Exocrow Review: Er det trygt og legitimt?

Å velge en børs for handel med kryptovaluta kan være en utfordrende oppgave. Det er flere hensyn som plattformfunksjonene, kartgrensesnitt, handelspar, avgifter, sikkerhet og kundesupport.

En ny kryptovaluta-plattform på blokken er Exocrow, som også tilbyr en P2P-utveksling, lommebok, sparekonto og selgerløsninger.

Besøk Exocrow

Selv om vi tar sikte på å gi deg nøyaktig og den nyeste informasjonen i denne anmeldelsen, anbefaler vi på det sterkeste at du besøk nettstedet for å holde deg oppdatert med eventuelle endringer som kan oppstå etterpå.

Nøkkelegenskaper:

 • Raskt og enkelt å opprette en konto og lommebok
 • Ingen KYC nødvendig umiddelbart
 • Peer to peer exchange for å kjøpe / selge kryptovaluta
 • Tjen interesse på krypto som holdes i Exocrow-lommeboken
 • Integrerte betalingsløsninger for småbedrifter for å akseptere Bitcoin-betalinger
 • Tilknyttet program for å belønne eksisterende brukere

alt i alt

3/5 Besøk Exocrow

Brukervennlighet

Brukergrensesnitt

Avgifter

Sikkerhet

Før du dykker inn i denne anmeldelsen, er det det anbefales på det sterkeste å bruke en maskinvarelommebok som Ledger Nano X når du kjøper Bitcoin, Ethereum, Litecoin eller andre mynter. Eierskapet til kryptoaktiva forblir i investorens eie og kontroll, ikke børsen. Les guiden vår om de beste krypto-lommebøkene for mer informasjon.

Hva er Exocrow?

Exocrow er en ny og raskt voksende kryptobørs basert i Storbritannia som tilbyr et sted for enkeltpersoner i 135 land å kjøpe, selge og lagre digitale valutaer. Siden starten i 2020 har børsen utvidet sine tjenester til å omfatte en online lommebok, muligheten til å tjene renter på krypto på en sparekonto, betalingsportal for kjøp og P2P-transaksjoner.

exocrow nettsted

Exocrow Sammenlignet


Nybegynnervennlig, brukervennlig og konkurransedyktig handelsavgift er viktige funksjoner på Exocrow. Denne sammenligningstabellen viser topp kryptobørser som tilbyr funksjoner i verdensklasse.

Er Exocrow trygt?

Exocrow inkluderer 2 Factor Authentication (2FA) for brukere å aktivere og beskytte kontoen sin mot uautorisert bruk og falske aktiviteter. Nettsiden gir ikke en liste over andre sikkerhetstiltak for å sikre kundenes midler og personlig informasjon. Basert på vår forskning der har ikke vært noen større sikkerhetshendelser, hacks eller systemkompromisser som har skjedd til dags dato, men det er noen få bekymringer på anerkjente fora.

Er Exocrow Legit?

Exocrow ser ut til å tilby legitime kryptovaluta-tjenester som en P2P-sentral og en digital lommebok for å lagre digitale valutaer. Imidlertid er det ingen informasjon på laget bak plattformen, støttede land eller juridisk overholdelse av økonomiske forskrifter som bør oppgis.

Støttet Fiat & Kryptovaluta

Exocrow støtter de viktigste eiendelene i digital valuta som inkluderer Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC) og Zcash (ZEC). Hver eiendel har sin egen lommebok for å sende og motta midler. BRUKER P2P-utvekslingen kan brukere kjøpe og selge krypto ved hjelp av 13 fiat-valutaer som USD, EUR, RUB, AUD, SGD og andre.

Opprette en konto

For å opprette en konto med Exocrow, må brukerne gjennomgå en registreringsprosess som krever en gyldig e-postadresse for å bekrefte. Når du er ferdig, kan brukerne logge på sentralen og utforske funksjonene og tjenestene som tilbys. Det er ingen umiddelbare krav til å fullføre KYC.

Når en Exocrow-lommebok eller konto når $ 10 000 i amerikanske dollar eller euro, må kontoinnehaveren sende inn ID-dokumentasjon (nasjonalt ID-kort eller pass).

Innskudd av midler

Exocrow godtar ikke innskudd i fiat-valuta (f.eks. USD, EUR eller GBP). For å finansiere en konto for å bruke produktene og tjenestene som tilbys av Exocrow, må brukerne overføre kryptovaluta fra en personlig maskinvarepungebok eller digital valutahandelsplattform.

exocrow lommebok

For eksempel, for å sette inn Bitcoin til Exocrow, kan brukere navigere til lommeboken og velge BTC fra rullegardinmenyen. Her vises BTC-lommebokadressen og QR-koden for å kopiere og overføre penger til.

Når midlene kommer i lommeboken, vil brukeren kunne få tilgang til andre funksjoner som tilbys av plattformen. Det anbefales å aktivere tofaktorautentisering før du setter inn penger.

exocrow innskudd bitcoin

Handel med kryptovaluta

For brukere som ønsker å handle digitale valutaer, tilbyr Exocrow en Peer-To-Peer (P2P) -børs for å lette kjøps- og salgsordrer. I likhet med populære P2P-plattformer som Paxful og Local Bitcoins, kan brukere søke etter en bestemt kjøper eller selger i støttede land / jurisdiksjoner.

eksokrow utveksling

Handlere kan søke etter kjøpere og selgere ved hjelp av rullegardinmenyene langs toppen. Filtersystemet kan kategorisere kjøpere og selgere etter fiatvaluta, land og betalingsmåte. Ved gjennomgang av P2P-sentralen er brukergrensesnittet enkelt og nybegynnervennlig.

På baksiden er den antall handelsmenn som brukte P2P-børsen var begrenset (mindre enn 20 i skrivende stund) og så ut til å være fra Exocrow-teamet. Som en ny plattform forventer vi at bruken av plattformen vil øke med et bredt spekter av brukere fra flere land, fiat-valutaer og betalingsalternativer..

Sparekonto

Exocrow tilbyr en sparekonto for brukerne å tjene månedlig rente på krypto som holdes i en lommebok opptil 3,2%. Renten blir kreditert 1. og 15. hver måned, og rektor kan trekkes ut en gang hver måned.

Det er ikke 100% klart hvilken krypto eiendel i lommeboken som vil tjene 3,2% interesse. For Bitcoin er den månedlige renten uvanlig høy sammenlignet med anerkjente utlåns- og spareplattformer som BlockFi og Nexo, som har henholdsvis mellom 8,6% og 10% P.A.

eksokorpsparingskonto

Handelsgebyrer

Det er ingen kostnader å opprette en konto hos Exocrow eller å opprettholde en lommebok. Tilsvarende er det null avgifter for å sette inn penger til en konto. Det er en liten kostnad på 0,01% for uttak som kommer i tillegg til blockchain-nettverksavgiften. For eksempel er standard Bitcoin nettverkskostnad ca. 0,0005BTC.

For å bruke børsen krever Exocrow en handelsavgift som belastes 0,5% av det totale Bitcoin-handelsbeløpet. Dette betyr at det vil koste 1% transaksjonsgebyr å kjøpe og umiddelbart selge BTC ved hjelp av Exocrow. Sammenlignet med populære spotbørser som Binance, Crypto.com og KuCoin, er handelsavgiftene litt høye.

Handelsgebyrer

Småbedriftsbrukere kan registrere seg for Exocrow selgers betalingssystem for å sende og motta krypto (f.eks. Bitcoin og Ethereum) via blockchain-nettverket mot retur for varer og tjenester.

Det er en 1% utgående avgift for massetransaksjoner, med nullkostnader for å motta transaksjoner gjennom den integrerte betalingsportalen. Pengetransaksjoner som bruker sperrtjenesten Exocrow vil bli belastet med en ekstra avgift på 1%.

Plattformsikkerhet

Exocrow gir ikke tilstrekkelig informasjon om sikkerhetstiltak som er på plass for å beskytte klientens informasjon og midler som forvaltes av børsen. Mens 2FA er alternativ for kontoinnehavere og sperrtjenester for P2P-transaksjon, ser det ikke ut til at Exocrow har sikkerhet som topprioritet.

ofte stilte spørsmål

Hvilke land støttes?

Exocrow er en global kryptokurrencyplattform som støtter investorer i flere land, inkludert Storbritannia, Thailand og flere land i Europa. Land med strenge økonomiske regler og lover som Australia, New Zealand, Canada og USA er forbudt å bruke børsen. Brukere bør være forsiktige og utføre sin egen aktsomhetskontroll for å sikre at de blir regulert i deres land.

Er amerikanske handelsmenn tillatt?

Exocrow tillater ikke amerikanske innbyggere å bruke P2P-sentralen å kjøpe og selge kryptovaluta. Imidlertid aksepteres amerikanske dollar som en fiat-valuta for å kjøpe krypto fra støttede land. Handlere som er bosatt i USA, må finne en kryptovaluta-utveksling i USA.

Konklusjon

Exocrow tilbyr en rekke produkter og tjenester som øyeblikkelig kjøp / salg-utveksling, sikker lommebok som lar brukere tjene renter på krypto- og handelsløsninger for å akseptere Bitcoin-betalinger. Nettstedsdesign og brukergrensesnitt vil appellerer til nybegynnere på grunn av brukervennligheten.

Besøk Exocrow

For å avslutte vår Exocrow-gjennomgang, her er et sammendrag av fordeler og ulemper på plattformen som inkluderer noen bekymringer som må tas opp av teamet før det kan betraktes som en pålitelig, sikker og anerkjent leverandør i kryptovalutamarkedet. Enkeltpersoner bør utføre sin egen aktsomhet og ikke stole på informasjonen i denne gjennomgangen.

Pro’s

 • Raskt å registrere og opprette en konto
 • Krever ikke KYC umiddelbart
 • P2P-grensesnittet er rent og enkelt å bruke

Ulemper

 • Ny plattform med liten tilstedeværelse på sosiale medier
 • Mangel på informasjon på laget (lagerbilde) og lisenser
 • Adresse på Google maps peker til et kontorleverandørselskap
 • Mangel på kundesupportinformasjon og veiledninger
 • P2P-utveksling brukes ikke (totalt 13 brukere)
 • Begrenset informasjon om vilkår for sparekontoer & forhold
 • Ikke tilgjengelig i land med strenge regler

Valutakostnader er en veldig viktig faktor for enhver potensiell kryptovalutainvestor. Følgende børser – i tillegg til ovennevnte børs – gir svært konkurransedyktige handels-, innskudds- og uttaksgebyrer (uten skjulte gebyrer) med et bredt utvalg av innskuddsmetoder som passer for alle typer kryptovalutainvestorer.

Besøk Exocrow

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map