Vad är Tron Coin: TRX Coin Explained

Från mitten av december till början av januari, tron (TRX) växte över 2000% – ja, det är 2000% tillväxt på bara tre veckor. Nästan alla har hört talas om Tron, men vet du exakt vad det är? Eller frågar du dig fortfarande, "vad är Tron-mynt?".

Om fallet är det senare är du på rätt plats!

I slutet av denna guide kommer vi att ha täckt allt du behöver veta för att svara på frågan "vad är Tron-mynt?". Förutom grunderna presenterar jag dig också för:

Låt oss börja!

Letar du efter den säkraste platsen att köpa BTC? Jag har samlat de bäst rankade kryptobörserna som godkändes som de säkraste plattformarna för att köpa BTC nedan, så ta en titt.

Leverantör Visa / Mastercard tillgängligt Crypto Our Score Coinbase Review JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + 30 till

9.8 Läs recension Besök webbplatsen Binance Review JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + 150 till

9.6 Läs recension Besök webbplatsen Coinmama Review JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin kontanter
 • +7 till

9.4 Läs recension Besök webbplatsen Kraken recension JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • RUSA
 • + 37 fler

9.1 Läs recension Besök webbplatsen eToro Review JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin kontanter
 • Ethereum
 • +3 till

8.6 Läs recension Besök webbplatsen KuCoin Review JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + 210 till

8.5 Läs recension Besök webbplatsen Gemini Exchange Review JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin kontanter
 • Ethereum
 • +21 till

8.4 Läs recension Besök webbplatsen Mest populär 729 recensioner 9.8 Banköverföring: JA Besök webbplatsen Läs recension Editor’s Choice 1279 recensioner 9.6 Banköverföring: JA Besök webbplatsen Läs recension 816 recensioner 9.4 Banköverföring: JA Besök webbplatsen Läs recension 1174 recensioner 9.1 Banköverföring: JA Besök webbplatsen Läs recension 453 recensioner 8.6 Banköverföring: JA Besök webbplatsen Läs recension 563 recensioner 8.5 Banköverföring: JA Besök webbplatsen Läs recension 603 recensioner 8.4 Banköverföring: JA Besök webbplatsen Läs recension

Fördelar

 • Innehållsorienterad plattform
 • Decentraliserad
 • P2P-principer gäller
 • Mycket inflytelserikt team och grundare bakom projektet

Nackdelar

 • Några negativa rykten kring grundarna
 • Kan missbrukas för skatteflykt och insiderhandel

Vad är Tron Coin?

För att fullt ut förstå vad som är Tron-mynt måste vi börja från det grundläggande. Tron är det a decentraliserad plattform för underhållning och innehållsdelning som använder blockchain och peer-to-peer (P2P) teknologi.

Du kan tänka på det som ett nästa generations sociala medier där du kan skapa och dela innehåll med vem som helst, var som helst i världen. Tronix är basenheten för konton i Trons blockchain. Det är valutan som betalar dig för ditt innehåll och kallas ofta dess tickersymbol, ‘TRX”.

Människor som gillar sociala medier, onlinespel och andra former av onlineunderhållning kommer att njuta av Tron.

Vad är Tron Coin: TRX Coin Explained

Med hjälp av Tron-kryptovalutans ekosystem kan du inte bara dela innehåll med andra, utan du kompenseras som innehållsskapare för innehållet och data som du skapar. Denna modell fungerar i direkt opposition till hur traditionella sociala medieföretag, t.ex. Facebook, tjäna pengar på användardata.

De gör det ofta utan att användaren vet det och dra nytta av fördelarna för sig själva. När du använder Tron-kryptovaluta har du kontroll över dina data och du kommer att kompenseras för ditt innehåll.

Trons partnerskap

TRX har redan några stora partnerskap, som det med oBike. Det största cykeldelningsföretaget i Sydostasien (oBike), baserat i Singapore, lanserade sin egen token, oCoin. Token lanserades i Trons nätverk. mynt har verklig nytta, eftersom mynten kan användas för att köpa åkattraktioner på oBikes plattform. Företaget gör det möjligt för användare att tjäna oCoins bara genom att välja att åka på oBikes.

Andra stora partnerskap inkluderar det med en halvledarjätte, Bitmain, som är en ledande producent och designer av ASIC-marker används för Bitcoin gruvdrift. Bitmains Antminer S9 är en av de hetaste produkterna som används i Bitcoin-gruvsamhället. Så när någon frågar dig vad som är Tron-mynt, glöm inte att nämna deras enorma nätverk av partners.

Vad är Tron Coin: TRX Coin förklaras

Zag- S&W, en annan av Trons partners, är ett ledande internationellt advokatbyrå som fokuserar på affärs- och företagsrätt. Detta är ett lovande tillskott, eftersom företaget är en del av Legal 500, som har ett utökat nätverk till några av de största företagen i världen.

Detta partnerskap kommer att erbjuda omfattande stöd för digitala tillgångstransaktioner, operationer, riskhantering och juridisk anpassning över jurisdiktioner. Eftersom Tronix är noterat på fler och fler börser ökar behovet av juridiskt stöd bara. Detta partnerskap är mycket strategiskt.

Detta är inte ett överraskande drag från den ideella stiftelsen bakom Tron.

Tron Foundation

Tron Foundation är en ideell enhet baserad i Sydostasiens industriella starka arm i Singapore. Stiftelsen bedriver främst drift av Tron-kryptonätverket enligt principerna för öppenhet, rättvisa, och genomskinlighet för att stödja Trons utvecklingsteam.

Teamet bakom Tron Foundation överväger reglering och efterlevnad för att vara det högsta av värdena. De har godkännande av bokförings- och företagsreguleringsmyndigheten och de är under överinseende av Singapore Laws bolagsrätt.

Undrar fortfarande, vad är Tron-mynt? Lär dig mer om grundaren, Justin Sun, hjälper dig att förstå myntet bättre.

Justin Sun

Tron-stiftelsens ledare är den unga Justin Sun, som har en vansinnigt imponerande bakgrund för någon i alla åldrar, än mindre, någon som är 27. Till att börja med grundade han Peiwo-appen som redan har 10 miljoner användare. Justin Sun har lett Peiwo till att bli den första live streaming-appen som tar emot kryptos. Peiwo-appen är en av de ledande medlemmarna i online-ljudinnehållssamhället.

Forbes listade Sun som 30 under 30 i Asien. Så när någon frågar dig vad som är Tron-mynt eller varför du väljer Tron-mynt, håll alltid hans framgångsrika grundare i åtanke. Han är också protégéen till Jack Ma som är grundaren av Ali Baba-gruppen. Jack Ma handplockade Justin Sun för att studera vid det prestigefyllda Jack Ma Hupan University, som har en lägre acceptans än Princeton.

Vad är Tron Coin: Tron-tangenten på ett tangentbord.

Justin Sun är också examen från University of Pennsylvania. Även om förhållandet mellan Ali Baba och Tron fortfarande är oklart, lämnar några av de bästa utvecklarna från Ali Baba Alibaba för att åka till Tron, vilket gör problemen ännu mer grumlade.

Utöver Jack Ma omgav Sun sig med ett ännu bredare team av all-star mentorer, inklusive Feng Li och Tim Berners-Lee. För de av er som inte vet är Feng Li en rådgivare för Krusning och ledde investeringar vid Coinbase. Tim Berners-Lee är känd för uppfinna World Wide Web.

Utöver teamet finns det ett växande antal viktiga influenser i krypto som tror att TRX-myntet kommer att lyckas, inklusive Hacker Noon.

Hur kan TRON användas?

Den största fördelen med att använda Tron crypto är att du är ge konstnärer och innehållsskapare över hela världen möjlighet att äga innehållet i innehållet de skapar.

Tron leder en rörelse som vissa kallar den tredje webben. Även om det låter futuristiskt kommer den tredje webben, eller web 3.0, att göra det möjligt för människor att använda internet som det ursprungligen var avsett att användas till – som ett decentraliserat, öppet nätverk.

Under dotcom-bubblan, internet hade tagit en vändning bort från dess decentraliserade ursprung. Sociala mediajättar i Silicon Valley byggde ovanpå infrastrukturen som gavs dem och kopplade om den så att Tech Giants kunde tjäna pengar på användardata. Cambridge Analytica är fallet och poängen med detta system. Men på den tredje webben kommer Tron att lägga tillbaka makten i användarnas händer så att de har kontroll över sina egna data.

Vad är Tron Coin: Trons webbplats framför ett diagram.

Genom att använda Tron-krypto leder du internet tillbaka på sin ursprungliga väg. Du lägger tillbaka data under din kontroll där du har valet att inte avslöja eller tjäna pengar på data för din egen vinst. Så ett av svaren på vad som är Tron-mynt är något som kommer att göra leda internet tillbaka till sitt ursprungliga syfte.

Ur utvecklarens synvinkel är Tron också speciellt eftersom det för närvarande byggs på ett sätt som tillåter användning av alla språk på hög nivå för smarta kontrakt. Detta innebär att utvecklare i framtiden kommer att kunna använda vilket programmeringsspråk de föredrar att bygga ovanpå den öppna programvarudesignen.

En av de största produkterna som hittills utvecklats på Tron är kryptovalpar. Strax efter att kryptokattungar släpptes först försökte Tron spela ut det kommande kinesiska året för hunden. Tronhundar säljer fortfarande för motsvarande $ 18. Detta är bara ett av många exempel på framgångsrika produkter i nätverket.

Senaste Coinbase-kupong hittades:

Hur fungerar transaktioner?

För att hjälpa dig att förstå vad som är Tron-mynt kommer jag att ge dig en inblick i hur myntets transaktioner fungerar.

Liksom många andra digitala valutor, TRX-mynttransaktioner sker på en offentlig huvudbok. På denna offentliga huvudbok kan historiken för varje transaktion spåras ända tillbaka till den första transaktionen. Transaktionsmodellen som TRX använder liknar den transaktionsmodell som Bitcoin använder. Den enda skillnaden är att Tron har förbättrat Bitcoins modell genom att ge ytterligare säkerhet. Modellen som TRX använder kallas UTXO.

I en UTXO-modell finns en basutgång som är en summa pengar som skickas till en TRX-användares adress tillsammans med en uppsättning regler som låser upp det specifika uppsatta beloppet. Slutprodukten är en utgång som kallas UTXO.

Vad är Tron Coin: TRX Coin Explained

Men för att helt förstå vad som är TRX behöver du inte veta för mycket om UTXO-modellen. Det är mer så för utvecklare och nördar som kanske vet mer än de borde (inte att det är något fel med det här!).

Du bör fokusera på den större bilden och hålla fast vid det övergripande verktyget som Tron levererar till människor som vill få tillbaka kontrollen över sina data och fortfarande använder sociala medier.

TRON: s potential

Eftersom du redan har en ganska bra idé om vad som är Tron-mynt, är det dags att diskutera dess potential. Justin Suns förhållande till Jack Ma väcker frågan om det kommer att ske en sammanslagning eller konvergens mellan de två enheterna i framtiden. Alla sådana nyheter skulle vara monumentala och definitivt katapultera Tronix på en redan väl trampad väg till framgång.

Tron är fortfarande helt ny och det har precis börjat. Men ändå kan du inte vara alltför optimistisk.

Tron-krypto kanske inte växer på grund av det sätt som Justin Sun hanterar kommunikation, vilket ibland har ilskat investerare. Solen har rykte att leverera uppdateringar som helt enkelt meddelar att ett stort meddelande kommer att tillkännages i framtiden, vilket förståeligt nog är frustrerande. Människor ser också på Sun som för ungdomlig och kanske för naiv för att driva en blockchain som har storleken på Tron.

Vad är Tron-mynt: skapare av Tron-mynt.

Andra negativa skott till Tron och Justin Suns rykte dök upp i början av 2018 när nyheter cirkulerade om Tron använder några av Ethereum kod och bryter mot Ethereums upphovsrättslicens. Detta har sedan korrigerats. Omkring samma tid fanns det också rykten om att Justin Sun skulle ta ut sina egna mynt till ett värde av 1,2 miljarder dollar. Detta visade sig också vara ett falskt rykte.

Vissa överväger den strängen mudsling som en FUD-kampanj i ett försök att förstöra Justin Suns rykte. Suns rykte kommer ofta under skott när folk frågar, "vad är Tron-mynt?". Oavsett är myntet bara år ett av en färdplan som sträcker sig hela vägen fram till 2023. Med andra ord är det fortfarande mycket tidiga dagar för Tron, så nyheter som denna kommer att försvinna i tid.

Titta på Jed McCaleb från Stjärn. Folk glömde allt Mt. Gox när nyheter om Stellar-partnerskapet med IBM dykt upp. Återigen är det tidiga dagar för Tron.

Är TRON säkert?

Om du använder Trons plattform har rykte runt det varit ganska bra hittills. Budgeten verkar prioritera säkerhet, som jag kan hämta från Trons senaste anställning av en efterfrågad säkerhetsingenjör, Jorge Guo. Han har fått erkännande för sitt arbete från sådana som Google, Qualcomm, Huawei.

Guo kommer att hantera allt forskning och utveckling för Trons säkerhet. Han hjälper till att svara på säkerhetscentrerade frågor relaterade till ämnet, "vad är Tron-mynt?".

När det gäller att hålla TRX själv måste du bara vara smart.

Som att ha ett säkert lösenord måste du behandla hur du än lagrar dina mynt mycket känsligt. Du kan välja att förvara mynten i en plånbok, tycka om Ledger Nano S, men om du använder en sådan plånbok, se till att skriv ner din privata nyckel. Om du inte skriver ner din privata nyckel kan du förlora dina mynt för alltid.

Eftersom kryptovaluta är decentraliserad, många plånböcker lagrar inte din information alls. De har inga säkerhetskopior av ditt användarnamn och lösenord. Du kan inte få ett e-postmeddelande skickat för att återställa ditt lösenord om du har glömt det. Du måste ha den privata nyckeln du får åtkomst till när du registrerar dig. Det är allt. Det är det enda sättet att komma in på ditt konto.

Samma kan sägas om att köpa Tron-mynt också. Du bör alltid välja en pålitlig kryptovalutaplattform (eller en pålitlig betalningsförmedlare) och se till att alla säkerhetsåtgärder är i kontroll – bara genom att göra det kan du vara säker på det din skada kommer inte att skada dina tillgångar i inköpsprocessen och därefter.

Precis som alla andra digitala tillgångar, Tron kan utnyttjas, och dess säkerhet kan brytas. Det är en risk som du måste ta i digitaliseringsåldern. Du kan följa grundläggande säkerhetstekniker som säkra dina privata nycklar använder en hårdvaruplånbok. Sådana tekniker ökar din förmåga att skydda dina tillgångar.

Men kanske du är din egen största fiende när det gäller att missbruka TRX. Liksom andra digitala valutor kan du använda den för att göra några ganska olagliga saker när det gäller skatteflykt eller olaglig handel (även om det borde vara känt att Justin Suns TRX kommer att vara låst fram till 2021, så han kan inte röra vid sitt utbud som c-suite chefer på Wall Street).

Hur kan det missbrukas?

Liksom många andra mynt eller egentligen bara tillgångar i allmänhet kan TRX användas för liknande dölja pengar eller skatteflykt. I själva verket, upp till 36% av Bitcoin-ägarna planerar att begå skattebedrägeri i år, enligt en artikel av Motley Fool.

När regleringen om kryptovalutor ökar finns det mindre utrymme för brottslingar att använda kryptovaluta olagligt. Begrepp som KYC (Känn din kund) blir mer framträdande för att identifiera och verifiera personer som använder digital valuta. KYC är bra för identifiering av tillgångsägare, men på ett sätt gynnar KYC också ägarna själva försäkra dem om legitimiteten för plattformen de använder.

Vad är Tron-mynt: en visualisering av Tron-myntet.

Insiderhandel kan också äga rum med Tron precis som det kan förekomma för något annat mynt. Misstanke om insiderhandel är frodigt i krypto. Inga ovanliga rykten om Tron och insiderhandel har dykt upp och spärrar det debunked ryktet om Justin Sun som tar en miljard USD i TRX för sig själv.

Sol tar pengar för sig själv borde inte få dig att tro att Tron är ett dåligt mynt om du fortfarande försöker svara på frågan "vad är Tron-mynt", fastän.

Över och igenom aspekter, TRX-myntet är solidt. Tekniken och personalen bakom Tron kommer med lite oro. Teamet byggs långsamt med utvecklare från Alibaba och andra tekniska giganter. Justin Sun är ung, men det betyder bara att han är av samma generation som kryptovaluta är – han förstår en ungdomlig publik. Detta mynt är definitivt värt att titta på.

Jämför Tron sida vid sida med andra

Visste du?

Jämför Tron sida vid sida med andra

Alla Crypto-utbyten kan se ut som du men de är INTE alla samma!

ja! Visa mig jämförelsetabellen

Slutsats

Med en ung energisk ledare i Justin Sun går detta mynt. Grundaren är en av de mest välkopplade personerna i krypto. Det faktum att han kan ringa Jack Ma, grundaren av Ali Baba-gruppen, liksom grundaren av World Wide Web, medlemmar i hans inre krets visar hur mäktig han verkligen är. Tänk på Justin Suns nätverk när du svarar på frågan "vad är Tron-mynt?".

Har du någonsin hört citatet "visa mig vem du omger dig med, och jag visar dig vem du är"? Denna offert gäller också för företagsmentorskap. Justin Suns första gradens nätverk, liksom hans vision för Trons framtid, är kraftfulla tillgångar. Det här projektet är fortfarande väldigt nytt och jag är väldigt glad att se vad framtiden kommer för Tron!

Om du nu har kommit till slutsatsen att du vill köpa några Tron-mynt, bör du notera att detta endast ska göras på pålitliga kryptovalutautbyten. Till exempel, Binance är ett sådant utbyte – att köpa Tron här skulle se lite ut så här:

 1. Registrera och verifiera din identitet på Binance;
 2. Ställ in ditt konto;
 3. Välj hur många Tron-mynt du vill köpa;
 4. Välj önskad köpmetod;
 5. Gör köpet!

Alternativt…

Om du inte vill köpa Tron-mynt från en kryptovalutautbyte kan du faktiskt köpa det via Simplex – ett betalningshanteringsföretag. På det här sättet kan du köpa dina Tron-mynt med kredit- eller bankkort, och se till att din betalning är säkert och snabbt, för.

Glöm inte att hitta en plånbok för att förvara dina Tron-mynt i. Många användare rekommenderar Ledger Nano S – det är säkert en av de säkraste kryptovalutaplånböckerna där ute!

Innehållet som publiceras på denna webbplats syftar inte till att ge någon form av finansiell, investering, handel eller någon annan form av rådgivning. BitDegree.org rekommenderar inte eller föreslår att du köper, säljer eller innehar någon form av kryptovaluta. Innan du fattar finansiella investeringsbeslut, kontakta din finansiella rådgivare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map