BTC Markets Review: VIKTIG – Les før bruk

BTC Markets er en populær kryptobørs i Australia som gjør det mulig for enkeltpersoner å handle Bitcoin ved hjelp av AUD. Børsen var en av de første kryptobørser som startet opp i Australia i 2013 og mye brukt av nybegynnere og erfarne investorer. Les vår artikkel om de beste Bitcoin-børsene i Australia for å se om BTC Markets gjorde vår topp 10.

Besøk BTC Markets

I denne BTC Markets-gjennomgangen vil vi gi en oversikt og vurdering av vår erfaring ved bruk av børsen, dens funksjoner, brukergrensesnitt, innskuddsmetoder og handelsavgifter. Mens vi tar sikte på å alltid gi deg nøyaktig informasjon, foreslår vi at du besøk deres side innimellom i tilfelle noen oppdateringer oppstår etterpå.

Hva er BTC-markeder?

BTC Markets er en populær, australsk kryptovaluta-handelsplattform basert i Melbourne som tilbyr en enkel å bruke, sikker og pålitelig Bitcoin-utveksling for nybegynnere og profesjonelle investorer. Plattformen tilbyr 13 forskjellige kryptovalutapar som kan handles ved hjelp av et avansert handelssystem som passer aktive investorer.

btc markedsfører nettsted

Rask oppsummering

BTC-markeder sammenlignet

PayID er en av de mest populære metodene for å sette inn AUD på BTC-markeder. Denne sammenligningstabellen viser andre populære australske kryptokursutvekslinger som BTC Markets som tillater bankoverføringer ved hjelp av PayID for å handle Bitcoin.

Er BTC-markeder trygge?

BTC Markets ser ut til å være en sikker børshandel som inkluderer flere sikkerhetsfunksjoner for å sikre kundenes midler. Etablert i 2013, har det ikke vært rapportert ombyttehack eller tyveri av kundemidler. Imidlertid, i desember 2020, BTC Markets avslørte navn og e-postadresse til tusenvis av brukere i en e-post som ble uoppdaget. Informasjonssikkerhetshendelsen berørte alle handelsmenn på plattformen.

Egenskaper & fordeler

BTC Markets tilbyr en stabil og sikker plattform for kjøp, handel og salg av krypto. I tillegg tilbyr handelsplattformen følgende funksjoner og fordeler:

 • Intuitiv og brukervennlig handelsplattform som passer for nybegynnere og mellomhandlere
 • Enkel kjøp / salg-funksjon for å komme raskt i gang med digitale valutaer
 • 20 altcoins å kjøpe, handle og selge mot AUD eller BTC
 • Sanntids markedsdata og kartlegging for å handle populære altcoins
 • Gjennomsnittsverktøy for dollar for gjentatte transaksjoner
 • Avanserte ordretyper, inkludert stoppgrense, fortjeneste og tid i kraft
 • Verktøy i verdensklasse og tekniske analyser med Trading View
 • Sett inn AUD med PayID, BPAY og Osko
 • En sikker lommebok som lagrer over 98% av midlene i kaldt lommebøker offline for å beskytte brukernes midler
 • To-faktor autentisering for å beskytte brukerkontoer
 • Omfattende opplæring, utdanningsveiledninger og vanlige spørsmål

Opprette en konto med BTC-markeder

Opprett en konto med BTC Markets, følg disse enkle trinnene:

Når du har opprettet en konto, logger du på BTC Markets og fullfører brukerprofilen din. Her vil du bli bedt om å oppgi personlige opplysninger som fulle navn, bostedsadresse, fødselsdato og mobilnummer.


BTC Markets brukerprofil

Konto bekreftelse

For å foreta et bankinnskudd eller uttak til eller fra BTC Markets-kontoen din, må du først fullføre en KYC-bekreftelsesprosess. Dette er for å bekrefte identiteten din for å minimere svindel i samsvar med australske lover og regler.

Den enkleste og raskeste måten å fullføre BTC Markets-verifiseringen er å sende inn et australsk pass eller et førerkort. Du må også bekrefte den nåværende bostedsadressen din ved å bruke et dokument som en kontoutskrift, en regning eller en leieforholdsavtale som viser ditt fulle navn og adresse. Klikk på for å bekrefte kontoen din "Regnskap" på toppmenyen og deretter "ID-bekreftelse" og fullfør hvert trinn.

Tilgjengelige innskuddsmetoder

BTC Markets Australia tillater sine brukere å finansiere kontoen sin ved hjelp av følgende innskuddsmetoder:

 • Betal-ID: Betalingsmetoden støttes av de fleste australske banker. Innskudd behandles vanligvis umiddelbart og blir kreditert din BTC Markets-konto umiddelbart, og det er ingen ekstra avgifter.
 • BPAY: En sikker og pålitelig måte å finansiere kontoen din på. Alle innskudd som gjøres via BPAY, men det kan ta mellom 1 og 3 virkedager før midlene når BTC Markets. Det er ingen ekstra kostnader for å sende midler med BPAY.

Handle krypto ved hjelp av BTC-markeder

Børsen er kjent for sitt spesialbygde handelssystem som gir egenkapital, høyt volum transaksjonsbehandling og automatiserte handelssystemer. Den inkluderer en avansert handelsplattform for kryptovaluta for å tilby brukerne muligheten til å kjøpe og selge digitale eiendeler og dra nytte av daglige prisbevegelser.

BTC Markets Trading

Handlere på plattformen kan forlenge eller forkorte markedet for å sikre seg mot prisvolatiliteten, gitt brukerne muligheten til å styre investeringsrisikoen. Kartene er drevet av TradingView, som er en kjent kryptokart- og handelsprogramvare som har flere verktøy, indikator- og tegningsmønstre..

Annonse

myntspotte

KJØP BITCOIN Med australias favoritt krypto utveksling

VURDERING

4.3 / 5

Besøk Coinspot

For å legge inn en bestilling, bruk bestillingsvinduet som ligger under diagrammene. Det er flere ordretyper å velge mellom basert på din inn- og utgangsstrategi.

For eksempel å kjøpe 1 Bitcoin ved hjelp av en markedsordre:

BTC Markets-ordre

Støttede kryptovalutaer

BTC-markeder støtter 20 digitale eiendeler som kan handles mot Bitcoin eller australske dollar (AUD). De tilgjengelige kryptovalutaene inkluderer Bitcoin, XRP, Ethereum, Stella Lumens, Chainlink, Litecoin, OmeseGo, PowerLedger, Ethereum Classic, Bitcoin Cash, Bitcoin SV, Basic Attention Coin, Compound, Algorand, Enjin, Meld Gold og Golem.

btc markedsfører mynter

Handelsgebyrer

BTC Markets bruker en tiered-fee-struktur for AUD-par som varierer mellom 0,10% og 0,85% avhengig av omsett volum. Handelsgebyrene er ganske rimelige for investorer med høy formue. For de fleste som er nybegynnere som ønsker å gjøre sitt første kryptokjøp, er avgiftene rimelige. Brukere som ønsker å maksimere innskuddet, bør vurdere et billigere alternativ som Swyftx.

BTC Markets bruker en market maker og taker-modell for tradere på børsen som bytter digitale eiendeler mot et kryptovalutapar som Bitcoin, Litecoin, Ethereum og XRP. Handelen avgifter for å handle krypto med BTC Markets er -0,05% og 0,2% henholdsvis.

Innskudd & Uttaksgebyrer

BTC Markets tar ikke gebyr for å sette inn AUD eller kryptovaluta i børsen eller ta ut AUD fra lommeboken din til en australsk bankkonto. Hvis du tar ut et kryptovaluta-aktivum, vil det påløpe en standard transaksjonsgebyr (gruvedrift) som er basert på blockchain-nettverksbelastningen for den spesifikke mynten..

Er BTC Markets Legit?

BTC Markets ser ut til å være en legitim kryptokursutveksling basert på streng overholdelse av Australske lover og regler. Handelsplattformen er etablert siden 2013 og har strenge Know-Your-Customer (KYC) protokoller for å redusere risikoen for falske aktiviteter.

Alternativer for BTC-markeder

Følgende alternativer til BTC Markets er anerkjente kryptovaluta-børser i Australia.

ofte stilte spørsmål

Krever BTC-markeder kontobekreftelse?

Brukere som har tenkt å kjøpe eller selge kryptovaluta på BTC Markets, må bevise sin identitet først i samsvar med Know-Your-Customer (KYC) -protokoller. For å bekrefte kontoen din kan følgende dokumenter lastes opp:

 • Internasjonalt pass
 • nasjonalt ID kort
 • Førerkort

Har BTC-markeder et tilknyttet program?

BTC Markets ser ikke ut til å tilby en henvisningsbonus for å invitere nye venner eller et tilknyttet program.

Kan jeg handle kryptovaluta med SMSF?

BTC Markets tillater australiere å bruke deres Super Fund (SMSF) til å kjøpe digital valuta som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) og andre kryptovalutaer. Den trinnvise gebyrstrukturen vil passe investorer til å kjøpe krypto med en SMSF i Australia. Det kreves et autorisasjonsbrev fra superfondet for å gi tillatelse til å opprette en konto.

Har BTC Markets en app?

BTC-markeder ser ikke ut til å ha en mobil handelsapp for iOS- og Android-enheter slik at brukerne kan handle kryptovaluta. Nettstedet er mobilvennlig, men er ikke ideelt for å plassere, overvåke eller administrere live-posisjoner.

Vår endelige dom

For å avslutte vår BTC Markets Australia gjennomgang, gir børsen en fullstendig og sikker kryptotransaksjon for australiere å kjøpe og selge populære kryptovalutaer. Kartopplevelsen føles som en profesjonell kryptoplattform, uten kompliserte menyer eller distraksjoner.

Besøk BTC Markets

Alternativene som er tilgjengelige for å sette inn AUD er begrenset, og BTC Markets bør vurdere å utvide til å omfatte vanlige betalingsmåter for å kjøpe Bitcoin ved hjelp av et kontantinnskudd og POLi. Gebyrene er imidlertid veldig rimelige for enkeltpersoner med høy netto eller SMSF-investorer.

Vi anbefaler også å bruke en Bitcoin-maskinvarepung som Ledger Nano X når du handler kryptovaluta. Hvis du ikke har en lommebok, kan du lese vår guide om de beste maskinvarepungene for kryptovaluta.

Du kan også være interessert i:

 • 10 vanlige spørsmål om kryptoskatt i Australia (som kan spare deg for penger)
 • 7 beste Crypto Swap-plattformer (rask, trygg & Sikre)
 • 8 beste kryptovalutautvekslinger i New Zealand
 • ChangeNOW gjennomgang: Crypto swaps, handelsavgifter & Mer
 • 5 Coinspot-alternativer med lavere handelsavgifter

digital bølge

Valutakostnader er en veldig viktig faktor for enhver potensiell kryptovalutainvestor. Følgende børser – i tillegg til ovennevnte børs – gir svært konkurransedyktige handels-, innskudds- og uttaksgebyrer med et bredt utvalg av innskuddsmetoder som passer for alle typer investorer i Australia.

Besøk BTC Markets

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map