FTX-gjennomgang: VIKTIG – Les før du bruker Exchange

FTX er en ledende kryptoderivatplattform som har inngått samarbeid med den største kryptobørs i verden, Binance. I denne FTX-børsanmeldelsen vil vi gi en oversikt over børsen og hvordan den skiller seg fra andre plattformer ved å vurdere dens funksjoner, brukergrensesnitt, produkter, handelsavgifter og mer.

Besøk FTX

Mens vi tar sikte på å gi deg nøyaktig og den siste informasjonen i denne FTX-gjennomgangen, er det alltid best at du regelmessig besøker nettstedet for å holde deg oppdatert med eventuelle endringer som kan oppstå etterpå.

Nøkkelegenskaper:

 • Futures, opsjoner, volatilitet, spot og leveraged tokens
 • Opptil 101 ganger giring
 • Konkurransedyktige handelsavgifter
 • Verdens første kryptoindeksfutures (f.eks. Shitcoin-indeks)
 • Avregning i stallmynt
 • Lange eller korte 3x leveraged tokens uten margin
 • Gebyrrabatter ved bruk av FTX-token (FTT)

alt i alt

4.6 / 5 Besøk FTX

Brukervennlighet

Brukergrensesnitt

Avgifter

Sikkerhet

Før du begynner, anbefaler vi at du bruker en Bitcoin-maskinvarepung som Ledger Nano X når du handler kryptoderivater. Hvis du ikke har en lommebok, kan du lese vår guide om de beste maskinvarepungene for kryptovaluta.

Hva er FTX?

FTX er en kryptokursderivater utveksling som er bygget av handelsmenn og designet for å tilby en kraftig plattform for profesjonelle handelsselskaper, mellomhandlere og nybegynnere. Brukere på plattformen har tilgang til innovative banebrytende handelsmarkeder som derivater, opsjoner, volatilitetsprodukter og leveraged tokens.

ftx

Rask oppsummering

FTX sammenlignet

Avanserte funksjoner, intuitivt brukergrensesnitt og en mobil handelsapp er viktige funksjoner på FTX. Denne sammenligningstabellen viser andre topp kryptovaluta-børser som FTX som tilbyr funksjoner i verdensklasse.

Hvem eier FTX?

FTX utveksling er eid av Sam Bankman-Fried, administrerende direktør og medstifter av Alameda Research som er en topp leverandør av kryptokurrencylikviditet som gir FTX tilgang til bransjeledende ordrebøker. Alameda administrerer over $ 100 millioner digitale eiendeler og handler $ 600 millioner til 1,5 milliarder dollar per dag på tvers av tusenvis av produkter som derivater gjennom FTX-utveksling.

Produkter & Egenskaper

FTX tilbyr en nybegynnervennlig og brukervennlig handelsplattform med innovative produkter å kjøpe eller selge. Krypto-utvekslingen fokuserer primært på å tilby en stabilt og sikkert derivatmarked for kryptovalutahandel, i tillegg til følgende fordeler og ulemper:

 • Profesjonelt brukergrensesnitt for handel på stasjonær eller mobilapp
 • Begynn å handle uten KYC og ta ut opptil $ 2.000 USD daglig
 • Lave avgifter og stramme spread på grunn av dype ordrebøker og likviditet
 • Opptil 101x utnyttelse på tradingpar
 • Leveraged tokens til KORT eller LANG med opptil 3X gir uten margin
 • Stablecoin-oppgjør ved bruk av en lommebok med en margin
 • MOVE-kontrakt som avgjør den absolutte prisendringen på en mynt over tid
 • VIP-handelsavgiftsrabatter med større volumbeløp og bruk av FTT-token
 • FTX Trading konkurranser og arrangementer
 • 24/7 tilbud for kryptokurver ved hjelp av OTC desk
 • Omfattende guider, FAQ-seksjon og responsivt kundesupportteam

Er FTX regulert?

FTX.com er en børs for handel med kryptovalutaer som er innlemmet i Antigua og Barbuda med hovedkontor i Hong Kong. Handelsplattformen er for øyeblikket ikke regulert, og amerikanske kunder har ikke lov til å bruke tjenestene. Innbyggere i USA kan bruke FTX.US, en partnerenhet som betjener amerikanske borgere og er et regulert selskap. For mer juridisk informasjon kan brukerne lese her: Legal – FTX Exchange.

Er FTX Exchange trygt?

FTX bruker flere banklignende sikkerhetsfunksjoner for å sikre sikkerheten til brukerens personlige informasjon og sikkerhet for midler lagret på kryptobørsen. Til dags dato har det ikke vært rapporterte hack eller sikkerhetshendelser som kan tilskrives en høy sikkerhetsstandard for eksempel lagring av kald lommebok og tofaktorautentisering for å gi et trygt og sikkert handelsmiljø.

Kontoregistrering

For å opprette en konto med FTX, må brukerne gjennomgå en registreringsprosess for å konfigurere en påloggingshandel for derivater. Brukere kan begynne å handle på kryptobørs og ta ut opptil $ 2000 USD per dag kun med e-postbekreftelse.

Nivå 2- og 3-kontoinnehavere som fullfører KYC, kan ta ut ubegrensede mengder kryptovaluta til en maskinvarelommebok som Ledger X, eller utbetale fiat direkte til en bankkonto ved hjelp av en bankoverføring. FTX-kontoinnehavere som fullfører AML / KYC-prosessen, kan også bruke OTC-skrivebordet.

Innskuddsmetoder

FTX tillater et bredt spekter av innskuddsmetoder for tradere på plattformen for å finansiere en konto. Disse inkluderer kryptovaluta, stablecoins eller fiat-valuta. Det er muligheten til å bruke et kredittkort for å kjøpe krypto direkte gjennom FTX-plattformen, fiat / crypto markedsleder, Simplex. Selskapet har vært banebrytende for fiat onramps ved hjelp av et tradisjonelt bankkort (f.eks. VISA og Mastercard).

Alternativt kan tradere overføre stablecoins til plattformen som USD, USDC, TUSD, PAX, BUSD og HUSD. FTX vil kreditere brukerens lommebok ved å bruke forholdet 1: 1.

Brukergrensesnitt

FTX er designet for nybegynnere og profesjonelle kryptovalutahandlere på plattformen ved å tilby en enkelt, enkelt å navigere og intuitivt brukergrensesnitt. Standardordningen har en sidenavigasjonslinje for rask tilgang til FTX-derivathandelsprodukter, posisjoner, lommebok for å se FTX-kontofond, ventende ordrer og for å se handelshistorikk.

ftx-grensesnitt

Midt i brukergrensesnittet har handelsdiagrammet som er integrert med TradingView og kjent for sine avanserte handelsfunksjoner, indikatorer og tegneverktøy og diagramoverlegg. Brukere kan høyreklikk på diagrammet for å plassere grense- og stoppordrer på et valgt prisnivå.

Under kartvinduet kan brukerne se ordreboken for å undersøke volumet i forhold til bud- og forespørselsprisene. For å komme inn i en posisjon med FTX, er bestillingsvinduet i midten. Det er enkelt i utseende og kan fylle inngangspriser ved å klikke på ordreboken. Handelsvolum kan justeres ved hjelp av glidebryteren som vil automatisk beregne og vise avviklingsprisen.

ftx bestillinger

FTX tillater handelsmenn å administrere sine posisjoner ved å tilby flere bestillingsmetoder for å gå inn i en posisjon og avslutte handelen. Sammenlignet med andre leveraged handelsplattformer, er utvalget av ordretyper på FTX utmerket og passer til en rekke handelsmenn. De tilgjengelige ordrene inkluderer:

 • Begrens rekkefølge
 • Markedsordre
 • Stopp markedet
 • Stoppgrense
 • Etterfølgende stopp
 • Tjene på det
 • Ta gevinstgrense

Totalt sett er FTX brukergrensesnitt robust og egnet for ulike typer handelsmenn og ferdighetsnivå. Kartvinduet er responsivt og inkluderer avanserte kartverktøy og programvare for å handle kryptoprodukter på FTX.

Handelsderivater

FTX tilbyr en rekke kryptovalutaderivatprodukter som kan handles på børsen ved hjelp av en lommebok med en margin. Handelsproduktene som tilbys inkluderer:

 • Fremtid – brukere på plattformen kan handle futures på mynter som BTC, ETH, EOS, XRP og USDT. Hver mynt har tre futureskontrakter: en kontrakt som utløper dette kvartalet, en kontrakt som utløper neste kvartal og en evig fremtid.
 • Leveraged Tokens – poletter som kan kjøpes og selges med opptil 3X gearing som ikke krever marginkrav.
 • Alternativer – kontrakter som gir innehaveren rett, men ikke plikt til å kjøpe eller selge til fremtidige innløsningspriser. Ofte referert til som ‘samtaler’ og ‘putter’. Avanserte handelsmenn kan bruke opsjoner for å sikre sine åpne posisjoner mot prisvolatilitet.
 • BEVEGE SEG – kontrakter som representerer den absolutte verdien av beløpet prisen på en mynt beveger seg over en tidsperiode.
 • Sted – handler som følger den understrekkende prisen på eiendelen uten margin eller sikkerhet

Fremtid

FTX har over 100 futurespar som kan handles ved bruk av en stablecoin som USD eller USDT som sikkerhet. Dette betyr at fortjeneste og tap er basert på USD-priser uten at du trenger en bankkonto. Det er også mulighet for å bruke samme fiat-valuta som sikkerhet for alle kontraktene. De populære FTX Futures-parene per daglig handelsvolum inkluderer:

 • BTC-PERP – Bitcoin Perpetual Futures
 • ETH-PERP – Ethereum Perpetual Futures
 • XRP-PERP – XRP Perpetual Futures
 • LTC-PERP – Litecoin Perpetual Futures
 • BCH-PERP – Bitcoin Cash Perpetual Futures

Brukere kan handel med futuresparene med margin opp til 101x og dra nytte av å dra nytte av relativt små prisbevegelser. Det gir også fleksibilitet i en portefølje for større eksponering og gjør at kapitalen går lenger enn brukeren ville være i stand til å finansiere alene.

Hver posisjon på futuresbørsen støttes av FTX Insurance Fund som aktiveres når en konto er i risiko for avvikling og for å redusere risikoen for clawbacks.

ftx bytter futures

Leveraged Tokens

FTX har utviklet en innovativ ressurs for kryptovalutahandlere, kalt Leveraged Tokens. Disse er ERC20 tokens som har utnyttet eksponering opptil 3 ganger på handelsparet. Det er ingen margin krav fra brukerens FTX-kontosaldo for å begynne å handle lånepenger. Det er til og med EFT-er som har utnyttet eksponering mot mange eksisterende og populære kryptovaluta-eiendeler.

Noen få eksempler på FTX-belagte tokens inkluderer:

 • BULL / USD – 3x langt Bitcoin-token
 • BEAR / USD – 3x kort Bitcoin-token
 • ETHBULL / USD – 3 ganger langt Ethereum-token
 • ETHBEAR / USD – 3x kort Ethereum-token

Bruke FTX leveraged tokens kan hjelpe en næringsdrivende med risikostyring. Derivatbørsen reinvesterer automatisk handelsfortjeneste i den underliggende eiendelen som handles. Dette betyr at hvis din leveraged token-posisjon har et overskudd, vil tokens automatisk sette på 3x leveraged posisjoner til den. På baksiden vil gjeldede tokens automatisk redusere risikoen hvis posisjonen er negativ.

ftx utvekslingstokener

Som et eksempel, hvis brukeren handlet en 3x lang ETH-posisjon og ETH-prisen falt over 33%, ville posisjonen bli avviklet. Imidlertid ville en posisjon på ETHBULL-eiendelen automatisk ha solgt en del av posisjonen ettersom prisen på ETH begynte å falle. Dette ville ha redusert avviklingsrisikoen selv etter et prisfall på 33%.

For å begynne å handle leverede tokens på FTX, klikk på ‘Token’ øverst i menyen for å finne eiendelelisten. Tokene er konstruert på en måte som gjør det mulig for handelsmenn å få eksponert for en spesifikk kryptoaktiv (både på lang og kortsiden) uten å risikere avvikling.

Annonse

BYBIT

tjen belønninger opp t0 $ 600 med bitcoin innskudd

VURDERING

4.7 / 5

Krev $ 600

Alternativer

FTX gir en funksjon for å handle kryptoalternativer lenge eller kort ved hjelp av gearing. Prosessen ligner futures trading på FTX, eller binære opsjoner. På utløpstidspunktet, den kontrakten er avgjort til et beløp i amerikanske dollar lik utløpsprisen. Forhandlere kan spekulere og velge å gå lenge eller kort med en gjeldsposisjon.

FTX-alternativer

FLYTTE kontrakter

MOVE er en kontrakt som lar brukerne handle på markedet volatilitet. Det representerer den absolutte verdien av beløpet prisen på en mynt beveger seg i amerikanske dollar over en tidsperiode som DAGLIG. Retningen for handelen er irrelevant i handelen. Alt som betyr noe er det totale dollarbeløpet som beveger seg i begge retninger. FTX MOVE-kontrakter er en flott måte for nybegynnere og grunnleggende handelsmenn å delta i markedene ved handel med fremtidig volatilitet.

For mer informasjon, se nybegynnerveiledningen for MOVE-handel på FTX nedenfor.

Spotmarkeder

Tradisjonelle handelsmenn kan kjøpe en rekke populære digitale eiendeler på børsen som ligner på en børs. FTX lister for øyeblikket over 100 handelspar som byttes ved bruk av USD eller USDT, for eksempel BTC, ETH, LINK, FTT-token, PAXG og XRP.

FTX-handelsavgifter

FTX tilbyr en lav handelsavgift som starter fra 0,07% til 0,04% for sin futures- og spotmarkeder som er basert på produsent- og takermodell. FTXs gebyrstruktur bruker et trinnvis system som fordeler handelsmenn med høyt volum med lavere handelsavgifter.

For leveraged tokens er det en kreasjon og innløsningsgebyr på 0,10% og et daglig administrasjonsgebyr på 0,03%. Hvis du bestemmer deg for å bruke en gearing på 50x eller høyere, øker handelsavgiften med 0,05% der halvparten av FTX-avgiftene tildeles forsikringsfondet.

For alle markeder unntatt BTC-PERP og ETH-PERP, ved hjelp av gearing av 50x øker handelsavgiftene med 0,02%, og 100x eller høyere handelsavgifter øker med 0,03%, som betales til FTX forsikringsfond. Vær oppmerksom på at BTC-PERP og ETH-PERP ikke påløper ekstra avgifter for å bruke høyere gearing.

Opprett en GRATIS konto med FTX.

FTX-brukere blir belønnet med en handelsavgiftsrabatt opptil 30% ved å bare holde en viss mengde FTX native token (FTT) som er verdsatt i USD. Rabattbeløpet er avhengig av dine nåværende FTT-token-beholdninger i henhold til tabellen nedenfor:

FTX-gebyrrabatt

Innskudd & Uttaksgebyrer

Det er ingen gebyrer for innskudd eller uttak for kryptovaluta mynter og tokens ved bruk av FTX.

Uttak av kryptovaluta-eiendeler fra handelsbørsen medfører standard blockchain nettverksgebyr som er uunngåelig og justeres automatisk basert på markedsforhold.

Akseptert Fiat-valuta

Brukere på FTX kan finansiere en handelskonto ved å sette inn enten kryptovaluta, stablecoins eller fiat-valuta. FTX støtter 10 fiat-valutaer som kan deponeres og trekkes ut ved hjelp av bankoverføring som USD, EUR, GBP, AUD, HKD, SGD, ZAR, CAD, CHF og BRL.

App for mobilhandel

FTX tilbyr også en mobil handelsapp som støttes av Android- og iOS-enheter. FTX Pro lar brukerne overvåke markedene og handle når som helst og hvor som helst. Appen har en rangering på 4,7 stjerner og er lastet ned av over 10.000 brukere.

ftx app

FTXs app inkluderer fullskjermdiagramfunksjonalitet, ordrer, posisjoner og grunnleggende diagramindikatorer. Funksjonaliteten på FTX-appen ligner på stasjonærversjonen. Handlere kan redigere ordrer, sjekke handelshistorikk og se markedsinformasjon.

FTX Exchange-omtaler & Kundeservice

FTX tilbyr en rekke kanaler for å komme i kontakt med deres kundesupportteam som Telegram og Support Email. Nybegynnere kan bla gjennom FAQ-seksjonen på nettstedet ved å navigere til ‘Hjelp’ lenke nederst på siden. Det er en omfattende liste over artikler som dekker et bredt spekter av emner som:

 • Innskudd og uttak
 • Konto- og KYC-bekreftelse
 • Kryptohandel
 • FTT-token
 • FTX-konkurranser og arrangementer
 • Mobilapp
 • OTC
 • API
 • Avgifter

Brukerens kan også lese FTX Exchange gjennomgangsside på nettet, for eksempel fra TrustPilot å forstå tilbakemeldinger fra eksisterende handelsmenn på plattformen. Foreløpig er det bare 14 anmeldelser med en gjennomsnittlig stjernerangering på 3,2 / 5. Selv om kommentarene ser ut til å være fra spam-kontoer.

ofte stilte spørsmål

Er FTX Legit?

FTX ser ut til å være en legitim kryptokursutveksling som spesialiserer seg på derivater, indekser, futures og leveraged tokens som kan handles med margin. Børsen er støttet av den største kryptovaluta-likviditetsleverandøren Alamada Research som forvalter hundrevis av millioner digitale eiendeler per dag. FTX har hatt en økning i vekst de siste årene og er for tiden rangert som nummer 6 basert på handelsvolum i henhold til myntmarked.

Har FTX et tilknyttet program?

FTX har et henvisningsprogram for å belønne brukerne med å markedsføre FTX-tjenester til nye medlemmer. Når du registrerer deg med FTX, vil en automatisk tilknyttet lenke bli tildelt deg automatisk. Når en ny bruker registrerer seg med henvisningskoden din, vil du motta 30% av handelsavgiftene, og de vil få 5% rabatt på sine egne handelsavgifter..

Kan du demonstrere handel?

FTX har ikke en demo-konto eller testnet for nye handelsmenn å handle Bitcoin uten å gjøre et innskudd. Handlere kan gjøre et lite innskudd til plattformen for å prøve utvekslingsfunksjonene og produktene som tilbys.

Hvilke land støtter FTX?

FTX-utveksling er en kryptovaluta-tjeneste for kunder over hele verden med oversettelsesstøtte for engelsk, forenklet og tradisjonell kinesisk, koreansk og japansk. Det er en rekke land som er utestengt fra handel på FTX på grunn av regulatoriske grunner som inkluderer:

 • Québec (Canada)
 • Cuba
 • Krim
 • Sevastopol
 • Iran
 • Syria
 • Nord-Korea
 • Sudan
 • Singapore
 • forente stater

Kan jeg bruke FTX i USA?

FTX tillater for øyeblikket ikke kryptovalutahandlere som er bosatt i USA å handle på plattformen. Tjenestene er begrenset til amerikanske borgere på grunn av forskrifter i landet. Brukere må handle ved hjelp av en kryptobørs i USA.

Tillater FTX kredittkortkjøp?

Kunder kan fylle på handelskontoen og kjøpe digitale eiendeler med et kredittkort. Denne funksjonen leveres av tredjepartsleverandør Simplex, som godtar Mastercard og VISA kreditt- / debetkort. Det er en minimumstransaksjon på $ 50 og en daglig grense på $ 20.000 USD per bruker, som er rimelig for nybegynnere og mellomliggende kryptoinvestorer..

FTX-alternativer

BYBIT

Bane

ByBit er en derivathandelsplattform med kryptovaluta med vekt på leverage trading med opptil 100x gearing på Bitcoin og Etherium handelspar. Bybit har blitt en av de beste kryptobørsene i verden.

Besøk nettsiden pluss500

Plus500

Plus500 er en CFD-leverandør som tilbyr sin enorme kundebase for å handle verdens mest populære kryptoaktiver med opptil 30 ganger gearing som Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron og Monero.

Ansvarsfraskrivelse: kapitalen din er i fare

Besøk nettsiden binance

Binance

Binance er den største kryptovalutautvekslingen etter handelsvolum og en av de raskeste leverandørene av handelstjenester for blockchain-økosystem. Børsen har hatt en astronomisk vekst og er en premium kryptohandelsplattform.

Besøk nettsiden

Konklusjon

For å avslutte denne FTX-børsanmeldelsen, har plattformen skilt seg fra andre kryptohandelsbørser ved å tilby nye og innovative futures tradingprodukter i futures og leveraged tokens space. Med over 100 kryptohandelspar å velge mellom spot, futures, opsjoner, indeks og leveraged tokens, vil brukerne ikke mangle å finne handelsmuligheter.

Besøk FTX

Hvis du vil bytte og handle på en plattform med futures index futures og gearage tokens, anbefaler vi deg å registrere deg for en gratis konto med FTX og dra nytte av de lave avgiftene og avansert kartlegging brukergrensesnitt..

Du kan også være interessert i:

 • Slutt å bruke BitMEX: Handle med disse 4 alternativene i stedet
 • 8 beste Crypto-utvekslinger uten null (provisjonsfri handel)
 • ChangeNOW gjennomgang: Crypto swaps, handelsavgifter & Mer
 • 4 Beste Bitcoin Cashback & Belønningsapp (GRATIS penger)
 • De 10 beste kryptovalutautvekslingene i Australia

Risikostyringsverktøy og plattformfunksjoner er veldig viktige for enhver potensiell kryptovalutainvestor. Følgende børser for kryptovalutahandel – i tillegg til ovennevnte børs – gir avanserte handelsfunksjoner, tekniske indikatorer og et jevnt, mobilresponsivt kartgrensesnitt som passer for nybegynnere og profesjonelle handelsmenn.

Besøk FTX

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map