Zebpay Review: Crypto, Trading & Fees (2021)

I denna Zebpay granskning kommer vi att utvärdera utbytet för att se om det är lämpligt för nybörjare att komma igång med Bitcoin och kryptovalutor. ZebPay är ett reglerat kryptobörs som finns tillgängligt i flera regioner över hela världen, inklusive Australien som har utformats för att fokusera på enkelhet och enkel användning.

Besök Zebpay

Även om vi strävar efter att ge dig korrekt och aktuell information i denna recension, är det alltid bäst att du regelbundet besök webbplatsen för att hålla dig uppdaterad med alla ändringar som kan inträffa efteråt.

Zebpay

Vad är ZebPay?

Zebpay är en fiat to crypto exchange som ger en enkel ramp som gör det möjligt för investerare att köpa kryptovalutor via sina stationära och mobila handelsappar. Börsen grundades 2014 och har sitt huvudkontor i Singapore. Det är en populär digital valutaplattform och har tjänat över 3 miljoner användare över hela världen.

Du bör handla med Zebpay om:

 • Du är nybörjare och letar efter en lättanvänd plattform
 • Du vill handla flera fiat / crypto-par
 • Du gillar ett utbyte som låter dig köpa / sälja krypto direkt
 • Du letar efter konkurrenskraftiga handelsavgifter
 • Du vill använda ett etablerat och pålitligt kryptobörs

ZebPay Jämfört

Banköverföring är en av de mest populära metoderna för att sätta in AUD på ZebPay. I denna jämförelsetabell listas andra populära australiska kryptovalutabörser som erbjuder banköverföringar.

Du kanske också är intresserad av:

 • Hur man köper Altcoins i Australien [Fast & Lätt]
 • Changelly Review: Är det fortfarande säkert & Hur det fungerar
 • 7 sätt att köpa Bitcoin med kontanter i Australien
 • 5 Coinspot-alternativ med lägre handelsavgifter
 • 4 bästa kryptokartläggningssajter för Altcoin-handlare

Är ZebPay Legit?

Sedan lanseringen 2014 har Zebpay hanterat miljarder kundtillgångar och betraktat ett legitimt kryptobörs. Det har inte rapporterats några större säkerhetsincidenter, hack eller förlust av användares tillgångar på Zebpay och har hållit användarnas pengar säkra. ZebPay är också medlemmar i ADCA och är AUSTRAC-kompatibel.

Hur du registrerar dig hos Zebpay

Processen att registrera ett Zebpay-konto är väldigt enkelt. För att börja, besök webbplatsen och klicka på länken “Registrera dig” längst upp till höger. Detta tar dig till kontorsregistreringssidan enligt nedan.

zebpay registrera dig

Här anger du ditt mobilnummer och landskod, ditt namn och anger en fyrsiffrig PIN-kod. Det här är PIN-koden som du måste logga in. När du har gjort detta klickar du på Fortsätt för att få ett SMS med en Zebpay-verifieringskod.

Ange din kod och du är nästan där.

Verifiera ditt Zebpay-konto

Nästa steg är att verifiera ditt Zebpay-konto. Du måste skicka personaldokument för att verifiera din identitet (KYC) för att följa lokala bestämmelser och bevisa:

 • Din identitet: Detta kan vara ett pass eller körkort som visar ditt foto, födelsedatum och adress.
 • Din nuvarande adress: Detta kan vara ett verktygsdokument som en vatten- eller elräkning som visar din nuvarande adress.

Den totala KYC-processen tar cirka 5 minuter om du har dokumenten redo att laddas upp och några timmar för Zebpay att godkänna.

Finansiering av ditt Zebpay-konto

Kryptobörsen erbjuder två insättningsmetoder som är tillgängliga för vardagliga personer för att snabbt finansiera Zebpay-plånboken:

Banköverföring (EFT)

Zebpay tillåter användare att sätta in pengar via banköverföring (elektronisk överföring). När du loggar in på ditt Zebpay-konto för första gången måste du registrera dina bankkontouppgifter för att möjliggöra banköverföring. Bankuppgifterna måste godkännas innan du kan sätta in pengar och köpa krypto.

Banköverföringar till Zebpay tar vanligtvis cirka 1-2 arbetsdagar innan insättningen behandlas. Ett e-postmeddelande skickas som meddelar att medlen finns tillgängliga på ditt konto.

POLi-insättningar

Användare kan sätta in pengar via POLi. Gränsen för POLi-insättningar börjar vid $ 2 000,00 inom en 24-timmarsperiod och kan ökas beroende på handelsaktivitet. Insättningar behandlas vanligtvis omedelbart och krediteras ditt konto direkt (Zebpay noterar på deras webbplats att det kan ta upp till en dag att behandla första gången).

När insättningen har behandlats skickas ett e-postmeddelande som meddelar att medlen finns tillgängliga på ditt konto.

Zebpay användargränssnitt

Zebpay-användargränssnittet är enkelt och rent. Den har utformats för att minska röran och ge en stressfri kryptoupplevelse som passar nybörjare.

När du loggar in första gången visas användarpanelen som visar dina kryptoportföljinnehav och nuvarande saldo. Härifrån kan du sätta in och ta ut pengar från ditt Zebpay-konto.

zebpay instrumentpanel

För att köpa krypto, gå till menyn “Köp / Sälj” längs den övre fältet.

Återigen är gränssnittet minimalistiskt, intuitivt och lätt att navigera vilket är perfekt för nybörjare. Alla kryptotillgångar listas till vänster mot AUD eller BTC.

Följ dessa steg för att köpa krypto direkt med Zebpay:

zebpay köp bitcoin

Om du redan är bekant med att investera eller handla kryptovalutor, kommer du att inse att Zebpay inte har en levande priskarta. Detta kan komma som en överraskning, men börsen är inriktad på enkelhet för vardagliga investerare att köpa Bitcoin och andra altcoins.

Investerare som förlitar sig på kartorna till tid och köpposition måste använda en kryptokarta med Zebpay. Vi rekommenderar att du använder ett annat kartpaket som TradingView för att rita trendlinjer etc, eftersom du kommer att upptäcka att kryptobörser vanligtvis inte sparar din kartanalys när du loggar ut.

Zebpay levereras med sin egen online plånbok som du hittar genom att klicka på ‘Plånbok’ högst upp. Plånboken gör att du säkert kan skicka / ta emot krypto.

zebpay plånbok

De tillgängliga kryptotillgångarna listas längst till vänster med tillgängligt saldo och möjligheten att se din handelshistorik. Återigen blir det inte lättare för nybörjare. Den är väl utformad, ren och enkel att använda.

Zebpay Crypto tillgångar

Zebpay låter sina användare konvertera AUD till kryptomynt som:

 • Bitcoin
 • Krusning
 • Eter
 • EOS
 • Bitcoin kontanter
 • Litecoin

Varje kryptomynt kan handlas mot AUD eller Bitcoin (BTC).

Zebpay-avgifter

Handelsavgifter

Zebpay debiterar en platt 0,4% avgift över alla handelstillgångar. Jämfört med andra kryptobörser i Australien kommer du att upptäcka att Zebpay-avgifter är konkurrenskraftiga på kryptomarknaden och en av de lägsta i landet.

zebpay-avgifter

Depositionsavgifter

Det finns inga insättningsavgifter för att överföra australiska dollar eller krypto till din Zebpay-plånbok.

Uttagsavgifter

Det finns inga uttagsavgifter för att överföra australiska dollar eller krypto från din Zebpay-plånbok. En liten nätavgift debiteras av blockchain som bestäms av myntet, inte Zebpay. För en lista över nätverksavgifter, Klicka här.

Zebpay Security

Platsäkerhet

Enligt hemsida, Zebpay-utbyte testas ständigt av säkerhetsexperter både inom och utanför Zebpay för att leta efter buggar och säkerhetsproblem..

Zebpay Australias infrastruktur är skyddad med brandväggar och deras anställda genomgår bakgrundsverifiering och kontrollerad nätverksåtkomst baserat på deras roller inom kryptoföretaget.

Inte alla kryptovalutabörser är desamma.

JÄMFÖR ZEBPAY MED ANDRA

Jämför nu!

Plånbokssäkerhet

Zebpay säger att de använder en hårdvaruplånbokslösning för att lagra 98% av användarnas digitala tillgångar. Detta innebär att plånböckerna är luftgapade och lagras fysiskt i valv som finns på olika platser. Därför kan användarmynt som lagras i Zebpay-plånboken inte nås från en enda geografisk plats eller av en enda person.

Transaktioner på börsen måste undertecknas med system över olika molnplattformar. Detta syftar till att undvika en enda misslyckande punkt för att förhindra att användarkonton äventyras av online-hackare.

Zebpay-webbplatsen säger att den har implementerat ett eget säkerhetsprotokoll som skyddar alla transaktioner mellan plånböcker för kallt och hett lager.

ZebPay-alternativ

Följande Zebpay-alternativ är ansedda och pålitliga kryptovalutautbyten i Australien.

swyftx

Swyftx

Swyftx är en toppmodern plattform som gör att du kan köpa kryptovalutor på ett snabbt och enkelt sätt. Registreringsprocessen är otroligt enkel med snabb registrering och verifiering som tar mindre än två minuter.

Besök hemsida oberoende reserv

Oberoende reserv

Independent Reserve är ett populärt utbyte bland kryptovalutahandlare runt om i världen som erbjuder handel med konkurrenskraftiga avgifter och stöd för traditionella fiatvalutor som australiensisk dollar, Nya Zeelands dollar och US-dollar.

Besök hemsida myntbyte

CoinJar

CoinJar är ett pålitligt kryptobörs i Australien som tillåter användare att köpa, sälja, lagra och spendera digitala tillgångar. Med över 400 000 användare och räkningar är CoinJar-utbyte en av de bästa platserna att köpa Bitcoin i Australien.

Besök hemsida

Vanliga frågor

Kräver ZebPay KYC?

Användare måste slutföra ett KYC-förfarande för att kunna köpa krypto och ta ut pengar från Zebpay. Personliga identitetshandlingar krävs för att bevisa identitet och följa lokala bestämmelser.

Har ZebPay fondförsäkring?

ZebPay anger inte på sin webbplats om en försäkringsfond är tillgänglig för att skydda användare mot intrång i börsens fysiska säkerhetsåtgärder, anställdes stöld eller förlust av någon krypto som finns i Zebpay-plånboken..

Har ZebPay en mobilapp?

Zebpay har en mobilapp för iOS- och Android-enheter som låter dig köpa och sälja krypto direkt från var som helst med en Internetanslutning. Precis som onlineversionen är mobilappen av Zebpay användarvänlig och intuitiv. Webbversionen av plattformen är också mobilvänlig och kan användas på smartphones.

Har ZebPay ett remissprogram?

Zebpay erbjuder ett remissprogram som belöning för att få in nya användare till plattformen. När du introducerar dina vänner till kryptovärlden med Zebpay får du båda en kredit värt $ 10. För att göra anspråk på remissbonus, dela din remisskod med nya användare. De måste slutföra registrerings- och KYC-processen.

Slutsats

För att avsluta vår ZebPay-recension kan vi säga det Zebpay är ett utmärkt kryptoutbyte i Australien för nybörjare att komma igång med krypto.

Besök Zebpay

Den har utformats för enkelhet, konkurrenskraftiga avgiftsstrukturer, en stressfri upplevelse och med säkerhet i åtanke så att du kan handla med lätthet och sinnesro. Den övergripande processen att köpa och sälja krypto direkt är extremt snabb och nybörjarvänlig.

Det finns några förbättringar som skulle göra Zebpay ännu bättre:

 • Levande kryptoprisdiagram med avancerade verktyg och funktioner för teknisk analys
 • Försäkringsfond för att skydda användare vid utbyteshack

Bortsett från ovanstående gör de konkurrenskraftiga handelsavgifterna och det lättanvända gränssnittet Zebpay väl lämpad för nybörjare som vill komma igång med kryptovaluta.

Dela den här artikeln med ditt nätverk om du tycker att den är användbar!

digital våg

Börsavgifter är en mycket viktig faktor för alla potentiella kryptovalutainvesterare. Följande börser – utöver ovanstående börs – ger mycket konkurrenskraftiga handels-, insättnings- och uttagsavgifter (utan dolda avgifter) med ett brett utbud av insättningsmetoder som passar alla typer av investerare i Australien.

Besök Zebpay

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map