Titanium ICO: Komplett oversikt over Titanium Blockchain

Viktig oppdatering (2018.05.31): 29. mai 2018 kunngjorde Securities and Exchange Commission (SEC) å innhente en rettskjennelse som stopper Titaniums virksomhet og fryser beredskapsmidler.

Robert Cohen, sjef for SEC-håndhevelsesdivisjonens cyberenhet, kommenterte Titanium ICO: “Denne ICO var basert på en sosial media markedsføringsblitz som angivelig lurte investorer med rent fiktive påstander om forretningsutsikter..”Derfor hvorfor, investorer bør være ekstremt forsiktige når de tar Titanium i betraktning som en investering.

Imidlertid, hvis du er interessert i å lære om Titanium ICO, kan du lese artikkelen nedenfor.

__________________

La meg gjette, du har hørt folk snakke om Titanium-blokkjeden og dens TBAR-mynt, men vet du ikke hva det handler om? Vel, du har kommet til rett sted da jeg skal fortelle deg alt du trenger å vite!

Visste du forresten at Titanium-mynten pleide å bli kalt BAR, men nå heter den TBAR på grunn av et hack som skjedde? Ikke bekymre deg – jeg forklarer alt senere!

I min komplette Titanium blockchain-guide vil jeg begynne med å forklare hva prosjektet er, teamet bak det og hva de håper å oppnå. Etter det skal jeg se på hva som har skjedd siden Titanium ICO og hva som er planlagt for fremtiden.

Ved slutten av å lese guiden min fra start til slutt, vil du ha all informasjonen du trenger for å avgjøre om du synes det er et godt prosjekt, og viktigst av alt, en god investering.

Så hva venter du på? La oss begynne med å se på hva Titanium-prosjektet handler om!

Hva er Titanium?

Titanium-reisen begynte tidlig i 2018 da prosjektet samlet inn imponerende $ 35 millioner i deres ICO. Titanium ICO gjorde det ikke bare bra økonomisk, men det fikk også akkreditering fra veletablerte organisasjoner Dun og Bradstreet (dataanalyse) og Better Business Bureau (tillitsvurderinger uten fortjeneste).

Siste Coinbase-kupong funnet:

Hovedformålet deres er begrepet “Infrastructure as a Service”, eller kort sagt IaaS. IaaS er en tjeneste som tilbyr ting som servere, rutere, brannmurer og brytere.

Titanium hevder at fordi båndbreddeprisene nå er så mye billigere enn de pleide å være, er det nå billigere for selskaper å leie eller lease disse tjenestene, i stedet for å kjøpe sine egne. Som sådan kan disse infrastrukturtjenestene nå administreres av en tredjepart som Titanium.

Titanium vil også være rettet mot “Platform as a Service” -industrien, som er en delt servertjeneste som tilbys av store selskaper som GoDaddy eller Amazon Web Services. I hovedsak gjør disse plattformene det lettere for utviklere å kjøre koden sin, i stedet for å bekymre seg for støtteteknologien.

Begge disse prosjektene (kjent som TBIS – Titanium Blockchain Infrastructure Service) vil bli bygget på toppen av Ethereum blockchain. La oss finne ut hvordan dette kan komme samfunnet til gode.

titanium ICO desentralisert blockchain

Hvordan er Titanium Blockchain annerledes?

Det viktigste salgsargumentet til Titanium blockchain over konkurrenter som Amazon Web Services er at hele nettverket vil være desentralisert. Dette er viktig ettersom det nylig har vært stor medieinteresse for noe som heter “Net Neutrality”.

Nettneutralitet er ideen om at internett skal være likt for alle, og at ikke noe innhold skal favoriseres basert på hvem som leverer det. For eksempel er det tro på at store selskaper som Amazon, Facebook og YouTube alle har prioritet over internetthastigheter, noe som betyr at brukerne vil få en bedre kvalitetsforbindelse med disse nettstedene fremfor mindre.

Ved å basere sin skybaserte plattform på toppen av den desentraliserte Ethereum-blockchain, vil ingen myndighet ha kontroll over den, noe som betyr at nettneutralitetsproblemer vil være en saga blott..

Blockchain-teknologien vil også tilby mange andre fordeler for sluttbrukeren, noe jeg vil forklare nedenfor.

Ifølge utviklerne hos Titanium vil skyplattformen være tilgjengelig 99,9% av tiden, noe som betyr at forventet nedetid er praktisk talt null. På den annen side lider sentraliserte servere som brukes av slike som Amazon Web Services og Azure hele tiden, med de som stoler på at de må vente til de er løst..

Et ytterligere problem med bruk av sentraliserte servere for IaaS og PaaS-protokoller er at de er sårbare for hackingangrep. For eksempel innrømmet Uber i 2016 at den hadde sin Amazon Web Services-konto hacket, slik at de kriminelle fikk tilgang til mer enn 57 millioner sjåførdetaljer. Et år senere ble hackere tilgang til serverne til en Tesla-eid konto, som deretter brukte dem til å utvinne kryptovaluta.!

Siden den desentraliserte Titanium-plattformen bruker tusenvis av noder, er nettverket nesten uforanderlig for hack. Dette betyr at for at et hack skal lykkes, må hver enkelt node på systemet hackes, noe som er praktisk talt umulig!

Det er alle disse funksjonene og fordelene som gjorde det mulig for Titanium ICO å nå sitt finansieringsmål! Nå som du vet hva prosjektet gjør og hvordan det er annerledes enn noe annet på markedet, vil jeg nå ta en rask titt på Titanium-teamet.

Hvem står bak Titanium ICO?

Titanium-prosjektet ledes av administrerende direktør Michael Stollaire, som ifølge sin LinkedIn-profil har nesten 20 års kommersiell erfaring i bedriftsledelsesbransjen, inkludert en seniorrolle i HP.

I tillegg til det er han også direktør og grunnlegger av et tradisjonelt infrastrukturtjenesteselskap, kalt EHI-INSM. Selskapet oppgir sitt klientell for å inkludere slike som Walt Disney og IBM.

Under konsernsjefen er det et team med svært kreative og erfarne individer, som inkluderer spesialister fra en rekke bransjer, inkludert blockchain-teknologi, systemteknikk og business.

Titanium ICO-brett

Annet enn informasjonen som er tilgjengelig på det offisielle Titanium-nettstedet og deres respektive LinkedIn-profiler, er det fortsatt uklart om noen av seniormedlemmene har vært involvert i et blockchain-prosjekt før.

Likevel skal jeg nå se på hva som har skjedd siden Titanium ICO!

Hva har skjedd siden ICO av titan?

Etter at Titanium ICO var ferdig, fikk ting ikke en god start. Dette skyldes at teamet i februar 2018 kunngjorde at lommeboken deres hadde blitt hacket, og at kriminelle stjal mer enn 16 millioner Titanium-mynter. Da ble Titanium-kryptovalutaen kalt BAR, og det var en total forsyning på 60 millioner, noe som betyr at hackerne klarte å komme unna med mer enn 25% av hele tilbudet!

Først var det spekulasjoner om at hacket kan ha vært en innsidejobb av et av teammedlemmene, men Titanium har siden løst problemet. De gjorde dette ved å lage et erstatningstoken, som betydde at BAR-token ble erstattet av TBAR-token. De sendte TBAR-token til alle pre-hack BAR-holdere.

Som et relativt nytt prosjekt er TBAR-token bare tilgjengelig på en rekke børser, selv om dette vanligvis tar tid å bygge opp. Dette inkluderer likes HitBTC, Tidex og Fatbtc.

Da Titanium-mynten (BAR) først ble notert på en børs, ble dens verdi firedoblet fra $ 1 til $ 4. Etter det falt den jevnt og trutt til rundt $ 1,20. Hacket kom imidlertid, og kuttet prisen til nesten null.

Når løsningen hadde blitt innført, ble TBAR introdusert med priser på rundt $ 0,20. 8. april 2018 nådde TBAR sin ATH-pris (all-time-high) på $ 0,52, men har siden falt til en nåværende pris på $ 0,30.

Så det har fortsatt ikke helt tatt seg opp for å gå tilbake til ICO-prisen, men det gjør jevn fremgang.

Til syvende og sist er Titanium blockchain fortsatt i sine tidlige dager, så jeg skal nå snakke om hva teamet har planlagt for fremtiden.

Hva skjer nå?

I følge Titanium-veikartet (som kan sees her), planlegger teamet å nå en rekke prosjekt milepæler i 2018 og utover. I løpet av mai og juni 2018 vil det være privat testing av både IaaS- og PaaS-protokollene, som gjør at utviklerne kan få ting i gang.

Titanium ICO-veikart

Etter det vil neste trinn være utgivelsen av blockchain, med Beta-versjonen planlagt i juli 2018. I samme måned er det også planlagt en Beta-versjon av Titanium-lommeboken..

Den neste store milepælen som teamet skal jobbe med er Titanium ICO-plattformen. Dette vil tillate nye kryptoorganisasjoner å skaffe penger på toppen av Titanium-protokollen. Veikartet sier at utviklingen for Titanium ICO-plattformen vil være ferdig i slutten av 2018.

Dette vil være lik det Ethereum og deres ERC-20-token kan tilby, men Titanium hevder at kravene deres vil være veldig strenge, noe som betyr at de må sørge for at det nye kryptoselskapet er legitimt før de tillater dem å starte en ICO.

Tidlig i 2021 vil den neste store prosjektutgivelsen være den desentraliserte sentralen, som den kaller VORDEX. Dette vil tillate folk å kjøpe og selge kryptovaluta uten å bruke tredjepart, som er den vanligste metoden for tiden.

I april 2021 forventes den offisielle lanseringen av den offentlige Titanium-plattformen, etterfulgt av en fullstendig MainNet-utgivelse mot slutten av 2021. Som du kan se, har teamet mange mål å treffe, så hvis du tenker på å investere, er det veldig viktig at du regelmessig sjekker fremdriften deres!

Så nå som du vet hva utviklerne planlegger å oppnå i løpet av de neste to årene, vil den siste delen av Titanium ICO-guiden min oppsummere prosjektets fordeler og ulemper.!

Oppsummering: Fordeler & Ulemper med Titanium

Fordeler

 • Første desentraliserte tjenester infrastruktur for å utfordre slike som Amazon Web Services
 • 9% oppetid for server
 • Nesten umulig for infrastrukturen å bli hacket
 • Sterkt team
 • Å gi ut en desentralisert børs
 • Titanium ICO vil også være mulig

Ulemper

 • Fortsatt ikke et fungerende produkt – lang vei å gå
 • Tokens ble stjålet ikke lenge etter Titanium ICO
 • Sterk konkurranse fra organisasjoner med flere milliarder dollar
 • Titanmynter er bare notert på noen få børser – veldig lave handelsvolumer
 • Hvitbok ikke tilgjengelig på nettstedet i skrivende stund
 • Svært lite informasjon om lagets fremgang

Konklusjon

Det er slutten på min Titanium ICO anmeldelse! Prosjektet er fortsatt i de aller første dagene, så for øyeblikket handler alt om fremtidig utvikling. Jeg håper imidlertid at du nå har en bedre forståelse av hva teamet planlegger å gjøre, og hvordan de vil oppnå det.

Hva er tankene dine om deres forsøk på å løse spørsmålene om nettneutralitet gjennom desentralisering? Jeg synes det er en god idé som snart vil bli veldig populær blant folk, siden internett skal være helt likt og rettferdig for alle!

Den virkelige testen for Titanium vil være om og når de er i stand til å oppnå målene for veikartet. Tror du de vil, og i så fall kommer du til å investere? Jeg vil gjerne vite det, så legg igjen en kommentar!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map