Var och hur man köper NEO-mynt

Sommaren 2017 ombildade myntet Antshares sig själv som NEO. Sedan den dagen har NEO gått från $ 10,51 till en rekordhög nivå på $ 196,85 i januari 18. Vågen som gjordes över kryptovärlden gav NEO titeln ‘The Ethereum of China’.

Så det måste vara en ganska stor sak, eller hur?

Efter att ha läst den här artikeln lär du dig allt om vad NEO är, hur man köper NEO-mynt, var man kan köpa NEO-mynt och om NEO är en bra investering eller inte. Innan vi går igenom hur du kan köpa NEO berättar jag lite om historien och historien bakom NEO.

(Om du redan är bekant med NEO och känner dig trygg i dina kunskaper, hoppa gärna till avsnittet “Hur man köper NEO!)

Låt oss börja!

Slutsatsen av NEO Crypto

NEO kallas ofta Ethereum of China. Det är den första kinesiska blockchain med öppen källkod. Detta innebär att den ursprungliga koden görs fritt tillgänglig och kan distribueras och ändras.

Senaste Coinbase-kupong hittades:

Det finns tre kärnfaktorer i NEO-blockchain:

 • Digitala tillgångar
 • Smarta kontrakt
 • Digitala identiteter

NEO: s vision är för tanken att länka din digitala identitet till din verkliga identitet. Detta är en viktig del av NEO-ekosystemet. NEO kommer att använda nya former av digitala identifieringsprotokoll för att förbättra hur elektronisk identitet existerar.

En annan viktig del att förstå om NEO är skillnaden mellan NEO-token och GAS-token.

NEO Token kontra NEO GAS

När du undersöker hur man köper NEO-mynt kommer du förmodligen att stöta på två olika tokens: NEO-token och GAS-token. Denna design är ett innovativt steg bort från den modell som de flesta andra mynt använder.

NEO-token är styrningstoken – den används för att rösta och styra blockchain. GAS är verktygstoken som används för att betala för transaktionsavgifter. GAS används också för att distribuera och utföra smarta kontrakt.

Obs! Smarta kontrakt är programmerbara och används för att skapa applikationer som körs på en blockchain. I det här fallet är blockchain NEO blockchain. För att lära dig mer om smarta kontrakt i ett enkelt format, se min Vad är ett smart kontrakt guide.

För NEO-gruvdrift bryter du nästan GAS med din NEO-token. Varje GAS-token som konsumeras i blockchain kommer att distribueras proportionellt till alla NEO-innehavare. Så om du innehar NEO får du automatiskt gas varje månad. Detta kan betraktas som en utdelning (en vinstandel) som automatiskt visas i din digitala plånbok.

GAS-utdelningar är bara ett exempel på de många ekonomiska verktygen som utgör NEO: s smarta ekonomi.

Jämför Crypto Exchanges sida vid sida med andra

Visste du?

Har du någonsin undrat vilka kryptobörser som är bäst för dina handelsmål?

Ser & jämför TOP3-kryptobörser sida vid sida

Smarta ekonomier

Begreppet smart ekonomi är en central del av NEO: s vision. Detta innebär att NEO vill ha en realekonomi på blockchain.

Funktionerna i den smarta ekonomin skulle tillåta tusentals parter att ingå avtal med varandra utan att behöva lita på varandra. Det beror på att handelsfunktionerna genomförs med datorkod, snarare än att förlita sig på någon av parterna i kontraktet och / eller den centrala myndigheten.

Grundaren av NEO föreställer sig att ha ekonomiska applikationer som körs på smarta kontrakt på NEO blockchain. De smarta avtalen är det som verkställer de ekonomiska lagar som NEO: s ekosystem kommer att upprätthålla.

Det finns många verkliga ekonomiska aktiviteter på NEO-blockchain som kan ersätta ekonomiska system i dagens värld, som NEO-plånboken. Blockchain-baserade ekonomiska aktiviteter som NEO-ekosystemet gör transaktioner snabbare och billigare än verkliga banklösningar.

När du undersöker hur du köper NEO-mynt kommer du att upptäcka att NEO är ett mycket samhällsstyrt projekt. Det finns hundratals utvecklare baserade över hela världen. Det finns dock mycket få kärnutvecklare. Antalet utvecklare är ett hälsosamt tecken, eftersom vissa projekt har liten eller ingen utvecklingsaktivitet! Det är inte ett problem med NEO.

Är det en bra investering?

I januari 2017 var myntet 0,13 cent USD. Samma dag, ett år senare, steg myntet till en heltidshöjd på $ 196,85 2018. Under månaderna efter svalnade priset och nådde ett tolvmånadersläge på strax under 45,00 dollar i början av april. Priset har dock stigit stadigt under veckorna sedan.

Från det lägsta priset till det högsta var NEO nära att uppleva en avkastning på 700 000%. Om den tidigare avkastningen är en indikator som är viktig för dig, bör denna siffra hoppa ut mot dig!

Kanske är du redo att köpa NEO-mynt just nu själv. Nedan har vi tillhandahållit några steg-för-steg-instruktioner om hur du köper NEO. Du kan använda informationen för att hjälpa dig bestämma vilket utbyte du vill använda. Men kom ihåg att du borde alltid rådfråga en finansiell expert innan du gör någon investering.

Hur man köper NEO-mynt

Spelar ingen roll hur du vill köpa dina NEO-mynt, först behöver du Ether (ETH). Vi får detta med Coinbase. Så du måste ställa in en Coinbase konto om du inte redan har ett.

Att köpa Ethereum på Coinbase:

 1. Logga in på Coinbase med ditt användarnamn, lösenord och mobiltelefon (SMS-verifiering).
 2. När du är inloggad på ditt Coinbase-konto, gå till Köp / Sälj.
 3. När du väl har valt Köp / Sälj på Coinbase ska du välja Ethereum nästa. I USD-rutan anger du USD-motsvarigheten för Ethereum som du vill köpa (du ser motsvarande mängd Ethereum visas i ETH-rutan till höger).
 4. När du har angett mängden Ethereum som du vill köpa markerar du rutan “Köp Ethereum direkt”. (Du kommer att bli ombedd att bekräfta med ett SMS för att ha din mobila enhet redo)

Hur konverterar man från Ethereum till NEO

Coinbase låter dig bara köpa BTC, ETH, LTC och BTH. Så nu måste du skicka din ETH till en annan börs så att du kan köpa NEO-myntet. Jag använder Binance, så jag kommer att visa dig hur du använder Binance för att köpa NEO-mynt med ETH du köpte på Coinbase.

 1. Gå till Konton på Coinbase och välj knappen Skicka under ETH-plånboken.

  ETH plånbok

 2. När du klickar på Skicka visas en popup. Pop-up innehåller inmatningsrutor där du måste ange din adress. Håll fönstret öppet i en flik och förbered dig på att öppna en annan flik.
 3. Nu måste du gå till Binance. På hemsidan väljer du Fonder och väljer sedan Insättningar. (Du behöver ett Binance-konto, så om du inte har ett, ställ in ett och kom tillbaka till det här steget).

  Hur man sätter in NEO-mynt på Binance

 4. På skärmen Insättningar söker du efter Ethereum i rutan genom att skriva in ‘ETH’. Välj sedan ‘kopiera adress’ till höger på skärmen.

  ETH-insättningsadress

 5. När adressen väljs, gå tillbaka till den andra fliken Coinbase. Klistra in ETH-insättningsadressen från Binance i rutan Mottagare i Coinbase-menyn. Om du har en giltig ETH-adress visas en grön valideringsikon bredvid rutan Mottagare. Ange beloppet på USD (eller ETH) som du vill skicka till ditt Binance-konto. Observera hur nätverksavgiften påverkar det totala beloppet. När du är nöjd klickar du på den blå rutan som säger ”Fortsätt”.
 6. När du väljer Fortsätt ser du ett annat popup-fönster som bekräftar din transaktion. Du måste ha din mobiltelefon klar. Ange tvåstegsverifieringskoden från din autentiseringsapp. När koden är angiven väljer du Bekräfta.
 7. När du har bekräftat transaktionen visas en annan popup-ruta. Denna popup-ruta låter dig se status för din transaktion på Etherscan.
 8. Du kan gå tillbaka till din Binance-flik nu och välja Fonder och sedan välja Historik i rullgardinsmenyn. Detta låter dig se insättningshistoriken, vilket är ett annat sätt att kontrollera när din transaktion är klar.

  Binance transaktionshistorik

 9. För att utföra en handel till marknadspris, se till att du väljer det mynt du vill handla (t.ex. NEO / ETH). Du måste också se till att du har markerat rutan Marknad som pilen till vänster. Högerpilen visar var du anger hur mycket NEO du vill sälja. Rutan bredvid är där du kan ange hur mycket NEO du vill köpa.

(Att köpa NEO-mynt med marknadsalternativ innebär att du köper eller säljer NEO till vad marknadspriset för närvarande erbjuds till. Gränsalternativet ger dig mer specifika köp- och säljalternativ, men är lite mer komplicerat för nybörjare).

Nu ska jag jämföra några av de ledande börserna som du kan köpa NEO på. Jag delar upp transaktionsavgifterna, säkerheten och mer information som behövs för varje börs.

Vi fortsätter att prata om Binance för att börja saker.

NEO-utbyten: Binance

Binance är ett bra utbyte eftersom det är lätt att använda. Det var ett av de första börserna jag började använda när jag började handla kryptovaluta. Jag lärde mig många lektioner genom att använda den. Mynten på börsen har ett ganska gott rykte. Binance har en handelsavgift på 1%. Om du har BNB (Binance Coin) kan du använda det för att sänka handelsavgifterna med 50%, så att du bara debiteras 0,5% ELLER Binance har en handelsavgift på 1%. Om du har BNB (Binance Coin) kan du använda det för att sänka handelsavgifterna med 50%, så att du bara debiteras 0,05%. Inte illa, va?

Några av de största nackdelarna med Binance existerade mestadels tidigt och är inte längre problem. Det inkluderade brist på kommunikation på engelska och brist på interaktion med samhället. Men med tiden har Binance blivit ett mycket mer öppet utbyte.

Över 2 miljarder dollar per dag handlas på Binance! Av dessa 2 miljarder används cirka 29 miljoner dollar för att handla NEO.

NEO-utbyten: Upbit

Börsen har ungefär samma NEO-handelsvolym som Binance och svävar cirka 29 miljoner dollar dagligen. Upbit dominerar där människor köper NEO-mynt i Sydkorea. Den har över 1,8 miljarder USD som handlas på börsen dagligen. Det finns en 25% KRW-handelsavgift som tillämpas på alla beställningar samt en 0,01-1000 KRW-uttagsavgift, som varierar beroende på beloppet som dras tillbaka.

Ändå har Upbit lämnat några frågor i investerarnas sinnen eftersom de är det enda stora utbytet i Korea som inte stöder självreglering. Rekommendationen om självreglering kom från den sydkoreanska regeringen, så det var lite förvånande att Upbit inte deltog.

Upbit har dock ingen skyldighet att delta så det är inte så konfronterande som vissa källor har gjort nyheterna. Uppenbarligen har detta inte påverkat hur många människor som har valt att köpa NEO-mynt på Upbits börs.

NEO-utbyten: Bitfinex

Denna Hongkongbaserade handelsplattform har varit den största Bitcoin-utbytesplattformen under ganska lång tid; myntet utgör för närvarande ungefär 30% av Bitcoin-handeln. Mer än 17 miljoner dollar av NEO handlas för närvarande på börsen dagligen.

Bitfinex avgiftsstruktur baseras på att ett nivå med högre affärer tilldelas mer gynnsamma avgiftssatser. Följande kolumn illustrerar avgiftsstrukturen på Bitfinex:Orderutförande under de senaste 30 dagarna

NEO-utbyten: CoinEgg

Vid tidpunkten för denna publikation hade CoinEgg strax under en handelsvolym på 60 miljoner dollar per dag. NEO var det näst högsta handlade myntet på plattformen och stod för mer än 11 ​​miljoner handel per dag. CoinEgg har en avgift på 0,10% för alla affärer. Som du ser tar vissa börser en fast handelsavgift medan andra använder nivåbaserade handelsavgifter.

Börsen är baserat i Storbritannien. En av de största nackdelarna med denna utbyte är att den endast handlar mot BTC. Det erbjuder inte heller någon typ av fiatvalutaintegration.

NEO-utbyten: OKEx

Det första du bör veta om OKEx är att det var föremål för ett Bitcoin-hack på 3 miljoner dollar i oktober 2017. Hackaren loggade in från en tysk IP-adress och handlade BTC-ETH-handelspar för att sälja alla Bitcoin inom en timme. Detta inträffade i Kina och polisen vägrade att ta ärendet på grund av landets perspektiv på Bitcoin vid den tiden.

Trots börsens exklusivitet och hack är börsen i topp 5 NEO-utbyten i volym, så jag kände att det borde tas med i listan.

Det finns mindre än 8 miljoner dollar i daglig handel per volym. Det utgör mindre än 5% av den totala dagliga NEO-handelsvolymen. Avgiftsstrukturen på OKEx fungerar med en liknande struktur som Bitfinex med Maker / Taker-avgiftsmodellen (maker = -0,1%, taker = 0,1%).

Slutsats

Du vet nu vad NEO är, hur du kan byta ETH för att få det och vilka börser du kan köpa NEO-mynt på.

NEO har definitivt visat några större avkastningar på investeringar för tidiga antagande av myntet; som tidigare nämnts har den stigit över 700 000% från det lägsta till det högsta priset. (Galna grejer!)

Priset kan vara motiverat på grund av det faktum att NEO kan hantera 10 000 transaktioner per sekund, men ett av de största hindren som håller tillbaka NEO är kinesisk reglering – deras inställning till kryptovaluta är instabil.

Men när reglering i Kina blir mer stabiliserad tror jag dock att myntet kommer att ta längre än det gick tidigare.

Så kommer du att köpa NEO-mynt? Om så är fallet, vilket utbyte ska du använda? Följer du mitt steg för steg om Coinbase och Binance eller valde du med ett annat alternativ? Låt mig veta!

Viktig notering: kontakta en finansiell expert innan du köper NEO-mynt eller gör någon annan investering.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map