Monero-prisförutsägelse: Vad är framtiden för Monero?

De bästa av oss visste inte ens att kryptovalutor fanns i början av 2017. Och de som visste att det handlade om Bitcoin och Ethereum. Men när 2017 utvecklades steg kryptokurvor mer än någonsin tidigare.

Börsvärdet för kryptovalutor växte från 19 miljarder dollar i januari 2017 till 795 miljarder dollar i januari 2018. Det är en total tillväxt på över 40000%!

Många nya kryptovalutor blev en del av denna framgångshistoria, Monero är en av dem. Monero var den 11: e största kryptovalutan med ett börsvärde på 3,35 miljarder dollar tillbaka i 2018. I början av 2021 är Monero dock den 17: e största kryptovalutan med ett börsvärde på 2,41 miljarder dollar.

Monero presterade mycket bra under 2018 och många investerare undrar om det kommer att upprepas 2021. De av er som också ifrågasätter Moneros framtid har kommit till rätt ställe.

Jag kommer att dela de bästa Monero-förutsägelserna för 2021 i den här guiden. Jag kommer också att täcka grunderna i Monero och dess historiska prisutveckling så att du har en bra förståelse för vad denna kryptovaluta kan.

I slutet av denna guide bör du ha en god förståelse för Monero-framtiden. Förutom att använda denna information rekommenderar jag också att du konsulterar en finansiell rådgivare innan du fattar några investeringsbeslut.

Monero – Förbättrad version av Bitcoin

Monero är en digital valuta byggd med blockchain-teknik. Liksom Bitcoin kan Monero också användas för att skicka eller ta emot betalningar. Så, hur skiljer det sig från Bitcoin och andra kryptovalutor?

Senaste Coinbase-kupong hittades:

Monero byggdes inte med Bitcoins teknik. Monero grundades 2014 med fokus på att förbättra bristen på integritet i Bitcoin.

När du skickar Bitcoin till någon kan alla se vem som är avsändaren och mottagaren och hur mycket transaktionen är värd.

Utanför användare kan inte se namnen på de två användarna, men alla kan se den offentliga adressen till användarens Bitcoin-plånbok. Och i Bitcoin-världen är din offentliga adress din identitet.

Inte bara det, men alla kan se alla tidigare transaktioner där en viss Bitcoin användes. Så, om ett Bitcoin som du innehar använts i illegal handel tidigare kan någon vägra att acceptera det från dig.

Detta skiljer sig från hur Monero-transaktioner fungerar. När en Monero-transaktion äger rum förblir identiteten på avsändaren och mottagaren privat. Monero-transaktioner kan inte heller länkas till varandra. Varje Monero-transaktion är privat, länkbar och spårbar, precis som fysiska kontanter.

Om någon betalar dig med en räkning på 100 USD, har du någon aning om var den har använts tidigare? Eller vem var de tidigare ägarna av 100-dollarsedeln? Nej!


Detta är vad Monero ger till kryptovalutatransaktionerna – det ger dig integritet. Om du gör en betalning med Monero kan ingen se vad du spenderar dina pengar på. Vilket har visat sig vara en attraktiv funktion för vissa!

Låt oss nu se hur Monero har presterat historiskt sedan dess födelse.

Monero historiska pristrender

Monero såg inte mycket action på nästan två år efter att det grundades 2014. Det började bli populärt runt mitten av 2016 och 2017, vilket var året det visade en fantastisk prestation.

Monero, som var runt 12 dollar i januari 2017, nådde en topp på 494 dollar i januari 2018.

Monero pris förutsägelse diagram

Men som alla andra kryptovalutor har Moneros priser också sjunkit sedan januari 2018.

Nu är det viktigt att förstå vad som har lett till prisökningar på Monero tidigare. Så låt oss ta en titt på några, ska vi?

Orsaker till historiska prisförändringar

  • Den första stora prisökningen på Monero hände under andra halvåret 2016. Priset på Monero, som var mindre än en dollar i början av 2016, ökade till cirka 14 $ i september 2016. Vilket är en ökning med nästan 2700%!

Många tror att detta orsakades av Moneros ökande popularitet på den olagliga handelsmarknaden. Detta beror på den identitet och transaktionsintegritet som Monero erbjuder.

I augusti 2016 startade Darknet-marknadsplatsen Alphabay accepterar Monero som ett alternativ till Bitcoin.

  • I augusti 2017 såg priset på Monero ytterligare en höjning (steg upp) även om priset på Bitcoin sjönk. Även om det är svårt att vara helt säker på en anledning, kan det bero på ett tillkännagivande från den koreanska baserade kryptovalutabörsen Bithumb.

Bithumb öppnade utbytet till Monero-handel i augusti 2017, vilket ökade tillgängligheten för Monero för investerare.

  • Moneros pris steg igen i december 2017 när det fanns nyheter om att Monero accepterades av en grupp på omkring 45 mycket kända musiker. De som började acceptera Monero inkluderar G-Eazy, Mariah Carey, Backstreet Boys, Sia och Fall Out Boy. Ganska coolt, va?

Som du kan se finns det ett brett spektrum av faktorer som kan påverka priset på Monero. Priset på Monero (och de flesta kryptovalutor) är vanligtvis relaterat till ny teknisk utveckling och mediahype.

Curently (Januari 2021) Monero-prissättningen är $ 135 och priset verkar öka snabbt.

Monero-prisförutsägelse: Monero-pris 2021.

Nu är det ganska svårt att förutse priset på Monero (eller någon annan kryptovaluta), även för experter. Kryptovalutor har varit kända för att fungera på oväntade sätt.

Men vad jag kan göra är att dela med dig Monero-prisförutsägelsen för 2021, vilket hjälper dig att avgöra om Monero är en bra kort- eller långsiktig investering.

Så, låt oss hoppa direkt in i vår Monero-prisförutsägelse.

Monero-prisförutsägelse 2021

Låt oss först titta på Moneros framtid i år.

Monero-prisförutsägelse 2021 med hjälp av teknisk analys

Teknisk analys: Använd historiska pristrender och handelsvolymtrender för att förutsäga Moneros framtid. Denna uppgift utförs av programvara som tillämpar komplexa matematiska funktioner på historiska data.

En webbplats som utför Cryptocurrency teknisk analys är Walletinvestor.com. Vilket förutspår priset på Monero att vara runt $ 184,58 USD på ett år.

Kolla in skärmdumpen nedan för att se hur Moneros framtid ser ut, enligt deras tekniska analys.

Jämför Crypto Exchanges sida vid sida med andra

Visste du?

Har du någonsin undrat vilka kryptobörser som är bäst för dina handelsmål?

Ser & jämför TOP3-kryptobörser sida vid sida

Monero Price Prediction 2021 – Baserat på dess sekretessfunktion

Det råder ingen tvekan om att Monero sticker ut från andra kryptovalutor på grund av den integritet den ger. Många experter tror att den här funktionen kan ta Monero till stora höjder.

Baserat på dessa Monero-prisprognoser ser 2021 ut som det kan bli ett bra år för Monero. Förutom det faktum att det erbjuder integritet, finns det flera andra fördelar med Monero-projektet. Som jag kommer att täcka lite senare i den här artikeln!

Innan det är det viktigt för dig att förstå Moneros långsiktiga förutsägelser. Så jag ska nu visa dig några av de bästa Monero-prisförutsägningarna för 2021.

Monero-prisförutsägelse 2021

Kryptovalutor kan öka eller minska med stora procentandelar under en dag. Detta gör det svårt att förutsäga långsiktiga priser på någon kryptovaluta, inklusive Monero inkluderat.

Låt oss dock gå in på några av de bästa Monero-prisförutsägningarna för 2021.

Monero-prisförutsägelse 2021 med hjälp av teknisk analys

Nu när du vet vad teknisk analys är, låt oss titta på förutsägelsen från longforecast.com. Detta är en annan webbplats som ger mycket korta till långsiktiga prisförutsägelser för kryptovalutor.

Enligt longforecast.com, priset på Monero ligger i intervallet 95-109 dollar i april 2021 och kommer att gå upp till 154-198 dollar i december.

Långsiktig Monero-prisförutsägelse av John McAfee

John McAfee är en av de mest kända experterna och influenserna på kryptovalutamarknaden. Hans tweets och kommentarer om kryptovaluta kan ha en direkt inverkan på dess pris.

Medan John McAfee inte har gett någon exakt Monero-prisförutsägelse har han sagt det Monero har potential att utmana Bitcoin som en ledande kryptovaluta. Han har varit mycket högljudd om sitt stöd för Monero i intervjuer och på Twitter.

Twitter-bild från John McAfee

Precis som alla andra prisförutsägelser kan detta komma att bli sant, men vad det säger oss är att experter som McAfee tror på Moneros framtid.

Så, så ser Moneros 2021-prisförutsägelse ut. Så det kan tyckas vara en bra investering, men det finns många saker som kan påverka priset i framtiden. När allt kommer omkring har vi en lång väg att gå fram till 2021.

Så är Monero en bra investering?

När jag ser tillbaka på de senaste 2-3 åren kan jag minst säga att kryptovalutamarknaden har varit ganska oförutsägbar.

Generellt sett är kryptovalutorna med den bästa tekniken och det starkaste laget de som lyckas mest. Detta har visat sig vara fallet med mynt som Ethereum, Litecoin och Ripple.

Här är några skäl till varför Monero kan lyckas under de kommande åren:

Integritet

Monero är privat, vilket ökar sin efterfrågan i både lagliga och olagliga transaktioner.

Även om du och jag kanske inte håller med om att Monero används i olaglig handel ökar denna faktor efterfrågan och priserna på Monero.

Släpp för plånbok för hårdvara

För närvarande finns det inte en hårdvaruplånbok som stöder Monero-mynt. Hårdvaruplånböcker är mycket viktiga för alla kryptovalutor eftersom de är det säkraste sättet att lagra dem.

Både Monero-gemenskapen och Huvudbok arbetar på en hårdvaruplånbok för Monero.

Obs: Ledger är ett av de mest kända och populära hårdvaruplånboksföretagen för Bitcoin, Ethereum och många andra kryptovalutor.

Kommande tekniska förbättringar

Tekniken för alla kryptovalutor är fortfarande i ett tidigt skede. De flesta kryptovalutor som finns idag jobbar ständigt med och förbättras. Och Monero är en av kryptovalutorna som gör exakt det!

Monero-teamet arbetar med ett projekt som heter “Kovri”, som i grunden försöker förbättra integritetsaspekten av Monero ytterligare. De arbetar också med att förbättra skalbarheten för Monero.

Bevisad track record

Det har varit en flod av kryptovalutor sedan 2017, men Monero har fortsatt att överleva (för närvarande på 11: e plats!) På en så trångt marknad. Detta visar att det är ett uppskattat mynt av många investerare, och det kan förbli så.

Det här är nyckelfaktorerna som kommer att locka investerare till Monero framöver. När kryptovalutamarknaden blir mogenare vill folk investera i de mynt som har visat sig vara de bästa kryptovalutorna. Vilket Monero har gjort genom åren.

Personligen tror jag att Monero är här för att stanna och har potential att ge god avkastning på lång sikt. Jag tror inte att det finns många anledningar till att det kraschar, men här är några saker du bör vara medveten om:

Regler

En sak är tydlig: En ökning av antalet regler kommer att leda till en sänkning av priserna på kryptovalutor (vissa mer än andra). Tillsynsmyndigheter kan dock försöka stoppa användningen av den olagliga handeln, vilket innebär att Monero kan påverkas mer än andra.

Om tillsynsmyndigheter beslutar att förbjuda Monero kan det inte bara leda till sänkt pris utan också till en fullständig krasch.

Ökad konkurrens

Ja, Monero är en av de äldsta kryptovalutorna när det gäller att tillhandahålla integritet, men det är inte ensamt längre. Det har hård konkurrens från andra sekretessbaserade mynt som ZCash, Dash, Verge och PIVX.

Ett ökande antal alternativ för sekretessbaserade mynt kan avleda investerarnas uppmärksamhet från Monero och mot de nyare alternativen.

Det här är två viktiga saker som du måste tänka på innan du investerar i Monero. Även om jag inte tror att de kommer att ha en omedelbar inverkan på priset på Monero, bör du tänka på dem. Håll dig alltid uppdaterad med nyheter relaterade till kryptovalutaregler.

Så Moneros framtid ser positiv ut efter att vi har jämfört fördelarna och nackdelarna. Vad tror du?

Slutord

Nu har du en klar förståelse för vad Monero är och hur det skiljer sig från andra kryptovalutor som Bitcoin. Du vet också den bästa Monero-prisförutsägelsen för 2021.

Jag tror att genom att titta på förutsägelserna och fördelarna som gynnar Monero ser Monero-framtiden inte så illa ut!

Naturligtvis finns det möjligheter att göra goda vinster med alla kryptovalutainvesteringar. Det är dock viktigt att överväga följande innan du investerar i någon kryptovaluta:

  • Investera bara pengar du har råd att förlora
  • Investera inte alla dina pengar i bara en kryptovaluta
  • Gör ytterligare forskning och konsultera en finansiell rådgivare innan du investerar

Så nu när den här guiden är över, vad tycker du om Monero? Är det värt din investering? Vi skulle gärna höra dina tankar!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map