NEM-prisförutsägelse: Är NEM en bra investering?

Hej där! Tack för att du hälsade på. Den här artikeln har förberetts för att ge dig all information du behöver veta om NEM-prisförutsägelser.

I artikeln kommer du att lära dig: vad NEM är, lite om NEM som en investering hittills, några kortsiktiga prisförutsägelser, några långsiktiga prisförutsägelser och min egen åsikt om NEM är en bra investering.

Förhoppningsvis kommer du att veta allt om i slutet av artikeln 23: e största kryptovalutan efter marknadsvärde, samt hur man hanterar de olika prisförutsägelser du kommer att stöta på när du undersöker digitala valutor.

Vi har mycket att täcka idag. Så, låt oss börja redan!

Vad är NEM?

NEM är en kryptovaluta- och kryptoplattform som lanserades i mars 2015 i Malaysia. Det var ursprungligen tänkt att det skulle vara en gaffel för den andra kryptovalutan NXT. Men efter att ha funderat hårt på det bestämde laget sig istället för att skapa en egen kodbas. Detta betyder att NEM är helt unikt.

Senaste Coinbase-kupong hittades:

Förklara vad som är NEM-myntKälla: medium

NEM står för New Economy Movement. Liksom Ethereum, Waves och NEO är NEM både en kryptovaluta och en plattform för att bygga applikationer ovanpå. Den är byggd med Java-programmeringsspråk och utvecklas för närvarande också på C ++ -språket. Detta kommer att släppas i en uppgradering någon gång under 2018 som kallas “Catapult”.

Liksom många kryptovalutaprojekt är NEM ett projekt med några ganska stora mål. Det är inte bara ett betalningsmedel, i själva verket är dess egenskaper som valuta troligen ganska låga på NEM-gruppens prioriteringslista.

Förutom att ha konsekvenser för global ekonomi, tror NEM-teamet att det bland annat kan revolutionera följande områden: crowdfunding, lån, juridiska register, hälsoposter, speldata, royalty, smarta kontrakt, försörjningskedjor, redovisning, ägarregister och möjliggöra lanseringen av ICO: er.

NEM-prisförutsägelse jämfört med andra kryptovalutorKälla: coinmarketcap

Har NEM varit en bra investering hittills?

Så det är vad NEM handlar om. Nu kan jag gå in på fokus för denna artikel – är NEM en bra investering?

NEM var en sovande jätte under lång tid och handlade under 1c från dagen den lanserades 2015, ända fram till mars 2017. Under större delen av denna period kostade ett enda NEM-mynt mindre än en femtedel av en cent. Under våren 2017 startade många kryptoprojekt och upplevde enorm tillväxt i sina marknadsvärden, NEM gjorde detsamma.


Under den episka tjurkörningen av alla kryptor i slutet av 2017 och början av 2018 kom NEM till och med över $ 2-märket. Om du lyckades köpa den under sin sovande jätteperiod och sälja högst upp, var naturligtvis NEM en otrolig investering.

Antag att jag hade turen att köpa ett NEM-mynt på 100 $ tillbaka i januari 2016. Min investering skulle ha köpt mig cirka 588 235 NEM-mynt. Om jag var den lyckligaste personen någonsin och kallade den exakta toppen av NEMs uppgång, skulle jag ha sålt när varje mynt var värt $ 2,04. Jag skulle ha gjort en summa på cirka 1 200 000 dollar. Inte illa för en investering på 100 $, va?

Naturligtvis kunde detta ha fungerat på andra sidan också. Om jag använde 1 200 000 USD för att investera i NEM direkt vid högsta punkten (2,04 USD). De följande månaderna fram till denna tid skulle ha varit hemskt att se mina pengar minska. Om jag sålde alla mina NEM-mynt idag till 31c skulle jag bara kunna ta ut cirka 182 352 $.

Som sagt, i en mycket grundläggande mening kan du argumentera för att NEM har varit en bra investering. Även om det är nere från sin högsta tidpunkt, är det enormt högre än det pris som det lanserade till.

NEM-prisförutsägning 2021

Låt oss nu titta på några NEM-prisförutsägelser. Jag har samlat in information från flera olika källor. Men de flesta av dem bara ett nummer, några grafer och orden “NEM-prisförutsägelse” mycket av tiden.

Den första källan vi har är från en webbplats som heter “Plånboksinvesterare”. Detta är ett klassiskt exempel på en webbplats som inte ger något resonemang för innehållet alls, så det är svårt att veta hur de kom med denna uppskattning. Wallet Investor ger en ”ettårsprognos” från exakt den dag då sidan besöks.

Det bryr sig inte om att förklara vad NEM är, eller att använda sin tidslinje för utveckling för att motivera sina priser. Det har dock många diagram, men de förklaras inte alls.

Den “ettåriga prognosen” som den ger är att NEM sannolikt kommer att krascha mot slutet av 2021.

Källa: walletinvestor

Nästa källa som jag använde för att hitta NEM-prismyntförutsägelser heter “Handelsdjur”. Återigen, med absolut inget resonemang bakom, kommer siffrorna för priset på ett NEM-mynt i slutet av 2021 att ligga mellan $ 0,25 och $ 0,36, och ett genomsnitt på 0,29 dollar. Ganska fantastiskt, med tanke på att det låga lätt kan vara $ 0,00 och det finns i stort sett ingen gräns för mängden uppåtriktad potential.

Slutligen kan vi i våra kortsiktiga NEM-prisprognoser titta på en webbplats som heter “Lång prognos”. Återigen, med absolut noll resonemang, är förutsägelserna för NEM-priser nästan samma som de tidigare två källorna.

Jag vill inte att du investerar pengar i ett projekt baserat på vad en webbplats har beräknat att priset ska vara i framtiden. Om det fanns ett giltigt resonemang bakom dessa NEM-prisförutsägelser skulle jag tala mer positivt om dem.

NEM-prisförutsägelser långsiktigt

Nu ska vi gå vidare till långsiktiga prisförutsägelser för NEM. Precis som i slutet av 2021 förutsägelser verkar dessa baseras på väldigt lite. Ett par har dock försökt någon form av rättfärdigande. Jag skulle fortfarande inte hänvisa till dessa kommentatorer som experter. Det har visat sig ganska svårt att hitta förutsägelser från ansedda källor.

Först ska jag titta påPlånboksinvesterare” igen. Liksom deras 2021-samtal är deras NEM-prisförutsägelse under fem år en hausseartad $ 0,3. Liksom deras förutsägelse 2021 verkar det vara baserat på bokstavligen ingenting.

Därefter kommer jag att besöka våra vänner igen på “Handelsdjur”. Den här gången är deras NEM-prisförutsägelse mellan 0,32 och 0,47 dollar i slutet av 2024. Jag tror att du förmodligen kan gissa vilken analysnivå de publicerade med dessa siffror. Det är rätt! Absolut ingen!

Slutligen, innan vi tittar på några NEM-prisförutsägelser med lite mer substans, kan vi titta på ”Lång prognos” igen. Den här gången har de blivit hausse! Inte riktigt lika optimistisk som de andra två men de tror att priset på ett enda NEM-mynt kommer att ligga mellan $ 0,11 och $ 0,14 i slutet av 2024.

Blockchain.wtf Prognos

Nästa NEM-myntpris förutsägelse webbplats kommer jag att visa att du faktiskt har några resonemang med det. Det är kanske inte den bästa analysen någonsin men den kommer från en sida som heter “Blockchain.wtf”. Denna författare har tydligt försökt hitta en “expert” i frågan.

Han har beslutat att citera en kille som heter Adam Web som skriver för webbplatsen Smartereum. Denna författare har tydligt skrivit mycket nyheter om kryptovaluta och detta har gett honom någon form av befogenhet att tillhandahålla en NEM-myntprisförutsägelse. Adam Web tror att om en femårsperiod är en enda NEM värd ”runt 1,65 $”. Tack, Adam!

Notera: Jag har också skrivit en hel del nyheter på kryptovalutahemsidor men är inte på något sätt arrogant nog för att sätta en prislapp på en vildspekulativ tillgång som har stora reglerande utmaningar att möta liksom många konkurrenter.

En annan författare vid Smartereum stöder också webbs NEM-prisförutsägelse på $ 1,65.

Jämför Crypto Exchanges sida vid sida med andra

Visste du?

Har du någonsin undrat vilka kryptobörser som är bäst för dina handelsmål?

Ser & jämför TOP3-kryptobörser sida vid sida

Palwash Saaim

Nu är det närmast en expert i saken jag kunde hitta är Palwasha Saaim. Hon publicerade en förutsägelse av ett NEM-myntpris på en webbplats som heter ”Konfidentiellt vinst”. Jag undersökte och fick reda på att Saaim faktiskt har några referenser i finansvärlden.

Profit Confidential artikel om NEM Price Prediction

Enligt hennes LinkedIn-konto är Saaim en investeringsanalytiker som också skriver för Lombardi Media Corporation. Låter lovande hittills, eller hur?

Saaim har skrivit en ganska bra artikel om NEM-prisförutsägelse. Hon talar om hacket i en kryptobörs där över 500 miljoner NEM stulits för att ha en nedåtgående effekt på priset. Saaim nämner också den japanska regeringens svar på hacket och upptäckten av några av de förlorade mynt som ett potentiellt positivt som kan leda till uppåtgående prisrörelse.

Hon berättar om tävlingen som NEM möter från Ethereum. Slutligen ringer hon ett försiktigt samtal om att om NEM kan noteras på Binance-utbytesplattformen och kanske startar sin egen börs som planerat, kan priset återgå till den glada sidan av $ 1. Slutligen något av en uppmätt åsikt!

Ingen McAfee NEM-prisförutsägelse?!

Konstigt nog saknade den berömda John McAfee från NEM-prisförutsägelselistan. John har vanligtvis något att säga om många projekt i kryptovalutautrymmet.

Det följer vanligtvis ett väldigt framgångsrikt initialt mynterbjudande, där teamet bakom det aktuella projektet har samlat upp vansinnigt mycket pengar. Han tar dock mycket betalt för sina tweets, så jag antar att teamet bakom NEM inte har velat betala sin 100 000 $ avgift för en snabb prispump!

Är NEM en bra investering?

Efter all dålig munning av analysen som pågår i kryptovaluta som jag har gjort, förväntar du dig antagligen att mitt svar på frågan “är NEM en bra investering” ska vara ett starkt “nej”. Men så är inte fallet.

Liksom alla kryptovalutainvesteringar är det första du måste förstå att NEM är en mycket hög risk, mycket hög belöningsinvestering. Det betyder att det finns en chans att du kan gå i pension tidigt genom att lägga några hundra dollar i NEM. Detta är dock ingen stor chans.

Innan jag pratar om vad som ger NEM den nästan obegränsade uppåtriktade potential som den har, kommer det en annan varning. Om du vill investera i någon kryptovaluta måste du bara investera pengar som inte påverkar livskvaliteten om den försvinner. Du måste investera med acceptans att dina pengar kan försvinna i morgon.

Allt sagt, NEM har många positiva saker för det. Om den uppnår vad den planerar att uppnå kan den lätt överträffa sin rivaliserande kryptotillgång Ethereum. Om den uppnådde samma marknadsvärde som Ethereum (som inte heller har uppnått det som den tänkt sig att uppnå ännu) kommer varje NEM att vara värd cirka 7,55 dollar. Detta skulle göra det till en exceptionellt bra investering.

Om NEM lyckas störa antalet branscher som jag listade tidigare, kan marknadspriset potentiellt vara många biljoner dollar. Detta skulle göra varje NEM-mynt mycket mer värdefullt än det är idag, och hela börsvärdet skulle vara många gånger det för hela kryptovalutautrymmet idag.

Slutsats

Så det är det. Det är min guide till NEM-prisförutsägelser. Ledsen om det inte var precis vad du förväntade dig. Visst, jag kunde ha dragit många siffror ur luften och matat dem till dig, men vad är poängen med det? Du lär dig ingenting av det och kommer att lämna den här artikeln redo att placera dina livsparande i en tillgång som kan förstöra dig. Jag vill inte det.

Som vanligt med våra artiklar om prisförutsägelser om kryptovalutor talar vi om investeringar med mycket hög risk och mycket hög belöning. Av den anledningen är det bättre att vara ärlig mot dig.

Med sådana investeringar finns det massor av saker som kan gå fel. Dessa inkluderar:

  • Reglering – kan NEM klassas som olaglig säkerhet och dess prisfall nästan noll?
  • Tekniskt – kan teamet leverera det de satsade på utan att en bättre teknik lanserades under tiden?
  • Konkurrens – kommer en annan kryptoplattform att ta marknaden som NEM försöker?

Som nämnts i artikeln ovan är det problematiskt att förutsäga priset på en sådan tillgång. Du bör vara försiktig med att folk påstår sig veta exakt vilket pris en kryptovaluta kommer att nå. Det betyder dock inte att du inte ska investera i NEM.

Om du bestämmer dig för att investera, riskera inte mer än du har råd att förlora och vara säker på att ditt liv inte kommer att påverkas om projektet misslyckas av någon anledning och din investering går till noll.

Med detta i åtanke, vad tror du att NEMs chanser att bli ryggraden i en framtida ekonomi och ett samhälle är? Är NEM en bra investering? Vi vill gärna veta dina tankar!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map