Prediction för Bytecoin: 2021 och därefter

Du tänker på att köpa lite Bytecoin, men är inte säker på om det är rätt tidpunkt nu? Eller kanske har du redan några, men vill ta reda på om du ska sälja eller hålla och letar efter Bytecoin-prisförutsägelse? Du har kommit till rätt ställe!

I min prisutvecklingsguide för Bytecoin kommer jag att täcka allt du behöver veta. För det första ska jag ge dig en snabb översikt över vad Bytecoin-projektet egentligen är. Därefter ska jag kort förklara vikten av att förstå att prisspådomar bör tas med försiktighet, eftersom de är just det – förutsägelser!

Efter detta kommer du att vara inställd på att överväga några av de faktorer som kan påverka dess pris, tillsammans med några exempel på andra Bytecoin-prisförutsägelser. I slutet av det borde du få en bättre uppfattning om vad du vill göra!

Så vad väntar du på? Låt oss börja med att se till att vi vet vad Bytecoin-projektet egentligen är!

Vad ärBytecoin

Bytecoin är en kryptovaluta som specialiserar sig på privata och anonyma transaktioner, vilket gör att alla i världen kan skicka och ta emot pengar utan att avslöja sin identitet. Det skapades 2012 av en grupp anonyma utvecklare, som ännu i dag fortfarande är okända.

Senaste Coinbase-kupong hittades:

Genom att skicka medel via Bytecoin blockchain tar det bara två minuter innan överföringen bekräftas. Detta är mycket snabbare än att använda Bitcoin, vilket tar upp till tio minuter.

En annan viktig skillnad är att Bitcoin tillåter användare att se massor av transaktionsinformation i den offentliga blockchain, men Bytecoin-transaktioner använder något som kallas "Ringsignaturer", vilket betyder att allt förblir privat.

Även om Bytecoin använder Proof-of-Work som Bitcoin, är det en liten skillnad. Bitcoin (som använder något som kallas SHA-256-algoritm) ger människor den dyraste hårdvaran den största chansen att vinna gruvbelöningen.

Men Bytecoin (som använder något som kallas Egalitarian Proof-of-Work) gör det möjligt för människor att bryta med grundläggande GPU och CPU, vilket gör det till ett mycket rättvisare system.

Den inhemska Bytecoin-kryptovalutan kallas också BCN och totalt kommer det att finnas en maximal tillgång på 184,470,000,000 mynt.

Så nu när du vet vad myntet faktiskt gör kommer nästa del av min Bytecoin-prisförutsägningsguide att se till att du förstår att förutsägelser alltid ska tas med försiktighet.

Viktig anmärkning om kryptovalutaprisförutsägelser

I verkligheten kan ingen förutsäga framtiden, för om vi kunde skulle vi alla vara väldigt rika. Detta gäller särskilt i kryptovalutaindustrin eftersom marknaderna verkligen är volatila. Ibland kan du få ett mynt som går upp mer än 1000% på en enda dag, utan någon tydlig förklaring till varför det hände.


Den viktigaste indikatorn för huruvida en kryptovaluta går upp eller ner är händelser i verkligheten. Till exempel, om en kryptovaluta bildade ett partnerskap med ett riktigt stort företag, kommer priset mer än troligt att stiga. Å andra sidan, om en kryptovaluta upplevde ett hack, skulle priset antagligen sjunka. Kom dock ihåg att detta inte alltid är fallet.

Du bör aldrig fatta ett investeringsbeslut enbart på grundval av en prisförutsägelse. Utför alltid din egen oberoende forskning och se till att du förstår att förutsägelser inte är annat än åsikter.

Nu när jag har gjort det ur vägen kommer nästa del av min Bytecoin-prisförutsägelse att titta på några av de saker som kan påverka Bytecoin-värdet 2018.

Bytecoin-prisförutsägelse 2018

För att ge dig en uppfattning om hur försiktig du måste vara när du tittar på “Expert” Bytecoin-prisförutsägningar, ta en titt på följande bild.

Bytecoin-prisförutsägelse för 2018

Denna prisförutsägning släpptes av en Twitter-sida i januari 2018 som kallar sig “Bytecoin Foundation” och de har nästan 6000 följare. Det finns några tydliga problem med dessa förutsägelser, vilket jag kommer att förklara nedan.

När jag pratar om börsvärde är detta det bästa sättet att förstå hur mycket kryptovalutan är värt totalt, baserat på det aktuella marknadspriset. Detta uppnås genom att multiplicera det aktuella priset på kryptovalutan mot den totala mängden mynt i omlopp.

Om det till exempel fanns 1 miljon mynt och varje mynt var värt 0,50 dollar, skulle det totala börsvärdet vara 500 000 dollar.

Enligt ovanstående förutsägelse av Bytecoin-priset kommer priset i december 2018 att vara $ 7,5850. När du multiplicerar detta med det totala utbudet på drygt 184 miljarder skulle detta ge Bytecoin ett totalt börsvärde på mer än 1,3 biljoner dollar.

För att visa varför detta är en löjlig förutsägelse av Bytecoin-pris hade Apple – ett av de mest värdefulla företagen i världen – ett totalt börsvärde på 953 miljarder dollar i juni 2018. Tror du verkligen att detta kommer att hända? Om så är fallet, hur mycket kommer Bitcoin att vara värt?!

Bytecoin-stiftelsen förutspådde att Bytecoin skulle nå $ 0,2680 i maj 2018, dock var det högsta $ 0,017. Efter det fortsatte priset att sjunka och Bytecoin är bara värt $ 0,00019 i januari 2021. Så vad andra Bytecoin-prisförutsägelser finns där ute?

En av de mer realistiska förutsägelserna är av Cryptoground som tror att BCN-priset kan öka till $ 0,0006 i slutet av 2021.

Bytecoin-prisförutsägelser2021 och därefter!

Jag stötte på en webbplats som heter CoinLiker som påstår sig fokusera specifikt på kryptovalutaprognoser. Enligt deras prissättningsmodell trodde de att Bytecoin skulle nå 0,2775 dollar i slutet av juni 2018.

Det högsta priset som Bytecoin har nått tidigare är 0,01541 $, vilket hände i januari 2018. Detta innebär att det skulle behöva höja sitt pris med cirka 1700%. Sedan 2018 fortsatte dock priset på Bytecoin att sjunka och det är värt bara $ 0,00019 just nu.

I verkligheten, som jag nämnde tidigare, kan priset på en kryptovaluta gå upp eller ner mycket snabbt, så en ökning av den storleken skulle inte vara omöjlig. Till exempel, under de 12 månaderna 2017 ökade Ethereum sitt pris med 10 000%!

CoinLiker tillhandahåller också en Bytecoin-prisförutsägelse för år 2023, där de uppskattar att priset kommer att stiga till $ 0,6792. Om jag går tillbaka till mina marknadsvärderingsberäkningar betyder det att det totala Bytecoin-värdet kommer att vara 124 miljarder dollar.

4 år är dock lång tid, särskilt i kryptovalutaindustrin. Så förutsägelsen kan mycket väl visa sig vara korrekt! Vem vet?!

CoinLiker tillhandahåller dock inga uppgifter som förklarar hur de kom till sin Bytecoin-prisförutsägelse. Detta gör det svårt att avgöra om förutsägelserna är tillförlitliga eller inte. Med detta i åtanke tror jag att det är bäst att jag diskuterar några av de saker som kan se prisstegringen, med ett särskilt fokus på Bytecoin-färdplanen.

Bytecoin Roadmap – Hur kan detta påverka priset?

Innan jag tittar på några av de viktigaste händelserna som förväntas i Bytecoin-färdplanen, trodde jag att det skulle vara en bra idé att prata om vad som hände under projektets tre första år.

Under de första tre åren av handeln såg BCN-myntet praktiskt taget inget intresse alls. Faktum är att de dagliga handelsvolymerna bara var några tusen dollar. I maj 2017 meddelade Bytecoin plötsligt att de arbetade hårt för att göra sina mål verklighet, efter nästan 12 månader av ingen kommunikation från teamet..

Detta resulterade i en massiv prishöjning, där priset gick från 0,0002 $ till 0,0048 $ på mindre än två veckors handel. Även om dessa siffror inte låter så mycket indikerar det faktiskt en ökning med 2300%!

Detta visar oss att även en liten uppdatering som ovan kan orsaka en enorm Bytecoin-prisökning! Större nyheter kom dock i maj 2018, där större kryptokursutbyte Binance meddelade att det skulle börja notera Bytecoin. Detta är faktiskt riktigt goda nyheter eftersom Binance ansvarar för nära 2 miljarder dollar i daglig handelsvolym.

På bara de första timmarna efter Binance-meddelandet ökade priset med nästan 166%, bara för att nätverket skulle gå sönder eftersom det inte kunde hantera volymen! Många tror att detta kunde ha varit Bytecoins stora chans att göra några verkliga vinster, men dess teknik släpper det.

Som ett resultat kommer den första stora etappen 2018 att se Bytecoin utföra en hård gaffel, vilket är planerat i slutet av augusti. En hård gaffel är när koden för en blockchain kopieras men ändringar görs för att förbättra den. Enligt Bytecoin-teamet kommer detta att göra nätverket säkrare och stabilt.

När den hårda gaffeln är klar måste den testas. Om allt är framgångsrikt kan detta leda till att priset ökar. Den fullständiga listan över funktioner som Bytecoin vill uppnå har inte släppts ännu, men de har rekommenderat att de vill installera ett dynamiskt avgiftssystem.

Färdplan för Bytecoin-utveckling för 2018

Även om detta innebär att transaktionsavgifter kan öka när nätverket är livligare, ser det till att transaktioner inte fastnar i ett block, så det är i allmänhet bra. Det är händelser som detta som är det mest tillförlitliga sättet att göra en Bytecoin-prisförutsägelse.

Efter den hårda gaffeln planerar Bytecoin att släppa ett offentligt testnät i antingen Q3 eller Q4. Detta gör det möjligt för vem som helst att testa nya programvaruidéer som Bytecoin-utvecklarna tänker på medan de lämnar kommentarer och förslag.

Detta kan vara ett riktigt framgångsrikt tillskott till Bytecoin-projektet eftersom det gör det möjligt för samhället att komma med nya idéer och förbättringar. Återigen kan framgången med den här uppgraderingen se priset på Bytecoin öka.

Tyvärr är det så långt som Bytecoin-färdplanen går, så det är svårt att göra några andra förutsägelser baserat på deras utvecklingsmål.

Nu när jag har diskuterat tillgängligheten av Bytecoin-prisförutsägelser för 2021 och senare, liksom några av de händelser inom deras färdplan som kan påverka priset, kommer jag nu att diskutera om jag tycker att det är en bra investering.

Är Bytecoin en bra investering?

Innan jag gav mina åsikter tänkte jag att jag skulle klargöra att min Bytecoin-prisförutsägningsguide inte är ekonomisk rådgivning. Som alla förutsägelser är det inget annat än en åsikt. Du bör alltid göra din egen forskning innan du gör en investering.

Hur som helst tror jag att det finns båda bra punkter som kan se Bytecoin-värdet stiga, men jag tror också att det också finns negativa poäng.

För det första, när det gäller teknik, har det många fördelar gentemot den mest populära kryptovaluta, som är Bitcoin. Som jag nämnde tidigare kan Bytecoin bekräfta en transaktion på två minuter, medan Bitcoin tar 10 minuter. Bytecoin är också mer anonym än Bitcoin, vilket gör det mycket lättare att skicka transaktioner privat.

Det finns dock faktiskt andra sekretessmynt som fungerar bättre än Bytecoin. Dessa inkluderar Dash, som kan bekräfta en transaktion på bara några sekunder genom sitt InstantSend-protokoll.

Jag tror också att den hårda gaffeln potentiellt kan vara en viktig händelse, eftersom Bytecoin-teamet planerar att lägga till några nya funktioner. Ingen vet vad dessa är ännu, så vi får vänta och se.

Å andra sidan finns det också ett par frågor som jag tror kan se priset på Bytecoin falla. För det första gillar regeringar inte sekretessmynt eftersom det gör det mycket svårt att ta reda på om deras medborgare använder teknik för att begå ett brott.

Till exempel i Japan, som möjligen är en av de kryptovänliga nationerna i världen, börjar deras tillsynsmyndigheter sätta press på kryptovalutabörser för att sluta notera sekretessmynt. Om detta händer i branschen kan priset på Bytecoin påverkas mycket illa.

För det andra är jag också lite orolig för att Bytecoin-utvecklingsteamet väljer att vara anonym. Om något någonsin gick fel med projektet skulle det inte finnas något sätt att ta reda på vem som stod bakom det.

I den meningen är det svårt för mig att ge råd om Bytecoin är en bra investering. I slutändan måste du fatta ett beslut baserat på din egen forskning.

Slutsats

Och det är slutet på min Bytecoin-prisprognosguide! Jag hoppas att den information jag har gett har gynnat din beslutsprocess. Om du har läst min guide från början till slut bör du ha en god förståelse för vad Bytecoin-projektet är och vad andra tror att priset kommer att vara de närmaste åren.

Som du kommer att se kan prisförutsägelser variera beroende på vem som ger dem, så överväga alltid hur de kom fram till deras slutsats. Jag har också förklarat några av de händelser som kan få Bytecoin att stiga, såväl som att falla.

Det viktigaste är att du förstår att prisförutsägelser bara är någons åsikt, så försök att läsa så mycket du kan.

Vad är dina tankar om hur Bytecoin kommer att gå? Funderar du på att göra en investering eller har du redan mynt och vill veta om du ska hålla eller sälja? Låt mig veta din nuvarande situation och ännu viktigare, vad du planerar att göra!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map