VeChain-prisförutsägelse 2021: Vad är VeChain-prognosen?

Efter kryptovalutabommen 2017 har marknaden översvämmat med nya Altcoins. Men det finns några projekt som lyckas sticka ut över resten – VeChain är ett av dem.

Visste du att VeChain-projektet startade 2007? Även om dess kryptovaluta-token lanserades mycket senare, och projektet har utvecklats kraftigt sedan dess, är VeChain verkligen ett av de äldsta projekten.

2017 var ett bra år för VeChain eftersom det växte till att bli den 22: e mest värdefulla kryptovalutan med en aktuell börsvärde på 2 miljarder dollar. Detta leder oss till vår nästa fråga – hur ser VeChain-prognosen ut?

I den här guiden ska jag täcka några av de bästa VeChain-prisprognoserna för både kort och lång sikt. För att få en fullständig bild tar jag dig igenom VeChain-förutsägelser som var och en använder olika metoder för att få sina förutsägelser.

I slutet av denna guide kommer du inte bara att vara medveten om den genomsnittliga VeChain-prisförutsägelsen utan också förstå de viktigaste faktorerna som kan göra VeChain till en bra eller dålig investering..

Låt oss komma igång med en kort översikt över VeChain, eftersom det är viktigt att du förstår detta innan du går vidare. Om du redan är säker på din kunskap om VeChain kan du gärna hoppa till avsnittet “VeChain Price Prediction 2021”.

Vad är VeChain?

VeChain, skapat av Sunny Lu och DJ Qian, är ett mycket unikt projekt eftersom det är en blockchain-baserad lösning för ett fysiskt industriellt problem..

Senaste Coinbase-kupong hittades:

Sunny Lu och DJ Qian medgrundare av Vechain

När det först började fokuserade VeChain främst på leveranskedjelösningar.

Under de senaste åren har det dock utvecklats till att tillhandahålla tjänster till ett brett spektrum av industrier, såsom lyxvaror, bil, jordbruk, logistik och detaljhandel.

Låt oss ta ett exempel på spritindustrin: VeChain-lösningen kan hjälpa vinproducenter att stoppa förfalskning och obehörig försäljning.

Hur gör det?

Det första steget är att digitalisera vinflaskor genom att lägga till någon sorts sensor, som en RFID-tagg. Data från dessa sensorer lagras sedan i blockkedjan och används för att spåra varje vinflaskas rörelse under distributionsprocessen.


För att implementera sina lösningar i den verkliga världen har VeChain byggt upp partnerskap med kända företag som Kuehne & Nagel, Renault, PWC, DNV GL och även med regeringen i Gui’an, Kina.

VeChain arbetar nu med att erbjuda en plattform som liknar Ethereum där utvecklare kan bygga smarta kontrakt och decentraliserade appar (DApps). För att ha ett bredare överklagande ommärktes denna funktion av VeChain om som VeChain Thor i slutet av februari 2018.

Nu när du har en översikt över vad VeChain är, låt oss komma till VeChain-prisförutsägelsen.

Varning

Det är viktigt att du förstår riskerna med kryptovalutamarknaden. Kryptovalutamarknaden har fungerat oförutsägbart tidigare och ingen vet riktigt hur den kommer att agera i framtiden.

Det finns många faktorer att tänka på, till exempel kommande regler, ny teknik som utvecklas osv. Som kan ha en obekant inverkan på VeChain-prisförutsägelsen.

Så det är i ditt bästa intresse att göra mer forskning och till och med konsultera en finansiell rådgivare innan du gör några investeringar i VeChain eller någon annan kryptovaluta.

Med det i åtanke, låt oss hoppa direkt in i VeChain-prisförutsägelsen 2021.

VeChain-prisförutsägelse 2021

Följande är den bästa kortsiktiga VeChain-prognosen som ges av olika trovärdiga källor, som alla kommer att krediteras.

VeChain-prisförutsägelse 2021 med hjälp av teknisk analys

I denna metod för prisförutsägning används programvaran för att utföra teknisk analys (TA) på historiska pris- och volymtrender.

Den här metoden bygger på data och tar inte hänsyn till några mjukare aspekter som teknik, team och marknadsuppfattningar, etc..

Walletinvestor.com är en populär webbplats som gör tekniska analysbaserade prisförutsägelser för olika kryptovalutor. Enligt dem förväntas VeChain nå priset på 0,046 $ på ett år. Eftersom det för närvarande är värd 0,03 dollar är det optimistiskt men ändå väldigt realistiskt.

VeChain-prisförutsägelse: prognos för 2021 och 2022.

Jämför Crypto Exchanges sida vid sida med andra

Visste du?

Har du någonsin undrat vilka kryptobörser som är bäst för dina handelsmål?

Ser & jämför TOP3-kryptobörser sida vid sida

VeChain-prisförutsägning 2021 av experter

Du bör se upp för vad kryptovalutaexperter säger om kryptovalutan av ditt intresse. Även om de kanske inte ger en exakt förutsägelse, kan deras åsikt verkligen påverka marknaden.

Roger Ver, som också kallas “Bitcoin Jesus”, är en av de mest kraftfulla rösterna i kryptovalutauniversumet. Kan du gissa vad hans åsikt är om VeChain?

Han tror att VeChain har en ljus framtid eftersom den försöker lösa verkliga problem och har applikationer som betjänar många branscher.

Som du kan se nedan twittrade han till stor fördel för VeChain.

Jag är mest intresserad av blockkedjor som möjliggör en tillåtelsefri peer to peer digital cash system för världen, men @vechainofficial har några intressanta sätt att använda dem för att stoppa förfalskade varor, vilket gör P2P tillåtna marknader mer pålitliga. https://t.co/7Km9Hv0xRj

– Roger Ver (@rogerkver) 21 december 2017

Även om det är svårt att veta de framtida priserna på VeChain med säkerhet betyder validering från en expert definitivt något.

VeChain-prisförutsägelse 2021 av andra kända källor

Det finns flera andra ansedda källor som har gjort en VeChain-prisförutsägning 2021 baserat på faktorer som tidigare trender, team, tekniska fördelar och marknadsuppfattningar.

En sådan källa är smartereum.com som regelbundet publicerar kryptovalutaprognoser. För några år tillbaka förutspådde de att priset på VeChain inte kommer att gå mycket upp från värdet på $ 0,011, men priset är dock $ 0,03 2021 och förutsägelsen för 2021 verkar ljusare som någonsin.

Smartereum.com har baserat sin VeChain-prisförutsägelse på det faktum att den har en mycket mångsidig blockchain med många applikationer. Men de känner också att VeChain kan vara mer volatil eftersom den är mindre känd jämfört med andra toppkryptovalutor.

Därefter tar jag dig igenom VeChain-prisförutsägelsen 2021 och därefter.

VeChain-prisförutsägelse långsiktigt

Det skulle vara en bra idé att titta på de långsiktiga utsikterna för valutor innan du fattar ett investeringsbeslut. Så i det här avsnittet kommer jag att täcka den bästa långsiktiga VeChain-prisförutsägelsen med olika olika metoder.

Långsiktig VeChain-prisförutsägelse med hjälp av teknisk analys

Walletinvestor.com ger också en långsiktig prisprognos för VeChain – det hävdar att VET-priset kommer att öka till $ 0,046 på ett år och kommer att gå upp till $ 0,1 på fem år.

Som du kan se gör detta VeChain till en av de bättre långsiktiga investeringarna.

Långsiktig VeChain-prisförutsägelse av experter

I mars 2018 tog VeChain med sig Tim Draper som en av deras investerare. Om du inte känner till Tim Draper, låt mig klargöra detta – han är en legend i Silicon Valley.

Inte bara är han en känd investerare i många Silicon Valley-företag (som Tesla) utan han tror också på kryptovalutor. Han hade investerat mycket pengar i Bitcoin när priset var bara 6 dollar.

VeChain har fått enorm validering genom att säkra stöd från en sådan erfaren investerare och känd röst i kryptovalutauniversumet.

Vi ser öga mot öga med vår investerare, @TimDraper, angående framtiden för kryptovalutor och användning av blockchain-lösningar. https://t.co/QEvnx6NM6A

– VeChain Foundation (@vechainofficial) 26 mars 2018

Långsiktigt VeChain-prisförutsägelse från andra kända källor

Enligt de femåriga förutsägelsen av smartereum.com (tillverkad 2018) kan priset på VeChain nå så högt som $ 75.

Smarterum.com förväntar sig att VeChain tillhandahåller ”fullständig integration av den blockchain-baserade plattformen med den verkliga näringslivet”. Detta skulle hjälpa till att göra blockchain mer och mer tillgängligt för företag på vanlig basis.

Så det var några av de bästa långsiktiga VeChain-prisförutsägelserna 2021 och därefter. Som du kan se, förväntar sig de flesta av dem att VeChain underpresterar kraftigt under de kommande 5 åren. Dessa VeChain-prisförutsägelser kan dock visa sig vara korrekta – kom alltid ihåg att det är omöjligt att veta säkert vad det framtida priset på en kryptovaluta är..

Du bör väga in olika faktorer innan du kan komma till en slutsats om huruvida VeChain är en bra eller en dålig investering.

Låt oss ta en titt på dessa i nästa avsnitt.

Är VeChain en bra investering?

Det kan finnas olika faktorer som kan påverka priserna på en kryptovaluta. Förutom VeChain-prisförutsägelser kommer jag också att ta dig igenom de faktorer som kan påverka VeChains framtid positivt, samt faktorer som kan ha en negativ inverkan.

Så i det här avsnittet ska jag ta dig igenom orsakerna som gör VeChain till en bra eller dålig investering.

Varför VeChain kan vara en bra investering?

Låt oss ta en titt på anledningarna till att VeChain kan vara en bra investering.

Verkliga partnerskap

En av de mest lovande sakerna med VeChain är att den har fått säkra partnerskap med många ansedda organisationer. Det hjälper VeChain att skapa och testa de lösningar som kan lösa verkliga problem.

Några av namnen i den växande listan över partnerskap inkluderar PWC, DNV GL, China Unicom och ett kinesiskt regeringspartnerskap på nationell nivå.

Detta är en av de enskilt viktigaste anledningarna till att någon kryptovaluta blir framgångsrik. Om VeChain lyckas med att använda dessa partnerskap för att skapa marknadsfärdiga produkter, har det en enorm framtid framför sig.

Diversifiering

VeChain började utveckla blockchain-baserade lösningar för leverantörskedjan. Teamet insåg att VeChains lösningar skulle kunna tillämpas på många andra branscher, så de utvecklar nu lösningar för många branscher.

Som nämnts tidigare erbjuder VeChain faktiskt en Ethereum-liknande plattform för utveckling av decentraliserade applikationer (DApps). VeChain Thor, som det kommer att bli känt, kommer att bli en ny blockkedja där VeChain Thor (VET) tokens kommer att användas.

Så, VeChain har mycket utrymme att växa eftersom det nu riktar sig mot en större marknad.

Erfaren team

Som jag nämnde tidigare är VeChain ett av de äldsta blockchain-projekten. Som ett resultat har teamet fått enorm erfarenhet av att leverera verkliga lösningar, något som är en utmaning för de flesta kryptovalutor.

VeChain-prisförutsägning Core Team-medlemmarVeChain Core Team | Källa: vechain

För en ung teknik som blockchain är det mycket viktigt att ett investerbart projekt stöds av ett starkt team. Lyckligtvis är detta fallet med VeChain.

VeChain Foundation

VeChain stöds av VeChain Foundation, som är en ideell enhet som ansvarar för utvecklingen av nätverket och R&D.

VeChain Foundation spelar en viktig roll i utvecklingen av partnerskap med företag, som de vi såg ovan. Att stödjas av en stark grund kan hjälpa VeChain att uppnå sina mål mer effektivt.

Decentralisering

I en tid då många kryptovalutor (BCH, Ripple och andra) kritiseras för att uppmuntra centralisering är VeChain decentraliserat i alla avseenden.

Det har inte bara kontor över hela världen, men det har också ett nätverk av 111 noder spridda över många länder som Storbritannien, Tyskland, Japan, Kina och Sydkorea.

VeChain-prisförutsägningsnoder

Källa: naver

Enligt min mening finns det många kritiska saker som fungerar till förmån för VeChain. Om det framgångsrikt kan köras enligt färdplanen kan det vara en bra investering.

Även om VeChain kan vara äldre än andra kryptovalutor, är det fortfarande i de tidiga utvecklingsstadierna. På grund av detta finns det ett par faktorer som kan påverka VeChain-prisförutsägelsen negativt. Låt oss titta på dem.

Anledningar VeChain kan visa sig vara en dålig investering

Låt oss nu kolla in de faktorer som kan göra VeChain till en dålig investering.

Konkurrens

Under det senaste året har kryptovalutamarknaden blomstrat och blivit en grund för hård konkurrens. Liksom andra möter VeChain också hård konkurrens från befintliga och kommande projekt.

Det måste konkurrera med det kommande projektet, Waltonchain, som också riktar sig till leverantörskedjesektorn.

Nu när det går in i samma utrymme som Ethereum kommer tävlingen att bli ännu hårdare: Vechain Thor måste tävla med sådana som Ethereum, Cardano och NEO.

Pågående arbete

VeChain går in på arenan för smarta kontrakt med Vechain Thor, men det är fortfarande under utveckling. Framtiden för VeChain är mycket beroende av den framgångsrika utvecklingen av Vechain Thor till en produkt som kan konkurrera med andra tillgängliga lösningar.

Regler

När det gäller kryptovalutamarknaden bör du alltid se upp för kommande regler. Det är ännu mer relevant i fallet med VeChain på grund av dess nära förbindelse med den kinesiska regeringen.

Medan den kinesiska regeringen har visat stöd till VeChain, kan den fortfarande slå tillbaka. Tidigare har den kinesiska regeringen vidtagit många åtgärder för att begränsa tillväxten av kryptovalutamarknaden i Kina.

Det här är några av de faktorer som du måste ta hänsyn till när du fattar ditt investeringsbeslut om VeChain.

Slutord

Du vet nu vad de olika källorna och metoderna är för att utveckla kryptovalutaprisförutsägelser. Jag har delat med dig den genomsnittliga VeChain-prisförutsägelsen 2021, liksom långsiktiga förutsägelser som VeChain-prisförutsägningen 2021.

Du vet också vilka möjligheter och utmaningar som ligger framför VeChain som kan påverka dess framtid.

Den största fördelen med VeChain är att det är en av få kryptovalutor med många verkliga partnerskap och applikationer. Å andra sidan behöver VeChain fortfarande bevisa framgången med Vechain Thor.

Så, vad tycker du om VeChain? Har du en positiv syn på framtiden? Jag skulle gärna höra dina tankar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map