DueDEX gjennomgang: krypto, handel og avgifter (2021)

DueDEX er en global børs som tilbyr en Bitcoin leverage handelsplattform. Det har raskt blitt en populær børs for kryptohandel for handelsmenn som vil handle Bitcoin 24/7 og med margin opptil 100 ganger.

Besøk DueDEX

I et miljø der handelsmenn leter etter nye plattformer for å handle og øke sine BTC-beholdninger, vil vi se gjennom DueDEX-børsen for å vurdere funksjonene, handelsavgiftene, sikkerheten og påliteligheten (slik at du ikke trenger det!)

Det er generelt en god ide å vurdere brukerne før du registrerer deg for en kryptobørs og innskuddsmidler, ikke sant? Så uten videre, her er vår DueDEX-gjennomgang.

duedex

Hva er DueDEX?

DueDEX er en Bare handelsplattform for Bitcoin som kommer fra en kombinasjon av ordene “Due”, “Derivatives” og “Exchange”. Ordet “Due” representerer alt som er passende, adekvat, regelmessig og lovlig. Som en registrert børs i Belize har DueDEX som mål å gi rettferdighet og åpenhet i utvekslingen av digitale eiendeler.

DueDEX sammenlignet

Avanserte funksjoner, intuitivt brukergrensesnitt og en mobil handelsapp er viktige funksjoner på DueDEX. Denne sammenligningstabellen viser andre topprangerte kryptobørser som tilbyr funksjoner i verdensklasse.

Du kan også være interessert i:

 • OKEx gjennomgang: Vurder om det er trygt & Pålitelig?
 • 8 beste Crypto-utvekslinger uten null (provisjonsfri handel)
 • Instars Review: Er det legit? Hvordan tjene GRATIS Crypto
 • BlockFi-gjennomgang: 3 ting du må vite før du bruker
 • De 10 beste kryptovalutautvekslingene i Australia

DueDEX-funksjoner

duedex-funksjoner

Her er et sammendrag av de beste funksjonene på DueDEX (med vår kommentar):

 • Bitcoin marginhandel med opptil 100 ganger gearing
 • Opptil $ 70 velkomsthandelsbonus som er kvalifisert for alle nye brukere
 • Isolert og kryssmargin
 • 100.000 TPS per kontrakt, lav ventetid på mindre enn 10 ms
 • Fair Price Marking Mechanism (for å forhindre brukere fra markedsmanipulasjoner)
 • Forsikringsfond & ADL Leveraging
 • Demo trading konto (testnet)
 • Ingen KYC-krav

DueDEX-registrering & Logg Inn

For å registrere en konto hos DueDEX er prosessen ganske enkel. Du blir bedt om å logge inn på den nominerte e-postadressen din. Det er ikke nødvendig å oppgi personellinformasjon eller laste opp identifikasjonsdokumenter. Ettersom DueDEX kun er en Bitcoin-handelsplattform og ikke tilbyr en fiat-til-kryptorampe, er det ingen KYC-prosess.

duedex-register


Når du har registrert deg, kan du logge på DueDEX ved hjelp av e-post-ID og passord. En bekreftelseskode vil bli sendt til e-posten din, så sørg for at du sjekker søppelposten din hvis du ikke mottar den.

Som med alle kryptohandelbørser, foreslår vi alltid brukere å sette opp og aktivere 2FA og SMS-godkjenning (sterkt anbefalt) for ekstra sikkerhet. For å gjøre dette, naviger til ‘Kontosikkerhet’ i profilseksjonen. Det tar bare noen få minutter.

Finansiering av DueDEX-kontoen din

DueDEX er en eneste Bitcoin-kryptoplattform. Derfor godtar den kun innskudd i BTC. For å sette inn BTC på DueDEX-kontoen din, naviger til ‘Innskudd’ -menyen til venstre. Her kan du sette inn Bitcoins direkte fra hardware-lommeboken eller fra en annen børs.

Alternativt kan du alltid kjøpe penger ved å bruke en hederlig fiat-til-krypto-utveksling og deretter overføre den kjøpte Bitcoin til DueDEX.

duedex innskudd

DueDEX brukergrensesnitt

Dette er en viktig del, ettersom tekniske handelsmenn vil bruke mye tid på å se på kartene og analysere deres spesifikke handelsstrategier. Handelsgrensesnittet som vist nedenfor er elegant, intuitivt og enkelt å bruke.

Åpne ordrer og posisjoner kan raskt sees langs bunnen. Dette er ganske tradisjonelt, men etter vår mening lar du deg best maksimere kartstørrelsen. Til høyre er ordreboken, nylige handler, BTCUSD-kontraktsdetaljer og ordervindu pent plassert.

duedex-grensesnitt

Hvert handelsvindu ser ut til å være fast i sin posisjon, men som nevnt, er brukergrensesnittopplegget standard og vil blidgjøre de fleste kryptohandlere. Hvis du er i teknisk analyse og trenger sofistikerte handelsverktøy, er DueDEX-diagrammer drevet av TradingView som gir en komplett handelspakke for nybegynnere og avanserte handelsmenn..

Som de fleste vil vite, er TradingView-diagrammer som er kjent for jevn, intuitiv og ren grafikk med en rekke avanserte handelsverktøy og indikatorer som kan settes inn i kartene..

Annonse

BYBIT

tjen belønninger opp til $ 600 med bitcoin innskudd

VURDERING

4.7 / 5

Krev $ 600

DueDEX inkluderer flere ordretyper som vil imøtekomme de forskjellige kryptohandelsstrategiene, for eksempel:

 • Begrens rekkefølge
 • Avansert grense (kun post, god til avbestilling, fyll eller drep, øyeblikkelig eller avbryt)
 • Markedsordre
 • Stop Limit

Du kan angi gjennomsnitt, risikogrense, ordrepris, antall ved hjelp av ordrevinduet. Mengden innflytelse kontrolleres ved hjelp av en skyveknapp som vist nedenfor, som kan endres i en eksisterende posisjon.

duedex-ordre

DueDEX Risk Manager

DueDEX hjelper handelsmenn med å håndtere handelsrisiko og forhindre avvikling med sin egen proprietære Risk Manager.

Det tillater brukere å justere risikoen på konto egenkapital fra så lite som 0,25% per handel. Verktøyet justeres automatisk "Stoppe" og "Posisjonsstørrelse" i henhold til din definerte risiko% (eller poeng).

Du kan også stille inn "Tjene på det" for å gi din tilpassede risiko & Belønningsforhold og visualiser handelen før gjennomføring.

Dette verktøyet vil være nyttig for nybegynnere av kryptohandlere for å bestemme parametrene for handelen din før du utfører den. Hvis det brukes riktig (og konsekvent), vil det hjelpe deg med å planlegge og visualisere et potensielt handelsoppsett og bidra til å redusere å miste handler i kryptomarkedet.

duedex risikosjef

Det er en fullstendig guide om hvordan du bruker DueDEX-brukergrensesnittet du kan les her.

DueDEX-utnyttelse

DueDEX tilbyr marginhandel på sitt Bitcoin-derivatprodukt med høy innflytelse opptil 100 ganger. Plattformen kan bare angi ett gearingsbeløp for samme type ordrer. Brukere har også muligheten til å velge mellom isolert og kryssmargin.

DueDEX-avgifter

Børsgebyrer må evalueres før du bestemmer deg for å handle på en kryptovaluta-utveksling. Dette er enda mer kritisk når du handler større posisjonsstørrelser med margin eller gjør flere handler på en dag (dvs. daghandlere) som kan spise i fortjenesten.

Innskudd / uttak

DueDEX gjør det IKKE belaste gebyrer på innskudd eller uttak. Når du tar ut kryptovaluta, er det et minimum nettverksgebyr som bestemmes av blockchain-belastningen.

Handelsgebyrer

DueDEX bruker en produsent og en takermodell for å bestemme handelsgebyrer. Avhengig av hvilken type ordre som er plassert av brukeren, vil børsen bestemme handelsavgiften som skal påføres som følger:

 • 0,075% avgift gjelder for begrensede og betingede ordrer (taker)
 • -0,025% avgift gjelder for markedsordrer som fyller (maker)

Sammenlignet med andre tradingplattformer for kryptomargin er handelsavgiftene på DueDEX ganske rimelige og konkurransedyktige.

ofte stilte spørsmål

Er DueDEX Legit & Sikker?

DueDEX er registrert i Belize i et forsøk på å bringe rettferdighet og gjennomsiktighet i børshandelen med digitale eiendeler som Bitcoin. Nettstedet oppgir en rekke sikkerhetstiltak for å holde kundenes midler trygge når de handler på børsen, for eksempel:

 • 100% av eiendelene lagres i fryselager med multisignatur
 • Klientuttak blir revidert av menneskelig involvering i flere lag
 • Kontoer har muligheten til å aktivere 2-faktor autentisering
 • Nettstedet er kryptert med SSL

Har DueDEX en testnet / demo / papirhandelskonto?

Ja. DueDue har et testnett tilgjengelig som lar brukerne demohandle bitcoin med virtuelle penger. Det lar potensielle handelsmenn oppleve å bruke handelsplattformen DueDEX før de setter inn penger.

Har DueDEX et tilknyttet / henvisningsprogram?

Ja, DueDEX har et referanseprogram på to nivåer som gir deg 30% av tilknyttede handelsavgifter pluss ytterligere 10% av tilknyttede nivå 2-tilknyttede selskaper..

duedex tilknyttet

Hvilke land støttes av DueDEX?

DueDEX tillater kunder å bruke tjenestene sine fra hele verden, bortsett fra en valgt gruppe land på grunn av jurisdiksjonelle begrensninger på kryptovalutaer. Landene og territoriene som IKKE kan handle på DueDEX inkluderer følgende:

 • Hong Kong
 • Cuba
 • Iran
 • Nord-Korea
 • Krim
 • Sudan
 • Malaysia
 • Syria
 • USA (inkludert alle USA-territorier)
 • Bangladesh
 • Bolivia
 • Ecuador
 • Kirgisistan

Handlere som er lokalisert i USA har ikke lov til å handle krypto ved hjelp av DueDEX på grunn av strenge regler. Brukere fra denne regionen må finne en kryptovaluta-utveksling i USA.

DueDEX gjennomgang: Vår dom er…

For å avslutte vår anmeldelse ser DueDEX ut til å være en trygg og pålitelig plattform for å handle Bitcoin evigvarende med høy innflytelse. Selv om det ikke tilbyr andre store kryptopar som Bitcoin, Ethereum, Litecoin og Ripple, utveksler børsen det med flotte funksjoner og et brukergrensesnitt.

Besøk DueDEX

Vi forventer at DueDEX vil tiltrekke seg mange brukere og likviditet i nær fremtid (etter at de legger til flere markeder for handel)

Liker dette innlegget? Ikke glem å dele det!

Hvis det er andre børser for kryptovalutahandel som du vil at vi skal gjennomgå, kan du gi oss en kommentar.

Risikostyringsverktøy og plattformfunksjoner er veldig viktige for enhver potensiell kryptovalutainvestor. Følgende børser for kryptovalutahandel – i tillegg til ovennevnte børs – gir avanserte handelsfunksjoner, tekniske indikatorer og et jevnt, mobilresponsivt kartgrensesnitt som passer for nybegynnere og profesjonelle kryptohandlere.

Besøk DueDEX

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map