Binance Lite Review: Konverter AUD-BTC i Australia (2020)

OPPDATERING desember 2020: Binance Lite er erstattet med Binance Australia. Les vår Binance anmeldelse for mer informasjon.

Hvis du har vært i kryptorommet en stund, bør du vite Binance. Det er en av de største og mest populære kryptohandelbørser i verden. I 2019 samarbeidet Binance med Binance Lite, som er en ny plattform for å kjøpe Bitcoin og støtte innføringen av kryptovalutabruk i Australia.

Besøk Binance Lite

I denne Binance Lite-gjennomgangen vil vi vurdere funksjonene, innskuddsmetodene, sikkerheten, handelsavgiftene og sammenligne det med de beste kryptovaluta-børsene i Australia. Det er viktig at du leser denne anmeldelsen til slutt, da det er begrensninger med Binance Lite som du bør være oppmerksom på, og også en nåværende kampanje!

binance aud-btc

Hva er Binance Lite?

Binance Lite tilbyr muligheten til å kjøpe Bitcoin i Australia ved å konvertere AUD til Bitcoin (BTC) ved hjelp av bankoverføring eller kontantinnskudd hos over 1300 støttede nyhetsbyråer. Binance har inngått et samarbeid med det australske selskapet InvestbyBit å lansere Binance Lite som utnytter styrken og sikkerheten til en av de største kryptovaluta-børsene i verden.

Binance Lite bygger bro over kontanter og kryptovaluta med en brukervennlig plattform som gjør det mulig for den daglige investoren å komme i gang med Bitcoin. Børsen har rapportert at den vil utvide sitt kryptotilbud om å kjøpe altcoins i Australia.

Binance Lite sammenlignet

Bankoverføring er en av de mest populære metodene for å sette inn AUD på Binance Lite. Denne sammenligningstabellen viser andre populære australske kryptovaluta-børser som lar brukerne kjøpe Bitcoin med bankoverføring.

Du kan også være interessert i:

  • 10 vanlige spørsmål om kryptoskatt i Australia (som kan spare deg for penger)
  • Plus500 gjennomgang: Handel med Crypto CFD-er, funksjoner & Avgifter
  • 5 Coinspot-alternativer med lavere avgifter
  • 4 beste kryptokartsteder for Altcoin-tradere
  • Beste nettsteder for å selge Bitcoin for kontanter i Australia [øyeblikkelig]

Hvordan registrere deg med Binance Lite

Prosessen med å registrere en Binance Lite-konto er enkel og kan fullføres i løpet av få minutter. Følg disse trinnene for å starte:

binance lite register

Når du logger inn for første gang, blir du ført til hovedinstrumentbordet som vist nedenfor, der du kan kjøpe Bitcoin direkte.

Nettstedet viser de levende kryptoprisene til andre altcoins som Binance Coin og Tether, disse er imidlertid ikke tilgjengelig for kjøp.

binance lite australia

Hvordan kjøpe Bitcoin ved hjelp av Binance Lite

Binance Lite-brukere kan bare kjøpe Bitcoin. Vi forventer at børsen utvider sitt kryptotilbud til å omfatte andre kryptovalutaer i fremtiden. Hvis du vil kjøpe altcoins med AUD, bør du vurdere å bruke en annen kryptobørs i Australia.

For å kjøpe Bitcoin ved hjelp av Binance Lite, er det to alternativer tilgjengelig:

POLi Internet Banking

Binance Lite-brukere kan sende betalinger med POLi fra en støttet australsk bankkonto. Dette betalingsalternativet er tilgjengelig 24/7 og tar omtrent 1 virkedag å fjerne.

Binance Lite kjører for øyeblikket en nullavgiftskampanje, så det er ingen handelsgebyrer for å kjøpe Bitcoin med AUD. Når kampanjen avsluttes i mars 2020, vil handelsavgiften gå tilbake til en flat 0,5% deretter.

Slik kjøper du Bitcoin ved hjelp av POLi:

binance lite poli

Kontantinnskudd hos aviskiosk

Binance Lite Australia-brukere kan kjøpe BTC med et kontantdepositum på 1.300+ butikker i Australia ved hjelp av Blueshyft. For å finne det nærmeste støttede utsalgsstedet, kan du se det interaktive kartet på Binance Lite-nettstedet.

Vær oppmerksom på at kjøp må være i multipler på 10 AUD. Minimumsbeløpet for bestillingen er $ 50 og det maksimale bestillingsbeløpet er $ 1000. Kontantinnskudd medfører en avgift på 2,5% som blir belastet av aviskiosken.

Slik bekrefter du Binance Lite-kontoen din

Det siste trinnet før du fullfører et Bitcoin-kjøp er å bekrefte kontoen din. KYC kreves i henhold til australsk regulering og automatiseres gjennom Digital ID (Australia Post) som bare tar noen få minutter å fullføre.

binance lite-bekreftelse

Følg disse trinnene for å bekrefte kontoen din:

binance lite KYC

Binance Lite-avgifter

Binance Lite Australia øyeblikkelig Bitcoin kjøps- og salgsgebyr er 0,5%. Sammenlignet med andre fiat-til-krypto-børser i Australia er handelsavgiften ganske rimelig. Det er en tilleggsavgift på 2,5% for Bitcoin-kjøp med kontant innskudd.

binance lite null gebyr

Binance Lite Security

I motsetning til en tradisjonell fiat-til-krypto-utveksling, har brukerne frihet til å spesifisere deres foretrukne BTC-innskuddsdestinasjon.

Binance Lite har ikke varetekt for bitcoin på vegne av brukeren, og gir heller ikke mulighet til å selge Bitcoin tilbake til AUD. Dette betyr at det ikke er noen risiko for å miste midlene dine i et utvekslingshack.

Børser som Binance Lite

Følgende australske kryptokursutvekslinger er anerkjente Binance Lite-alternativer.

ofte stilte spørsmål

Hva er Binance Lite?

Binance Lite er en AUD-BTC digital valutatjeneste der brukere kan kjøpe Bitcoin ved å sette inn fiat-valuta (dvs. AUD) ved hjelp av POLi Internet Banking, eller sette inn penger på støttede kiosker over hele Australia..

Er Binance Lite registrert?

Ja, Binance Lite drives av InvestbyBit Pty Ltd (ABN 98 621 652579). InvestbyBit er en AUSTRAC-registrert digital valutavekslingstjenesteleverandør.

Er det en Binance Lite lommebok?

Nei, Binance Lite har ikke varetekt over Bitcoin på vegne av brukeren. Det er heller ikke noe alternativ å selge Bitcoin som en tradisjonell børs. Brukere må spesifisere den foretrukne BTC-lommebokadressen før de kjøper.

Kan jeg trekke AUD fra Binance Lite?

Nei, Binance Lite støtter ikke utbetalingen av Bitcoin til AUD. Du må overføre Bitcoin til en annen kryptobørs for å selge til australske dollar som Swyftx.

Har Binance Lite en mobilapp?

Nei, Binance Lite tilbyr ikke en handelsapp for iOS- eller Android-enheter.

Konklusjon

Så hva er vår dom for å avslutte Binance Lite Australia-gjennomgangen? Fra vårt eget personlige bruk kan vi si at det er en legitim og sikker leverandør av kryptobørs å kjøpe Bitcoin umiddelbart. Det passer for alle typer investorer å gå inn i kryptovalutamarkedet.

Besøk Binance Lite

Når det er sagt, er det noen forbedringer som vi ønsker å se:

  • Tillat muligheten til å selge BTC og ta ut AUD direkte til en bankkonto
  • Gi øyeblikkelig kjøp av de store altcoinsene (f.eks. Ethereum, XRP, Cardano, NEO og Litecoin)
  • Introdusere en mobil handelsapp

Bortsett fra det ovennevnte, er Binance Lite et utmerket alternativ for nykommere og de som ønsker å kjøpe med et kontant depositum. Det er fornuftig å dra nytte av tilbudet om 0% handelsavgiftstilbud.

digital bølge

Valutakostnader er en veldig viktig faktor for enhver potensiell kryptovalutainvestor. Følgende børser – i tillegg til ovennevnte børs – gir svært konkurransedyktige handels-, innskudds- og uttaksgebyrer (uten skjulte gebyrer) med et bredt utvalg av innskuddsmetoder som passer for alle typer investorer i Australia.

Besøk Binance Lite

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me