Yobit anmeldelse: Er det legitimt og trygt i 2021?

Yobit er en populær børs for handel med kryptovalutaer som har vært en valgfri plattform i flere år. Børsen er kjent for å tilby en omfattende liste over kryptokurver for å handle fra å inkludere alt-capcoins til større og mer vanlige eiendeler som Bitcoin, Ethereum og XRP.

Besøk YoBit

I denne Yobit-gjennomgangen vil vi gi en oversikt over utvekslingsfunksjonene, brukergrensesnittet, handelsverktøy, ordretyper, avgifter, kundeservice og vår erfaring med å bruke plattformen. Så sørg for at du holder deg til slutten for å lese vår endelige dom på Yobit.net.

Mens vi tar sikte på å gi deg nøyaktig og den nyeste informasjonen i utvekslingsanmeldelsene våre, anbefaler vi på det sterkeste at du besøk deres side for å holde deg oppdatert med eventuelle endringer som kan oppstå etterpå.

yobit-rangering

Det anbefales å bruke en Bitcoin-maskinvarepung som Ledger Nano X når du handler kryptovaluta. Hvis du ikke har lommebok, kan du lese guiden vår om maskinvareboketter for å lagre krypto.

Hva er Yobit?

Yobit.net er en pioner innen utvekslingsområdet for kryptovaluta som tilbyr en enkel, men kraftig plattform som er kjent i kryptosamfunnet. Populariteten til Yobit er tydelig ved sitt massive handelsvolum på nær $ 50 millioner dollar per dag ifølge Coinmarketcap. Nettstedet rangerer for tiden Yobit på nummer 10 for de beste børsene i kryptovalutahandel i verden.

Før slike plattformer som Binance, Bybit og BitMEX, har Yobit vært en ledende børs som tilbyr et bredt utvalg av mindre kjente altcoins å handle. Det er over 8000 forskjellige kryptovalutaer som kan handles mot flere basale eiendeler, inkludert Bitcoin, Ethereum og Tether.

Yobit sammenlignet

Avanserte funksjoner, intuitivt brukergrensesnitt og konkurransedyktige handelsavgifter er viktige funksjoner på Yobit. Denne sammenligningstabellen viser andre kryptobørser med toppmargin som tilbyr funksjoner i verdensklasse.

Yobit-registrering & Logg Inn

For å komme i gang med Yobit, må du først opprette en konto ved å følge disse instruksjonene:

yobit-register

Yobit-kontobekreftelse

Brukere er ikke pålagt å fullføre en KYC-prosess (Know Your Customer), noe som er bra. Dette betyr at nye handelsmenn kan sette inn penger og begynne å handle favorittmyntene sine på plattformen i løpet av få minutter. Yobit samler ikke inn data som bevarer anonymiteten til handelsmenn på børsen.

Hvordan sette inn midler i Yobit

Å sette inn penger på en Yobit-konto er ganske enkelt. Som andre kryptobørser, kan dette utføres ved å navigere til ‘Wallet’ og velge eiendelen du vil sette inn. Dette vil hente opp en unik Yobit-lommebokadresse som kan brukes til å overføre penger sikkert fra en maskinvarelommebok i din besittelse eller fra en annen kryptoplattform..

Her kan du også ta ut midler og se historikken til transaksjoner fra lommeboken din.

yobit innskuddsmidler

Yobit brukergrensesnitt

Når du besøker Yobit.net, er brukergrensesnittet for handel den første siden du ser. Det er grunnleggende i utseende, men inkluderer standard handelsfunksjoner og verktøy som forventes for en digital aktivautveksling.

Til venstre kan handelsmenn raskt se kontosaldosammendraget som kan være nyttig. Markedene er listet opp nedenfor, som er kategorisert i de forskjellige parene som er tilgjengelige for handel.

Her kan du raskt bytte gjennom hundrevis av handelspar for å søke etter muligheter. Å vise den daglige endringen i% og volum er flott for rask skanning etter mynter med høye momentum (f.eks. Breakouts).

yobit brukergrensesnitt

Kartene er plassert midt i brukergrensesnittet. Handlere som er avhengige av avansert kartprogramvare eller verktøy som bruker tekniske indikatorer, mønstre eller kartverktøy, vil ikke finne disse tilgjengelige på Yobit.

Selv om handelsmenn som vet hvordan de skal lese ordreboken, volum og lysestakemønstre, vil de elske å handle på Yobit for å spekulere i hundrevis av mynter tilgjengelig på plattformen.

Totalt sett fant vi handelserfaring på Yobit for å være enkel og enkel å bruke. Det ligner på andre kjente børser og anerkjente børser som Poloniex og Gate.io som har eksistert i mange år.

Yobit-avgifter, margin & Grenser

De fleste handelsmenn vil vite at handelsavgifter er et viktig hensyn når de bruker en børs for handel med kryptovalutaer. Spesielt for aktive daghandlere som kan utføre flere handler om dagen med høy innflytelse. Yobit-avgifter er som følger, eller du kan besøke deres nettside for å se i sin helhet.

Handelsgebyrer

Å kjøpe og selge krypto ved hjelp av Yobit-plattformen, handelsavgifter ikke overstige 0,2% av transaksjonen beløp. Sammenlignet med andre kryptohandelsplattformer er Yobits avgifter konkurransedyktige i markedet.

Innskudd & Uttak

Det er ingen innskuddsavgifter å overføre kryptovaluta til Yobit. For uttak gjelder en standard blockchain-avgift som bestemmes av nettverksbelastningen.

Kundeservice

En viktig faktor når du bestemmer deg for å bruke en bestemt kryptovaluta-utveksling er kundeservice. I henhold til vanlige spørsmål om Yobit blir svar på spørsmål vanligvis svart innen en time, men noen ganger kan det ta opptil 24 timer.

Yobit.net har en FAQ-seksjon, men er ganske begrenset og svarer bare på grunnleggende spørsmål, for eksempel hvordan du kommer i gang, innskudd, gebyrer og uttak av midler. Vi så ikke en ‘Knowledge Base’ -del som kan være nyttig for nybegynnere som kommer i gang med Yobit.

Yobit har et av de største samfunnene på Telegram med over 80.000 mennesker i den engelske gruppechatten. Administratorene virker veldig aktive og responsive når de sendes en direkte melding for støtte.

Yobit-alternativer

BYBIT

Bane

ByBit er en derivathandelsplattform med kryptovaluta med vekt på leverage trading med opptil 100x gearing på Bitcoin og Etherium handelspar. Bybit har blitt en av de beste kryptobørsene i verden.

Besøk nettsiden pluss500

Plus500

Plus500 er en CFD-leverandør som tilbyr sin enorme kundebase for å handle verdens mest populære kryptoaktiver med opptil 30 ganger giring som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron og Monero.

Ansvarsfraskrivelse: kapitalen din er i fare

Besøk nettsiden binance

Binance

Binance er den største kryptovalutautvekslingen etter handelsvolum og en av de raskeste leverandørene av handelstjenester for blockchain-økosystem. Børsen har hatt astronomisk vekst og er en premium kryptohandelsplattform.

Besøk nettsiden

Yobit-anmeldelser & Tilbakemelding

Børsen har fikk 4,5 stjerner av 5 på det respekterte nettstedet for gjennomgang Trustpilot. Dette er vanligvis en god indikasjon og et mål på omdømmet og påliteligheten til børsen. Flertallet av kommentarene er positive med noen få negative kommentarer. Vi la merke til at det ikke er noen nøytrale rangeringer som vi synes er uvanlige.

Når du velger en ny kryptobørs, bør brukerne alltid bruke due diligence, risikostyringspraksis og fortsette å holde seg oppdatert med utvekslingsanmeldelser som dette.

yobit anmeldelser

ofte stilte spørsmål

Er Yobit Legit?

Yobit ser ut til å være en legitim handel med kryptokurrency som har vært i drift i mange år og har tiltrukket seg en betydelig følge av handelsmenn. Børsen er registrert i Panama og tilgjengelig for brukere over hele verden.

Er Yobit en trygg utveksling?

Yobit ser ikke ut til å ha blitt hacket siden lanseringen i 2014. Plattformen inneholder de grunnleggende sikkerhetstiltakene som 2FA for å beskytte brukerkontoer. Det er begrenset informasjon om nettstedets sikkerhetstiltak, så vi anbefaler alltid brukere å gjøre sin egen undersøkelse.

Har Yobit en demo-konto

Yobit har ikke en demo-konto som gjør det mulig for handelsmenn å praktisere kryptohandel uten å gjøre et innskudd.

Er det et Yobit-tilknyttet program?

Yobit.net har et tilknyttet program som belønner eksisterende brukere som henter inn nye kunder med sin unike henvisningskobling. Henvisningsbonusen er 20% av de henviste brukernes handelsgebyrer.

Har Yobit en mobil handelsapp?

Yobit har ikke en mobilapp for Android- og iOS-brukere til å handle kryptovaluta.

Konklusjon

For å avslutte vår Yobit-gjennomgang er det en av de eldste kryptobørsene som har levert en bunnsolid handelsplattform i flere år. Det ser ut til at utvekslingen har kommet langt for å forbedre kundeservicen med et responsivt Telegram-fellesskap og flere administratorer for å støtte deres voksende brukerbase.

Besøk Yobit

Noen gode poeng om Yobit-utveksling er:

  • Har aldri blitt hacket
  • Tusenvis av kryptomynter å handle
  • Enkel å bruke handelsgrensesnitt
  • Rask påmeldingsprosess (ingen KYC)
  • Konkurransedyktige handelsavgifter

Så hva er vår endelige dom?

Vi fant børsen enkel å bruke, sette inn penger og utføre handler. Det er en flott plattform for kryptohandlere og investorer som ønsker å kapitalisere på nye kryptovalutaer for å bygge rikdom i Bitcoin, bør vurdere å bruke Yobit.

Du kan også være interessert i:

  • 5 beste plattformer for å tjene interesse på Crypto
  • 8 beste kryptovalutautvekslinger i USA
  • Hvordan kjøpe Bitcoins med Amazon gavekort – Super enkelt
  • Beste kryptovalutautvekslinger i New Zealand
  • De 4 beste stedene å satse Tezos (XTZ) & Tjen belønninger

Risikostyringsverktøy og plattformfunksjoner er veldig viktige for enhver potensiell kryptovalutainvestor. Følgende børser for kryptovalutahandel – i tillegg til ovennevnte børs – gir avanserte handelsfunksjoner, tekniske indikatorer og et jevnt, mobilresponsivt kartgrensesnitt som passer for nybegynnere og profesjonelle kryptohandlere..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map