KuCoin Review: Er det trygt? Her er hva vi fant

KuCoin er en ledende kryptokursutveksling for handel med digitale eiendeler og kryptokurver. Børsen er egnet for nybegynnere og erfarne handelsmenn ved hjelp av nettstedet eller mobilappen som tilbyr et bredt utvalg av produkter og avanserte handelsverktøy for de mest populære kryptovalutaaktiva og altcoins med lav cap.

Besøk KuCoin

KuCoin blir ofte referert til som ‘The People’s Exchange’ på grunn av sin raske økning i popularitet over hele verden, spesielt og er klarert av 1 av fire kryptoholdere i verden det gjør det til en av de beste børsene for handel med kryptovalutaer.

Nøkkelegenskaper:

 • Over 200 kryptomynter av høy kvalitet med mer enn 400 handelspar
 • Godtar 46 fiat-valutaer som USD, GBP, EUR og CNY
 • Marginhandelkrypto med opptil 10 ganger gearing
 • Konkurransedyktig handelsavgift på 0,1% per handel
 • Tjen renter på krypto (opptil 12% USDT årlig)
 • 2.3 stjernerangering basert på 138 anmeldelser

alt i alt

4.55 / 5 Besøk KuCoin

Brukervennlighet

Brukergrensesnitt

Avgifter

Sikkerhet

Mens vi tar sikte på å gi deg nøyaktig og den nyeste informasjonen om funksjonene, brukergrensesnittet og handelsavgiftene og mer i denne KuCoin-gjennomgangen, anbefaler vi på det sterkeste at du besøker nettstedet for å holde deg oppdatert med eventuelle endringer som kan forekomme etterpå..

Hva er KuCoin?

KuCoin er en kryptokursutveksling som ble bygget for å imøtekomme enkeltpersoner over hele verden ved å tilby en enkel å bruke plattform for investorer å bytte digitale eiendeler og kryptovalutaer. KuCoin ble etablert i slutten av 2017 og har raskt blitt en av de mest populære kryptohandelbørser i verden. I følge coinmarketcap er KuCoin det er for tiden rangert som nr. 8 basert på trafikk, likviditet og handelsvolum i spotmarkedet.

På kort tid har KuCoin samlet seg over 5 millioner registrerte brukere fra over 200 land og regioner og er godt etablert i samfunn som Sør-Korea, Japan, Spania, Italia, Vietnam, Tyrkia, Russland, India og andre regioner.

kucoin nettsted

Brukere er bortskjemt med valg med flere innovative kryptotjenester og -produkter, inkludert spotbørs, futures-markeder, marginhandel, byttekrypto med null-avgifter, staking av belønninger, utlånstjeneste for å tjene renter på kryptoaktiva og til og med kjøpe kryptovalutaer med kreditt / debet kort.

KuCoin Sammenlignet

Avanserte funksjoner, intuitivt brukergrensesnitt og en mobil handelsapp er viktige funksjoner på KuCoin. Denne sammenligningstabellen viser andre topprangerte kryptobørs som KuCoin som tilbyr funksjoner i verdensklasse.

Egenskaper & Kryptoprodukter

KuCoin-brukere har tilgang til flere funksjoner som inkluderer øyeblikkelig kryptokjøp med kredittkort, marginhandelsplattform og utsatte favorittmynter for å tjene belønninger. Her er et sammendrag av de beste funksjonene på KuCoin.

Støttede eiendeler

KuCoin tilbyr 200+ globale blockchain-prosjekter av høy kvalitet med mer enn 400 handelspar gjør plattformen til en av de beste børsene for handel med altcoins eller diversifisering av en portefølje. Investorer fra hele verden kan kjøpe myntene i 46 forskjellige fiat-valutaer som USD, GBP, EUR og CNY.

Marginhandel

KuCoin har en avansert girplattform med marginkontrakter opp til 10 ganger giring. Det er over 50 eiendeler som er parret mot BTC, ETH og USDT. Avanserte og mellomliggende brukere kan øke potensiell fortjeneste ved å handle en posisjon som er mye større enn kapitalen ved å låne midler. KuCoin tilbyr også derivater med opptil 100 ganger margin.

kucoin margin trading

Mobilapp

KuCoin tilbyr en intuitiv og brukervennlig mobilapp for kunder å handle hvor som helst og når som helst. Appen støttes på Android- og iOS-enheter og gir tilgang til hele spekteret av handelsprodukter og funksjoner. Brukere kan åpne posisjoner, overvåke handler og se lommeboksaldoer.

KuCoin utlån

I likhet med utlåns- og låneplattformer som BlockFi og Nexo, oppmuntrer KuCoin sine kunder til å ha eiendeler på plattformen ved å tilby renter på krypto. Når du ikke handler på KuCoin, kan eiendeler lånes ut til andre til tjen opptil 12% USDT på årsbasis.

Kontoregistrering & Logg Inn

For å opprette en konto med KuCoin-kryptokursutveksling er prosessen enkel og tar noen minutter. Følg disse trinnene for å starte:

kucoin registrere

KuCoin-bekreftelse

KuCoin brukere må fullføre en Know Your Customer-prosess i samsvar med virtuelle valutaindustriens protokoller for å redusere forekomsten av svindel, hvitvasking av penger og andre ondsinnede aktiviteter på børsen.

kucoin verification

Når KuCoin-bekreftelsesprosessen fullføres, kan brukerne:

 • Øk den daglige uttaksgrensen til 100 Bitcoin
 • Bruk fiat-til-kryptotjenester som å kjøpe krypto med kredittkort eller debetkort
 • Øk giringen til 100 ganger på KuCoin-handelsplattformen

Hvordan sette inn midler til KuCoin-konto

Den enkleste måten å finansiere en KuCoin-konto og begynne å handle altcoins er ved å overføre Bitcoin, Ethereum eller USDT. Avhengig av kryptovalutaen kan det ta noen sekunder, minutter eller til og med timer for blockchain å bekrefte transaksjonen og sette inn midlene i KuCoin-lommeboken..

kucoin innskuddsmidler

Følg disse trinnene for å sette inn penger i KuCoin:

Annonse

BYBIT

tjen belønninger opp t0 $ 600 med bitcoin innskudd

VURDERING

4.7 / 5

Krev $ 600

KuCoin Instant Exchange: Handle krypto med null avgifter

KuCoin har lansert en Instant Exchange for å tilby brukerne den beste tilgjengelige kryptokursen i det globale markedet og for å tillate rask kjøp av kryptovalutaer uten handelsavgifter. KuCoins øyeblikkelige børs støtter populære kryptovaluta-mynter som Bitcoin, Ethereum, Litecoin og XRP.

I slekt: 8 beste Crypto-utvekslinger uten null (provisjonsfri handel)

kucoin øyeblikkelig utveksling

For å handle krypto uten gebyrer ved bruk av KuCoin, følg disse trinnene:

Kjøp Crypto With Fiat Currency ved hjelp av KuCoin

KuCoin-utveksling tilbyr mer enn altcoin-handel og gir brukerne muligheten til å kjøpe krypto- og stabile mynter direkte ved hjelp av flere betalingsmetoder som inkluderer kreditt- og debetkort gjennom Simplex, Banxa og PayMIR, peer-to-peer exchange og Øyeblikkelig kjøp og salg ( Rask kjøp).

Fast Buy-funksjonen er et trygt sted å kjøpe flere digitale eiendeler som BTC, USDT, ETH og PAX med lave gebyrsatser. KuCoin øyeblikkelig kjøp / salg lar brukerne fylle opp lommeboken ved hjelp av WeChat Pay, Alipay, PayPal og bankkort.

KuCoin-utveksling støtter over 46 forskjellige fiat-valutaer fra hele verden.

kucoin raskt kjøp

Handelsplattform

KuCoin tilbyr en elegant, responsiv og enkel å bruke handelsplattform for både nybegynnere og mellomliggende altcoinhandlere. Brukere må sette inn penger i en KuCoin-lommebok før de bruker handelsplattformen.

Når KuCoin-lommeboken er finansiert, kan handelsmenn åpne rullegardinmenyen “Trade” og velge enten “Spot” eller “Margin” -børsen for å vise live kryptokartene som kan sees på som et enkelt splittdiagram i en firdisplay som er en fin funksjon for å overvåke forskjellige kryptopar eller tidsrammer.

kucoin-diagrammer

Standardoppsettet viser et prisdiagram for å gi en rask oversikt over prishandling ved hjelp av lysestaker. Kartprogramvaren og verktøyene er levert av Tradingview, som de fleste kryptohandlere vil være kjent med. Brukerne kan tegne linjer, mønstre og legg til indikatorer over live-pristabellene.

På høyre side er ordreboken og det siste vinduet. Forhandlere kan raskt se alle prisene som andre mennesker er villige til å kjøpe og selge den valgte kryptovalutaen for. Tallene i midten viser den siste salgsprisen og volumet eller beløpet som handles på hvert prisnivå.

kucoin bestillinger

Ordreinnføringsboksen nederst på skjermen gir muligheten til å raskt bytte mellom spot-, margin- og futuresmarkeder. Hvert marked gir en rask bestillingsprosent (f.eks. 25%, 50%, 75% og 100%) for å tillate rask posisjonsstørrelse basert på kontosaldoen.

Det er flere ordretyper som inkluderer limit, market, stop-limit og stop market. Når du vil legge inn en ordre, kan du bare klikke på det siste handelsvinduet som automatisk angir prisen på kryptovalutaen. Å angi en pris manuelt kan føre til feil.

Handel med KuCoin

For å handle kryptovaluta med KuCoin-utveksling, følg disse enkle trinnene:

Støttet krypto

KuCoin støtter over 200 globale blockchain-prosjekter av høy kvalitet med mer enn 400 handelspar. Brukere på plattformen har muligheten til å handle hver kryptoaktiva mot Bitcoin, KuCoin-aksjer (KCS), Stablecoins (f.eks. USDT, USDC, TUSD osv.) Og andre altcoins som Ethereum.

KuCoin-app

KuCoin tilbyr sine globale brukere en mobil handelsapp som kan lastes ned for å handle når som helst og hvor som helst med en internettforbindelse. Appen kan brukes på iOS- og Android-enheter.

KuCoin app-grensesnittet er elegant, nybegynnervennlig og intuitiv navigering for å kjøpe, selge, handle, administrere ordrer og lommebøker mens du er på farten. KuCoin-mobilappen er gratis for alle og kan brukes til å:

 • Opprett en konto med KuCoin
 • Fullfør KYC-identitetsbekreftelse
 • Se kryptoprisdiagrammer i sanntid
 • Sett inn midler ved hjelp av betalingsmåter som Paypal
 • Kjøp og selg krypto øyeblikkelig ved hjelp av Kucoin-appen
 • Handle krypto eiendeler ved hjelp av handelsplattformen

KuCoins mobilapp har vært lastet ned over 100.000 ganger med en gjennomsnittlig brukerrangering på 4,1 / 5 stjerner.

kucoin app

Spotgebyrer

KuCoins gebyrstruktur bruker en taker- og maker-modell og er basert på 30-dagers handelsvolum (BTC) for alle kryptovalutapar. Handlere som har et månedlig handelsvolum større enn 2000 BTC og gir likviditet til ordreboken (f.eks. Ved bruk av betingede ordrer) betaler null-handelsavgifter for kryptotransaksjoner.

Marginavgift

Marginavgiftsstrukturen er basert på en lagdelt struktur, men handelsvolumbegrensningene og gebyrene for maker / taker varierer. Sammenlignet med de populære leverage-handelsplattformene, er KuCoins avgifter konkurransedyktige, men ikke de billigste.

KuCoin-alternativer

crypto.com

Crypto.com

Crypto.com er en global digital eiendomstjeneste som tilbyr et bredt spekter av produkter for å akselerere adopsjonen av blockchain-teknologi ved å forbedre brukervennligheten og tilgjengeligheten til finansielle betalingstjenester ved hjelp av kryptovalutaer..

Besøk nettsiden pluss500

Plus500

Plus500 er en CFD-leverandør som tilbyr sin enorme kundebase for å handle verdens mest populære kryptoaktiver med opptil 30 ganger utnyttelse som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron og Monero.

Ansvarsfraskrivelse: kapitalen din er i fare

Besøk nettsiden binance

Binance

Binance er den største kryptovalutautvekslingen etter handelsvolum og en av de raskeste leverandørene av handelstjenester for blockchain-økosystem. Børsen har hatt en astronomisk vekst og er en premium kryptohandelsplattform.

Besøk nettsiden

ofte stilte spørsmål

Hvor er KuCoin basert?

KuCoin er en global kryptovaluta-plattform som har hovedkontor i Singapore. Utvekslingen sysselsetter over 300 ansatte fordelt på fire store kontorer i Kina, Filippinene, Singapore og Thailand.

Har KuCoin forsikring?

Kryptovaluta-eiendeler lagret på KuCoin-utveksling er støttet med en forsikring ifølge nettstedet. Forsikringsbeskyttelsen er gitt av Lockton som er med på verdens største private forsikringsmeglerfirma.

Trenger du å fullføre KYC?

KuCoin har implementert en KYC-prosess (Know Your Customer) for å sikre sikkerheten til brukerfondene på børsen. Brukere må sende inn personlig informasjon i samsvar med protokoller for virtuell valutaindustri for å redusere forekomsten av svindel, hvitvasking av penger og andre ondsinnede aktiviteter på KuCoin..

Har KuCoin et tilknyttet program?

KuCoin tilbyr et henvisningsprogram som er basert på en nivådelt struktur og belønner en høyere kommisjon basert på antall inviterte. Det første nivået av tilknyttet kommisjon for nye henvisninger er 30% av de henviste brukernes handelsavgifter. Det neste nivået hvis 40% tar i bruk hvis antallet henviste brukere overstiger 50.

Konklusjon

For å avslutte vår KuCoin-gjennomgang er det en ledende kryptokursutveksling som gir et komplett handelstilbud full av innovative produkter og funksjoner. KuCoin-utveksling er populært for sitt nybegynnervennlige handelsgrensesnitt på stasjonære og mobile apper. Med sitt brede utvalg av kryptovalutahandelspar, kan handelsmenn over hele verden bytte eiendeler i digital valuta raskt og med lave handelsavgifter.

Besøk KuCoin

For å styrke vår anmeldelse på KuCoin, er det det klarert av 1 av fire kryptoholdere i verden forfall som tilskrives den trygge og sikre handelsplattformen. Etter vår mening fortjener KuCoin alle utmerkelser og er utvilsomt en av de beste kryptobørser i verden for å handle kryptovalutaer.

Du kan også være interessert i:

 • StormGain-gjennomgang: LES DETTE før du registrerer deg
 • 4 Beste Bitcoin Cashback & Belønningsapp (GRATIS penger)
 • Nexo Review: Hvordan tjene interesse på kryptoen din
 • Rekeromtale: Balanser kryptoporteføljen din automatisk
 • 4 Beste Crypto Charting-programvare & Verktøy for Altcoin-tradere

Det er også god sikkerhetspraksis å ta ut fortjeneste til en Bitcoin-maskinvarepung som Ledger Nano X når du handler kryptovaluta. Hvis du ikke har lommebok, kan du lese artikkelen vår om hva som er den beste Bitcoin-maskinvarelommeboken.

Det er viktig å bruke en global og pålitelig kryptobørs for å kjøpe, handle og selge kryptovaluta. Det er flere børser som har blitt hacket eller blitt stjålet fra klientmidler. Følgende børser for kryptovalutahandel – i tillegg til ovennevnte børs – er velkjente og klarerte for å gi en trygg og sikker måte for nybegynnere og profesjonelle kryptohandlere å sette inn kryptovalutaer og handle digitale eiendeler.

Besøk KuCoin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map