NEO-mynt

Dessa dagar finns det ett till synes otalbart antal olika kryptobaserade projekt där ute. Sanningen att säga, det kan vara svårt att skilja dem som har enorm potential från de som är helt enkelt, ja … Inte lika attraktiva. I den här artikeln kommer vi dock att prata om NEO-myntet – ett kryptoprojekt som kan övervägas bland de mest intressanta där ute just nu.

Vid första anblicken kan NEO verka som en annan kryptovaluta som backas upp av ett smart kontraktdrivet blockchain-system. Men utseendet kan bedra – när du börjar titta djupare under ytan och lära dig mer om tekniken bakom NEO, du kanske bara blir lika upphetsad över myntet som jag är.

Vi kommer dock till det. Först och främst vill jag på förhand säga att om du redan vet vad som är NEO och har kommit till den här granskningen för att genomdriva dina positiva åsikter ytterligare, innan du faktiskt köper myntet, se till att hitta en high-end, säker plånbok för att hålla den inne. Medan Ledger Live ännu inte stöder NEO, kan du fortfarande lagra mynt på den enheten.

Letar du efter den säkraste platsen att köpa BTC? Jag har samlat de bäst rankade kryptobörserna som godkändes som de säkraste plattformarna för att köpa BTC nedan, så ta en titt.

Leverantör Visa / Mastercard tillgängligt Crypto Our Score Coinbase Review JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + 30 till

9.8 Läs recension Besök webbplatsen Binance Review JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + 150 till

9.6 Läs recension Besök webbplatsen Coinmama Review JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin kontanter
 • +7 till

9.4 Läs recension Besök webbplatsen Kraken recension JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • RUSA
 • + 37 fler

9.1 Läs recension Besök webbplatsen eToro Review JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin kontanter
 • Ethereum
 • +3 till

8.6 Läs recension Besök webbplatsen KuCoin Review JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + 210 till

8.5 Läs recension Besök webbplatsen Gemini Exchange Review JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin kontanter
 • Ethereum
 • +21 till

8.4 Läs recension Besök webbplatsen Mest populär 729 recensioner 9.8 Banköverföring: JA Besök webbplatsen Läs recension Editor’s Choice 1279 recensioner 9.6 Banköverföring: JA Besök webbplatsen Läs recension 816 recensioner 9.4 Banköverföring: JA Besök webbplatsen Läs recension 1174 recensioner 9.1 Banköverföring: JA Besök webbplatsen Läs recension 453 recensioner 8.6 Banköverföring: JA Besök webbplatsen Läs recension 563 recensioner 8.5 Banköverföring: JA Besök webbplatsen Läs recension 603 recensioner 8.4 Banköverföring: JA Besök webbplatsen Läs recension

Fördelar

 • Starkt samhällsstöd
 • Smart kontraktsteknik
 • Genomsnittlig prisvolatilitet
 • Regleringsorienterad efterlevnad
 • Ständiga uppdateringar och utveckling

Nackdelar

 • Fortfarande långt ifrån sitt ATH-pris
 • Erbjuds inte av många börser

Vad är NEO Coin: The Fundamentals

Innan vi går in på några prisförutsägelser och branschspecifik terminologi, låt oss först lägga grunden för granskningen och diskutera vad är NEO-myntet ur en mycket grundläggande synpunkt. Ett bra ställe att börja skulle vara att titta på projektets startpunkt.

När det först kom att kallas NEO egentligen inte “NEO”. Det grundades faktiskt som ”AntShares”. Företagets start går helt tillbaka till 2014, Kina – AntShares bildades av Erik Zhan och Da Hongfei.


Företaget ommärktes till NEO 2017 och har behållit namnet sedan dess. Som du förmodligen redan har samlat, är NEO-myntet uppkallat efter företaget (i stället för att ha ett annat namn, som i fallet med Ethereum och Ether).

NEO-mynt: ett öppet nätverk för smart ekonomi.

Nu, ur en mycket grundläggande synpunkt, erbjuder NEO blockchain-funktionalitet inte alltför annorlunda än Ethereums. Projektet fokuserar på smarta kontrakt, och deras utförande på blockchain – enkelt, rätt?

Väl, inte riktigt. NEO skiljer sig från Ethereum ganska mycket, och är riktad till en helt annan publik av kryptoentusiaster. I själva verket kan du så långt som att säga att NEO är en av de mest unika kryptovalutorna på den nuvarande marknaden, med tanke på dess bakgrund.

För att förstå NEO helt och hållet och titta på NEO: s framtidsutsikter bör vi först snabbt gå igenom smart kontraktsteknik, bara så att vi båda är på samma sida.

Smarta kontrakt: Den gyllene biljetten till en blockchain-baserad framtid?

Medan jag erkänner att rubriken är lite prickig, håll med mig – om du inte redan är det kan jag kanske göra dig till ett fan av den smarta kontraktsteknologin i de kommande styckena!

Som eluded till ett par gånger redan, NEO-myntet använder smart kontraktsteknik. Men denna teknik skapades och populariserades först (för att uttrycka det lätt) av Ethereum – den näst största kryptovalutan i världen, direkt efter Bitcoin.

Jag kunde gå på en helt annan tangent om hur fantastisk ETH verkligen är, men oroa dig inte – Det gör jag inte. Istället vill jag berätta för dig hur smarta kontrakt på Ethereum blockchain fungerar. Samma idé står bakom NEO-myntet, så läs noggrant!

NEO-mynt: EcoBoost-programmet.

Tänk på det här enkla exemplet nedan:

Tod vill sälja Stacy ett hus – Stacy är ute efter att köpa ett. Under vissa daterade omständigheter måste båda parter använda sig av tjänster från mäklare från tredje part, banker, fastighetsmäklare och så vidare – medan vissa av dessa är oundvikliga, verkar andra helt enkelt ta dina pengar och det är det.

Med smarta kontrakt kunde dock Tod och Stacy båda spara en enorm summa pengar och också se till att det inte finns något felaktigt spel involverat.

Du förstår, objekt som t.ex. fastigheter kan vara tokeniserad – med andra ord kan de representeras på blockchain som en uppsättning specifika ERC-20-tokens (eller andra – ERC-20 hänvisar helt enkelt till Ethereums symbolmodell). Således kan transaktionen – Tod som säljer Stacy ett hus – skrivas i ett smart kontrakt.

Kontraktet låter ungefär så här: NÄR Stacy skickar Tod en X-summa pengar, BARA DÅ kommer Tod att skicka Stacy rättigheterna till huset. Tod skapade ett smart avtal i förväg och rättigheterna till fastigheten lagras i blockchain – de kommer att överföras ENDAST om de angivna villkoren är uppfyllda och inte i något annat scenario.

För att lägga till det är smarta kontrakt oåterkallelig och ogenomtränglig – när de är inställda är de redo.

NEO-mynt: funktioner på NEO-plattformen.

Nu kan du förmodligen föreställa dig de stora möjligheterna med smarta kontrakt i både det dagliga livet för vanliga arbetarklassfolk och stora företagsenheter. Som nämnts ovan är emellertid NEO-myntet annorlunda – och alla som vill lära sig vad som är NEO bör ha detta i åtanke!

Hur är NEO annorlunda, kan du fråga? Tja, dess smarta kontraktsfunktionalitet har en twist – regelefterlevnad.

NEO och digital identitet (berättelsen om Onchain)

I exemplet med smart kontrakt för Ethereum som diskuterats ovan bör en klar åtskillnad göras – de smarta kontrakt som skapats på ETH har inget sätt att vara kontrollerad eller konfigurerad för att vara förenlig med regler. Även om detta faller i linje med den decentraliserade naturen av krypton, det innebär också en hel del frågor när det gäller regleringsändamål.

NEO-kryptovalutan är dock motsatt i detta avseende – funktionen “digital identitet” ser till att så är fallet.

NEO: s digitala identitet fungerar på ett ganska enkelt sätt – alla som deltar i NEO-blockchain har en specifik typ av digital identitet som verifieras. Efter det kan du förvänta dig att alla andra parter som du handlar och interagerar med i blockchain ska vara en verifierad användare av NEO, och inte någon anonym part som kan ha potentiella skadliga avsikter.

Vad är Onchain och vad har det med något av detta att göra?

NEO-mynt: NEO-plånboken.

Onchain är ett kinesiskt företag som är intresserad av gör blockchain-teknik mer tillgänglig för stora företag och olika finansinstitut. En av de viktigaste frågorna för Onchain är att lösa de båda regleringsfrågorna för blockchain-teknik – det är en särskilt framträdande fråga när du överväger att Kina var aldrig gynnsamt gentemot krypto[1], i allmänhet.

Som du förmodligen kan föreställa dig utgör NEO-myntet och Onchain ett fantastiskt par – NEO tillhandahåller teknik och utrymme för användare att komma och köpa, sälja och handla sina tillgångar i en semi-centraliserad, men ändå säker och reglerad miljö, medan Onchain fokuserar på att göra ovannämnda teknik till ett attraktivt perspektiv för stora företag.

Så när hjulen börjar snurra och kuggarna faller på plats har du själv en innovativt, blockchain-teknikbaserad, men ändå fortfarande regleringskompatibel och delvis centraliserad smart ekonomi. Om du undrade vad som är NEO-mynt är det det bästa svaret jag kan ge dig!

NEO-mynt: Vad säger marknaden?

Nu när vi har diskuterat de viktigaste aspekterna av NEO, och du har en lite bättre uppfattning om vad NEO-kryptovalutan är, låt oss gå vidare till andra delen av recensionen och titta på några historiska prisdiagram, hur har det gått med krypton de senaste åren, och vad kan vi förvänta oss av NEO-myntframtiden.

Tittar på Coinmarketcap, det verkar som att NEO har haft en ganska vanlig körning, så långt som de mer kända kryptorna berörs. Människor som undrar är NEO en bra investering bör först titta på rekordnivån (ATH) av myntet som nåddes i början av 2018 – då kostade myntet över $ 161.

NEO-mynt: NEO-prisdiagram.

För de oinvigda kan det nu tyckas konstigt – en kryptovaluta som kostade 161 dollar kostar nu cirka 20 dollar. Det är ett dåligt tecken!

Men låt mig berätta – Nej, det är faktiskt helt normalt.

Om du har tillbringat någon tid i kryptovärlden har du nog hört talas om den berömda kryptopriskraschen 2017/2018. De flesta myntpriserna nådde sina ATH och kraschade sedan ner helt.

Då fanns det mycket marknadsmanipulation pågår. Kombinera det med några framstående DeFi-baserad bedrägerier (DeFi var väldigt nytt då, och det verkade som om varje enskilt projekt kunde samla in miljoner dollar med sina ICO: er, ingen svett), och du har själv några ganska sorgliga resultat.

NEO-mynt: globalt NEO-community.

Men jämfört med några andra, något liknande mynt, NEO går faktiskt ganska bra! Det har lyckats behålla ett betydande pris som nyligen också har stigit.

Nu är en gyllene regel i kryptovärlden den ett projekt är bara värt lika mycket som samhället bakom det är. Det har visat sig vara sant gång på gång, och NEO-myntet är inget undantag – en stor del av den framgång som projektet har kunnat behålla och underhålla beror på att den har fortfarande en aktiv och blomstrande gemenskap. En enda titt på deras subreddit kommer att bevisa att detta är sant.

Efter det är det också värt att nämna att teamet (företaget) bakom NEO-kryptovalutan inte släpar heller. Det finns konstanta och uppdateringar i rätt tid antas på plattformen, allt växer både ur affärsmässiga och tekniska perspektiv, och NEO verkar bara gå framåt!

Senaste Coinbase-kupong hittades:

Är NEO en bra investering?

Som du förmodligen kan föreställa dig är ämnet kring NEO-myntens framtid och dess investeringsmöjligheter ganska populärt, särskilt med den semi-senaste boom av kryptovalutaindustrin, i allmänhet.

Så … Är NEO en bra investering? Eller bör du undvika myntet och vända dig till några andra kryptor på marknaden?

Låt oss försöka svara på dessa frågor. Först och främst – vi måste ta en titt på det kärnaspekten vid analys av kryptoprojektpotential.

Många tror att det bara är att ta reda på om krypton är en bra investering eller inte tittar på sina pristabeller, och kollade för att se vad dess ATH var. Annat tillgriper att titta på ett prisdiagram och fatta beslutet högtidligt baserat på om myntets pris ökar eller kraschar vid den tidpunkten.

NEO-mynt: dApp-plattform.

Båda dessa metoder är absurda, av brist på ett bättre ord.

Nej, om du verkligen vill analysera NEO-myntet och all dess potential måste du ta en titt på en enda indikator – dess marknadsvärde.

När denna recension skrivs är NEO: s marknadsvärde cirka 1,56 miljarder dollar. Det är en stark närvaro på marknaden! Nu kan vissa individer insistera på att du jämför detta marknadsvärde med Bitcoin och upptäcker att NEO är en bra investering på det sättet.

GÖR INTE DET. Det är ett väldigt fel sätt att göra det.

Till att börja, Bitcoin är den första kryptovalutan på marknaden – det kommer alltid och för alltid att vara så också. Det är ingen mening att jämföra NEOs marknadsvärde med BTC, eftersom det troligtvis aldrig kommer att komma nära.

Istället bör du dock hitta en kryptovaluta som är mycket större än NEO-myntet, ännu erbjudanden en liknande typ av teknik. Vad kan det myntet vara?..?

Ja, jag retar dig bara – självklart, dess Ethereum.

NEO-mynt: Ethereum-marknadsinformation.

Titta på Coinmarketcap än en gång skulle du se att ETH har ett marknadsvärde på cirka 125 miljarder dollar. Det är runt 82 gånger större än marknadspriset för NEO.

Är det logiskt att tro att NEO en dag kommer att nå Ethereums marknadsvärde? Tja, medan det är möjligt är det väldigt osannolikt. Men även om kryptoprojektet lyckas nå hälften av ETHs marknadsvärde kommer det att kunna öka sitt nuvarande pris cirka 40 gånger (ja, det är en mycket grov uppskattning).

Om något liknande skulle hända skulle 40 gånger $ 20 vara lika med cirka 800 dollar per NEO-mynt.

Uppenbarligen är det ett mycket optimistiskt antagande, och även om NEO lyckades nå denna punkt, skulle det vara mycket, mycket lång tid från nu. Det finns dock också en annan faktor att tänka på.

Som jag har undgått i föregående kapitel, NEO har en mycket stark gemenskap, och företaget bakom NEO-myntet är ständigt förbättra plattformen, för. Detta är en avgörande faktor för alla som frågar är NEO en bra investering – utan potential för framtiden är ett kryptoprojekt dömt att glömmas bort snarare än senare.

Allt detta sagt, hur ser dock NEO-mynt framtiden ut? Tja, myntet har lyckats upprätthålla ett anständigt pris, har ett starkt samhälle och tekniskt kunnigt företag bakom sig, och löser ett specifikt problem. Alla dessa faktorer verkar tyda på att NEO definitivt är värt att hålla ett öga på.

Förvaring av dina NEO-mynt

Nu när vi har diskuterat alla huvudpunkterna i NEO-myntet, låt oss ta en tur och nämna något som inte är direkt relaterat till den aktuella kryptovalutan eller tekniken bakom den.

Låt oss för argumentets skull föreställa dig att du har bestämt dig för att NEO-myntet är en bra investering och att du vill köpa det. Din prioritet just nu bör vara att hitta en pålitlig, avancerad kryptovaluta plånbok.

Jag ger dig två fantastiska alternativ för var du kan lagra dina NEO-mynt – en branschledande hårdvara (kall) plånbok, och en online (varm) plånbok.

Ledger Nano X

Utan ett enda tvivel, Ledger är en av de ledande marknaderna för kryptovalutaplånboken.

Ledger erbjuder användarna ett par olika plånboksalternativ, med det nyaste och mest anmärkningsvärda Ledger Nano X. X kommer med en större skärm än den äldre S-modellen, har mer intuitiv knappplacering och är i allmänhet en större enhet.

Med detta sagt är det dock värt att nämna att Ledger Nano X stöder över 1000 olika kryptovalutor och kryptotoken, inklusive NEO.

NEO-mynt: Ledger Nano X.

För att vara rättvis stöder Ledger Live (appen som används för att spåra dina krypton på enheten) ännu inte NEO. Du kan dock ansluta din Ledger-enhet till en specifik het plånbok och har fortfarande Ledger-säkerhet.

Ledger Nano X kostar 119 € och du hittar det här.

Binance

Binance är en av de mest populära plattformar för utbyte av kryptovaluta på planeten – det är också en bra plånbok som du också kan hålla dina NEO-mynt i!

Skönheten i Binance här är att den erbjuder enkel åtkomst till dina kryptomynt om du bestämmer dig för att delta i några dagliga handelsaktiviteter eller till och med vill komma åt dina kryptor när du är på språng.

Ett av de viktigaste klagomålen som människor har om hårdvaruplånböcker är att det tar mycket tid att behöva överföra dina mynt från plånboken till en börs, om du bestämmer dig för att handla eller byta dem. Binance upphäver problemet helt och hållet och förser användare med förstklassiga säkerhetsfunktioner samtidigt som det är en toppmodern excange.

Om du vill besöka Binance kan du hitta den här.

Var man kan handla NEO?

När du har din plånbok sorterat, kommer du förmodligen vilja undersöka uppköp, försäljning, eller handel med NEO-mynt, rätt? Det finns några sätt du kan göra detta – som sagt, din bästa insats är att använda tjänsterna från ett tillförlitligt kryptovalutautbyte.

Låt oss nämna ett par av de bästa alternativen, ska vi?

Binance

Ett namn som förmodligen är bekant för dig nu, Binance verkligen är det bästa stället att köpa, sälja, eller helt enkelt handla NEO online. När du väl har räknat ut vad som är NEO-mynt, skulle du göra det bra att gå direkt till Binance!

Utbytet i fråga erbjuder användare några fantastiska avancerade funktioner, ett oöverträffat antal olika handelspar för kryptovaluta, hög nivå säkerhet, anständiga avgifter, och så vidare.

NEO-mynt: Binance-par.

Binance anses vara branschledande och det finns en god anledning till det! Kolla in plattformen om du är intresserad här.

Bitfinex

Att hitta flera kryptobörser som både gör det möjligt för dig att handla NEO och också vara pålitliga ur ett säkerhetsperspektiv kan visa sig vara en svår uppgift, Bitfinex är definitivt ett av de bättre alternativen.

När det gäller NEO är Bitfinex faktiskt en av de bästa börserna, NEO-handel volymmässigt! Stora mängder NEO passerar utbytet varje dag.

Utbytet är pålitlig, har ett bra namn i branschen, och erbjuder några ganska anständiga avgifter för sina användare. Du kan besöka den här.

Jämför NEO sida vid sida med andra

Visste du?

Jämför NEO sida vid sida med andra

Alla Crypto-utbyten kan se ut som du men de är INTE alla samma!

ja! Visa mig jämförelsetabellen

Slutsatser

Nu då – vi har nått slutet på vår NEO-myntgranskning. Låt oss sammanfatta saker i några meningar, ska vi?

NEO-myntet är en del av den NEO blockchain-baserade kryptoplattformen. Projektet handlar om smarta kontrakt, och syftar till att ge en regler som uppfyller reglerna för smart kontraktsutfärdande till vanliga, vardagliga människor och även högt profilerade företag och finansinstitut. Det är verkligen ett unikt projekt med mycket unika idéer.

Det är inte heller rök och speglar – med ett marknadsvärde på cirka 1,5 miljarder dollar, NEO har ett starkt team bakom sig, och en ännu starkare gemenskap. Företaget själv säger att det är ett “community-driven project” on deras hemsida.

Gör det NEO till en bra investering? Tja, det är definitivt något som varje enskild person ska bestämma själv efter samråd med sin finansiella rådgivare. Men med det är det fortfarande värt att notera det genom utseendet på saker, NEO är här för att stanna.

Slutligen, vad är framtiden för NEO-mynt? Det är verkligen bara tiden kan berätta! Om du är intresserad av kryptovalutan eller projektet bakom den och vill se den framtiden medan du är en stolt innehavare av några NEO-mynt, se till att du köper dem på ett tillförlitligt och säkert kryptoutbyte!

Om du bryr dig om säkerheten för dina mynt skulle det också vara en bra idé att investera i en plånbok för hårdvarukryptovaluta, för. Ledger Nano X är säkert ledaren på detta område.

Allt detta sagt, tack för läsningen och lycka till!

Innehållet som publiceras på denna webbplats syftar inte till att ge någon form av finansiell, investering, handel eller någon annan form av rådgivning. BitDegree.org rekommenderar inte eller föreslår att du köper, säljer eller innehar någon form av kryptovaluta. Innan du fattar finansiella investeringsbeslut, kontakta din finansiella rådgivare.

Vetenskapliga referenser

1. Shen Wenhao: “Kina: reglering av kryptovaluta i Kina”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map