Bitcoin Australia anmeldelse: Er det fortsatt billig å bruke?

Bitcoin.com.au eller på annen måte kjent som Bitcoin Australia er en populær kryptobørs som lar enkeltpersoner på alle erfaringsnivåer kjøpe Bitcoin i Australia. Bitcoin Australia var en av de første kryptobørsene som startet opp i 2014 for å tilby Bitcoin-investering. I denne gjennomgangen vil vi vurdere plattformens funksjoner, brukergrensesnitt, handelsavgifter, innskuddsmetoder, sikkerhet og kundesupport for å se hvordan den stabler.

Besøk Bitcoin Australia

Mens vi tar sikte på å alltid gi deg nøyaktig informasjon i Bitcoin Australia-gjennomgangen, foreslår vi at du besøk deres side innimellom i tilfelle noen oppdateringer oppstår etterpå. Så uten videre, la oss komme i gang!

Det anbefales ofte å bruke en Bitcoin-maskinvarepungebok som Ledger Nano X når du handler kryptovaluta. Hvis du ikke har lommebok, kan du lese guiden vår om de beste maskinvarepungene for å lagre kryptovaluta.

Bitcoin.com.au

Hva er Bitcoin Australia?

Bitcoin Australia er en populær fiat-til-kryptovaluta-utveksling som ble etablert i 2014 med kontorer i Melbourne. Plattformen er designet for å hjelpe australiere å kjøpe Bitcoin på en rask, enkel og sikker måte.

Bitcoin Australia tilbyr en online plattform for brukere å kjøpe Bitcoin og Ethereum ved hjelp av flere innskuddsmetoder som vil appellere til alle investorer. Børsen er også et registrert medlem av Blockchain Australia det og har nylig utvidet sitt tjenestetilbud for å tillate brukere å kjøpe Bitcoin i Storbritannia og også Canada.

bitcoin australia funksjoner

Rask oppsummering

Bitcoin.com.au Sammenlignet

Bankoverføring er en av de mest populære metodene for å sette inn AUD på Bitcoin Australia. Denne sammenligningstabellen viser andre australske krypto-børser som lar deg kjøpe Bitcoin med bankoverføring.

Er Bitcoin.com.au Legit?

Basert på vår forskning er Bitcoin.com.au en legitimt kryptokursfirma som samsvarer med Australske lover og regler. Børsen er i samsvar med anti-hvitvasking av penger & Politikk for bekjempelse av terrorisme (“AML / CTF Policy”) gjennom sin KYC-bekreftelsesprosess for å forhindre falske aktiviteter som hvitvasking av penger.

Er Bitcoin.com.au trygt?

Bitcoin Australia er en sikker utveksling som ikke inneholder eller lagrer brukerens eiendeler. Bitcoin eller Ethereum som er kjøpt ved bruk av børsen, overføres direkte til den oppgitte lommebokadressen. Dette betyr at risikoen for tyveri og kompromiss ved børsen reduseres sterkt, noe som gir et trygt miljø for kjøp av kryptovalutaer.


Egenskaper & Tjenester

Bitcoin Australia regnes som en førsteklasses plattform for å tillate innbyggere i Australia å investere i Bitcoin. I tillegg tilbyr børsen følgende funksjoner og produkter:

 • Lett å bruke nettstedet for å opprette en konto
 • Kjøp Bitcoin eller Ethereum på få minutter
 • Støtter en rekke innskuddsmetoder, inkludert bankoverføring og kontantinnskudd
 • SMSF-støtte for å investere superannuering i Bitcoin og Ethereum
 • Over the Counter (OTC) desk for handler større enn $ 30.000
 • Kryptoindeksfond for å delta i en profesjonelt forvaltet portefølje
 • Melbourne-basert team for å gi lokal kundesupport

Opprette en konto & Bekreftelse

Bitcoin.com.au krever at du oppretter en ordre før du registrerer en konto. Dette er ganske forskjellig fra de andre Bitcoin-børsene i Australia, som lar deg registrere en konto for å utforske brukergrensesnittet, live diagrammer, tilgjengelige mynter å kjøpe og andre funksjoner uten å forplikte deg..

Nye og tilbakevendende brukere er pålagt å opprette en ordre, registrere en konto og fortsette med å bekrefte identifikasjon. Vi syntes den samlede prosessen var treg, utmattende og frustrerende å fullføre hver gang du foretar et Bitcoin-kjøp!

Til sammenligning tar det noen minutter fra start til slutt å bruke en kryptoutveksling som Swyftx, og det er ikke noe krav å laste opp dokumenter eller ta selfies.

Annonse

myntspotte

KJØP BITCOIN Med australias favoritt krypto utveksling

VURDERING

4.3 / 5

Besøk Coinspot

Innskuddsmetoder

Bitcoin.com.au tilbyr flere metoder for å konvertere AUD til BTC som er vanligvis tilgjengelig for de fleste australiere. Innskuddsmetodene som er tilgjengelige på børsen er:

 • Betal-ID: Betalingsmetoden støttes av de fleste australske banker. Innskudd behandles vanligvis umiddelbart og blir kreditert din BTC Markets-konto umiddelbart, og det er ingen ekstra avgifter.
 • BPAY: En sikker og pålitelig måte å finansiere kontoen din på. Alle innskudd som gjøres via BPAY, men det kan ta mellom 1 og 3 virkedager før midlene når BTC Markets. Det er ingen ekstra kostnader for å sende midler med BPAY.
 • POLi: Australske brukere kan sette inn AUD-midler ved hjelp av POLi som kobles direkte til nettbanken din. Innskudd behandles umiddelbart og med en grense på opptil $ 1000 per dag.
 • Penger: En alternativ måte å kjøpe Bitcoin med et kontantinnskudd hos støttede kiosker eller Australia Post.

Det er ikke noe alternativ å kjøpe Bitcoin med et kreditt- / debetkort. Hvis dette er en foretrukket betalingsmåte, må brukerne bruke en global kryptokursutveksling med denne funksjonen.

Handelsgebyrer & Grenser

Når du velger en australsk kryptobørs, er det viktig å forsikre deg om at du ikke betaler for høye avgifter, da det spiser mengden Bitcoin du mottar. Bitcoin Australia tilbyr følgende avgifter.

Handelsgebyrer

BTC Markets bruker en flat 5% provisjonsbasert gebyrstruktur for hver innskuddsmetode. For aviskiosk (via blueshyft) og flexepin betalingsmåter, a 2% tilleggsavgift påføres kjøpesummen etter at provisjonen er lagt til. Hver handel medfører også GST til provisjon og tilleggsbeløp.

I sammenligning med andre kryptobørser, Bitcoin.com.au handelsavgifter er en av de høyeste i landet og bør unngås. Det er mange billigere alternativer til Bitcoin.com.au som tilbyr lavere avgifter og provisjoner. Les vår artikkel om de beste kryptovalutautvekslingene i Australia for mer informasjon.

ofte stilte spørsmål

Krever Bitcoin Australia ID-bekreftelse?

Brukere som ønsker å kjøpe Bitcoin eller Ethereum ved hjelp av Bitcoin Australia, må bevise sin identitet først i samsvar med Know-Your-Customer (KYC) -protokoller. For å bekrefte kontoen din kan følgende dokumenter lastes opp:

 • Internasjonalt pass
 • nasjonalt ID kort
 • Førerkort

Kan du kjøpe Bitcoin ved hjelp av Super Fund?

Bitcoin Australia tillater australiere å bruke Super Fund (SMSF) til å investere i Bitcoin (BTC). Den trinnvise gebyrstrukturen vil passe investorer med høy formue ettersom handelsavgiftene reduseres med økende volum.

Kan du selge krypto ved hjelp av Bitcoin Australia?

Bitcoin Australia tillater brukere å kjøpe og selge Bitcoin for kontanter til australske dollar (AUD). Prosessen med å selge Bitcoin for kontanter ligner på å kjøpe Bitcoin. Når du bestiller, velger du bare “selg” i stedet for å kjøpe og angir mengden BTC for å konvertere til AUD.

Konklusjon

For å avslutte vår Bitcoin Australia gjennomgang, gir børsen en metode for australiere å kjøpe Bitcoin ved hjelp av en rekke betalingsmetoder. Prosessen med å kjøpe, bekrefte betaling og identifikasjonsbekreftelse hver gang du foretar et kjøp, er smertefull da det ikke er medleminnlogging.

Til slutt er de flate 5% handelsavgiftene for all innskuddsmetode overdreven og høyere enn andre australske kryptobørser vi har vurdert hittil..

Besøk Bitcoin Australia

Du kan også være interessert i:

 • Topp 10 vanlige spørsmål om kryptoskatt i Australia (som kan spare deg for penger)
 • Hvordan kjøpe Ethereum (ETH) i Australia
 • Beste kryptovalutautvekslinger i New Zealand
 • 7 måter å kjøpe Bitcoin med kontanter i Australia
 • 5 Coinspot-alternativer med lavere handelsavgifter

digital bølge

Valutakostnader er et veldig viktig hensyn for enhver potensiell kryptovalutainvestor. Følgende børser – i tillegg til ovennevnte børs – gir meget konkurransedyktige avgifter for handel, innskudd og uttak med et bredt utvalg av innskuddsmetoder som passer for alle typer investorer i Australia.

Besøk Bitcoin Australia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map