bitFlyer anmeldelse: Er det trygt? Må lese før du registrerer deg

bitFlyer er en populær kryptokursutveksling som gir en nybegynnervennlig og trygg tjeneste for kjøp og salg av Bitcoin, Ethereum, Litecoin og andre altcoins. Børsen støtter fiat-valuta som Euro, Japanese Yen og US Dollar inkluderer flere funksjoner som passer for et bredt spekter av investorer og tradere.

Besøk bitFlyer Europe Besøk bitFlyer Japan

Mens vi tar sikte på å gi deg nøyaktig og den nyeste informasjonen om funksjonene, brukergrensesnittet, handelsavgiftene og mer i denne bitFlyer-gjennomgangen, anbefaler vi på det sterkeste at du besøker nettstedet for å holde deg oppdatert med eventuelle endringer som kan oppstå etterpå.

bitflyer nettsted

Det anbefales ofte å bruke en Bitcoin-maskinvarepungebok som Ledger Nano X når du handler kryptovaluta. Hvis du ikke har lommebok, kan du lese vår guide om de beste kryptovaluta-maskinvarepungene.

Hva er bitFlyer?

bitFlyer er en handelsplattform for kryptovaluta og lisensiert finansinstitusjon som opererer i flere jurisdiksjoner over hele verden inkludert Japan, Europa og USA. Børsen har samlet tusenvis av handelsmenn og ble rangert som nummer 1 i 2017 for månedlig handelsvolum med over 250 milliarder som handles i Japan.

bitFlyer fortsetter å tilby en trygg og enkel plattform for brukere å handle verdens mest populære kryptovalutaer og er ofte omtalt i elektroniske publikasjoner som TechCrunch, Wall Street Journal og CoinDesk.

bitFlyer Sammenlignet

Avanserte funksjoner, et intuitivt brukergrensesnitt og en mobil handelsapp er viktige funksjoner på bitFlyer. Denne sammenligningstabellen viser andre topprangerte kryptobørs som tilbyr funksjoner i verdensklasse.

Er bitFlyer trygt?

bitFlyer ser ut til å være en trygg utveksling for å kjøpe Bitcoin og andre kryptokurver umiddelbart. Nettstedet inneholder en rekke sikkerhetstiltak for å forhindre mot teknisk angrep. Klientmidler lagret i en bitFlyer-lommebok er sikret med Two Factor Authentication, lagringsteknologi for kald lommebok og prosesser med flere signaturer.

bitFlyer-funksjoner & Produkter

bitFlyer tilbyr funksjoner i verdensklasse for å kjøpe, handle og selge kryptovaluta ved bruk av desktop- og mobilapp-versjonen. De beste funksjonene i bitFlyer inkluderer:

 • Et nybegynnervennlig brukergrensesnitt som passer for nybegynnere og erfarne handelsmenn
 • ‘Instant Buy’ -funksjon for å kjøpe Bitcoin og Ethereum raskt
 • bitFlyer Lightning Exchange for profesjonelle kryptohandlere
 • Sanntids markedsdata og kartlegging for å handle populære altcoins
 • Handelsapp for å overvåke portefølje og handel hvor som helst
 • Sikker bitFlyer-lommebok som brukte en kald lommebok for å beskytte brukernes midler
 • Et tilknyttet program som belønner deg for å bringe flere brukere til plattformen
 • 24/7 kundeserviceteam med flerspråklig support

bitflyer øyeblikkelig kjøp


Kontoregistrering & Logg Inn

Til opprett en konto med bitFlyer, prosessen er veldig enkel og tar bare noen få minutter å fullføre. Følg disse trinnene for å starte:

bitFlyer-bekreftelse

For å være kvalifisert for handel på bitFlyer, brukere må være bosatt i støttede regioner i USA, Japan eller Europa og fullføre en bekreftelsesprosess. Prosessen er i henhold til Know Your Customer (KYC), Anti-Money Laundering (AML) og Combating the Financing of Terrorism (CFT). Disse aktivitetene bidrar til å motvirke ulovlige transaksjoner og forbedre bitFlyer-konto- og lommeboksikkerheten fra ondsinnet aktivitet.

For å fullføre bitFlyer-verifiseringen må følgende informasjon sendes inn:

 • Skanning av pass eller identifikasjonskort
 • Adresse bevis
 • Foto (selfie)
 • Nasjonalitet
 • Telefonnummer

Hvordan sette inn midler til bitFlyer

For å sette inn penger på en bitFlyer-konto, kan brukerne overføre midler ved hjelp av en bankoverføring (SEPA for EU-kunder). For å komme i gang, følg disse enkle trinnene:

 • Logg på bitFlyer-kontoen
 • Naviger til toppmenyen og klikk på ‘Kontofinansiering’
 • Velg en foretrukket fiat-valuta, f.eks. EUR for innbyggere i Europa
 • Skriv inn bankdetaljer og 6 sifre unik tegnkode
 • Gå gjennom detaljer og klikk på ‘Bekreft betaling’

bitflyer innskuddsmidler

bitFlyer Dashboard

Bitflyer-dashbordet er standardvinduet etter at du har logget på en konto. De dashbordet er godt lagt ut og gir et øyeblikksbilde av eiendeler i bitFlyer-lommeboken. Brukere kan også raskt finne markedsinformasjon til høyre, for eksempel prisen på Bitcoin i fiat-valuta. Det er en nyttig navigasjonsmeny til venstre med raske lenker til andre bitFlyer-funksjoner.

bitflyer dashbord

bitFlyer Instant Buy

BitFlyer har gitt ut en ny funksjon kalt ‘Instant Buy’ som lar brukere umiddelbart kjøpe kryptovalutaer ved hjelp av et kredittkort og andre øyeblikkelige betalingsmetoder. Instant Buy-alternativet er svært godt egnet for nybegynnere som leter etter en rask og enkel måte å kjøpe kryptovalutaer på for eksempel Bitcoin eller de store altcoins ved hjelp av den online stasjonære versjonen eller bitFlyer-mobilappen.

For å kjøpe krypto øyeblikkelig med bitFlyer, følg disse enkle trinnene:

bitFlyer Lightning Trading

Kryptovalutahandlere vil være tilpasset bitFlyer Lightning Exchange som gir en nybegynnervennlig bruk brukergrensesnitt med handelsverktøy, risikostyringsordrer og responsive diagrammer. Handlere som vet å lese lysestakekart, kan spekulere i markedet uten å måtte opprette en ny konto.

Sammenlignet med de mest populære børsene for handel med kryptovalutaer i verden, er funksjonene og verktøyene som er tilgjengelige med bitFlyer Lightning veldig enkle og passer for nybegynnere som ønsker å lære å handle kryptovaluta..

bitflyer lyn

Plattformens funksjoner kan være ganske begrensede sammenlignet med andre avanserte handelsbørser, men bitFlyer Lighting inkluderer imidlertid alle de grunnleggende verktøyene. Brukere kan se et pristabell, handelshistorikk, ordrebok (nylige kjøps- og salgsordrer) og legge inn handler med en grense eller markedsordre.

bitFlyer Lightning også støtter API-integrasjon som vil tillate brukere å bygge og teste kryptohandelsroboter. Dette krever programmeringserfaring for å sette opp, men er en flott funksjon som vil appellere til visse handelsmenn. Vi vil gjerne se bitFlyer integrert med populære automatiserte kryptostrategisider som Quadency, Wunderbit Trading og Shrimpy.

Støttede kryptovalutaer

bitFlyer støtter alle de store kryptovalutaene som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC), Lisk (LSK) og Monacoin (MONA). Disse eiendelene kan handles mot fiat-valutaer som EUR, JPY og USD. Sammenlignet med andre handelsbørser er tilbudet av kryptovalutapar begrenset til bare populære mynter.

Ikke alle kryptokursutvekslinger er de samme.

SAMMENLIK BITFLYER MED ANDRE

Sammenlign nå!

bitFlyer-app

bitFlyer har en mobil handelsapp som støtter både iOS- og Android-mobiloperativsystemer. BitFlyer Wallet-appen kan lastes ned fra Google Play Butikk eller iOS App Store. Brukere på appen kan kjøpe, handle og selge digitale valutaer på farten og når som helst.

Handelsgebyrer

bitFlyer Europe-avgifter

BitFlyer Europe exchange tilbyr en konkurransedyktig konkurranse gebyrstruktur for å kjøpe krypto øyeblikkelig ved bruk av euro og er basert på et 30-dagers handelsvolum som vist nedenfor. Handlere som kjøper og selger kryptovaluta på børsen, pådrar seg ikke en handelsavgift.

Det er ingen avgifter for å sette inn EUR i en bitFlyer-lommebok ved hjelp av SEPA. Imidlertid er det et lite transaksjonsgebyr på € 0,30 for ≤ € 250 000,00 og € 10,00 for > € 250.000,00 for å ta ut euro tilbake til en bankkonto som er veldig rimelig.

bitFlyer USA-avgifter

Avgiftsstrukturen for bitFlyer-brukere i USA varierer litt. Samlet sett er avgiftene for å kjøpe krypto konkurransedyktige med andre børser i USA. Det er ingen avgifter for å sette inn USD i en bitFlyer-lommebok ved hjelp av et bankinnskudd via ACH og Fedwire. Det er et $ 20 uttaksgebyr ved bruk av Fedwire, som er litt høyt for nybegynnere. Brukere bør bruke ACH for å ta ut midler elektronisk ettersom det er gratis.

bitFlyer Japan-avgifter

Handelsgebyrene med bitFlyer Japan anses å være lave og konkurransedyktige. Avgiftsstrukturen er lagdelt, noe som betyr handelsavgiften reduseres gradvis med høyere økt handelsvolum basert på forrige periode på 30 dager.

Det er ingen gebyrer for å sette inn og ta ut JPY til en bitFlyer-konto ved hjelp av en bankoverføring gjennom SBI Sumishin Netbank. Vi gjør oppmerksom på at bruk av andre betalingsmåter kan medføre et transaksjonsgebyr på opptil 330 JPY for hvert innskudd.

Sikkerhet & bitFlyer lommebok

bitFlyer er stolt av å vedta de høyeste sikkerhetsstandardene for å tilby et handelsmiljø der brukerne føler seg trygge å gjøre Bitcoin-transaksjoner. Nettstedet inkluderer sikkerhetstiltak som SSL-sertifikater, SHA-2-kryptering og webapplikasjonsbrannmurer.

Brukers midler i bitFlyer-lommeboken holdes trygge med sikkerhetstiltak som:

 • To-faktor autentisering (2FA)
 • 80% av eiendelene som er oppbevart i lommebøker
 • Multisignaturprosess

Selv om sikkerhetstiltakene er i tråd med bransjestandarder for kryptobørs, anbefaler vi at brukere alltid overfører eiendelene sine til en ekstern lommebok. Hvis du ikke har lommebok, kan du lese artikkelen vår om de beste Bitcoin-maskinvarepungene.

Kundeservice

BitFlyer-nettstedet har en omfattende seksjon for støtte og vanlige spørsmål for nybegynnere å komme i gang med bitFlyer. Støtteseksjonens hjelpeemner er sortert i kategorier for rask navigering, eller brukere kan bruke søkefunksjonen til å finne et ofte stilte spørsmål.

bitFlyer har et billettsupportsystem for å be om hjelp, stille spørsmål eller gi tilbakemelding på tjenesten. Svaret via e-post var raskt (mindre enn 24 timer), og kundesupportrepresentantene var profesjonelle.

bitFlyer-alternativer

BYBIT

Bane

ByBit er en derivathandelsplattform med kryptovaluta med vekt på leverage trading med opptil 100x gearing på Bitcoin og Etherium handelspar. Bybit har blitt en av de beste kryptobørsene i verden.

Besøk nettsiden pluss500

Plus500

Plus500 er en CFD-leverandør som tilbyr sin enorme kundebase for å handle verdens mest populære kryptoaktiver med opptil 30 ganger giring som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron og Monero.

Besøk nettsiden

Ansvarsfraskrivelse: kapitalen din er i fare

binance

Binance

Binance er den største kryptovalutautvekslingen etter handelsvolum og en av de raskeste leverandørene av handelstjenester for blockchain-økosystem. Børsen har hatt astronomisk vekst og er en premium kryptohandelsplattform.

Besøk nettsiden

ofte stilte spørsmål

Er bitFlyer Legit?

bitFlyer ser ut til å være en legitim utveksling av kryptoaktiva lisensiert og regulert i flere jurisdiksjoner over hele verden som Europa, Japan og USA. Børsen har fått tillit fra brukere fra hele verden med $ 250 milliarder dollar som handles i 2017.

Hva land gjør bitFlyer-støtte?

bitFlyer EU leverer tjenester til innbyggere i Europa og EØS. Børsen opererer for tiden i alle land innenfor EØS, slik som: Østerrike, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Hellas, Ungarn, Island, Irland, Italia, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spania, Sverige, Sveits og Storbritannia.

brukere av bitFlyer Japan som er en del av EØS, kan åpne en konto med bitFlyer EU, men må opprette en ny konto ved hjelp av en annen e-postadresse.

Har bitFlyer et tilknyttet program eller henvisningsprogram?

BitFlyer-tilknyttede program lar brukerne generere ekstra inntekter ved å promotere bitFlyer til venner og familie til tjen belønninger opp til € 130. For å være kvalifisert for tilknyttede kommisjoner, må hver henviste bruker fullføre kontoregistrering hos bitFlyer og utføre handler.

Kan amerikanske investorer handle med bitFlyer?

bitFlyer US er en handelsplattform for kryptovalutaer for kunder i USA som ønsker å kjøpe, handle, lagre og selge Bitcoin og andre digitale eiendeler som stablecoins. bitFlyer US er en egen enhet fra den europeiske og japanske børsen, slik at brukere i USA må opprette en konto på bitFlyer USAs nettsted. For en liste over andre Bitcoin & kryptobørs i USA, les denne artikkelen.

Er bitFlyer tilgjengelig i Australia?

bitFlyer har ikke lisens til å operere i Australia og tillater fiat-til-kryptokjøp med AUD. Kunder fra denne regionen må kjøpe digitale valutaer som Bitcoin ved hjelp av en australsk kryptobørs.

Konklusjon

For å avslutte vår bitFlyer-gjennomgang er utvekslingen en enkel å bruke kryptovaluta-plattform som er ideell for både nybegynnere og avanserte handelsmenn. Brukergrensesnittet er godt designet på stasjonære og mobile appversjoner. Det er lisensiert og regulert i flere regioner som Europa, Japan og USA, noe som er veldig viktig.

Besøk bitFlyer Europe Besøk bitFlyer Japan

Du kan også være interessert i:

 • 5 beste plattformer for å tjene interesse på Crypto
 • 6 beste stedene å kjøpe Bitcoin i Storbritannia
 • 8 beste handelsplattformer for kryptovaluta
 • ChangeNOW gjennomgang: Crypto swaps, handelsavgifter & Mer
 • 8 beste Crypto-utvekslinger uten null (provisjonsfri handel)

Det er viktig å bruke en global og pålitelig kryptobørs for å kjøpe, handle og selge kryptovaluta. Det er flere børser som har blitt hacket eller blitt stjålet fra klientmidler. Følgende børser for kryptovalutahandel – i tillegg til ovennevnte børs – er velkjente og klarerte for å gi en trygg og sikker måte for nybegynnere og profesjonelle kryptohandlere å sette inn kryptovalutaer og handle digitale eiendeler.

Besøk bitFlyer

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map