OKEx gjennomgang: Er det trygt og pålitelig i 2021?

OKEx er en global digital eiendomsutveksling som tilbyr avanserte finansielle tjenester til tradere over hele verden ved hjelp av blockchain-teknologi. Børsen gir flere token og futures trading par for å hjelpe handelsmenn til å optimalisere deres kryptohandelsstrategi. OKEx innoverer kontinuerlig for å møte kundenes behov, og er en av de mest populære børsene i kryptovalutahandel i verden.

Besøk OKEx

Mens vi tar sikte på å gi deg nøyaktig og den nyeste informasjonen i denne OKEx-gjennomgangen, anbefaler vi på det sterkeste at du besøker nettstedet deres for å holde deg oppdatert med endringer som kan oppstå etterpå.

Nøkkelegenskaper:

 • Handelssted som Bitcoin, Ethereum, Litecoin og XRP
 • Margin, evigvarende & Futuremarked med 100 ganger gearing
 • Desentralisert handelsplattform
 • Nybegynnere og avanserte brukergrensesnitt
 • Konkurransedyktige handelsavgifter
 • Lagre krypto for å tjene renter opptil 6,57%
 • 2.4 stjernerangering basert på 52 kundeanmeldelser

alt i alt

4.15 / 5 Besøk OKEx

Brukervennlighet

Brukergrensesnitt

Avgifter

Sikkerhet

Før du begynner, anbefales det ofte å bruke en Bitcoin-maskinvareboklate som Ledger Nano X når du handler kryptovaluta. Hvis du ikke har en lommebok, kan du lese vår guide om de beste maskinvarepungene for kryptovaluta.

Hva er OKEx?

OKEx er verdensledende digital aktivautveksling som gir avanserte finansielle tjenester. Kryptovaluta-utvekslingen er basert på Malta, Italia og har betjent millioner av brukere i over 100 land over hele verden. OKEx er designet for å gi en trygg og sikker handelsplattform for brukere å handle hundrevis av mynter, token & futures trading par. OKEx er en av de største børsene i verden og er er for tiden rangert som 14. etter handelsvolum.

okex

OKEx er basert i Belize med hovedkontoret i Hong Kong. OKEx har nylig utvidet seg til Malta gitt landene anstrengelser for å gi et forsvarlig regelverk for blockchain-virksomheter og utveksling av digitale eiendeler.

OKEx sammenlignet

Avanserte funksjoner, intuitivt brukergrensesnitt og en mobil handelsapp er viktige funksjoner på OKEx. Denne sammenligningstabellen viser andre topprangerte kryptobørs som OKEx som tilbyr funksjoner i verdensklasse.

Er OKEx trygt?

OKEx ser ut til å være en sikker kryptovalutautveksling som inneholder flere sikkerhetstiltak på plattformen for å beskytte klientinformasjon og holde midler trygge. I følge vår forskning har OKEx ikke vært involvert i et utvekslingshack eller opplevd et større sikkerhetsbrudd eller kompromiss. I 2017 kom det rapporter om millioner av Bitcoin som ble flyttet fra OKEX som forårsaket panikk i kryptosamfunnet. Imidlertid forklarte administrerende direktør Jay Hao at dette var forårsaket av planlagt vedlikehold.

OKEx-funksjoner

OKEx-brukere av plattformen har tilgang til flere innovative handelsfunksjoner og økonomiske verktøy. Børsen regnes som en ledende one-stop kryptovaluta handelsplattform som inkluderer funksjoner som:

 • Brukervennlig grensesnitt for nybegynnere og avanserte handelsmenn
 • Raskt og enkelt å kjøpe og selge krypto ved bruk av over 30 lokale valutaer
 • Støtter kreditt- / debetkort og bankoverføringer
 • Godtar fiat-valutaer som USD, CNY, EUR, ARS, AUD og BGN
 • Spothandel med høy likviditetsordre med lave spread
 • Evig bytte- og futuresmarked for å handle krypto med innflytelse opptil 100 ganger
 • Sikre OKEx-lommeboken ved hjelp av frakoblet fryselagring
 • Mobilapp for handel når som helst og hvor som helst
 • Henvisnings- og tilknyttet program som belønner deg for å bringe brukere til sentralen
 • 24/7 kundesupportteam

Registrering, pålogging & Grenser

OKEx Exchange-registreringsprosessen er ganske enkel. Alt du trenger for å komme i gang er en gyldig e-postadresse. Du blir bedt om å logge inn på den nominerte e-postadressen din og oppgi bekreftelseskoden. Det er ingen grunn til å laste opp noen identifikasjonsdokumentasjon (KYC) med mindre du har tenkt å trekke ut mer enn 100 BTC i løpet av en 24-timers periode. OKEx-verifikasjonsnivåer og grenser er som følger:

okex grenser

Når du har registrert deg, kan du logge på OKEX ved hjelp av e-post-ID og passord. Du bør også sette opp og aktivere 2FA og SMS-autentisering (anbefales på det sterkeste) for ekstra sikkerhet. For å gjøre dette, naviger til ‘Kontosikkerhet’ i profilseksjonen. For ytterligere informasjon kan du også lese deres guide.

Innskudd av midler

OKEx tillater brukere å finansiere en konto kun ved hjelp av digitale valutaer. Det er ikke noe alternativ å overføre fiat-valuta til børsen. De to alternativene som er tilgjengelige på OKEx for å finansiere din nye handelskonto:

 • Kjøp krypto med kredittkort på nettstedet gjennom Simplex eller Koinal
 • Overfør krypto fra en hardware-lommebok eller annen sentral

Når midlene er kommet, kan brukerne begynne å handle kryptovalutaer på OKEx.

okex kjøp krypto

Kjøpe digitale eiendeler

OKEx tilbyr et sted å kjøpe kryptovaluta direkte på handelsplattformen ved hjelp av en rekke betalingsmåter. Avhengig av fiat-valutaen som brukes til betaling, kan brukerne velge å overføre penger til børsen ved hjelp av en kreditt- / debetkort, bankoverføring, IMPS, Google Pay og PayPal. Nye brukere på børsen kan opprette en konto, finansiere en lommebok og begynne å handle krypto på få minutter.

okex kjøp bitcoin

Handel med kryptovaluta

For alle handelsmenn, er kartgrensesnittet en av de viktigste hensynene når du velger en kryptobørs. Spesielt for handelsmenn som er avhengige av teknisk analyse for å finne en fordel i markedet. Når du velger en børs for handel med kryptovalutaer, er det viktig å være komfortabel med handelsgrensesnittet, ordretyper og kartverktøy. Dashbordet på OKEx er lett å bruke som vist under.

okex trading

Kryptoparene er pent oppført til venstre med handelsordervinduet til høyre. Åpne ordrer og posisjoner kan raskt sees langs bunnen. Selv om det er veldig forenklet, gir standard brukergrensesnitt brukerne relevant informasjon for å inngå kjøps- og salgsposisjoner eller plassere ventende ordrer. Teknisk analysehandler som bruker diagramindikatorer og handelsverktøy kan bruke fullskjermmodus som vist nedenfor.

okex-diagrammer

Tradere er i stand til å veksle mellom standard OKEx-diagrammer eller TradingView-diagrammer som er kjent for jevn, intuitiv og ren grafikk der handelsmenn kan benytte seg av avanserte handelsverktøy og indikatorer for å avgrense sin handelsfordel for å maksimere fortjenesten og minimere risikoen. Dette vil passe handelsmenn som er kjent med Tradingview for å kartlegge tradisjonelle eiendeler.

I slekt: 4 Beste Crypto Charting-programvare & Verktøy for Altcoin-tradere

Ellers er OKEx-standarddiagrammer helt fine og gir alle de grunnleggende verktøyene som trendlinjer, indikatorer og diagrammønstre. En flott funksjon som vi la merke til med OKEx er antall ordretyper som kan velges, som består av:

 • Grense
 • Avansert grense (kun innlegg, fyll eller drep, øyeblikkelig eller avbryt)
 • Marked
 • Stop Limit
 • Sti
 • Isfjell
 • TWAP

Isberg bestiller ser ut til å være en unik funksjon for OKEx-utveksling. Det er i utgangspunktet en algoritmisk ordretype som lar brukerne unngå å legge inn en stor ordre for å unngå glidning. Det vil automatisk bryte opp en brukers store ordre i flere mindre ordrer som plasseres i henhold til det siste beste bud- og forespørselsprisen samt parametrene som er satt av brukeren. For mer informasjon, kan du lese guide her.

isfjellbestilling

på samme måte, tidsveid gjennomsnittspris (TWAP) ordrer ser ut til å være eksklusive for OKEx. Dette er avanserte ordrer som kan brukes som en del av en kryptohandelsstrategi for å utføre en ordre i porsjoner med jevne mellomrom som spesifisert av brukerne. Dette kan minimere markedspåvirkningen på kurvordrer.

Samlet sett vil handelsmenn nøye seg med OKEx-brukergrensesnittet som gir en funksjonsrikt, brukervennlig og intuitivt kartsystem som vil gi handelsmenn forbedret teknisk visualisering, fleksibilitet og kontroll av handelsrisiko i henhold til deres kryptohandelsstrategi.

Ikke alle kryptokursutvekslinger er de samme.

SAMMENLIGN OKEX MED ANDRE

Sammenlign nå!

Støttede mynter

OKEx-utveksling for øyeblikket tilbyr 246+ forskjellige kryptovalutaer som kan handles på nettstedet mot USD, BTC, ETH, DAI og OKB par. Børsen tilbyr handelsavgiftsrabatter hvis brukere på plattformene bestemmer seg for å handle med OKEx-verktøytoken OKB.

OKEx har startet en tilbakekjøpsordning for gradvis å brenne 300 millioner sirkulerende forsyning av OKB som oppstår hver 3. måned. Dette virker av mange som positiv hensikt å øke prisen på token ved å redusere tilbudsmengden.

okex mynter

I tillegg til spot exchange tilbyr OKEx andre kryptoprodukter som inkluderer:

 • Sted: handel fra krypto til krypto eller med margin
 • Derivater: handel med futures og evigvarende bytter lange eller korte med opptil 100 ganger giring
 • Alternativer: Funksjonen kommer snart ifølge OKEx

OKEx Utnyttelse

OKEx tilbyr marginhandel på spot- og derivatprodukter. Børsen tilbyr også faste og kryssmargin. Det maksimale marginbeløpet som kan handles for hvert produkt er:

 • Spotutveksling: Opptil 10x margin
 • Fremtid: Opptil 100 ganger margin

Utnyttelseshandel kan være et kraftig verktøy for en næringsdrivende til å dra nytte av relativt små prisbevegelser i kryptomarkedet. Det fungerer ved å legge ned en brøkdel av hele verdien av handelen din – og børsen gir resten av innskuddet for å legge til rette for en mye større posisjonsstørrelse uten å binde kapitalen din. Det kan også ha motsatt innvirkning og øke størrelsen på tapene dine.

Handelsgebyrer

Valutakostnader må vurderes før du bestemmer deg for å handle på en kryptovaluta-handelsplattform. Lave avgifter er avgjørende når du handler større posisjonsstørrelser med margin eller foretar flere handler på en enkelt dag (dvs. daghandlere) som kan gi potensiell fortjeneste.

Spotgebyrer

OKEx-avgifter er basert på en produsent og en takermodell som starter ved 0,1% og 0,15% for brukere med mindre enn 500 OKB-tokens. Produsent / takeravgift kan reduseres til henholdsvis 0,06% og 0,09% hvis 2000 OKB-tokens holdes i OKEx-lommeboken.

Sammenlignet med en populær handelsplattform som Binance, som krever en flat 0,1%, OKEx-avgifter er ganske konkurransedyktige. Personer med høy nettoverdi med stort handelsvolum i løpet av en 30-dagers periode kan låse opp ytterligere rabatter og rabatter på handelsavgift.

Fremtid & Evige avgifter

I likhet med OKEx spot trading fees, produsenten og takeren avgifter for futures og evige markeder starter på 0,02% og 0,05% henholdsvis. Gebyrene kan reduseres basert på OKB-tokens som er oppbevart på handelskontoen som listet opp nedenfor. Dette er billigere enn populære handelsplattformer som Bybit og FTX.

Innskudd & Uttaksgebyrer

OKEx tilbyr null innskudd og uttak avgifter. Det er et minimumsgebyr for Bitcoin-nettverk som belastes når du tar ut Bitcoin fra børsen som bestemmes av blockchain belastning for hver eiendel. For eksempel er nettverksavgiften for et Bitcoin-uttak omtrent 0,0005BTC.

Støttede land

OKEx er en global handelsplattform for kryptovaluta som gjør det mulig for klienter å bruke tjenestene sine fra hele verden, bortsett fra en valgt gruppe land på grunn av jurisdiksjonelle begrensninger for kryptovalutaer. Landene og territoriene som IKKE kan handle på OKEx inkluderer – Hong Kong, Cuba, Iran, Nord-Korea, Krim, Sudan, Malaysia, Syria, USA (inkludert alle USAs territorier), Bangladesh, Bolivia, Ecuador og Kirgisistan.

ofte stilte spørsmål

Har OKEx en mobilapp?

OKEx har en mobil handelsapp som er tilgjengelig for nedlasting for Android, iOS Microsoft og Mac-enheter. Appen lar OKEx-brukere handle med kryptovaluta på farten.

Har OKEx et henvisnings- eller tilknyttet program?

OKEx har et henvisningsprogram som lar deg motta 30% av handelsavgiftene. De vil også motta $ 10 USDT når de handler (spot- og marginhandel) over $ 16 000 USDT.

Har amerikanske handelsmenn lov til å bruke OKEx?

Amerikanske kunder kan ikke handle med OKEx på grunn av strenge regler som er utenfor børsens kontroll. Investorer i kryptovaluta må finne en lisensiert handelsplattform i USA.

Konklusjon

For å avslutte denne OKEx-gjennomgangen er det en trygg og pålitelig plattform for å handle et bredt spekter av altcoins og de største kryptoparene som Bitcoin, Ethereum, Litecoin og Ripple. Børsen tillater direkte kryptoinnskudd fra andre børser eller din egen hardware-lommebok. Du kan til og med kjøpe krypto umiddelbart gjennom utvekslingen ved hjelp av fiat-valuta.

Besøk OKEx

Du kan også være interessert i:

 • De 5 beste fiat til kryptobørsene i verden
 • De beste kryptovalutautvekslingene i Australia
 • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Sosial handel
 • 6 beste stedene å kjøpe Bitcoin i Storbritannia
 • Slik tjener du Bitcoin gratis: 6 velprøvde metoder

Det er viktig å bruke en global og pålitelig kryptobørs for å kjøpe, handle og selge Bitcoin og kryptovalutaer. Det er flere børser som har blitt hacket eller blitt stjålet fra klientmidler. Følgende børser for kryptovalutahandel – i tillegg til ovennevnte børs – er velkjente og klarerte for å gi en trygg og sikker måte for nybegynnere og profesjonelle kryptohandlere å sette inn fiat-valuta og kjøpe digitale eiendeler.

Besøk OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map