Blade Exchange Review – Bitcoin, Trading Crypto & Fees

BLADE-utveksling er en spennende ny handelsplattform for kryptokurrencymargin som tilbyr Bitcoin- og Altcoin-kryptovalutapar evige kontrakter som kan handles med opptil 150 ganger giring. Børsen støttes av verdensklasse og pålitelige investorer som Coinbase og SV Angel for å lage en dedikert permanent Bitcoin-handelsplattform.

Besøk BLADE

I denne BLADE utvekslingsanmeldelsen vil vi vurdere plattformfunksjonene, handelsgrensesnittet, avgifter og mye mer for å se om det er en legitim og sikker kryptobørs basert på våre erfaringer.

Knivutveksling

Hva er BLADE Exchange?

BLADE er en kryptohandel som lar brukerne handle evigvarende kontrakter i Bitcoin og Altcoins. Brukere kan handle med høy innflytelse på kryptohandelspar opptil 150 ganger med avregning i Bitcoin (BTC) eller Tether (USDT).

Grunnleggerne bak BLADE er fokusert på å bygge et nytt grunnlag for kryptovalutamarkedene, og til slutt de globale finansmarkedene bredere. Børsen har også lansert kryptohandel uten gebyrer for å lokke inn handelsmenn som er lei av å betale for store provisjoner på andre plattformer.

Registrer deg på BLADE ved hjelp av vår henvisning lenke og motta 10% rabatt på handelsavgiftene dine i 6 måneder.

BLADE Sammenlignet

Avanserte funksjoner, intuitivt brukergrensesnitt og en mobil handelsapp er viktige funksjoner på BLADE. Denne sammenligningstabellen viser andre topprangerte kryptobørser som tilbyr funksjoner i verdensklasse.

Du kan også være interessert i:

 • Rekeromtale: Balanser kryptoporteføljen din automatisk
 • Hvorfor mister jeg penger på Bitmex? Unngå disse 5 feilene
 • 4 Beste Bitcoin Cashback & Belønningsapp (GRATIS penger)
 • ChangeNOW gjennomgang: Crypto swaps, handelsavgifter & Mer
 • 4 beste kryptokartsteder for Altcoin-tradere

Er BLADE Legit & Sikker?

BLADE ser ut til å være en legitim og sikker handelsplattform gitt at den støttes av en av verdens største og mest anerkjente børser, Coinbase. BLADE har sikkerhetsprotokoller som lommebøker med flere signaturer, frakoblet (air-gapped) kaldlagringssystem og revisjon av alle uttak av BLADE-teamet.

Opprette en konto & Logg Inn

Slik oppretter du en konto på BLADE:

bladregister

Sette inn midler på BLADE

BLADE er kun en handelsplattform for kryptovaluta og godtar innskudd i Bitcoin (BTC) eller USDT. Dette betyr at nye brukere som ønsker å handle med BLADE, må kjøpe et kryptovaluta-aktivum først ved hjelp av en børs.

For å gjøre dette, må du ha en fiat-til-kryptobørs som aksepterer innskudd av fiat-valuta i bytte mot kryptovaluta.

Slik setter du inn penger i BLADE:

 • Naviger til ‘Lommebok’ lenke øverst i navigasjonsmenyen
 • Velg valutaen du vil sette inn (f.eks. BTC eller USD)
 • Klikk på ‘Innskudd’ og registrer lommebokadressen som vises
 • Overfør penger fra en hardware wallet eller fiat-to-crypto exchange ved hjelp av lommebokadressen

bladavsetning

Brukergrensesnitt

For alle handelsmenn, charting-grensesnitt er en av de viktigste hensynene når du velger en kryptobørs. Spesielt for handelsmenn som er avhengige av teknisk analyse for å finne en fordel i markedet. Når du velger en kryptovaluta-utveksling, må du være komfortabel med handelsgrensesnittet. Det må føles riktig da det er her mesteparten av tiden din blir brukt!

Når du først logger på BLADE crypto-plattformen, er det første du vil legge merke til hvordan godt lagt ut og enkelt handelsdashboardet er. Det er ingen kompliserte menyer eller distraksjoner, bare et brukervennlig handelsgrensesnitt. Til høyre er handelsparene oppført der du kan bytte mellom de forskjellige digitale myntene.

BLADE-diagrammer

Det ser ikke ut til å være handelsverktøy og indikatorer som følger med BLADE. Dette kan være funksjoner som vil bli lagt til i nær fremtid, men det er avgjørende for teknisk analysehandlere. Vi var usikre på hvordan vi også kunne endre tidsrammene for diagrammet.

Totalt sett var vi det ganske skuffet med BLADE kartgrensesnitt på en dypere vurdering. Det stabler ikke godt mot de andre mer populære kryptovaluta-børsene.

Hvordan handle med BLADE

For å delta i en handel med BLADE, naviger til ‘Legg inn bestilling handelsboks til venstre for handelsvinduet. Grensesnittet er ganske enkelt å bruke og tilbyr flere forskjellige ordretyper som inkluderer:

 • Marked
 • Grense
 • Stoppordre (marked og begrensning)

BLADE-ordre

Løftestangen kan justeres ved hjelp av en glidebryter som er plassert utenfor handelsordervinduet. Vi syntes dette var litt rart, ettersom vi forventer det i handelsordreboksen.

BLADE har ikke en kalkulator for gearing eller avvikling for å estimere den totale fortjenesten og tapet av en handel med en forhåndsdefinert gearing.

BLADE handelsaktiva

BLADE tilbyr evige kontrakter som gjør det mulig for handelsmenn å spekulere i om en eiendels pris vil bevege seg opp eller ned, ved bruk av gearing og uten behov for å eie eiendelen. BLADE tilbyr evige kontrakter på:

 • BTC / USD
 • BTC / KRW
 • ETH / USDT
 • XRP / USDT
 • ZEC / USDT
 • XMR / BTC
 • DOGE / USDT

Hvert handelspar har sin egen ordrebok, noe som betyr at for en ny børs er likviditeten i hver handelspar ordrebok for tiden tynn.

parhandelspar

BLADE Utveksling

BLADE tilbyr 150x utnyttelse av evigvarende Bitcoin-kontrakter. Leveringen tilgjengelig for de andre altcoins er 50 ganger, noe som er ganske høy sammenlignet med andre tradingplattformer for kryptovaluta-derivater. BLADE har en gearing-glidebryter nederst i handelsgrensesnittet der gearingbeløpet kan velges.

Børsen tilbyr også kryssmargin som betyr at alle fond som er plassert på marginkontoen er tilgjengelige for marginhandel. Dette gjør at handelsmenn kan åpne betydelig større posisjoner enn normalt.

Vi må være forsiktige med at gearing kan være et kraftig verktøy for en næringsdrivende. Du kan bruke den til tha fordel av relativt små prisbevegelser for å få balansen din til å vokse raskere. Det fungerer ved å legge ned en brøkdel av hele verdien av handelen din – og børsen gir resten av innskuddet for å legge til rette for en mye større posisjonsstørrelse uten å binde kapitalen din. Det kan også ha motsatt effekt og øke størrelsen på tapene dine.

BLADE-avgifter

Børsgebyrer er et viktig hensyn når du velger en børs for handel med kryptovalutaer. Det blir enda mer kritisk når du handler større posisjonsstørrelser og på en børsnotert børs hvor du betaler avgifter på posisjoner som er mye større enn margin..

Depositumgebyrer

BLADE gjør det ikke kreve et depositum.

Uttaksgebyrer

BLADE-uttak vil medføre en liten nettverksavgift på ₿0.0005 per Bitcoin-uttaksforespørsel. For Tether-uttak vil BLADE belaste ₮ 2,00 per Tether-tilbaketrekningsforespørsel for å kompensere gebyrene på Bitcoin-blockchain og Omni Layer.

Handelsgebyrer

BLADE-plattformen bruker en produsent- og takermodell for å bestemme handelsavgifter som er de samme for hver kryptovaluta-mynt. Avhengig av hvilken type ordre som er plassert, vil børsen bestemme handelsavgiften som skal brukes. På BLADE, handelsavgift for takere er 0,075%, mens for produsenter gis en liten rabatt på 0,025%. Handelsgebyret trekkes fra kontosaldoen, og påvirker ikke ordrenes innledende margin.

BLADE avgifter

For å forklare de forskjellige BLADE-avgiftene og når de skal gjelde:

 • EN produsent er noen som legger inn en begrensningsordre eller betinget ordre som går til ordreboken og legger opp til markedsdybden, uavhengig av om den næringsdrivende velger å gå lang eller kort. Disse handelsmennene er med på å skape markedet og blir dermed kalt produsenter.
 • EN taker er noen som plasserer markedsordrer som umiddelbart oppfylles før de går til ordreboken og reduserer markedsdybden ved å ta ordrer fra ordreboken.

Samlet sett er BLADE-handelsavgifter relativt rimelige sammenlignet med andre børser i kryptovalutahandelsindustrien.

blad gjennomgang

BLADE-sikkerhet

BLADE-plattformen inneholder en rekke sikkerhetsfunksjoner for å gi det høyeste sikkerhetsnivået og beskytte brukerens midler mot kompromisser. Besøk nettstedet for en fullstendig liste over sikkerhetsdempende tiltak og protokoller på plass.

BLADE Lommebok

BLADE bruker en cgammelt lommeboksystem å lagre alle digitale eiendeler til brukere og plattformen. Dette betyr at store mengder av klientens midler er lagret i en frakoblet maskinvarepungebok med hver innskuddsadresse som er tildelt brukerne, faktisk er en kald lommebokadresse..

I tilfelle et systemkompromiss vil en angriper fortsatt ikke ha full tilgang til alle nødvendige nøkler for å stjele midler. Ingen private nøkler holdes på noen skyserver som i stor grad reduserer cyberrisiko som hackere.

BLADE Uttak

BLADE-uttak blir revidert av utvekslingssikkerhetsteamet for å sikre offentlige nøkler m. Dette kan redusere uttaksprosessen, men BLADE-teamet setter sikkerhet fremfor alt for å beskytte brukernes midler.

BLADE Alternativer

BYBIT

Bane

ByBit er en derivathandelsplattform med kryptovaluta med vekt på leverage trading med opptil 100x gearing på Bitcoin og Etherium handelspar. Bybit har blitt en av de beste kryptobørsene i verden.

Besøk nettsiden pluss500

Plus500

Plus500 er en CFD-leverandør som tilbyr sin enorme kundebase for å handle verdens mest populære kryptoaktiver med opptil 30 ganger utnyttelse som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron og Monero.

Ansvarsfraskrivelse: kapitalen din er i fare

Besøk nettsiden binance

Binance

Binance er den største kryptovalutautvekslingen etter handelsvolum og en av de raskeste leverandørene av handelstjenester for blockchain-økosystem. Børsen har hatt en astronomisk vekst og er en premium kryptohandelsplattform.

Besøk nettsiden

ofte stilte spørsmål

Må jeg sende inn KYC-dokumenter for å begynne å handle med BLADE?

Det er ingen KYC-prosedyrer eller behov for å laste opp personellinformasjon for å begynne å handle med BLADE. Tradere kan registrere seg og begynne å handle kryptovaluta-parene som tilbys på børsen på få minutter.

Har BLADE en demo- eller papirhandelskonto?

BLADE tilbyr ikke en demo-handelskonto som lar kundene lære å handle Bitcoin uten å sette inn penger.

Har BLADE en mobilapp?

BLADE har for øyeblikket ikke en mobilapp for iOS- eller Android-enheter. Desktopversjonen av nettstedet er mobilvennlig og intuitiv på smarttelefoner.

Er det et tilknyttet program?

BLADE tilbyr brukerne muligheten til å bli med i et tilknyttet partnerprogram. Insentivet belønner brukerne med opp til 20% av handelsgebyrene betalt av henvisninger ved å dele deres unike tilknyttede kode.

Kan amerikanske kunder handle med BLADE?

Amerikanske kunder har lov til å opprette en konto hos BLADE og begynne å handle digitale eiendeler med innflytelse. Børsen er i samsvar med amerikanske regelverk.

Konklusjon

For å avslutte vår BLADE-anmeldelse støttes handelsplattformen av noen av verdens mest kjente og mest pålitelige investorer som Coinbase, SVAngel og a_Capital. Plattformen er designet for å fokusere på evig handel og tilbyr et antall kryptopar å handle.

De handelsgrensesnittet er ganske begrenset og tilbyr ikke et bredt utvalg av verktøy for å utføre noen kartanalyse. Dette er en stor ulempe, og for det andre mangler det daglige utvekslingsvolumet. Hvis disse kan løses, kan vi forvente å høre om BLADE-utveksling i nær fremtid.

Besøk BLADE

Risikostyringsverktøy og plattformfunksjoner er veldig viktige for enhver potensiell kryptovalutainvestor. Følgende børser for kryptovalutahandel – i tillegg til ovennevnte børs – gir avanserte handelsfunksjoner, tekniske indikatorer og et jevnt, mobilresponsivt kartgrensesnitt som passer for nybegynnere og profesjonelle kryptohandlere..

Besøk BLADE

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map