Primebit Review: Er det legit? (Vi har svarene)

PrimeBit er en peer-to-peer-kryptomarginhandel som lar brukerne handle evigvarende kontrakter i Bitcoin, Ethereum og Litecoin med opptil 200 ganger giring. Plattformen er integrert med MetaTrader 5, som har vært den valgte handelsapplikasjonen for erfarne og nybegynnere i mange år.

Besøk PrimeBit

Nå, siden Primebit er en relativt ny børs, kan du være bekymret for noen få ting, for eksempel om det er en trygg og legitim kryptobørs. Denne gjennomgangen vil undersøke plattformens sikkerhet og andre viktige faktorer som handelsavgifter, kartgrensesnitt, innskuddsmetoder og kundesupport.

primebit

Hva er PrimeBit?

PrimeBit er en peer-to-peer utvekslingsplattform for kryptovaluta som ble etablert i 2019, hvor du kan handle evigvarende kontrakter mellom andre brukere av kryptosamfunnet.

Det er en nybegynnervennlig handelsplattform og første utveksling i sitt slag for å integreres med MetaTrader 5. Børsen tilbyr handel med Bitcoin, Ethereum og Litecoin-par. Hver digitale eiendel kan handles med høy innflytelse opptil 200 ganger ved hjelp av webtrader for desktop av Primebit-appen for mobile enheter.

Rask oppsummering

PrimeBit Sammenlignet

Avanserte funksjoner, intuitivt brukergrensesnitt og en mobil handelsapp er viktige funksjoner på PrimeBit. Denne sammenligningstabellen viser andre topprangerte kryptobørser som tilbyr funksjoner i verdensklasse.

Du kan også være interessert i:

 • 8 beste Crypto-utvekslinger uten null (provisjonsfri handel)
 • Hvorfor mister jeg penger på Bitmex? Unngå disse 5 feilene
 • 4 Beste Bitcoin Cashback & Belønningsapp (GRATIS penger)
 • 3 beste kryptokartsteder for Altcoin-tradere
 • Bybit lanserer sin globale BTC Brawl Trading Competition

Er PrimeBit trygt?

Det har hittil ikke blitt rapportert noe hack eller tyveri på Primebit. Dette tilskrives den høye standarden for sikkerhetskontroller på plattformen for å holde brukerens fond trygt og sikkert. Primebit er en legitim børs som raskt har skilt seg fra andre kryptoplattformer ved å tilby peer-to-peer-handel og integrering med MT5.

Hvordan registrere deg med PrimeBit

For å opprette en konto på PrimeBit, følg disse enkle trinnene:

primebit register

Hvordan sette inn midler på PrimeBit


PrimeBit godtar kun innskudd i Bitcoin. Det er to muligheter for å finansiere PrimeBit-kontoen din med Bitcoin:

 • Sett inn Bitcoin fra en hardware-lommebok eller annen børs direkte på kontoen
 • Kjøp Bitcoin med bankoverføring ved hjelp av Match2Pay

Alternativt må du sette inn penger ved å bruke en hederlig fiat-til-krypto-utveksling og deretter overføre den kjøpte Bitcoin til Primebit..

Overfør BTC til PrimeBit

For å sette inn penger fra en annen lommebok, klikk på kontooversiktssiden ‘Innskuddsmidler’ for å hente PrimeBit innskuddsvikler. Kontoen BTC Wallet-adresse og QR-koden vises for å sende BTC til.

primebit innskudd

Kjøp BTC på PrimeBit

For nye brukere som ikke eier Bitcoin ennå, men som ønsker å begynne å handle på plattformen, har PrimeBit exchange et grensesnitt med Match2Pay som lar deg kjøpe Bitcoin ved hjelp av bankoverføring med USD. Match2Pay er en kjent og pålitelig fiat-til-krypto-leverandør som støtter populære børser som:

 • Coinbase
 • Kraken
 • Tvillingene

primebit kjøp bitcoin

Handel på PrimeBit

For alle handelsmenn, charting-grensesnitt er en av de viktigste hensynene når du velger en kryptobørs. Spesielt for handelsmenn som er avhengige av teknisk analyse for å finne en fordel i markedet.

Når du velger en børs for handel med kryptovaluta, må du være komfortabel med handelsgrensesnittet, ordretyper og kartverktøy. Det må føles riktig da det er her mesteparten av tiden din blir brukt!

Når du først logger på PrimeBit-utveksling, er det første du vil legge merke til at kartsystemet er basert på TradingView-motoren. Som de fleste veteranhandlere vil vite, er TradingView-diagrammer kjent for glatte, intuitive og svært funksjonelle diagrammer. Dette er mye bedre enn det forrige brukergrensesnittet som var basert på MetaTrader 5.

primebit-diagrammer

Brukere av Primebit vil dra nytte av avanserte handelsverktøy og indikatorer levert av TradingView som kan brukes til å analysere de levende kryptoprisene i samsvar med deres handelsstrategi. Du kan legge til flere tekniske indikatorer for å legge over de levende prisene og bruke tegneverktøyene til å analysere prisadferd.

Bestillingsvinduet til høyre ser ut til å være ganske grunnleggende. Selv om den inneholder alle funksjonene du forventer av en hederlig kryptomarginhandelsplattform. Ved å bruke ordrevinduet kan du plassere, stoppe og begrense bestillinger som vi vil dekke i neste avsnitt.

primebit ordrebok

Hvordan handle med PrimeBit

For å delta i en handel med Primebit, naviger til ‘Kalkulator ikonet øverst til høyre i handelsvinduet. Dette vil gi noen forskjellige alternativer:

 • Kontrakt: Vis kontraktinformasjonen for det valgte aktivet, for eksempel siste pris, finansieringssatser og 24-timers volum
 • Stilling: Vis alle åpne posisjoner og ventende ordrer (grense)
 • Ny bestilling: For å gå inn i en ny posisjon eller angi en ventende ordre

primebit calc

Gjennom vinduet Ny ordre kan brukere velge kryptoaktiva som skal handles, velge KJØP eller SELG, velge markedsordretype og angi posisjonsstørrelse. PrimeBit vil beregne estimeringslikvidasjonsprisen basert på startmarginen og vise den gjenværende saldoen som er igjen hvis handelen gjennomføres.

De to forskjellige typene markedsordrer som er tilgjengelige på PrimeBit er:

 • EN Grense Rekkefølge lar deg kjøpe eller selge en eiendel til en spesifisert pris. Hvis du for eksempel vil kjøpe BTC-kontrakter til en pris på $ 200 eller mindre, kan du angi en begrenset kjøpsordre som ikke vil bli fylt med mindre markedet når din spesifiserte pris.
 • EN Markedsordre lar deg kjøpe eller selge en eiendel til den beste tilgjengelige prisen i parres ordrebok. Denne typen ordre bør brukes med forsiktighet, da det kan føre til potensielle dårlige fyllpriser i mindre flytende par.

PrimeBit Trading Assets

Primebit tilbyr evige kontrakter som lar deg spekulere i om en eiendels pris vil bevege seg opp eller ned, ved bruk av gearing og uten behov for å eie eiendelen. Hver evigvarende kontrakt har ingen utløpsdato, noe som betyr at det ikke er noen grense for fortjenesten din.

Primebit tilbyr evigvarende kontrakter på:

 • Bitcoin (BTC / USD)
 • Ether (ETH / USD)
 • Litecoin (LTC / USD)

primebit gearing

Primebit Leverage

Primebit tilbyr opptil 200 ganger giring på Bitcoin, Ethereum og Litecoin-kontrakter. Marginen som er tilgjengelig vil avhenge av størrelsen på posisjonen og valutaparet. Det er 9 forskjellige gearingsinnstillinger tilgjengelig for handel med kjøps- og salgskontrakter som er 1x, 2x, 5x, 10x, 25x, 50x, 100x, 150x og 200x. Det så ikke ut til å være kryssmargin på Primebit.

Annonse

BYBIT

tjen belønninger opp t0 $ 600 med bitcoin innskudd

VURDERING

4.7 / 5

Krev $ 600

Vi må være forsiktige med at gearing kan være et kraftig verktøy for en næringsdrivende. Du kan bruke den til tha fordel av relativt små prisbevegelser for å få balansen din til å vokse raskere.

Det fungerer ved å legge ned en brøkdel av hele verdien av handelen din – og børsen gir resten av innskuddet for å legge til rette for en mye større posisjonsstørrelse uten å binde kapitalen din. Det kan også ha motsatt effekt og øke størrelsen på tapene dine.

Primebit-avgifter

Børsgebyrer er et viktig hensyn når du velger en børs for handel med kryptovalutaer. Det blir enda mer kritisk når du handler større posisjonsstørrelser og på en børsnotert børs hvor du betaler avgifter på posisjoner som er mye større enn marginen..

Innskudd / uttak

Primebit gjør det ikke kreve et depositum eller uttaksgebyr. Det er et minimumsgebyr for Bitcoin-nettverk som belastes når du tar ut Bitcoin fra Primebit, som bestemmes av blockchain-belastningen. Blockchain-avgiften er 0,0005 BTC.

Handelsgebyrer

Primebit-handelsavgifter er rettferdige sammenlignet med andre børser i kryptovalutahandelsindustrien. Børsen bruker en produsent og takermodell for å bestemme handelsavgifter som er de samme for BTC, ETH og LTC. Avhengig av typen bestilling, vil Primebit bestemme handelsavgiften som skal brukes.

Primebit’s handelsavgift er 0,075% (taker) og -0,025% (maker). Handelsgebyret trekkes fra kontosaldoen, og påvirker ikke ordrenes innledende margin.

For å forklare de forskjellige Primebit-avgiftene og når de skal gjelde:

 • EN produsent er noen som legger inn en begrensningsordre eller betinget ordre som går til ordreboken og legger opp til markedsdybden, uavhengig av om den næringsdrivende velger å gå lang eller kort. Disse handelsmennene er med på å skape markedet og blir dermed kalt produsenter.
 • EN taker er noen som plasserer markedsordrer som umiddelbart oppfylles før de går til ordreboken og reduserer markedsdybden ved å ta ordrer fra ordreboken.

Primebit Security

Primebit har tatt i bruk en rekke sikkerhetsfunksjoner for å beskytte brukernes midler og nettstedet. Til dags dato har det ikke vært alvorlige hack eller tyveri av midler på kryptobørsens derivater.

Primebit-programvare

PrimeBits server er vert på Amazon Web Services (AWS) som er verdens mest omfattende og bredt adopterte skyplattform.

Primebit lommebok

Plattformen er basert på en kaldt lommeboksystem for å lagre 99% av alle digitale eiendeler av brukerne. Dette betyr at store mengder av klientens midler er lagret i en frakoblet maskinvarepungebok med hver innskuddsadresse som tildeles brukerne, faktisk er en kald lommebokadresse..

I tilfelle systemkompromiss vil en angriper fortsatt ikke ha full tilgang til alle nødvendige nøkler for å stjele midler. Ingen private nøkler holdes på noen skyserver som i stor grad reduserer cyberrisiko som hackere.

Uttak av primebit

Uttak av primebit behandles manuelt etter brukerbekreftelse. Dette lar Primebit-teamet nøye sjekke uttaksinformasjonen for å sikre at transaksjonen er legitim og for den rettmessige eieren av eiendelen..

Tofaktorautentisering

Det andre viktige sikkerhetstiltaket er Tofaktorautentisering. Primebit-brukere er pålagt å sette opp 2FA for Primebit-appen før de tar ut midler fra MT5. Dette betyr at brukerne er pålagt å bruke en passord OG en registrert mobiltelefon for å godkjenne kontoen ved innlogging og for å ta ut penger fra børsen.

Primebit Anmeldelser & Kundeservice

Å være en ganske ny børs, det er ikke for mange Primebit-kundeanmeldelser på internett eller Reddit. Tilbakemeldingene på sosiale medieprofiler er positive.

En ting som virkelig skiller seg ut er omfattende pakke med guider og artikler i Primebit Support-delen. Det dekker absolutt alt som:

 • Primebit tilknyttet program
 • Primebit Web Trader
 • Primebit Metatrader 5 App
 • Primebit Perpetual Contracts
 • Primebit overføring / betaling

For nye brukere til sentralen som ikke finner svaret på et spørsmål på støttesiden, kan brukere kontakte Primebit-teamet ved hjelp av zendesk live chat bot. Den finnes nederst i venstre hjørne og er tilgjengelig 24/7 på flere språk. Vi testet det ut og fikk svar nesten umiddelbart. Andre medier for å komme i kontakt er e-post eller sosiale medier.

Primebit Alternativer

BYBIT

Bane

ByBit er en derivathandelsplattform med kryptovaluta med vekt på leverage trading med opptil 100x gearing på Bitcoin og Etherium handelspar. Bybit har blitt en av de beste kryptobørser i verden.

Besøk nettsiden pluss500

Plus500

Plus500 er en CFD-leverandør som tilbyr sin enorme kundebase for å handle verdens mest populære kryptoaktiver med opptil 30 ganger utnyttelse som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron og Monero.

Ansvarsfraskrivelse: kapitalen din er i fare

Besøk nettsiden binance

Binance

Binance er den største kryptovalutautvekslingen etter handelsvolum og en av de raskeste leverandørene av handelstjenester for blockchain-økosystem. Børsen har hatt en astronomisk vekst og er en premium krypto handelsplattform.

Besøk nettsiden

ofte stilte spørsmål

Hvor mye penger kan jeg tjene kryptovaluta?

Fortjenesten vil avhenge av din tålmodighet, handelsbeslutninger og suksessen til handelsstrategiene dine. Det er ingen handelsstrategier for hellig gral eller garantier for å tjene penger på markedet.

Hvor ligger PrimeBit?

PrimeBit er registrert i Saint Vincent og Grenadinene.

Må jeg sende inn KYC-dokumenter for å begynne å handle?

Nei, det er ingen KYC-prosedyrer eller trenger å laste opp personellinformasjon for å begynne å handle med Primebit.

Har Primebit en testnet / demo / papirhandelskonto?

Ja, Primebit tilbyr et testnett for å tillate risikofri kryptohandel ved hjelp av et demoside for å bli kjent med å bruke Primebit webtrader eller MT5. Testnet-kryptoprisene er ment å gjenskape det levende markedet.

Er det en PrimeBit mobilapp?

Primebit har integrert seg med Metatrader 5 for å tillate brukere å koble Primebit-kontoen sin til MT5-appen og bytte live- eller demo-konto..

Har PrimeBit et tilknyttet program?

Ja, PrimeBit tilbyr et tilknyttet program med en levetidsinntektsandel. PrimeBit-inntekt kommer fra takstgebyr. Du kan tjen opptil 20% av hele takeavgiften generert av kontoen som er registrert via henvisningskoblingen din. Tilknytningsprogrammet er flernivå, noe som betyr at du også kan tjene en inntektsandel fra hver konto som er registrert via tilknyttede henvisningslenker..

Kan amerikanske kunder handle med Primebit?

Amerikanske kunder har ikke lov til å handle med Primebit på grunn av strenge regler som er utenfor børsens kontroll. Beboere må finne en kryptovaluta-utveksling i USA som er regulert av lokale lover og regler.

Hvilke land støttes av Primebit?

Primebit er en handelsplattform for kryptovaluta som lar klienter bruke tjenestene sine fra hele verden. Enkeltpersoner fra støttede land som Storbritannia, Canada, Singapore, Australia og New Zealand har lov til å kjøpe og selge kryptovaluta på børsen. Imidlertid er det en valgt gruppe land på grunn av jurisdiksjonelle begrensninger på kryptovalutaer. Land som kanskje ikke handler på Primebit inkluderer:

 • Amerikas forente stater
 • Cuba
 • Krim og Sevastopol
 • Iran
 • Syria
 • Pakistan
 • Nord-Korea
 • Sudan
 • Ghana
 • Etiopia
 • Tunisia
 • Jemen

Konklusjon

For å avslutte Primebit-gjennomgangen, er børsen en enestående peer-to-peer-handelsplattform som gjør det mulig for handelsmenn å spekulere i Bitcoin, Ethereum og Litecoin med høyere gearingsalternativer sammenlignet med andre levererte kryptobørser.

Integrasjonen med MetaTrader 5-diagrammer er en flott funksjon som passer for detaljister og institusjonelle kunder. Webtrader og mobilappen lar brukerne handle på farten og overvåke posisjoner. Det er ekstremt nybegynnervennlig og gir alle kartverktøyene for kryptohandlere.

Du bør handle med Primebit hvis:

 • Du er lei av å betale for høye handelsavgifter på andre gearingsbørser
 • Du vil ha en trygg kryptoplattform med 99% av klientmidlene i fryselager
 • Du liker en kartplattform som er responsiv med avanserte handelsverktøy
 • Du vil handle på en børs med høy gearing opptil 200 ganger
 • Du liker og bytter som er tilgjengelig å handle på stasjonær eller mobil app

Besøk Primebit

Risikostyringsverktøy og plattformfunksjoner er veldig viktige for enhver potensiell kryptovalutainvestor. Følgende børser for kryptovalutahandel – i tillegg til ovennevnte børs – gir avanserte handelsfunksjoner, tekniske indikatorer og et jevnt, mobilresponsivt kartgrensesnitt som passer for nybegynnere og profesjonelle kryptohandlere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map