Mine Digital Review: Detaljer, funksjoner og avgifter

Digitale valutaer blir stadig mer populære og ettertraktede som et alternativ til tradisjonelle bankaktiva med fremveksten av kryptovalutahandelsplattformer og DeFi-produkter for å tjene renter på krypto. Australske statsborgere er i stand til å delta i denne globale trenden for å kjøpe Bitcoin i Australia.

En ny og kommende australsk kryptokursutveksling er Mine Digital.

Besøk Mine Digital

Mens vi tar sikte på å gi deg den mest nøyaktige informasjonen i denne Mine Digital-gjennomgangen, foreslår vi at du besøker nettstedet deres for å holde deg oppdatert med eventuelle endringer som kan oppstå etterpå.

mitt digitale nettsted

Det anbefales ofte å bruke en Bitcoin-maskinvarepung som Ledger Nano X når du handler kryptovaluta. Hvis du ikke har lommebok, kan du lese vår guide om de beste kryptovaluta-maskinvarepungene.

Hva er Mine Digital?

Mine Digital er en ENaustralsk kryptovalutautveksling og meglerfirma som gir en påkjøring for brukere å kjøpe og selge digitale eiendeler med fiat valuta. Brukere kan kjøpe, handle og selge Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, Bitcoin Cash mot AUD, USD og USDT.

Den digitale plattformen er bare kryptobørs i Australia som tilbyr gratis forsikring mot tyveri, ødeleggelse, tap eller skader. Mine Digital har som mål å være en av de beste børsene i Australia og den bredere APAC-regionen og utvikler en rekke derivatmarkeder for både privatpersoner og profesjonelle investorer..

Mine Digital Sammenlignet

Sammenlignet med andre børser i Australia som tillater brukere å kjøpe Bitcoin, tilbyr Mine Digital svært konkurransedyktige handelsavgifter for å kjøpe, handle og selge de populære digitale eiendelene som Bitcoin, Ethereum og XRP.

Egenskaper & fordeler

Mine Digital er en ny kryptokursutveksling i Australia som tilbyr faste rimelige transaksjonsgebyrer for å lokke lokale handelsmenn og investorer som ønsker å maksimere avkastningen. Andre bemerkelsesverdige funksjoner og fordeler med Mine Digital inkluderer:

 • Lave avgifter og stramme spread i Australia mellom 0,1% og 0,2% (maks)
 • Tilbyr forsikring for å beskytte mot tyveri, ødeleggelse, tap eller skader
 • Et av Australias største OTC-skrivebord i volum
 • Tilbyr AUD, USD og Tether-par mot Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP og Bitcoin Cash
 • Tilgang til global likviditet for å behandle store kjøps- eller salgsordrer med minimal glidning
 • Høyytelses handelsplattform som er enkel å bruke og navigere
 • Mobil handelsapp tilgjengelig for kjøp, handel og salg av krypto 24/7

Er Digital Digital Trygt?

Mine Digital Exchange ser ut til å være en sikker plattform som inkluderer nettstedssikkerhets- og informasjonsprotokoller for å sikre at kundenes informasjon er trygg. Siden selskapets oppstart i 2014, det har ikke blitt rapportert om sikkerhetsbrudd eller hack.


Sikkerhetstiltak angitt på nettstedet for å beskytte brukerens midler som er lagret i en Mine Digital lommebok inkluderer tofaktorautentisering, lagring av kald lommebok, sikker fysisk hvelvlagring og overholdelse av KYC- og AML / CTF-standarder.

Er Mine Digital Legit?

Mine Digital Exchange ser ut til å være en legitim kryptokursutveksling som er en autorisert representant for Everforex Financial Pty Ltd.. Utvekslingen overholder lovene Know Your Client (KYC) og Anti Money Laundering (AML). Brukere som opprette en konto med Mine Digital må oppfylle verifiseringskrav og sende inn dokumentasjon for å bevise identitet før du setter inn fiat-valuta.

Opprette en konto med Mine Digital

Til opprette en konto hos Digital Mine, nye brukere må fullføre en registreringsprosess som tar noen minutter. Utvekslingen vil be om brukernavn og e-postadresse. Når e-postadressen er bekreftet, kan brukere logge på sentralen og se dashbordet som vist nedenfor. Her kan brukere se tildelingen av kryptovalutaaktiva, se nyere historie, sette inn midler og navigere til børsen.

min digitale lommebok

Innskudd av midler

Før brukere kan sette inn penger i Mine Digital Exchange, en identitetsverifiseringsprosess må være fullført for å begynne å handle med fiat valutainnskudd. Denne prosessen er obligatorisk og gjelder flertallet av fiat-til-kryptovaluta-børser i verden.

Når ID-sjekker er fullført, kan handelsmenn sette inn fiat-valuta på plattformen ved hjelp av en bankoverføring. Det er ingen gebyrer for å sette inn fiat-valuta. Alternativt kan brukere finansiere Mine Digital lommebok ved hjelp av kryptokurrency som ikke medfører noen innskuddsavgifter.

Annonse

myntspotte

KJØP BITCOIN Med australias favoritt krypto utveksling

VURDERING

4.3 / 5

Besøk Coinspot

Brukergrensesnitt

Mine Digital er et sted å handle digitale eiendeler som Bitcoin og Ethereum. For å begynne å handle må brukerne opprette en konto og bekrefte identiteten sin i henhold til KYC-kravene. Når det er bekreftet, kan midler settes inn på kontoen i enten fiat-valuta eller kryptovaluta.

Brukere med en finansiert konto kan sette ordrer og plassere handler på børsen som vist nedenfor. De brukergrensesnittet er elegant, godt lagt og passer for nybegynnere eller profesjonelle handelsmenn.

gruve digital handel

Handelsparene er organisert til venstre med inntaksordreboksen nedenfor. Mine Digital tilbyr tre typer ordrer inkludert limit, market og Fill-And-Kill (FAK). Sammenlignet med plattformer som de populære børsene for kryptovaluta-margin, er det begrensede betingede ordrer for å håndtere handelsrisiko som stoppordrer og One-Cancel-the-Other (OCO), som er avgjørende etter vår mening..

Markedsdybdekartet til høyre vises for avanserte handelsmenn som forstår hvordan de skal lese listen over bud og tilbud som sitter på børsen. Volumet vist i ordrebøkene er litt tynt, noe som kan forventes for en ny kryptovalutautveksling.

Kartlegging & Handel med kryptovaluta

Kartopplevelsen og verktøyene er viktige hensyn når det gjelder handel med kryptovalutaer. Når vi ser nærmere på Mine Digital-kartgrensesnittet, er det muligheter for å vise markedsdata ved hjelp av områdekart eller lysestake-mønstre. Imidlertid la vi merke til intern tid er begrenset til minutter, timer og daglige diagrammer. Dette er ikke ideelt for sving- og posisjonshandlere som stoler på langsiktig kartlegging for å identifisere pristrender og mønstre.

Ikke alle kryptokursutvekslinger i Australia er de samme.

SAMMENLIG MINDIGITAL MED ANDRE

Sammenlign nå!

Brukergrensesnittet inkluderer ikke indikatorer som glidende gjennomsnitt, stokastikk eller volum. Erfarne tekniske handelsmenn vil finne det vanskelig å analysere prisaksjonen uten disse verktøyene, som regnes som en grunnleggende funksjon på andre handelsplattformer. Samlet sett er kartplattformen og verktøyene på Mine Digital veldig grunnleggende og kun egnet for nybegynnere. Tatt i betraktning at utvekslingen fortsatt er ganske ny, forventer vi videre utvikling og oppdateringer som vil bli utgitt for å bringe avansert kryptovaluta kartprogramvare og verktøy for sine brukere.

Handelsgebyrer

Handelsgebyrer er et viktig hensyn når vi leter etter en ny børs for å kjøpe og selge kryptovaluta. Like viktig er spread og slippage-kostnader. Mine Digital har som mål å tiltrekke seg en andel av nye australske investorer med veldig lave handelsavgifter mellom 0,1% og 0,2% på tvers av kjøps- og salgsordrer. Avgiften inkluderer GST for australske investorer.

Handelsgebyret er basert på en produsent og taker-struktur som følger.

 • Hvis du er lager en pris (bruk en begrensningsordre), handelsavgiften er 0,1%.
 • Hvis du er tar en pris (bruk en markedsordre), handelsavgiften er 0,2%.

Tilgjengelige kryptovalutaer

Handlere på Mine Digital Exchange kan kjøp og selg 5 forskjellige digitale valutaer som inkluderer Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC) & Bitcoin Cash (BCH). Det er totalt 15 par ettersom hver eiendel kan handles mot den australske dollar, amerikanske dollar og tether (USDT).

mine digitale mynter

Sammenlignet med andre populære handelsplattformer for kryptovaluta er antall handelspar på Mine Digital Exchange begrenset. Handlere som ønsker å spekulere i andre altcoins eller eksotiske tokens, må finne en alternativ børs.

Mine Digital Insurance

Mine Digital tilbyr depot- og forsikringsløsninger til investorer og handelsmenn som bruker kryptovalutautvekslingen. Det fungerer som en forsikring for å beskytte brukerens midler mot tyveri, ødeleggelse, tap eller skader. Nettstedet oppgir ingen informasjon om beløpet som dekkes bortsett fra å være et supplement til brukerne. Mine Digital er angivelig den eneste kryptobørs i Australia som tilbyr denne unike funksjonen til sine kunder.

gruvedigitalforsikring

Kundeservice & Anmeldelser

Å være en ny digital valutautveksling, det er få Mine Digital Exchange-anmeldelser online. Børsen har en Facebook-side med flere positive anmeldelser. Når plattformen øker brukerbasen, forventer vi å se mer ærlige kundeanmeldelser om brukeropplevelsen på plattformen, og vil oppdatere denne artikkelen.

ofte stilte spørsmål

Er det en OTC-tjeneste (OTC)?

Personer med høy nettoverdi er i stand til å handle store volumer gjennom Mine Digital sin OTC-tjeneste. For mer informasjon, besøk nettstedet eller kontakt Mine Digital e-postadresse for support om hvordan du kan gjøre store kryptokurrency-transaksjoner.

Tilbyr Mine Digital en Demokonto eller Testnet?

Nettstedet sier at nye brukere er i stand til å opprette en demo-konto for å praktisere kryptovalutahandel ved hjelp av eller bli kjent med kartgrensesnittet og den samlede handelsopplevelsen. Vi kunne ikke finne muligheten til å handle med virtuelle midler, så brukerne må spørre Digital Mine om dette.

Har Mine Digital et henvisnings- eller tilknyttet program?

Mine Digital Exchange har ikke et henvisnings- eller tilknyttet program å belønne eksisterende kunder for å hente familie eller venner til plattformen. Lojalitetsprogrammer tillater brukere å tjene ekstra inntekt ved å fremme utvekslingen. Til gjengjeld vil børsen betale ut en prosentandel av de henviste brukernes handelsavgifter som en bonus.

Kan du tjene interesse med Mine Digital?

Mine Digital Exchange tilbyr ikke en høyrentesparingskonto eller kryptostøtte lån for å la brukerne tjene renter på kryptovalutaaktiva. Dette er en stadig mer populær tjeneste som blir levert av de beste kryptobørser i verden.

Er Mine Digital Støttet i New Zealand?

Mine Digital kryptokursutveksling lar investorer i New Zealand kjøpe, handle og selge Bitcoin mot fiat- og altcoin-par. Det er for øyeblikket ikke noe alternativ for innbyggere i NZ å sette inn NZD direkte på plattformen.

Børser som Mine Digital

Følgende alternativer til Mine Digital er velrenommerte, trygge og pålitelige kryptovalutautvekslinger for å kjøpe Bitcoin i Australia – og andre store altcoins som Ethereum, XRP og Litecoin.

swyftx

Swyftx

Swyftx er en moderne plattform som lar deg kjøpe kryptovalutaer på en rask og enkel måte. Registreringsprosessen er utrolig enkel med rask registrering og verifisering som tar mindre enn to minutter.

Besøk nettsiden uavhengig reserve

Uavhengig reserve

Independent Reserve er en populær børs blant kryptovalutahandlere over hele verden som tilbyr konkurransedyktige avgifter og støtte for tradisjonelle fiat-valutaer som den australske dollar, New Zealand-dollar og amerikanske dollar..

Besøk nettsiden myntspotte

Myntspot

CoinSpot-utveksling er en respektert i det lokale Bitcoin-samfunnet og er fokusert på å hjelpe nykommere med å kjøpe Bitcoin og kryptovaluta i Australia med australske dollar..

Besøk nettsiden

Konklusjon

For å avslutte vår gjennomgang av Mine Digital, tillater utvekslingen brukere i Australia å kjøpe og selge kryptovaluta umiddelbart med bankoverføring. Mine Digital Exchange er en ny børs, og tilbyr unike funksjoner i markedet som forvaring, forsikring og lave handelsavgifter for å lokke eksisterende kunder fra andre australske børser..

Besøk Mine Digital

Vi er veldig glade for å se hva teamet bak Mine Digital vil bringe i årene fremover, og om det kan bli en av de beste kryptokursutvekslingene i Australia..

Oppsummert bør du bruke Mine Digital Exchange hvis:

 • Du liker en australsk kryptokursutveksling som tilbyr forvaring og forsikring
 • Du liker en bytte med handelsavgifter mellom 0,1% og 0,2% inkludert GST
 • Du vil ha en børs som gir AUD, USD og Tether-par
 • Du leter etter en regulert kryptokursutveksling i Australia
 • Du vil ha en trygg og sikker bytte for å sette inn AUD ved hjelp av bankoverføring

Med sine super lave handelsavgifter, rask registrering og utfyllende forsikring, forventer vi gode ting fra Mine Digital i nær fremtid. På kort sikt ønsker vi å se noen få mindre forbedringer av kartgrensesnittet og verktøy for risikostyring lagt til.

digital bølge

Valutakostnader er en veldig viktig faktor for enhver potensiell kryptovalutainvestor. Følgende børser – i tillegg til ovennevnte børs – gir svært konkurransedyktige handels-, innskudds- og uttaksgebyrer (uten skjulte gebyrer) med et bredt utvalg av innskuddsmetoder som passer for alle typer investorer i Australia.

Besøk Mine Digital

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map