BitMEX-gjennomgang: Ikke registrer deg før du har lest dette

BitMEX er en populær handelsplattform for derivater med kryptovaluta som tilbyr leveraged kontrakter. I denne gjennomgangen vil vi undersøke børsen og vurdere brukergrensesnittet, handelspar, innskuddsmetoder, handelsavgifter og kundesupport.

Besøk BitMEX

Mens vi tar sikte på å gi deg nøyaktig og den nyeste informasjonen om funksjonene, brukergrensesnittet og handelsavgiftene og mer i denne BitMEX-gjennomgangen, anbefaler vi på det sterkeste at du besøker nettstedet for å holde deg oppdatert med eventuelle endringer som kan forekomme etterpå.

Hva er BitMEX?

BitMEX er en peer-to-peer-handelsplattform for kryptovaluta-derivater som tilbyr leveraged kontrakter som kjøpes og selges i Bitcoin. Det er den største og mest brukte marginhandelsplattformen i verden.

bitmex

Brukere er i stand til å kjøpe og selge kontrakter for kryptovalutaer (ikke selve myntene selv) kombinert med marginhandel opptil 100 ganger. Dette betyr at bare Bitcoin innskudd og uttak er tillatt. Det er en flott plattform for digitale kryptovalutahandlere som ønsker å øke sine BTC-beholdninger ved å handle på markedet.

BitMEX sammenlignet

Avanserte funksjoner, intuitivt brukergrensesnitt, marginhandel og konkurransedyktige avgifter er gode funksjoner på BitMEX. Denne sammenligningstabellen viser andre topprangerte kryptomarginbørser som tilbyr handelsverktøy i verdensklasse for handelsmenn.

Du kan også være interessert i:

 • Hvorfor mister jeg penger på Bitmex? Unngå disse 5 feilene
 • 8 beste Crypto-utvekslinger uten null (provisjonsfri handel)
 • Gemini Exchange Review: Crypto, Trading & Avgifter
 • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Sosial handel
 • 4 beste kryptokartsteder for Altcoin-tradere

Hvordan handle Crypto ved hjelp av BitMEX

Prosessen med å registrere deg med BitMEX tar bare en få minutter for å fullføre for å starte ferdig. Brukere er ikke pålagt å gjennomføre en komplisert KYC-prosess, ta selfies eller skanne identifikasjonsdokumenter.

Alt du trenger er en Gyldig e-postadresse og du kan deretter sette inn Bitcoin og begynne å handle med en gang! !

Slik oppretter du en konto på BitMEX:


Du må bekrefte e-postadressen. Sjekk den registrerte e-postadressen og klikk på ‘Bekreft e-posten min’ lenke. Dette vil fullføre registreringsprosessen. Det er det! Du har nå opprettet kontoen din på BitMEX-utveksling.

Bitmex-register

Innskudd av midler på BitMEX

Når du har registrert en konto og logget på, må du gjøre et Bitcoin-innskudd på BitMEX for å begynne å handle. Følg disse instruksjonene for å gjøre et innskudd:

bitmex lommebok

Innskuddsskjermen viser Bitcoin-adressen. Dette er BTC-adressen du skal sende Bitcoin til. Kopier adressen og lim den inn i maskinvaren lommebok eller hvor du vil gjøre et uttak. Hvis du bruker en mobil lommebok, kan du skanne strekkoden for å få innskuddsadressen.

Husk at dette bare er en krypto-til-krypto-børs og ikke støtter fiat-innskudd. Så sørg for å bare sende Bitcoin (BTC) til BitMEX-innskuddsadressen din.

bitmex innskudd

BitMEX Utnyttelse

BitMEX tilbyr leveraged produkter for Bitcoin, Ethereum, Cardano, Tron, Ripple, Litecoin, EOS og Bitcoin Cash. Mengden innflytelse varierer for hvert produkt.

Ikke alle kryptokursutvekslinger er de samme.

SAMMENLIK BITMEX MED ANDRE

Sammenlign nå!

Siden det er en tjeneste kun med kryptovaluta, kan du bare bruke kryptovaluta som sikkerhet for å handle med. Dette betyr at hvis du har en innflytelse på 100 ganger, må du sette opp en margin på 1% av den opprinnelige nominelle handelen. Så hvis forestillingen om en 10 Bitcoin-kontrakt er $ 10 000, må du sette opp $ 100 i startmargin.

BitMEX innskuddsmetoder

BitMEX ikke godta innskudd av fiat-valuta. Det er kun en kryptovaluta-utveksling. Dette betyr at nye kryptovalutahandlere først må kjøpe et Bitcoin-kjøp og sette inn BTC i børsen. For å gjøre dette må du finne en børsmarked som aksepterer innskudd av fiat-valuta i ditt land.

BitMEX innskudd / trekkgebyr

Det er ingen innskudd eller uttak avgifter. Det vil bli belastet et lite Bitcoin Network-gebyr for uttak som bestemmes av blockchain, ikke BitMEX.

Annonse

BYBIT

tjen belønninger opp t0 $ 600 med bitcoin innskudd

VURDERING

4.7 / 5

Krev $ 600

BitMEX-handelsavgifter

Handelsgebyrer er et viktig hensyn når du velger en børs for handel med kryptovaluta. Det blir enda mer kritisk når du handler større posisjonsstørrelser og på en futuresbørs der du betaler avgifter på posisjoner som er mye større enn margin..

BitMEX-utveksling fungerer på en produsent & takermodell så handelsavgiftene er avhengig av type ordre (f.eks. futures eller kontrakter) og kryptovaluta-mynten. Brukere som legger en tradisjonell futures BTC-ordre vil tjen en liten kompensasjon, som BitMEX rabatter produsenten trader 0,025% og belaster taker 0,075%.

bitmex kontraktsgebyrbitmex-avgifter

Hvordan handle med BitMEX

For kryptovalutahandlere er grensesnittet en av de viktigste hensynene. Når du først logger på BitMEX, vil du se at handelsgrensesnittet er ekstremt godt lagt ut og intuitivt. Den øverste linjen er statisk og gir en enkel måte å gå tilbake til ‘Handel’ vindu, visning ‘Kontoer’, utsikt ‘Kontrakt’ informasjon og mer. Grensesnittet ser ut til å være litt datert i forhold til de nyere børsene som Bybit.

Bitmex-handel

Kartpakken er levert av TradingView som er kjent for glatt, intuitivt og responsivt diagrammer. Handlere vil kunne bruke avanserte handelsverktøy levert av TradingView for å avgrense deres handelsfordel for å maksimere fortjenesten og minimere risikoen. BitMEX-diagrammer tilbyr et bredt spekter av tidsrammer og verktøy for å tegne trendlinjer, legge til indikatorer og tegne kartmønstre for perfekt tid for en handelsordre ved hjelp av et marked, begrense eller stoppe ordre.

Aktive posisjoner vises nederst og kan enkelt overvåkes. Eiendelen, posisjonsstørrelse, inngangspris, margin og urealisert P&L vises alle og oppdateres i sanntid. Ventende bestillinger kan vises ved å klikke på ‘Aktive bestillinger’ kategorien som gir muligheten til å gjennomgå, endre eller slette ordren.

Mer erfarne handelsmenn vil dra nytte av markedsdybdekartet og ordreboken til venstre. BitMEX marginkalkulatorfunksjonen er også flott for risikostyring.

BitMEX avanserte bestillinger

BitMEX-bestillingssystem gjør det mulig for handelsmenn å sette opp sin fortjeneste og stoppe tap ved å bruke grenseordrer som:

 • Begrens rekkefølge (en ordre oppfylles hvis den angitte prisen er nådd)
 • Markedsordre (en ordre utføres til gjeldende markedspris)
 • Stopp grenseordre (en ordre blir fylt ut når stoppprisen er utløst)
 • Stopp markedsordre (en ordre som ikke er synlig i ordreboken før markedet når en spesifisert pris)
 • Etterfølgende stoppordre (en ordre som har en spesifisert etterverdi som brukes til å utløse en markedsordre)
 • Ta gevinstgrense (en ordre er oppfylt hvis den spesifiserte gevinstprisen er nådd)
 • Ta profittmarkedsordre (en ordre oppfylles hvis den angitte gevinst til markedspris er nådd)

BitMEX-sikkerhet

BitMEX kjører en første av sitt slag multisignatur innskudd og uttakssystem. Dette betyr at brukere BitMEX-adresser er multisignatur og lagring av eiendeler holdes offline. I tilfelle et fullstendig systemkompromiss, inkludert webservere, handelsmotor og database, ville det ikke være nok nøkler tilgjengelig for en angriper til å stjele midler. Ingen private nøkler holdes på noen skyserver, og dyp kald lagring brukes for mesteparten av pengene.

Alle innskuddsadresser sendt av BitMEX-systemet bekreftes av en ekstern tjeneste for å sikre at de inneholder nøklene som styres av grunnleggerne. Hvis de offentlige nøklene ikke stemmer overens, blir systemet slått av umiddelbart og handelen stoppet.

For mer informasjon om andre sikkerhetstiltak som er på plass på BitMEX, naviger til bunnen av siden og klikk på ‘Sikkerhet’.

BitMEX anmeldelser & Kundeservice

BitMEX kundesupport er kontaktbar ved bruk av et billettsystem. For å sende inn en billett for tekniske problemer, naviger til menyen til venstre og klikk på ‘Ta kontakt med’. Kontaktboksen vises. Bare skriv inn en e-postadresse, emne og brødtekst og klikk ‘Sende inn’ å sende til BitMEX kundesupportteam. BitMEX tilbyr flerspråklig kundestøtte for engelsk, kinesisk, russisk, koreansk og japansk.

Det andre alternativet er å bla gjennom guidene og artiklene i ‘Kunnskapsbase’ seksjon som dekker emner om vanlige spørsmål om handel, innskudd & uttak, ID-verifisering og sikkerhet.

bitmex-støtte

BitMEX-støttede land

BitMEX er tilgjengelig for brukere å registrere seg og begynne å handle over hele verden, bortsett fra USA. Dette skyldes forskrifter i USA og i stor grad utenfor BitMEXs kontroll. Det er angivelig måter rundt dette for amerikanske kunder som bruker en sikker VPN. Vi må merke oss at dette er forbudt av BitMEX-policyen, og anbefaler ikke dette alternativet. Vi anbefaler å finne en annen kryptokursutveksling i USA å bruke.

BitMEX vs. Binance

To tunge vekter i kryptovalutahandelsarenaen som generelt er fokusert på forskjellige kryptovalutahandelsprodukter. Binance har nylig introdusert margin- og futureshandel til børsen for å konkurrere med BitMEX.

Som de fleste vil vite, tilbyr Binance en stort utvalg av altcoins og stablecoins å handle der BitMEX bare godtar Bitcoin. Tradisjonelt har BitMEX vært den foretrukne utvekslingen for profesjonelle handelsmenn for å maksimere BTC-avkastningen med opptil 100 ganger utnyttelse og dens avanserte handelsverktøy. Vi forventer at konkurransen vil øke i nær fremtid, ettersom Binance fortsetter å innovere og introdusere nye handelsopplevelser og produkter for å tiltrekke seg nye brukere.

BitMEX vs. ByBit

Begge børsene konkurrerer i handelsområdet for Bitcoin-derivater og sammenlignes ofte med hverandre. Det er likheter mellom de to sentrene, men vi vil fokusere på hovedforskjellene.

I slekt: Slutt å bruke BitMEX: Handle med disse 4 alternativene i stedet

For det første har BitMEX mye større daglig volum å skryte av og styre betydelig flere brukere og har et etablert rykte i markedet. Det har problemer med serverbelastning som kan være veldig frustrerende. Videre er det begrensede nye funksjoner og innovasjon som introduseres for å holde handelsfolk interessert.

På den annen side er Bybit exchange en ny plattform som har over 100.000 handelsmenn på kort tid.

Bybit tilbyr unike egenskaper som er veldig attraktive, for eksempel tradingkonkurrenter, prismanipuleringskontroll, rask handelshastighet og lav ventetid, forsikringsfond og opptil 100 ganger gearing på Etherium-kontrakter.

BitMEX-alternativer

BYBIT

Bane

ByBit er en derivathandelsplattform med kryptovaluta med vekt på leverage trading med opptil 100x gearing på Bitcoin og Etherium handelspar. Bybit har blitt en av de beste kryptobørsene i verden.

Besøk nettsiden pluss500

Plus500

Plus500 er en CFD-leverandør som tilbyr sin enorme kundebase for å handle verdens mest populære kryptoaktiver med opptil 30 ganger utnyttelse som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron og Monero.

Ansvarsfraskrivelse: kapitalen din er i fare

Besøk nettsiden binance

Binance

Binance er den største kryptovalutautvekslingen etter handelsvolum og en av de raskeste leverandørene av handelstjenester for blockchain-økosystem. Børsen har hatt en astronomisk vekst og er en premium kryptohandelsplattform.

Besøk nettsiden

ofte stilte spørsmål

Har BitMEX en app?

BitMEX tilbyr en app for brukere å handle med kryptovalutaer, som er tilgjengelig på både Google Play Store og Apple App Store. For mer informasjon, besøk nettstedet for mer informasjon om BitMEX Mobile.

Kan du demonstrere handel med BitMEX?

BitMEX har et testnett som lar brukerne demohandel kryptovaluta uten risiko. Nybegynnere er i stand til å bli kjent med bruk av børsen og lære å handle kryptovaluta med innflytelse ved hjelp av BitMEX papirhandelskonto.

Konklusjon

For å avslutte BitMEX-gjennomgangen kan vi si at byttet tilbyr avanserte handelsteknikker som er egnet for profesjonelle handelsmenn som er kjent med å handle volatile risikomidler og eksponering for marginhandel.

Besøk BitMEX

Børsen har gjort mange ting riktig for å bli verdens største plattform for kryptovalutaderivater å spekulere i markedet for å tjene Bitcoin.

Oppsummert bør du handle med BitMEX hvis:

 • Du vil handle på verdens største derivatbørs etter daglig volum
 • Du vil ha rettferdige og gjennomsiktige handelsavgifter
 • Du vil ha en trygg og sikker handelsplattform
 • Du er kjent med å bruke TradingView-diagrammer og avansert verktøy
 • Du liker en hederlig og populær utveksling

Risikostyringsverktøy og plattformfunksjoner er veldig viktige for enhver potensiell kryptovalutainvestor. Følgende børser for kryptovalutahandel – i tillegg til ovennevnte børs – gir avanserte handelsfunksjoner, tekniske indikatorer og et jevnt, mobilresponsivt kartgrensesnitt som passer for nybegynnere og profesjonelle kryptohandlere..

Besøk BitMEX

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map