Vad är Bitcoin Cash?

Eftersom Bitcoin (BTC) har blivit mer och mer populärt, den tid det tar att behandla en transaktion har blivit långsammare och långsammare. Det har också gjort kostnaden för varje transaktion dyrare för avsändaren.

För att förbättra det nuvarande Bitcoin-systemet, Bitcoin kontanter (BCH) skapades! Och de verkar göra ett utmärkt jobb hittills – även om det först släpptes i augusti 2017 har Bitcoin Cash redan blivit en topp 5 kryptovaluta! Det är ganska uppenbart när man tittar på hur det handlas i några populära utbyten, för.

Men frågar du dig fortfarande “vad är Bitcoin Cash?”, Oroa dig inte – allt kommer att avslöjas i den här artikeln!

Den här guiden berättar allt du behöver veta om vad som är Bitcoin Cash-frågan, varför den skapades och vad den faktiskt gör.

När du väl har förstått grunderna förklarar vi hur du kan köp Bitcoin Cash. Eftersom du måste lagra din krypto någonstans bör du också överväga att skaffa dig själv en säker plånbok, för! För de som känner sig riktigt äventyrliga kommer vi också att visa dig hur man bryter det!

Så vad väntar du på, låt oss gå och utforska vad som är Bitcoin Cash och hur det började!

Letar du efter den säkraste platsen att köpa BTC? Jag har samlat de bäst rankade kryptobörserna som godkändes som de säkraste plattformarna för att köpa BTC nedan, så ta en titt.

Leverantör Visa / Mastercard tillgängligt Crypto Our Score Coinbase Review JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + 30 till

9.8 Läs recension Besök webbplatsen Binance Review JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + 150 till

9.6 Läs recension Besök webbplatsen Coinmama Review JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin kontanter
 • +7 till

9.4 Läs recension Besök webbplatsen Kraken recension JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • RUSA
 • + 37 fler

9.1 Läs recension Besök webbplatsen eToro Review JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin kontanter
 • Ethereum
 • +3 till

8.6 Läs recension Besök webbplatsen KuCoin Review JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + 210 till

8.5 Läs recension Besök webbplatsen Gemini Exchange Review JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin kontanter
 • Ethereum
 • +21 till

8.4 Läs recension Besök webbplatsen Mest populär 729 recensioner 9.8 Banköverföring: JA Besök webbplatsen Läs recension Editor’s Choice 1279 recensioner 9.6 Banköverföring: JA Besök webbplatsen Läs recension 816 recensioner 9.4 Banköverföring: JA Besök webbplatsen Läs recension 1174 recensioner 9.1 Banköverföring: JA Besök webbplatsen Läs recension 453 recensioner 8.6 Banköverföring: JA Besök webbplatsen Läs recension 563 recensioner 8.5 Banköverföring: JA Besök webbplatsen Läs recension 603 recensioner 8.4 Banköverföring: JA Besök webbplatsen Läs recension

Fördelar

 • Snabba transaktionstider
 • Låga transaktionsavgifter
 • Bättre skalbarhet än Bitcoin

Nackdelar

 • Sways borta från den ursprungliga filosofin för Bitcoin
 • Lågt förtroende bland kryptovalutasamhällen

Vad är Bitcoin Cash: Hur det började?

Allt började med avtal och oenigheter om hur man förbättrar Bitcoins teknik. Du förstår, ett av problemen med Bitcoin är, eftersom fler använder det, nätverken tar längre och längre tid att bearbeta en transaktion. Det betyder också att transaktionsavgifter blir dyrare!

Vad är Bitcoin Cash: Jämförelse av Bitcoin och Bitcoin Cash.Bitcoin kontra Bitcoin Cash | Källa: vastava

Bitcoinentusiaster förstod att detta blev ett stort problem, särskilt nu kryptovalutan blev så populär. För att hjälpa till att hitta en lösning föreslog utvecklare två olika idéer.

Idé 1: Ändra formatet för varje block

Här är ett verkligt exempel för dig: fundera på att skriva varje Bitcoin-transaktion på ett tomt pappersark. Först måste du skriv plånboksadresserna till både avsändaren och mottagaren. Sedan måste du skriva de enskilda signaturerna för varje transaktion.

Tänk på det, det här skulle ta mycket plats på ditt pappersark!

Så en grupp utvecklare föreslog att separera ett pappersark i två. Ett pappersark skulle ha adresserna till avsändaren och mottagaren, medan det andra arket skulle innehålla signaturerna.

I grund och botten, eftersom det skulle finnas mer utrymme på papperet, kunde fler transaktioner behandlas!

Idé 2: Ökad blockstorlek

En annan grupp utvecklare trodde det det var en dålig idé. Varför? Även om ändring av formatet för varje block tekniskt skulle öka Bitcoins transaktionshastighet, skulle det bara vara en tillfällig lösning. Så när Bitcoin-nätverket blir ännu mer populärt skulle det kräva en ny uppgradering.

De trodde att det bästa sättet att lösa Bitcoins hastighetsproblem var att öka den maximala blockstorleken.

Vad är Bitcoin Cash: Bitcoin-blockstorlek under de senaste 7 åren.Källa: bitinformant

Med samma verkliga exempel som ovan: Tänk dig att originalarket var 10 mm långt. Det är storleken på blocket (med Bitcoin uppgick det till 1 MB). Det föreslogs att genom att öka blockstorleken kunde fler transaktioner behandlas.

Så de tänkte öka pappersarket med två gånger, eller till 20 mm långt (2 MB för Bitcoin)! Vad denna idé också tillät är den maximala blockstorleken som ska vara ökade med 8 gånger, om detta behövdes i framtiden.

Huvudargumentet var att för att Bitcoin skulle bli ett vardagligt betalningssystem behövde det större blockstorlekar. Annars skulle det vara mer som guld än pengar!

Vilken idé var den mest populära?

Den som undrar vad som är Bitcoin Cash bör vara medveten om att i fallet Bitcoin, ingen kan göra ändringar i systemet om de flesta inte håller med. Så för att avgöra vilket alternativ som valts gick det till omröstning! Kan du gissa vilken idé som vann? Idé 1!

Idé 1 mottagen 97% av rösterna! Men för att Bitcoin blockchain ska göra denna förändring behövde systemet utföra en mjuk gaffel.

Naturligtvis var den grupp utvecklare som föredrog lösningen i idé 2 inte nöjd med det slutliga beslutet. Så de bestämde sig för att utföra en hård gaffel som skapade Bitcoin Cash!

Notera: När jag pratar om en gaffel betyder det att ändringar görs i designen av en blockchain. När en mjuk gaffel inträffar betyder det att vissa regler ändras, men de nya blocken känns fortfarande igen av den ursprungliga programvaran. Men i en hård gaffel fungerar de nya blocken på en separat blockchain – precis som Bitcoin Cash!

Nu när du känner till historien bakom Bitcoin Cash-gaffeln, låt oss ta reda på svaret på “vad är Bitcoin Cash?”.

Vad gör Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash släpptes officiellt i augusti 2017. Dess teknik liknar mycket Bitcoin och det finns också samma mängd mynt – 21 miljoner.

Den som innehar Bitcoin samma dag som Bitcoin Cash skapades fick automatiskt gratis Bitcoin Cash! De lyckliga människorna som höll Bitcoin fick Bitcoin Cash med en ranson på 1: 1. Ja det stämmer! Om du hade 1 Bitcoin när Bitcoin Cash bildades hade du omedelbart fått 1 Bitcoin Cash.

Vad är Bitcoin Cash: ett Bitcoin på vissa dollar.

Ett av de vanligaste svaren på frågan "vad är Bitcoin Cash?" är att det huvudsakliga syftet med Bitcoin Cash är att vara används som betalningssystem. Detta betyder att folk, precis som den ursprungliga Bitcoin-klienten, kan göra det skicka och ta emot medel. Bitcoin Cashs teknik möjliggör dock mycket snabbare transaktionstider, och lägre transaktionsavgifter!

Många trodde att de som fick sina gratis Bitcoin Cash skulle sälja det så snart de kunde, men så har det inte varit. Sedan den släpptes i augusti 2017, Bitcoin Cash har fungerat mycket bra. Det är för närvarande en topp 5-kryptovaluta och är också noterad på Coinbase.

Att vara noterat på Coinbase är en enorm affär eftersom de är de mest populära och välkända börserna i världen! Coinbase listar bara fyra olika kryptovalutor, så det faktum att de har listat Bitcoin Cash förbättrar trovärdigheten och medvetenheten kring projektet.

Vad är Bitcoin Cash: en Bitcoin Cash-app.

Eftersom kryptovalutan fortfarande är i början är det inte många handlare som accepterar den ännu, särskilt i jämförelse med Bitcoin. Men när Bitcoin Cash blir mer och mer populärt börjar nya handlare acceptera det som en betalningsmetod.

Det finns en cool webbplats som heter Acceptera BitcoinCash som listar alla olika handlare som låter dig använda Bitcoin Cash. De inkluderar saker som boende, musik, kasinon, parfym, kondition Produkter, kläder och mycket mer! Gissa vad? Om du bor i Sydafrika kan du till och med betala för juridisk rådgivning med Bitcoin Cash!

Senaste Coinbase-kupong hittades:

Hur köper jag Bitcoin Cash?

Även om du inte längre behöver fråga ”vad är Bitcoin Cash?” Kan du behöva lite hjälp köper lite!

Det enklaste sättet att gör detta med en mäklare utbyte. Den mest populära av dessa är Coinbase, eftersom det är bra för nybörjare. Du kan köpa Bitcoin Cash med din fiat-valuta via kredit- / bankkort eller med ditt bankkonto.

För att göra det ännu enklare för dig kommer vi att ge dig en steg-för-steg-guide för att köpa Bitcoin Cash med Coinbase! Först måste du öppna ett Coinbase-konto.

Öppna ett konto med Coinbase

 1. Besök Coinbase-hemsidan, och klicka på Bli Medlem.
 2. Vid den här tiden behöver du bara ange ditt namn, e-postadress, och skapa ett säkert lösenord.
 3. Du måste då verifiera ditt mobilnummer. Så ange koden som skickas till din telefon till Coinbase-webbplatsen.

Du ska nu kunna logga in på ditt Coinbase-konto! Nu måste du Verifiera din identitet.

Verifiera din identitet

1. Klicka först på Köpa sälja överst på sidan.Vad är Bitcoin Cash: hur man köper eller säljer på Coinbase.

2. Coinbase berättar nu att du måste lägga till en betalningsmetod för att slutföra ditt konto. Klicka på Lägg till betalningsmetod.Vad är Bitcoin Cash: välja betalningsmetod på Coinbase.

3. Du får två val. Du kan antingen lägga till ett kredit- / bankkort eller ett bankkonto. Det snabbaste sättet att köpa Bitcoin Cash är med ett kredit- / betalkort. Så vi väljer det alternativet.Vad är Bitcoin Cash: lägga till bankkonto eller kreditkort på Coinbase.

4. Du måste då ladda upp ditt ID. Detta är ett krav vid de flesta börser när du vill använda ett kredit- / bankkort. Klicka på Ladda upp ID.

5. Coinbase ger dig tre alternativ. Du kan ladda upp ditt pass, körkort, eller a Statligt utfärdat ID. Klicka på den du vill ladda upp.Vad är Bitcoin Cash: välja ID-typ.

6. Nu måste du bestämma hur du vill ladda upp ditt ID. Du kan göra detta genom att antingen använda din webbkamera, mobiltelefon eller helt enkelt ladda upp filen från din dator. Välj den metod du vill använda.

Vad är Bitcoin Cash: välj att ladda upp en bild på Coinbase.

7. Om du har laddat upp ditt ID korrekt ser du meddelandet nedan. Om du får ett fel beror det förmodligen på att bildkvaliteten inte var tillräckligt hög. Försök igen tills det har bekräftats.

Vad är Bitcoin Cash: framgång för kontoverifiering.

Grattis! Du vet nu vad som är Bitcoin Cash, och din identitet har nu verifierats. Innan du faktiskt kan köpa Bitcoin Cash måste du dock lägg till dina betalningsuppgifter.

Lägg till dina betalningsuppgifter till Coinbase

1. Här måste du ange din faktureringsadress. Det måste matcha adressen till ditt kredit- / betalkort, annars får du ett fel!

Vad är Bitcoin Cash: betalningsinformation på kontot.

2. Du kommer nu att bli ombedd att ange dina kredit- / bankkortsuppgifter. Oroa dig inte, Coinbase har hög säkerhet, så att dina uppgifter är säkra. När du har gjort detta klickar du på Lägg till kort.Vad är Bitcoin Cash: lägga till kreditkort på Coinbase.

Grattis! Du har inte verifierat din identitet och du har också lagt till ditt kredit- / bankkort. Nu kan du köpa Bitcoin Cash!

Hur köper jag Bitcoin Cash på Coinbase

1. Klicka först på Köpa sälja överst på sidan. Klicka sedan på Bitcoin kontanter.Vad är Bitcoin Cash: välja att köpa bitcoin-kontanter på Coinbase.

2. Som du kommer att se i bilden nedan måste du ange mängden Bitcoin Cash du vill köpa. I vårt exempel vill vi köpa 100 euro i Bitcoin Cash, så det är vad vi har lagt in i rutan. Du kommer att märka att BCH-rutan uppdateras. När vi handlar får vi det 0,122377315 Bitcoin Cash i utbyte mot 100 euro. Detta kommer dock att förändras beroende på marknadspriset vid köpet.

Notera: Undrar du “vad är BCH”? BCH är valutakoden för Bitcoin Cash. Precis som verkliga pengar, där USD är amerikanska dollar och GBP är stora brittiska pund, har varje kryptovaluta sin egen kod.

Vad är Bitcoin Cash: veckobegränsning på Coinbase-konto.

3. När du klickar på Köp Bitcoin Cash direkt, Coinbase kommer att be dig att bekräfta dina betalningsuppgifter. Klick Bekräfta.

Och det är det, det är så enkelt som det! Du har precis gjort ditt första Bitcoin Cash-köp.

BCH kan också köpas via Simplex – du skulle göra det med ditt kredit- eller bankkort, vilket säkerställer att processen kommer att bli snabbt och smidigt, utan säkerhetshicka under vägen.

Det är också möjligt att köpa Bitcoin Cash från ett krypto-för-kryptobörs. Det är här du sätter in med en annan kryptovaluta (som Bitcoin) och byter ut den mot Bitcoin Cash. De flesta större börser listar Bitcoin Cash eftersom det är ett av de mest populära mynt på marknaden.

Om du har följt vår guide till den här punkten bör du nu kunna svara lätt ”vad är Bitcoin Cash”, och du vet nu hur man köper det! Därefter kommer jag att förklara Bitcoin Cash gruvdrift.

Hur bryts Bitcoin Cash?

Liksom de flesta kryptovalutor är Bitcoin Cash det decentraliserad. Detta innebär att ingen enskild person eller myndighet har kontroll över nätverket.

Notera: Om ett nätverk styrs av någon, betyder det att det är ett centraliserat nätverk. Tänk på Yahoo. Alla deras data lagras på en centraliserad server. När deras servrar hackades 2015 fick hackarna tillgång till över 500 miljoner konton! Det skulle inte vara möjligt på ett decentraliserat nätverk som Bitcoin Cash.

Men för ett decentraliserat system för att fungera kräver det knutpunkter (datorer) till verifiera transaktioner.

Så, hur verifieras transaktioner? Människor som kallas gruvarbetare använder datorkraft för att lösa matematiska ekvationer på blockkedjan. När en nod i nätverket löser den matematiska ekvationen, verifierar den ett transaktionsblock. Den får sedan en belöning för att verifiera transaktionen.

Denna belöning, i fallet med Bitcoin Cash-gruvdrift, är ett Bitcoin Cash-mynt.

Vad är Bitcoin Cash?

I dag är det dock svårare och svårare att tjäna pengar på gruvdrift. Det finns så mycket konkurrens att endast de som kan generera enorma mängder datorkraft belönas. Att generera tillräckligt med datorkraft till bli en framgångsrik gruvarbetare, du måste investera MYCKET med pengar (och jag talar om tiotusentals USD)!

Det finns dock andra alternativ för alla ni nybörjare där ute! Det finns något som kallas en “gruvpool”. Det är här du går med i ett nätverk av andra gruvarbetare. Tillsammans kombinerar du din datorkraft för att försöka lösa de matematiska ekvationerna för att tjäna Bitcoin Cash-belöningen. Om din gruvpool framgångsrikt verifierar en Bitcoin Cash-transaktion, belöningen delas lika mellan din gruvpool!

Häftig va?

Att gå med i en gruvpool är enkelt – du kan lära dig mer genom att besöka någon av dessa webbplatser:

Bitcoin Cash mining är ett utmärkt sätt att tjäna Bitcoin Cash om du har rätt programvara och hårdvara för att göra det. Men om inte, kan investering i Bitcoin Cash-mynt vara det bättre alternativet för dig!

(Detta är dock inte ekonomisk rådgivning … Jag säger bara!)

Jämför Bitcoin Cash sida vid sida med andra

Visste du?

Jämför Bitcoin Cash sida vid sida med andra

Alla Crypto-utbyten kan se ut som du men de är INTE alla samma!

ja! Visa mig jämförelsetabellen

Slutsats

Om du läser den här guiden från början till slut bör du inte längre fråga dig själv “vad är Bitcoin Cash?”. Istället, du bör ha en god förståelse för varför den skapades och hur den fungerar!

Inte bara det, men jag har visat dig hur du gör din första Bitcoin Cash-investering (det vill säga om du vill). Det finns några andra metoder för att köpa Bitcoin Cash än Coinbase, men för nybörjare tycker jag att Coinbase är det mest gynnade valet!

Inköpsprocessen ska se ut ungefär så här:

 • Du skapar ett konto den Coinbase;
 • Gå igenom processen med verifierar din identitet och inrätta alla säkerhetsåtgärder;
 • Välja lämplig betalningsmetod, och krypten som du vill köpa;
 • Gör köpet – det är det! Nu är det bara att överföra dina mynt till en säker plånbok – Huvudbok och Trezor är den vanligaste kalla plånboken som du kan titta på.

Ett alternativ till att köpa Bitcoin Cash på detta sätt är att använda tjänsterna från Simplex. Simplex är ett fintech-företag som låter dig säkert köpa kryptovalutor med ditt kredit- eller bankkort – det är snabbt, enkelt och säkert!

Du bör också ha en god förståelse för vikten av gruvdrift, och hur du kan bli en gruvarbetare också. Kom ihåg att Bitcoin Cash-gruvdrift inte alltid är lönsamt och kräver lite investering innan du kan börja.

Så vad tyckte du om guiden “Vad är Bitcoin Cash”? Tror du att utvecklarna fattade rätt beslut att skapa Bitcoin Cash? Eller föredrar du den gamla gamla Bitcoin?

Jag skulle gärna höra dina tankar. Så var inte blyg, lämna en kommentar!

Innehållet som publiceras på denna webbplats syftar inte till att ge någon form av finansiell, investering, handel eller någon annan form av rådgivning. BitDegree.org rekommenderar inte eller föreslår att du köper, säljer eller innehar någon form av kryptovaluta. Innan du fattar finansiella investeringsbeslut, kontakta din finansiella rådgivare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map