.

Remote Jobs Web 3.0 Eksempler

For å få bedre forståelse, la oss liste Jobs Web 3.0-nettsteder.

Etlanse: Ethlance er en desentralisert, ekstern jobbplattform som fungerer på toppen av Ethereum blockchain. Alle kan ansette og jobbe i bytte for Ether-kryptokurrency. Den viktigste fordelen ved å bruke denne plattformen er 0% serviceavgifter, ingen begrensninger på medlemskap og så videre.

Atlas.Arbeid: Atlast.Work er en blockchain-drevet frilansingsplattform som er skalerbar og bruker smarte kontrakter og maskinlæring for å styrke et frilansende økosystem der både frilansere og arbeidsgivere kan nyte maksimal nytte. Den har en fast avgift på 2 $ per oppgave.

CryptoTask: CryptoTask er enda et Web 3.0-drevet prosjekt som ikke har noen gebyrer og sensur for brukerne. Den bruker også en avansert algoritme for å matche frilansere med konserter.

Fordeler med desentralisert, ekstern jobbplattform

 1. Ingen eller minimale avgifter.
 2. Ikke-sentralisert autoritet betyr at alle kan bli med.
 3. Ingen begrensning for å bli med på plattformen.
 4. Få betalt i kryptovaluta
 1. Nettleser

Nettlesere er døren til internett. De to store nettleserne der ute er Google Chrome og Firefox. De fanger det meste av markedet. Googles dominans blir på ingen måte ignorert.

Vi utforsker nettet gjennom nettleseren. For å surfe på nettet 3.0 trenger vi en nettleser som passer til det desentraliserte nettets filosofiske aspekt. Også nåværende generasjons nettlesere er ikke helt sikre når det gjelder å beskytte brukere.

Når brukere går inn på infiserte nettsteder, kan datamaskinene deres smittes. Nettlesere lekker også informasjon hvis de ikke er godt utviklet i henhold til gjeldende sikkerhetsstandarder. Nettleseren din lagrer for eksempel posisjonen din, maskinvare- og programvareinformasjon, tilkoblingsinformasjon, informasjon om sosiale medier og så videre.

Brukerne er også sårbare gjennom tilleggene som disse moderne nettleserne har å tilby. Løsningen er å bruke en desentralisert nettleser som gir et bedre økosystem ved hjelp av blockchain-teknologi.

Noen få eksempler på nettleseren Web 3.0 inkluderer Brave og Breaker-nettlesere. Alle disse eksemplene passer rett inn i Web 3.0-definisjonene.

Web 3.0 nettlesereksempler

Modig: Brave handler om personvern der brukere ikke er produktet. Nettleseren er forhåndsinstallert med Ad-blocker. Det vil også tillate brukere å selge dataene sine i bytte mot kryptovaluta.

Bryter nettleser: Det er en neste generasjons nettleser som er peer-to-peer-basert. Det er et sted hvor alle kan bli med, dele og overbelaste appene sine. Det er også et kreativt verktøy som kan utforskes av hvem som helst. Det er en Web 3.0-nettleser.

Fordeler med desentralisert nettleser

 1. Brukere kan surfe privat på internett.
 2. Ingen eller færre sikkerhets smutthull.
 3. Brukerne kan selge dataene sine til en organisasjon og få betalt.
 4. Rask og sikker.

Konklusjon

Web 3.0 er kommet for å bli. Vi er i de innledende stadiene der Web 3.0-applikasjonene og funksjonene deres fortsatt er under utvikling. Det er også behov for masseadopsjon for Web 3.0. Det kan ta ti år å endre nettlandskapet fullstendig. Likevel er det vel verdt å vente og nødvendig for nå.

Hvis du vil lære mer om Web 3.0 og dets økosystem, kan du starte med vårt gratis blockchain-kurs.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map